Wednesday, December 14, 2005

Λώρας Ζώδια 13 με 27 Δεκεμβρίου


καταρχήν μερικές γενικές συμβουλές για την αυριανή πανσέληνο (15 Δεκεμβρίου):
Επηρεάζει Παρθένους Τοξότες Διδύμους και Ιχθείς.

Η λέξη κλειδί αυτών των ημερών είναι: ΗΡΕΜΙΑ

Αποφύγετε την υπερβολή στην κατανάλωση και αντικειμένων αλλά και …αισθημάτων!

Αυτό ισχύει και σε σωματικό επίπεδο (δηλαδή μην επιβαρύνετε τα στομάχια με πολύ φαγητό, ή τα μάτια και το μυαλό με πολλά θεάματα και ακούσματα…).

Δώστε σημασία στον εαυτό σας αυτόν τον καιρό, και να ζητάτε με εύγλωττο τρόπο από αυτούς που αγαπάτε αυτό που θα σας κάνει πραγματικά καλό (το οποίο έχω την βεβαιότητα σχεδόν ότι δεν είναι τίποτα πιο πολύπλοκο από μία ζεστή αγκαλιά…).

Μετά την πανσέληνο… ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ όσο μπορείτε…

Τέλος, όσο είναι αυτό δυνατό, αποφύγετε ή μην δίνετε σημασία σε αρνητικούς ανθρώπους και παραστάσεις και εικόνες – ειδικά αυτές τις ημέρες μπορεί να σας επηρεάζουν λίγο πιο βαριά από το συνηθισμένο.

Κριοί Να αποφύγετε τάσεις για υπερβολές στα πράγματα. Είναι πολύ καλή εποχή τώρα να κάνετε μία γενική αναδιοργάνωση στους διάφορους τομείς που θέλετε στη ζωή σας.

Ταύροι Αυτόν τον καιρό έχετε ακόμα προβλήματα που σας απασχολούν. Μην γίνεστε απόλυτοι για διάφορα θέματά σας. Θα δείτε... κάποια πράγματα θα λυθούν ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε.

Δίδυμοι Διανύετε μια εποχή πολύ ευνοϊκή για επικοινωνίες, για μετακινήσεις και ταξίδια. Ωστόσο κάποιοι από εσάς διακατέχεστε από πολύ προσωπικές έννοιες και άγχη.

Καρκίνοι Τον τελευταίο καιρό περάσατε δυσκολίες ψυχολογικές ή και σωματικές που σας ταλαιπώρησαν. Ακόμα θα έλεγα να μην εμπιστεύεστε παρορμητικά εκείνους τους φίλους που δεν έχουν δοκιμαστεί από τον χρόνο.

Λέοντες Και εσείς είστε από τα σταθερά ζώδια που έχουν ακόμα τα προβλήματά τους. Θα τα καταφέρετε να τα λύσετε μην ανησυχείτε. Ειδικά αυτόν τον καιρό θα θελήσετε πολύ να χαρείτε, να διασκεδάσετε και ίσως και να ερωτευτείτε, και έτσι θα γίνει. Θα σας έδινα συμβουλή να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα για πράγματα που δεν δείχνουν σίγουρα από την αρχή.

Παρθένοι Κάποια πράγματα στα προσωπικά σας ανοίγουν και μπορείτε να δείτε φως στα αισθηματικά σας. Μην είστε αφηρημένοι και να προσέχετε τα ατυχήματα.

Ζυγοί Θα πάρετε χαρά και θαλπωρή όσο περνάτε χρόνο στο σπίτι σας. Υπάρχει μια γενικότερη αρμονία στη ζωή σας. Θα σας έλεγα αυτόν τον καιρό να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις χωρίς να έχετε ψάξει βαθύτερα τα πράγματα.

Σκορπιοί Αυτόν τον καιρό προβλέπονται συναντήσεις με κοντινά ή και συγγενικά σας πρόσωπα που θα είναι πολύ ευχάριστες. Αυτό που θα σας έλεγα είναι να αποφύγετε αντιζηλίες και κόντρες με κάποια άτομα, μπορεί να φουντώσουν επικινδύνως και να φτάσουν στα άκρα.

Τοξότες Είναι τώρα πολύ ευνοϊκή εποχή να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα. Θα εμβαθύνετε σε κάποια πράγματα και θα γίνετε ακόμα πιο σοφοί. Όμως μην παραμελείτε ούτε την υγεία σας ούτε τον εργασιακό χώρο και την εργασία σας γενικότερα.

Αιγόκεροι Αυτόν τον καιρό ο παράγοντας τύχη σας βοηθάει ιδιαιτέρως. Ακόμα, ίσως να διακατέχεστε από άγχος για κάποιο συγγενικό ή αγαπημένο σας πρόσωπο που περνάει δυσκολίες.

Υδροχόοι Ακόμα σας περιτριγυρίζουν προβλήματα με την οικογένειά σας ή και με τα οικονομικά σας. Για να καταφέρετε να τα επιλύσετε σας χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχραιμία και μεγάλος ρεαλισμός... και θα δείτε σύντομα κάποιο φως στο τούνελ.

Ιχθείς Αυτόν τον καιρό θα έχετε επαφές, συζητήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους, θα κάνετε πολλά. Επιπλέον θα έχετε γοητεία και θα νιώθετε όμορφοι. Θα σας έλεγα μονάχα να μην είστε πολύ βιαστικοί και παρορμητικοί στα πράγματα.

Τέλος κάτι ακόμα ψιλοάσχετο: Μιλάνε πολύ για την εποχή του Υδροχόου και την αλλαγή που θα φέρει… αλλά υπάρχουν πολλοί σοβαροί επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι ακόμα δεν έχουμε μπει για τα καλά σε αυτή την εποχή… – αυτό θα γίνει αφού η γενιά μας φύγει από τη ζωή... οπότε μην κρατάτε και μεγάλα καλάθια με αυτό το θέμα…

Και πάλι λυπάμαι για την καθυστέρηση να σας παραδώσω το κείμενό μου αν και την προηγούμενη φορά είχα καλύψει και τα της αυριανής πανσελήνου στους διδύμους. Περισσότερα πράγματα την επόμενη φορά που θα είμαστε κοντά στο τέλος του χρόνου και θα έχουμε περισσότερα πράγματα να πούμε.
Γ. Φίλιππε Φίλιππε Υδροχόε συμμαθητή μου πολύ σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου και τις παρατηρήσεις σου μου αρέσει που μου έγραψες, μπερδεύτηκα και δεν κατάφερα να σου απαντήσω στο e-mail σου, ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλά και θα χαρώ να κρατήσουμε επαφή. Ο Μάνος τι κάνει? - σύντομα θα μάθω να αφήνω κι εγώ τα σχόλιά μου και να επικοινωνούμε καλύτερα…
λ.

No comments: