Friday, September 29, 2006

Πως λέμε "καμία σχέση";



...εναλλακτικός τίτλος: εκλογές 2006

3 comments:

cobden said...

Xμμμ, αν δεν με απατά η (καλή) μνήμη μου...Ο κύριος Τομπούλογλου, δεν είχε μπλέξει πριν κάποια χρόνια σε έκεινο το σκάνδαλο με τον Μαζωνάκη, τον Ασλάνη, τον Κόκκοτα και τα rent boys(κάτι για έναν Αιγύπτιο, και κάτι ανήλικα θυμάμαι...)???Προς τιμήν του είχε παραδεκτεί δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος...Ίσως ο μοναδικός πολιτικός εν Ελλάδι, που , θέλοντας και μη, έκανε outing...

Provato said...

codnen ακριβώς!!! η μνήμη σου δεν σε απατά καθόλου. Ο Τομπούλογλου (τι ταιριαστό όνομα με το σκάνδαλο που τον έβγαλε για πάντα από την πολιτική σκηνή...) ήταν υποψήφιος βουλευτής σε κάποιες εκλογές των αρχών του 2000 (ή τελη 90s). Μάλιστα, είχε και πολύ ρεύμα, ήταν σίγουρη η εκλογή του σε καλή θέση!

Αλλά... κάποια στιγμή λίγο πριν τις εκλογές ένα video κυκλοφόρησε που τον έδειχνε να τον παίρνει ή να τον δίνει, δεν έχει σημασία. Στο video φαινόταν ξεκάθαρα το πρόσωπο του, έτσι ο κύριος Τομπούλογλου αναγκάστηκε να παραδεχτεί την ιδιαίτερότητά του και έτσι το ελληνικό κοινοβούλιο έχασε την ευκαιρία να έχει ακόμα έναν βουλευτή ντουλαπίστρια!!

φιλί μπεεε!

jazzy όχι δεν θέλω να πω κάτι! χιχι! :-))

δηλαδή Αέναε, τονπούλογλου, έτσι; xxx

Provato said...

έλα μωρέ Jazzy που πας να με ψαρώσεις τώρα ότι είσαι και καλά σεμνότυφος... και σιγά πια και την λέξη την "κακιά" που είπα!!


μπεεε μπεεε μπεεε