Friday, October 27, 2006

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 27/10-10/11

φακ!!! θαύματα κάνει πάλι η Λώρα με τα ζώδια της. Αστακαλά πχια!!! Θα μας κλέψει την παράσταση εδώ μέσα. Λωράκι κοπελιά, this is a message for you: Αυτό το blog είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ PROVATO ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ!!!
σκατά. ζηλεύω. είναι τέλεια τα ζώδια πάλι. φακ.

Φίλοι μου γειά σας!
Έχουμε πια για τα καλά μπει στον μήνα του Σκορπιού και μιας και μαζί έχουμε 5 πλανήτες στο ζώδιο αυτό όλο τον καιρό, αποφάσισα να ξοδέψω λίγο περισσότερο χρόνο για να καταλάβουμε μαζί τι σημαίνει αυτό το πολύ μυστήριο, απόκρυφο ζώδιο που ιντριγκάρει ιδιαίτερα τους περισσότερους αστρολόγους.

Σήμερα είναι και τα γενέθλια της αγαπημένης μου μαμάς, η οποία από τότε που γεννήθηκα συνέχεια με κάνει να θέλω να αποκρυπτογραφώ αυτήν την μυστήρια φύση της που είναι ικανή για τα πάντα. Ναι, η μαμά μου είναι Σκορπιός και υπήρξε και μαμά και μπαμπάς μαζί σε πολλές στιγμές στο μεγάλωμά μου. Όσο και να της παραπονιέμαι, νομίζω τα κατάφερε πολύ καλά και μου έμαθε εις βάθος αυτό που ονομάζουμε επιβίωση και το πώς πρέπει πάνω απ’ όλα να αντέχουμε και να προχωράμε μπροστά όποιο και να είναι το κόστος. Χρόνια πολλά μαμά! :-)))



Αλλά ας αρχίσουμε από το γενικότερο πλανητικό σκηνικό όλων των ημερών αυτών. Ο Ήλιος στον Σκορπιό μας θυμίζει να κοιτάξουμε πάλι τις ανάγκες μας και να τους δώσουμε σημασία – ειδικά σε εκείνες που είχαμε παραβλέψει μέχρι τώρα. Ο Ερμής στον Σκορπιό μας κάνει να μπορούμε να συζητήσουμε και να καταπιαστούμε με δυσκολότερα θέματα που χρειάζονται ψάξιμο και ικανότητα συγκέντρωσης. Α, στις 28 ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και αυτό σημαίνει πως καλό είναι να μην υπογράφουμε πολύ σημαντικά έγγραφα την περίοδο αυτή, και αυτά που λέμε και επικοινωνούμε με τους άλλους χρειάζονται έλεγχο και επανέλεγχο. Μην σας φοβίζει τόσο ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος κρατάει μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, βασικά καλούμαστε να ψαχτούμε και με όποιους τρόπους χρειαστεί να γίνουμε πιο οικείοι με τα βαθύτερα κίνητρά μας. Ακόμα ο Ερμής αυτός μας ζητάει να λέμε την αλήθεια και να ξέρουμε να ακούμε και να μαθαίνουμε την αλήθεια. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μας ζητάει να εξετάσουμε αν αυτό που κάνουμε στις σχέσεις μας, μας κάνει ευτυχισμένους. Ο Άρης Στον σκορπιό μας ζητάει να εξετάσουμε κίνητρα του είδους-‘Γιατί κάνουμε αυτά που κάνουμε και γιατί δεν κάνουμε όσα θα έπρεπε να κάνουμε;’ Και ο Δίας Στον σκορπιό μας ζητάει να πάμε πέρα από τους φόβους και τα κολλήματά μας με σκοπό να χαρούμε πλούτη του εσωτερικού μας κόσμου που ισώς ακόμα καλά – καλά δεν γνωρίζουμε.
Η πανσέληνος στις 5 Νοεμβρίου θα φωτίσει όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά ακόμα. Ακόμα, όσο και να νιώσουμε μπερδεμένοι λόγω του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, θα αναγκαστούμε με ποικίλους τρόπους να ξεφορτωθούμε το πέπλο της άγνοιας, να δούμε κατάματα την αλήθεια και εν ανάγκη να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το γενικό καλό. Μην ξεχνάτε φίλοι μου, ο Σκορπιός δεν κάνει ποτέ σκόντο στην αλήθεια και στα γεγονότα όπως αυτά πραγματικά και απογυμνωμένα είναι. Γι’ αυτό και τις μέρες της Πανσέληνου καλό είναι να ακούμε, να μην στρουθοκαμηλίζουμε και να προχωρούμε ο καθένας μας ξεχωριστά στο πρόγραμμά του της ενδυνάμωσης. Το ωραίο τρίγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο, τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη και το εξάγωνο με την Σελήνη μας βοηθάει να μην φοβόμαστε, να είμαστε ανοιχτοί στο καινούργιο και να έχουμε εμπιστοσύνη στο επόμενο μας βήμα. Ξεκάθαρα αυτή η πανσέληνος μας δείχνει ότι είναι καιρός για την μεγάλη αλλαγή (εδώ θα προτιμούσα την φράση ‘για την μεγάλη πρόοδο’) και αυτό προϋποθέτει πρώτα απ’ όλα αλλαγή στις σκέψεις μας και σε όλες αυτές τις αυτόματες λειτουργίες που διαρκώς κάνει το μυαλουδάκι, επηρεαζόμενο από τις μνήμες του, τις ανασφάλειές του, τις συνήθειές του και τους φόβους του. ΟΥΦ! Γίνομαι κατανοητή; Εδώ όμως κάνω μία παύση για να ακούσω έναν αγαπημένο μου άνθρωπο ο οποίος μου λέει να γίνω πιο συγκεκριμένη για το καλό των φίλων που θέλουν πιο ειδικές πληροφορίες. Ενώ ξέρω ότι η πανσέληνος αυτή αφορά και επηρεάζει περισσότερο απ’ όλους τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόους καλό είναι όλοι να δείτε, αυτοί οι 5 πλανήτες σε ποιο σημείο του ωροσκοπίου σας πέφτουν. Όσοι δεν ξέρετε το πιο ακριβές ωροσκόπιο σας μπορείτε να το δείτε από το www.astro.com αφού δώσετε την ώρα, τον τόπο και την ημερομηνία γέννησής σας. Όπως είπα και πριν θα δείτε σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σας πέφτουν οι πλανήτες αυτοί και ακόμα τι γωνίες κάνουν με τους προσωπικούς σας πλανήτες. Έτσι θα καταλάβετε σε ποιόν τομέα της ζωής σας θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν βλέπατε πριν και με το σκηνικό πιο ξεκάθαρο θα μπορέσετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη για να συντονιστείτε με την πολύ δική σας αποστολή. Θα έλεγα 2 μέρες πριν την πανσέληνο δηλαδή από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου (σημαντική μέρα για πληροφορίες και συνειδητοποιήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ) θα νιώθετε έντονα όλες αυτές τις ενέργειες που ανέφερα παραπάνω. Όσο δυσάρεστα ή ακόμα και δύσπεπτα να είναι για κάποιους από εσάς το να μπείτε σε διαδικασίες έντονων συναισθημάτων, έντονων καταστάσεων ακόμα και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα στο εδώ και τώρα, απλά περιμένετε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε με άλλο μάτι την δική σας πραγματικότητα, τολμήστε να υιοθετήσετε άμεσα άλλον τρόπο σκέψεως και οι αλλαγές (και η πρόοδος) θα έρθουν στην ώρα τους (στην ώρα δηλαδή εκείνη που το σύμπαν έχει διαλέξει για τον καθένα ξεχωριστά από εμάς - βέβαια συν Αθηνά και χείρα κίνει, όπως λένε και οι σοφοί μας πρόγονοι) .
Ποιος είναι ο Σκορπιός, τι μας δείχνει το ζώδιο αυτό? Αρχικά ο Σκορπιός ήταν το σύμβολο που σχετίζονταν με την μεταμόρφωση και την θεραπευτική (οι Αιγύπτιοι τιμούσαν τους σκορπιούς και τα σκαθάρια ως οντότητες πνευματικών μηνυμάτων που επειδή ζούσαν κάτω απ’ την γη, κατείχαν βαθειά τις μαγικές, τις αλχημικές διαδικασίες της ζωής, τον θάνατο και την αναγέννηση). Ο Σκορπιός μας δείχνει την δύναμη της δημιουργίας μέσα από την χημεία και την έλξη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στην ιατρική αστρολογία ο σκορπιός αντιπροσωπεύει τα όργανα αναπαραγωγής και τα απεκκριτικά όργανα δηλαδή εκείνα που καθαρίζουν το σώμα αποβάλλοντας τα περιττά! Τα αναπαραγωγικά όργανα είναι γύρω από τον σπόρο που θα γίνει μετέπειτα ζωή και τα απεκκριτικά όργανα δείχνουν την ανάγκη της απομάκρυνσης και αποβολής ό, τι έχει τελειώσει και τελειωθεί μετά από την χρήση του. Δηλαδή στις σωματικές διεργασίες απέκκρισης και αναπαραγωγής βλέπουμε τον φυσικό εκείνον κύκλο της έλξης-δημιουργίας-καταστροφής-αναπαραγωγής.

Ο ανώριμος Σκορπιός, εκείνος δηλαδή που δεν έχει συνειδητοποιήσει την πορεία του, ζει πολύ έντονες καταστάσεις, με εξαντλητικό τρόπο, βουτάει στα ύψη και στα βάθη, με μεγάλα πάθη και μεγάλο πόνο. Αναμφίβολα όλες οι εμπειρίες του κρύβουν πόνο, κακουχίες, έντονα συναισθήματα και αγωνία. Οι περισσότεροι σκορπιοί βιώνουν την σκληρή πραγματικότητα και δεν σβήνουν ποτέ απ’ την μνήμη τους τα γεγονότα των εμπειριών τους, και όσο ψυχοθεραπεία και κάνουν το μόνο που καταφέρνουν είναι να τα αποδεχτούν και κάπως να συμφιλιωθούν. Όλοι οι σκορπιοί αποζητούν να μπουν στον πνευματικό δρόμο μεταμορφώσεων. Έχουν τέτοια διεισδυτικότητα νου που όσο έλκονται από την υψηλή φιλοσοφία άλλο τόσο έλκονται από τα έγκατα της ψυχολογίας. Ο σκορπιός εκείνος που δεσμεύεται να ακολουθήσει έναν δρόμο με ουσιαστικό προορισμό είναι έντονος για πολλούς, είναι απέραντα κρυφός όσον αφορά πολύ προσωπικά θέματα, δεν συγχωρεί εύκολα, νιώθει ζήλεια και κτητικότητα για ότι αφορά τον χώρο του και έχει ενστικτωδώς εχθρική συμπεριφορά σ’ εκείνον που θα του σταθεί εμπόδιο. Τα συναισθήματά του είναι δυνατά και έχουν πάθος και βάθος αλλά δεν μπορεί εύκολα να τα εκφράσει. Και οι σχέσεις του είναι σπανίως με χαλαρή ροή καθώς πρώτα απ’ όλα η ερωτική έλξη είναι το μέσο μέσα από το οποίο ανακαλύπτει την συναισθηματική δύναμη που του είναι απαραίτητη για τον δρόμο προς την μεταμόρφωσή του. Όταν το πάθος λείπει από τη σχέση του αποδεσμεύεται με τέτοιον τρόπο που ο σύντροφός του νιώθει εγκαταλελειμμένος. Τελικά ο σκορπιός τα καταφέρνει και ακολουθεί τον δρόμο που είναι να ακολουθήσει. Είναι πιστός σε όσους του δείξουν εμπιστοσύνη και αφοσίωση και σε όσους τον πάρουν στα σοβαρά. Ο προσωπικός του μαγνητισμός είναι τέτοιος που αν μπει σε μία ηγετική θέση θα έχει άμεση επιρροή στον περίγυρό του και η επιμονή του θα φέρει επιτυχία. Δεν του αρέσει βέβαια να είναι για πολύ καιρό το επίκεντρο της προσοχής, προτιμά να ασκεί επιρροή προς τους άλλους με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφυλάσσεται ο πολύ προσωπικός του βίος. Μην ξεχνάμε ποτέ πως ένας σκορπιός έχει πολύ ισχυρή θέληση και οι άλλοι αυτό το υπολογίζουν σημαντικά.

Ασθένειες του σκορπιού: παρόλο που ο σκορπιός θεωρείται γόνιμο ζώδιο, όταν κάποια ωροσκόπια έχουν πολύ δυσμενείς όψεις μπορεί να εκδηλωθεί πρόβλημα στην μήτρα και στα γεννητικά όργανα. Καθώς ο Άρης είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού (μαζί με τον Πλούτωνα) κάποιες ασθένειες έχουν σχέση με σπασίματα, φλεγμονές, έλκη και έντονο πόνο από γδαρσίματα. Άλλες ασθένειες έχουν σχέση με πέτρες στην ουρήθρα, στην κύστη, επώδυνη διούρηση, πριαπισμό, σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, αιμορροΐδες, προβλήματα στους όρχεις κα. Επίσης ο σκορπιός έχει σχέση με ιούς και ασθένειες που προέρχονται από τσιμπήματα δηλητηριώδη. Επίσης έχουν καταγραφεί ασθένειες αγνώστου πηγής.

Σύμβολα του σκορπιού είναι το φίδι και ο αετός. Το φίδι συμβολίζει τον ακατέργαστο σκορπιό δηλαδή ότι είναι χθόνιο, αδούλευτο, φοβισμένο, κρύβει καχυποψία και είναι αυτοκαταστροφικό. Ο αετός απ’ την άλλη που είναι ικανός να πετάξει ψηλά, έχει μεγάλες δυνατότητες αναγέννησης και μπορεί να οδηγηθεί σε μεγάλες πράξεις που προϋποθέτουν αυταπάρνηση, γενναιότητα, επιμονή και ακεραιότητα.
Μπορώ να γράφω πολλά για τον σκορπιό, διάλεξα όμως μερικά απ’ αυτά που γίνονται πιο εύκολα κατανοητά.

Ας πάμε τώρα στις προβλέψεις του δεκαπενθήμερου για κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ Ο ανάδρομος Ερμής αρχίζει με σύνοδο με τον Δία και αυτό φέρνει αισιοδοξία όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές και πολύ προσωπικές σχέσεις. Φροντίστε να έχετε έναν έμπιστο φίλο από κοντά για να σας συμβουλεύει για μεγαλεπήβολα σχέδια που θα θέλατε να βάλετε μπρος. Γύρω στις ημέρες της πανσελήνου, οι επιθυμίες σας μεγαλώνουν και τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Το τετράγωνο όμως του Κρόνου σας θυμίζει πως χρειάζεται να παίρνετε τα πράγματα σιγά σιγά και με σύνεση. Με επιμονή και με αντοχή τα καταφέρνετε καλά όλες τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

ΤΑΥΡΟΣ 27 και 28 Οκτωβρίου αποπνέετε μεγάλη γοητεία και δεν σας λένε εύκολα όχι οι άνθρωποι που θέλετε να σαγηνεύσετε. Στις 5 Νοεμβρίου η πανσέληνος είναι πάνω στο ζώδιό σας και αυτό σας κάνει να δείτε που στέκεστε όσον αφορά τις σχέσεις σας. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να νιώθετε κάπως μπερδεμένοι και η αγάπη ή η ψευδαίσθηση της αγάπης σας τυφλώνει ως προς το πόσο συμβιβάζεστε προκειμένου να ευχαριστήσετε κάποιον άλλον. Υπάρχει περίπτωση να νιώσετε εκτός ισορροπίας γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε για να μην χάνετε τις δυνάμεις σας. Στις 7 Νοεμβρίου ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη σας βοηθάει ώστε με τους κατάλληλους λεκτικούς χειρισμούς και διαύγεια νου να λύσετε κάποια παρεξήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 28 Οκτωβρίου μη βιάζεστε και καλό είναι να κάνετε μπόλικες επαναλήψεις σε μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Γενικά μπαίνετε σε εποχή που θα προκαλέσετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας και στον χώρο εργασίας σας και οι αλλαγές αυτές θα σας ακολουθήσουν για καιρό. 7 με 8 Νοεμβρίου διακατέχεστε από δημιουργικές ιδέες, μπαίνετε σε ονειροπόληση αλλά φροντίστε να μην απομακρύνεστε πολύ απ’ την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Με 5 πλανήτες στον σκορπιό θα πάρετε πολύ σοβαρά τα θέματα της καρδιάς και θα νιώσετε έντονα κάποια συναισθήματα. Διψάτε για βαθειά ανταλλαγή συναισθημάτων και γι’ αυτό είστε έτοιμοι για αλλαγές ουσίας. 3 και 8 Νοεμβρίου διακατέχεστε από έντονη ρομαντική διάθεση. Γενικά είστε σε μεγάλη γοητεία και μαχητικότητα όλο αυτόν τον καιρό.

ΛΕΩΝ Με τον ανάδρομο Ερμή μπαίνετε σε φάση που χρειάζεται να επανεκτιμήσετε όλους τους βαθιούς σας προβληματισμούς. Επίσης με 5 πλανήτες στον σκορπιό ταρακουνούνται η συναισθηματική σας ασφάλεια και τα οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί να έχετε ανατροπές στο σπίτι σας από διάφορα οικογενειακά ζητήματα. Η πανσέληνος στις 5 Νοεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια πως αισθάνεστε απέναντι στην καριέρα σας ή στον δρόμο ζωής που έχετε επιλέξει. Εάν στον τομέα της καριέρας νιώθετε στασιμότητα, κατανοητό να έχετε εκνευρισμό γι’ αυτό ίσως καιρός να ψάξετε και να καλλιεργήσετε άλλα σας ταλέντα ή ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητάει από τις 28 Οκτωβρίου και για τρεις ακόμα εβδομάδες να είστε πολύ σχολαστικοί και ακριβείς σε θέματα επικοινωνίας, σε έγγραφά σας, στα ωράριά σας και στις μετακινήσεις σας. Με την πανσέληνο στις 5 Νοεμβρίου, προσοχή σε τυχόν παρεξηγήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες διαφορές. Γι’ αυτό αν βλέπετε κάτι που είναι ασυνήθιστο ή που δεν σας ταιριάζει, ανοίξτε το στόμα σας και εκφραστείτε για να βρεθεί λύση. 7 με 8 Νοεμβρίου λαμβάνετε πολλές πληροφορίες και μαζί υπάρχει μια τάση να μπερδευτείτε η να μπείτε σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς.

ΖΥΓΟΣ Η πανσέληνος στις 5 Νοεμβρίου σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις οικονομικής φύσεως γύρω από κάποια περιουσιακά σας στοιχεία ή γύρω από οικονομικά που έχετε από κοινού με κάποιον άλλον. Όλες αυτές οι ημέρες του Νοεμβρίου θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τομείς που έχετε ασχοληθεί και έχετε κοπιάσει πολύ. Επίσης αυτές τις μέρες θα είστε ονειροπόλοι και θα θέλετε να εισαγάγετε την φαντασίωση στην καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο μήνας μπαίνει με μεγάλη ανάγκη για απολαύσεις και έρωτα, βλέπετε όμως ότι κάποια πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Με την πανσέληνο βγείτε έξω, διασκεδάστε, γνωρίστε νέους ανθρώπους και σαν μαγνήτης θα τραβήξετε ασυνήθιστες ρομαντικές καταστάσεις. Επίσης 7 με 8 Νοεμβρίου, το μυαλό σας δουλεύει πολύ καλά, βρίσκετε λύσεις και σας είναι πιο εύκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (μπεεε μπεεε μπεεεε...) Ανάδρομος Ερμής για σας, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε μεγάλη διαίσθηση στα πράγματα και θα σας έρχονται οι πληροφορίες άφθονες και κάπως θα μάθετε κάποια μυστικά από κει που δεν το περιμένατε. Δώστε τον κατάλληλο χρόνο στον εαυτό σας να χωνέψετε τις εντυπώσεις που έχετε για κάποια πράγματα και εμπιστευτείτε ό, τι πολύ προσωπικό σας μόνο στους ή στον πολύ έμπιστό σας. Η πανσέληνος στις 5 Νοεμβρίου θα σας φέρει βελτίωση στον επαγγελματικό σας χώρο και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους συνεργασίας με τους συναδέλφους σας. 7 με 8 Νοεμβρίου μην νιώθετε ανασφάλεια σε κάποιους τομείς, από κει που σας είναι δύσκολο να σταθείτε αντάξιοι των περιστάσεων, ως δια μαγείας βρίσκεται ο τρόπος και τα βγάζετε πέρα μια χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μπορεί ο Κρόνος τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου να σας φέρνει κάποια εμποδιάκια, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Διέξοδοι υπάρχουν ειδικά όσον αφορά τις δημιουργικές σκέψεις και ιδέες. Με την πανσέληνο, στις 5 Νοεμβρίου, απ’ την μια γίνεστε πρακτικοί, απ’ την άλλη όμως νιώθετε μπερδεμένοι σε μερικούς τομείς, σαν να μην είναι τα πράγματα εντελώς ξεκάθαρα ακόμη. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητάει να είστε έξτρα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνιών και εμπορίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο ανάδρομος Ερμής από τις 28 Οκτωβρίου σας φέρνει πιο κοντά με τον ιδεαλισμό σας και έχετε την τάση να φιλοσοφείτε. Με τον ανάδρομο θα σας έλεγα να μην αγχώνεστε αν τα πράγματα παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ αυτόν που χρειάζεται. Με την πανσέληνο στις 5 Νοεμβρίου, βλέπετε ότι η οικογένεια και το σπίτι σας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν και μπαίνετε σε μια εβδομάδα έντονων ρυθμών στα επαγγελματικά σας. Εάν δεν μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα σας τα θέματα, χαλαρώστε, μην αγχώνεστε υπερβολικά και απ’ τις 8 Νοεμβρίου μπαίνετε σ’ έναν δρόμο ευοίωνο που υπόσχεται την επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ Μπαίνοντας ο ανάδρομος Ερμής στις 28 Οκτωβρίου μπορεί να σας φέρει επαφές με ανθρώπους του παρελθόντος και ακόμα μπορεί να βρεθείτε με κάποιον που έχει να σας ωφελήσει σημαντικά σε αναζητήσεις σας και σε ερωτηματικά. Η πανσέληνος στις 5 Νοεμβρίου σας δείχνει πόσο σημαντικό είναι να ζείτε τις μικροχαρές του εδώ και τώρα. Επίσης μπορεί να νιώσετε διάθεση και έλξη για ανθρώπους του εξωτερικού και για μέρη ξωτικά. 6 με 8 Νοεμβρίου μην λέτε εύκολα το ναι, ειδικά στις σχέσεις σας αν δεν είστε σίγουροι για την ποιότητά τους. Ακόμα αυτές τις ημέρες φανείτε σεμνοί και μετριασμένοι σε αγορές σας και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας.

No comments: