Tuesday, September 11, 2007

Τέτοι κατωσέντονο κινηματογραφικό, δεν έχεις ξαναδιαβάσει. Αλλά... αξίζει τον κόπο, trust your provato!

Αχ, πολύ, πολύ ΠΟΛΥ χαίρομαι που το πανωσέντονο με τις ταινίες που περιμένουμε να δούμε τους επόμενους μήνες προκάλεσε ενδιαφέρον. Πάρα πολύ. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δε θα το διαβάσει κανείς, έτσι μπόλικο και ερασιτεχνικό που ήταν... πόσο μάλλον να το σχολιάσει! χιχιχι μπεεεεευχαριστώ όλους για τα σχόλια.

...όμως ας συνεχίσουμε με το κατωσέντονο, τι λες; αγαπημένε sexy αναγνώστη να και οι υπόλοιπες ταινίες που θα πάμε πλουζ ου μουά να δούμε τους επόμενους μήνες:

American Gangster: Σκηνοθετεί ο Ridley Scott (Gladiator και άλλα πολλά). Πρωταγωνιστούν ο Denzel Washington και ο άνθρωπος που με σημάδεψε ερωτικά, όπως και εγώ εκείνον, ο Russell Crowe. Πρόκειται για την ιστορία του πρώτου μαύρου μεγαλέμπορου ναρκωτικών στην Αμερική των 70s και του αστυνομικού που ήθελε σαν τρελός να τον πιάσει.

Γιατί θέλω να την δω: Παίζει η πρώην σχέση μου για 8 χρόνια ο Russell. Ο Ridley. Λένε ότι το σενάριο είναι καρακατασούπερ γουέλ κράφτηντ. (...άντε και λιγάκι ο Denzel).

Γιατί δεν θέλω να την δω: Πάλι gangsters; Πάλι Harlem; Πάλι ναρκωτικά την εποχή του Vietnam; ...Κοντεύω να πάρω πτυχίο αμερικάνικης εγκληματολογίας με τόσα έργα που έχω δει με αυτό το θέμα. Γιον χασμουρήτ χασμουρήτ.

Mr. Magorium's Wonder Emporium: Ένας υπερεκκεντρικός ιδιοκτήτης (ο Dustin Hoffman) ενός υπερφυσικού μαγικού παιγνιδάδικου αναζητά τον διάδοχό του... και μετά γίνεται της κολάσεως - με την καλή έννοια! Η ταινία έχει την δομή και την λογική του Charlie and the Chocolate Factory. Φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς στις ταινίες τέτοιου τύπου, εξ' ου και βγαίνει στις αίθουσες στο Θεγκζγκίβιγκ, που κάθε ταπεινή Γιουτιότισα τό 'χει παράδοση να πάει σινεμά με το νιάναρο. Παίζει και η Natalie Portman, την συμπαθώ.

Γιατί θέλω να το δω ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ: Σενάριο και σκηνοθεσία από τον δημιουργό της αγαπημένης μου ταινίας της περσινής χρονιάς, και μίας από τις καλύτερες μου ever, του Stranger than Fiction!

Γιατί δεν θέλω να την δω: είσαι τρελός;!!!!; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ: ΠΡΟΒΑΛλΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

Cassandra's Dream: Ο καινούργιος Woody Allen. Δύο αδέλφια σουρομαδιούνται για μία φαμ φατάλ. ...ο woody πάλι κλέβει τον τίτλο του από την ελληνική μυθολογία. Πάλι βγάζει στο καπάκι καινούργια ταινία (τρελός δραχμοφονιάς σου λέω...). τα νεύρα μου μεν... από την άλλη, η ταινία περιγράφεται σαν ό,τι κοντινότερο στο Match Point έχει κάνει.

Γιατί θέλω να την δω: Το Match Point το θεώρησα, και είναι, αβιστούβγημα. ΑΒΙΣΤΟΥΒΓΗΜΑ! ...αν αυτό του μοιάζει έστω και λιγουλάκι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος ποπ-κορνίστας όλων των εποχών.

Γιατί δεν θέλω να την δω: Μαλάκα, οι ταινίες του Woody που δεν μου αρέσουν, δεν μου αρέσουν big time. Βγαίνω από την αίθουσα και μισώ όχι μόνο τον Woody, αλλά συνολικά την τέχνη του σινεμά. ελπίζω αυτή να μην είναι τέτοια περίπτωση.

Lions For Lambs: Επιτέλους, μία ταινία για το Ιρακ που σου το λέει χύμα ότι κατακρίνει την Αμερικάνικη πολιτική. Σκηνοθετεί ο παππούλης Redford που παίζει κιόλας. Ο Tom Cruise κάνει τον κακό γερουσιαστά, και η Meryl (αχ βαχ...) την δημοσιογράφο που ο Tom προσπαθεί να χειραγωγήσει.

Γιατί θέλω να την δω: Όλοι μιλάνε για την ερμηνευτική "ένταση" στις σκηνές που αναμετρούνται ο Tom και η Meryl. Μην μου πεις ότι δεν πεθαίνεις κι εσύ από περιέργεια να τους δεις στην ίδια σκηνή; Ακόμα, μου αρέσει πολύ το σεναριακό εύρημα ότι δύο φοιτητές που ο Redford ως καθηγητής τους έχει εμπνεύσει φιλελευθερία, αποφασίζουν να την εκφράσουν πηγαίνοντας να πολεμήσουν στο ...Αφγανιστάν (στέλνοντάς τον φυσικά αδιάβαστο να τρέχει να τους μεταπείσει...).

Γιατί δεν θέλω να τη δω: believe it or not... ο Robert! πολύ μπαρμπαδιέν ρε παιδί μου, πολύ. γενικά δεν με τραβάνε ούτε οι σκηνοθεσίες του ούτε οι ηθοποιίες του. ...επίσης, φίλε Robert, άσε να φάει ψωμάκι και κάνας άλλος: και παίζει, και σκηνοθετεί, και κάνει κομμωτήριο, και έχει την καντίνα, και είναι βοηθός υδραυλικού στο set, και, και, και, και....

Margot At The Wedding: Μία ταινία για τα οικογενειακά δραματάκια μας ! H Nicole Kidman είναι καλεσμένη στο γάμο της αδελφής της. ...πάει, γνωρίζει τον γαμβρό... και μετά γίνεται της πουτάνας με τους καυγάδες των δύο αδελφών.

Γιατί θέλω να την δω: Λόγω Nicole. Λόγω Jack Black (ναι, ναι, σοβαρολογώ!). Και γιατί λένε ότι το σενάριο ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία.

Γιατί δεν θέλω να την δω: Squid And The Whale. Σου λέει κάτι; ...έχω την άποψη ότι είναι μία από τις πιο υπερεκτιμημένες ταινίες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. είχα σκυλοβαρεθεί. ε, ο δημιουργός της είναι δημιουργός και αυτού του έργου.

Beowulf: Ο μεγάλος ανταγωνιστής της ταινίας του Hoffman για το τριήμερο του Thanksgiving. Είναι ένα επικό μπουμπουνητό δράσης και μάχης, σκηνοθετημένο από τον αγαπημένο Zemeckis (Forrest Gump, η πιο αγαπημένη μου ταινία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, την έχω δει 9 φορές, στο σινεμά...). Βασίζεται σε ένα έπος της εγγλέζικης παράδοσης (... ποιάς; ...πρόσεχε μην σκίσεις το μπουστάκι σου...).

Γιατί θέλω να την δω: ...να σου πω την αλήθεια, δεν πολυθέλω. δεν θα λυπηθώ και να την χάσω δηλαδή, παρά το φοβερό cast και τα εξαιρετικά στάνταρ παραγωγής που πάντα κρατά ο Ζεμέκης.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...είναι γυρισμένη με τη τεχνική που είναι φτιαγμένο και το Polar Express. τη βρίσκω άψυχη και πολύ μπλιμπλικέ. δεν ξέρω. (την ίδια άποψη έχει και μεγάλο μέρος του κοινού της Αμερικής που μπορεί να αγνοήσει την ταινία και να χαρίσει μία μεγάλη αποτυχία στο Ζεμέκη).

I am Legend: ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον Will Smith... ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ!... αλλά τότε, γιατί θέλω σα κερατάς να την δω αυτή τη ταινία; Με έχει ιντριγκάρει απίστευτα. Ο Smith παίζει ένας επιστήμονα, τον τελευταίο επιζώντα (...ή μήπως όχι;) στην Γη μετά από μία μεγάλη καταστροφή. Μαζί του είναι και το σκυλί του...

Γιατί θέλω να την δω: βασίζεται σε ένα γαμάτο sci-fi διήγημα. έχει απίστευτες εικόνες ερημωμένου Manhattan. οι συντελεστές του είναι πολύ ταλαντούχοι αν κρίνουμε από τις προηγούμενες ταινίες τους. φαίνεται φοβερά προσεγμένη παραγωγή με καλλιτεχνικές αξιώσεις.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...μόνο λόγω Will Smith. Για καλή μου όμως τύχη, είναι έτσι το σενάριο που για περισσότερο από το μισό έργο δεν αρθρώνει κουβέντα (σου θυμίζω, είναι ο τελευταίος επιζών, με ποιόν να μιλήσει, αλήθεια να πει;).

The Savages: Μία από τις πιο αγαπησιάρικες φάτσες του σύγχρονου σινεμά, η Laura Linney είναι σούπερ αποξενωμένη από τον αδελφό της, τον καλύτερο ηθοποιό όλων των εποχών (με τον οποίο είχα σχέση 12 χρόνια) τον Philip Seymour Hoffman. Όταν ο γέρος μπαμπάς τους παθαίνει ντουβρουτζά στο μυαλό, ξανασυναντιόνται μετά από χρόνια, για να τον φροντίσουν τάχα μου, και γίνεται το σίστριγλο. Πρόκειται για μία πικρή κωμωδία που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές - και έχει και αστείο κουλοtrailer.

Γιατί θέλω να την δω: Μου αρέσει τρελά η φάτσα της Laura (η οποία λένε χτυπά και υποψηφιότητα για Oscar με την ερμηνεία της εδώ). Πεθαίνω για τον Philip - με τον οποίο είχα σχέση, όπως ξέρεις. και τέλος... το σενάριο, το σενάριο! από τη ζωή βγαλμένο!

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Give me a brake. Σιγά μη δε δω ταινία με τον πρώην μου. (...αλλά άραγε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα;).

Sweeney Todd: Τι να πω εδώ... τι να πω... Η καινούργια τρελοκατάσταση του Tim Barton μας έχει πάρει τα σώβρακα μόνο και μόνο από τις πληροφορίες που ακούμε για αυτήν. Μέτρα: είναι μγιούζηκολ. Παίζει ο θεός Johnny Depp ο οποίος όσο πιο κουλός ένας ρόλος τόσο καλύτερα τον ερμηνεύει. και...

Γιατί θέλω να την δω: ...αφορά έναν κουρέα με τάσεις αυτοκτονίας και τη γκόμενά του που φτιάχνει πίτες από ανθρώπινη σάρκα. how cool is that!!! Ακόμα, βασίζεται σε μγιούζηκολ του αγαπημένου Sondheim.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Γιατί θα λένε όλοι τι τέλεια είναι και θα με πιάσει αντίδραση ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ.

There will Be Blood: επιτέλους, η μεγάλη ψωνάρα των ηθοποιών αποφάσισε να χαρίσει μία καινούργια ερμηνεία σε εμάς το ταπεινό κοινό του. Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε το νέο έργο του Daniel Day Lewis. Παίζει έναν πετρελαιοθήρα των αρχών του 20 αιώνα, στην Καλιφόρνια, ο οποίος τραβά διάφορα. Α, έχει και ένα γιο στην σχέση με τον οποίο βασίζεται πολύ το έργο (δεν θα είναι μελούρα όμως - σκέψου τον τίτλο, μόνο... μπρρρρ).

Γιατί θέλω να την δω: Το σκηνοθετεί ο σούπερ λατρεμένος μου Paul Thomas Anderson (Magnolia και Punch drunk Love - αγαπημένες ταινίες μπόουθ!).

Γιατί δεν θέλω να την δω: Πολύ αμερικάνικο θέμα ρε αδελφάκι μου. δεν ξέρω...


Atonement
: Βασισμένο σε ένα σούπερ αγαπημένο σε όλο τον κόσμο βιβλίο αυτό εδώ το έργο πήρε καλές κριτικές στην Βενετία. Η ιστορία του, μία ιστορία καταπίεσης, έρωτα, μετάνοιας, και φυσικά εξιλέωσης, εξελίσεται σε διάρκεια 60 χρόνων. Χορταστικό story telling δηλαδή, φίλε!

Γιατί θέλω να τη δω: Γιατί κάποτε έτσι και μένα τα βιβλία μου θα γίνονται ταινίες. Γιατί παίζει η Vanessa Redgrave. Γιατί όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο λένε ότι η ιστορία ΓΑΜΕΙ!

Γιατί δεν θέλω να την δω: σκεψ σκεψ σκεψ... Ανησυχώ μήπως το κάνουν αργό και πολύ εγγλεζουριά.

Before the Devil Knows You Are Dead: Είναι η ταινία με τον καλύτερο τίτλο της χρονίας αν μη τι άλλο. Δύο αδέλφια αποφασίζουν να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο των... γονιών τους...

Γιατί θέλω να την δω: ...Ο ένας αδελφός είναι ο Philip Seymour Hoffman... ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ.

Γιατί δεν θέλω να την δω: ...το άλλο αδέλφι είναι ο Ethan Hawke. ίουκ, ίουκ, ίουκ, γιακ γιάκ γιάκ...

Charlie Wilson's War: Ακόμα μία ταινία με τον Philip Seymour Hoffman, σε ρόλο έκπληξη αυτή τη φορά. Πρόκειται για ένα πολιτικό κωμοδράμα που έχει γράψει ο δημιουργός του West Wing Aaron Sorkin, και σκηνοθετεί ο βετεράνος Mike Nichols. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ενός γερουσιαστή στα άγρια 80s ο οποίος προκειμένου να εξολοθρεύσει την κομμουνιστική απειλή στο Αφγανιστάν συνεργάζεται με τους ...φανατικούς ισλαμιστές. χμ χμ χμ...

Γιατί θέλω να το δω: Γαμάτο καστ - εκτός από τον Philip παίζει ο Tom Hanks και η Julia Roberts!!! Κόπηκες ή ακόμα;

Γιατί δεν θέλω να το δω: Πολιτικό κωμοδράμα; μου ακούγεται σαν το "πιγκουρό"...

EXTRA EXTRA EXTRA BONUS:

Youth without Youth: Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια. Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.

Γιατί θέλω να τη δω: Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.

Γιατί δεν θέλω να τη δώ: Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.Η πρώτη ταινία του Francis Ford Coppola μετά από δέκα χρόνια.

(ένας γέρος επιστήμονας γίνεται πάλι 30 χρονών, χωρίς να χάσει τη σοφία του, μετά που τον χτυπά ένας κεραυνός.... Η ταινία είναι αυτή που ο Francis λέει πως γύρισε για να ξανανιώσει καυλωμένος ερασιτέχνης. Την χρηματοδότησε μόνος με τα λεφτά από τα κρασιά, και επειδή είχε τον πλήρη έλεγχο δεν έκανε κανένα καλλιτεχνικό συμβιβασμό. Είναι εξ' ολοκλήρου γυρισμένη στη Ρουμανία. Όσοι την είδαν λένε πως γαμεί και δέρνει. Α, παίζει ο Tim Roth).

...Α πα πα πα πα! τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναπεράσει. Τέτοια ευγωμοσύνη δεν έχω ξαναιώσει sexy αναγνώστη που έκατσες και διάβασες ως εδώ (ελπίζω δηλαδή).

Τώρα όμως ξεκουράσου. τελειώσαμε, τελειώσαμε ακούς; Πάει και το κατωσέντονο. Ελπίζω να σου άρεσε...

και να ενημερώθηκες λίγο ώστε να κάμεις τα κουμάντα σου για τον χειμώνα. φιου, κουράστηκα.

16 comments:

bill g. said...

μπράβο προβατομπουγαδίστρα μου! (Ε με τόσα σεντόνια, ούτε μπουγάδα να έκανες αυτό το διήμερο) Thank you πάντως, μας έκανες φοβερό outline του κινηματογραφικού χειμώνα μας.

Και οφείλω να ομολογήσω ότι έκανες τρομερή έρευνα για να τα βρεις όλα δαύτα (και με λεπτομέρειες, και "θα το δω - δε θα το δω"s) και θα πιάστηκε το χεράκι σου με τόσο γράψιμο. Χαλάλι μας των αναγνωστών σου όμως. Άντε κάτσε ξεκουράσου τώρα.

(Και γιατι στην αρχή αυτό το ποστ το ονομάζεις πανωσέντονο; Κατωσέντονο δεν είναι τελικά; Κ εγώ δεν έχω το τρομερό το μάτι του αετού; ε; ε; ε;)

Cookie Basher said...

Colin ΚΑΙ Ewan μαζί;;;!!! Δεν είναι δυνατόν! 2 πρώην μου μαζί στην ίδια ταινία, θα τρελαθώ! Ευτυχώς υπάρχει και το μπλογκ σου πρόβατε και τα μαθαίνω

Cookie Basher said...

Επίσης TIM BURTON FTW!

(άξιζε ξεχωριστό κόμμεντ)

Anonymous said...

koύκλε, τι ανασφάλεια είναι αυτή? Σε διαβάζω ανελιππώς καθημερινά. (Καμιά φορά διαβάζω κ τα σχόλια.)
Κ κάνω κ την έξυπνη, εννοείται! Με τέτοιον μάνατζερ! Έστειλα πχ αυτό το διαφημιστικό με όλους τους υπολογιστές της Apple στον αγαπητό γκόμενο! Άσε που το περιεργάστηκα και γω αναλυτικά. Αυτό πού το πας. Αλλά όσο μ'αρέσει να διαβάζω τόσο βαριέμαι να γράφω, έτσι επιστρέφω στη σιωπή μου, μπατ μάι άις αρ ον γιου. Μμματσ-μουτς

Ερμής said...

Μόνο το The Savages κάτι μου έκανε...

revqueer said...

Αυτά τα κακεντρεχή σχόλια για το Γούντι να τα σβήσεις πάραυτα!! Είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης-σεναριογράφος!

Anonymous said...

καλημέρα.

θα διαφωνήσω κάθετα, ο Ντένζελ θα ήταν λόγος αρκετός για να βλέπω μέχρι και τελεμάρκετινγκ.
ότι είναι κούκλος, δεν το λέω μόνο εγώ, το People, νομίζω, είχε γράψει κάποτε ότι έχει το τέλεια συμμετρικό πρόσωπο. (αχά, μπορώ να γράψω μια σοβαρή πρόταση, με ειρμό για τον Ντένζελ, και να μην παρασυρθώ σε άναρθρα επιφωνήματα)

επίσης, παίζει ο πρώην-άντρας-της-Νικόλ τον κακό? εδώ στη Φίρμα είχε αλλάξει το τέλος για να μην χάσει τη συμπάθεια του κοινού. (το Collateral δεν πιάνεται, είναι μαρτύριο, όχι ταινία)

δυστυχώς αμφιβάλλω αν θα προλάβω να δω έστω και το μισό περιεχόμενο των σεντονιών σου, μάλλον θα παίξει DVD-πάπλωμα...

τέλος,μια ΠΟΛΥ σημαντική ερώτηση:πότε βγαίνει ο επόμενος Ντάνιελ, εεεε, Μποντ? (μέχρι και τα ρούχα του πάνε αυτού του παιδιού, ΑΧ)


irrelevant

Alpha said...

φοβερά κατατοπιστικό το πόστ σου!!

μετά από αυτό και την τρομερή επιτυχία που έχει σημειώσει στην αίθουσα του σπιτιού μας το six feet under, σε ανακηρύσω επίσημα το θεαματογνώστη(κατά το γευσιγνώστης) της χρονιάς.

θα μου πεις και τον παροχέα σου ιντερνετ?

εγώ είμαι με hellas on line Και με έχουν αφήσει χωρίς ιντερνετ εδώ κ ένα μήνα.

(ας ειν καλά η εταιρεία όπως πάντα και μπορώ και διαβάζω τα πόστ σου)

Μαρκησία του Ο. said...

Προβατίνι, μιλάμε για φοβερή μπεεενημέρωση! :)

μερσούμε!!

The Savages φαίνεται/ ακουγεται σούπερ (αγαπώ αμφότερους, ο Χόφμαν είναι απίστευτη ηθοποιάρα)

και φυσικά οτιδήποτε λέει στην ούγια Τιμ Μπάρτον/ Τζόνι Ντεπ, θα είναι απιστεύταμπλ.

το Atonement πρέπει να είναι όντως καλό...

το ερώτημα είναι βέβαια, πόσες από αυτές θα έρθουν εδώ (και πότε;)

μπεεεε

Anonymous said...

Σε ευχαριστούμε πρόβατε για την τόσο καλή ενημέρωση!
Υ.Γ Εχεις κάτις με τον Ηθαν; Ε;
Ζηλεύεις;

Neverlandean said...

٭٭٭٭٭ Laura Linney ٭٭٭٭٭

Ακόμα να της δώσουν oscar.
To Squid and the whale λατρεμένο.

Anonymous said...

αφιερωμένο εξαιρετικά από το Sweeny Todd:

Nothing's gonna harm you
Not while I'm around
Nothing's gonna harm you
No sir, not while I'm around
Demons are prowling everywhere nowadays
I'll send them howling, I don't care, I've got ways
No one's gonna hurt you
No one's gonna dare,
Others can desert you
Not to worry, whistle I'll be there
Demons'll charm you with a smile for awhile
But in time
Nothing can harm you, not while I'm around.
Being close and being clever
Ain't like being true,
I don't need to, I would never
Hide a thing from you
Like some
No one's gonna hurt you
No one's gonna dare
Others can desert you
Not a worry, whistle I'll be there
Demons'll charm you with a smile for awhile
But in time
Nothing's gonna harm you
Not while I'm around
Not while I'm around

xipasmenos said...

Δε κρατιεμαι για το lions and lambs Meryl Streep απλά η καλυτερη...
και η πρωτη ταινία κοπολα μετα απο 10 χρόνια? Ο φετινός χειμώνεις ξεκίνησε ΤΕΛΕΙΑ με grindhouse και θα εξελιχθει ακομα καλυτερα.....

APSOY said...

JUMBO πα
JUMBO με
JUMBO τω
JUMBO ρα!!!

Διάβασα πάνω& κάτωσέντονο μονοκοπανιάς!!!!!

Νιώθω λίγο σαν τον Τιμογιαννάκη στο πιό νέο και όμορφο! :Ρ

Άντε... λίιιιιιιγο (τόσο δα) παρηγορήθηκα που έρχεται ο χειμώνας... Έχουμε πράμα να δούμε!

'μπέρααααααααααα!

ΗarryTsopanos said...

Αγαπητε προβατε,ωραια αυτα που γραφεις οκ, θα παμε μουβις τον χειμωνα,εδω και μερες εγω διαβαζω την ιστορια του δικαστικου σου αγωνα με τον Συκια απο την δικη του πλευρα,ασχετο θα πεις.οκ.Να μην ξερω ομως ποιος φταιει οταν ερθει η ωρα της δικης?Α με εχετε φτιαξει εσεις οι δυο λολ.

Wrong Guy said...

Ο Κόλιν Φάρελ και ο Γούαν ΜακΓκρέγκορ θα έχουν καμία ερωτική σκηνή;

Μεταξύ τους;!;!

Οκ,μπορεί να είναι αδέρφια,αλλά WTF?