Tuesday, November 01, 2005

Λώρας ζώδια - 28 Νοέμ. με 12 Δεκεμβρίου


Επιτέλους έφυγε ο Νοέμβριος ο οποίος είχε αρκετά δύσκολα που μας ταλαιπωρήσανε! Ο Δεκέμβριος μπήκε με κάποιες καλύτερες υποσχέσεις. Να εξαιρέσω τη δύσκολη όψη της νέας σελήνης αύριο που τετραγωνίζει τον ουρανό και αυτό προκαλεί αναστάτωση, απρόβλεπτες καταστάσεις ή και τσακωμούς, καθώς επίσης και την πανσέληνο στις 15 Δεκεμβρίου (για την οποία θα μιλήσουμε και στο επόμενο...) η οποία κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και αυτό δίνει μια μεγάλη ένταση (ειδικά για τα μεταβλητά ζώδια) και γενική τάση για αποκαλύψεις.

ΚΡΙΟΙ Από τις 3 Δεκεμβρίου θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σας με τους άλλους. Επίσης προνοήστε ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα, βελτιώνονται οι συνθήκες των οικονομικών σας και μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας - γιατί ως τώρα ήσασταν κάπως στριμωγμένοι.

ΤΑΥΡΟΙ Αυτόν τον καιρό θα έχετε έντονο τρέξιμο για διάφορα θέματα. Είναι καλή εποχή να κλείσετε συμφωνίες για κάποιο ακίνητο ή για κάποια ζητήματα οικογενειακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ Να προσέχετε πολύ αυτόν τον καιρό κάποια κρυφά πού συμβαίνουν γύρω σας ή ακόμα παρασκηνιακά παιχνίδια γιατί μέχρι τις 15 με 16 Δεκεμβρίου έχουν την τάση να βγουν στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας πάνε πολύ καλύτερα αυτόν τον καιρό. Ίσως έρθει και νέα σχέση στη ζωή σας. Από τις 12 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου δεν θα είναι και οι πιο εύκολες μέρες για εσάς, υπάρχει περίπτωση να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που μπορούν να σας στενοχωρήσουν. Επίσης να προσέχετε το θέμα υγείας για κάποια άτομα της οικογένειάς σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ Τα οικονομικά σας αυτόν τον καιρό δεν είναι και τα πιο ανθηρά. Υπάρχει τάση για κόντρες και ρήξεις με φίλους σας. Καλείστε αυτόν τον καιρό να είστε πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι από άλλες φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σιγά – σιγά. Οι παρθένοι των πρώτων ημερών θα έχετε μια ψυχολογική απελευθέρωση από βάρη που τους αγχώνουν. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου υπάρχει η τάση να βγει οικογενειακό σας θέμα στη φόρα που μπορεί να σας αναστατώσει.

ΖΥΓΟΙ Θα δείτε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας, ίσως κλειστεί και κάποια συμφωνία μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι και ίσως κάνετε εργασίες στο χώρο σας. Επίσης καλυτερεύουν τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Να προσέχετε ζήλιες, κόντρες και καυγάδες με τους γύρω σας. ΄Όσον αφορά τα αισθηματικά σας κάποιες σχέσεις του παρελθόντος ενδέχεται να ξαναζεσταθούν.

ΤΟΞΟΤΕΣ Να προσέχετε τα οποιαδήποτε κουτσομπολιά ή παρασκηνιακά που μπορεί να παίζονται εις βάρος σας. Επίσης να προσέχετε τάση για χωρισμούς ειδικά γύρω στις μέρες της πανσελήνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ. Είναι πολύ καλή εποχή να φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, ακόμα και να αλλάξετε look εντελώς αν θέλετε. Η πίεση στην εργασία σας συνεχίζεται, να προσέχετε την υγεία σας και μην κουράζεστε πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Είστε ακόμα σε μία δύσκολη εποχή. Σας απασχολούν κάποια οικογενειακά προβλήματα ή έχετε τρέξιμο για κάποιο ακίνητο. Σύντομα ευτυχώς θα δείτε φως στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ Μπορεί να ξαναβρεθείτε με κάποιους παλιούς φίλους. Όσον αφορά την επικοινωνία σας υπάρχει η τάση να έχετε ένταση και ασυνεννοησία. Κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας ακόμα συνεχίζονται. Ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.

p.s. – συγνώμη για την καθυστέρηση, άνθρωποι είστε ς κι εσείς, με καταλαβαίνετε!!! Έτσι δεν είναι; ...καλό μήνα

No comments: