Thursday, January 12, 2006

10 συμβουλές για να είσαι λίγο καλύτερα το 2006

  1. Κάνε πολλά λάθη - αν δεν κάνεις σημαίνει ότι δεν κάνεις το καλύτερο που μπορείς.
  2. Κάνε το καλύτερο που μπορείς.
  3. Πες τουλάχιστον μία φορά το μήνα στους γονείς και τα παιδιά σου αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι
  4. Ένα βράδυ της βδομάδας - κάθε βδομάδα - κλείσε κινητό computer τηλεόραση σταθερό gameboy playstation και ότι δουλεύει με ηλεκτρικό, άναψε μερικά κεριά, βάλε κρασί και φάε φυστίκια (ή ότι ξηροκάρπιο γουστάρεις...)
  5. Αγόρασε δύο άνετες κουνιστές πολυθρόνες - μία για το σπίτι σου και μία για τον κήπο. Αν δεν έχεις κήπο πάρε μόνο μία! και να την χρησιμοποιείς!
  6. Αν καμία φορά είσαι στο λεωφορείο και κάποιος σου ζητήσει εισητήριο, δώστου χωρίς να του πάρεις λεφτά - γενικά πότε πότε, κάνε μία "καλή" κίνηση!
  7. Σκέψου πως θα ήθελες να σκέφονται για σένα οι αγαπημένοι σου, οι φίλοι και οι συγγενείς. και προσπάθησε να ζήσεις σύμφωνα με αυτή την εικόνα.
  8. Να αφήνεις το τηλέφωνο να χτυπήσει μερικές φορές πριν απαντήσεις.
  9. Όταν είσαι μόνος μου στο ασανσέρ να χορεύεις.
  10. Μην φανατίζεσαι για τίποτε

Εντάξει, ψιλοσυμφωνώ... αλλά η νούμερο 7 είναι ο προθάλαμος στην ψυχασθένεια! Αν προσπαθείς να ζεις σύμφωνα με την εικόνα που θα ήθελες να έχουν οι άλλοι για σένα την έχεις πουτσίσει, σου μιλάω εκ πείρας

από το ode magazine

6 comments:

Anonymous said...

Το 7 είναι σκέτη παγίδα .... μακριά!!

Marialena said...

Καλημέρααα! Χρειάζονται οι υπενθυμίσεις και όχι μόνο κάθε αρχή του χρόνου, αλλά αν και μόνο φανταστώ τι σκατά θέλουν οι άλλοι από μένα, πάει δεν τι γλυτώνω τη θεσούλα στο ψυχιατρείο για νευρικό κλονισμό. Προτιμώ (αν και δεν το κάνω) να σκέφτομαι τι θα θελα για μένα πρώτα, γιατί τον καλό μαλάκα ουδείς εμίσησε! Η πιο καλή, πιστέψτε με, είναι η σκυλίτσα μου που ό,τι θέλει το διεκδικεί με τσαμπουκά και επιμονή, ένα σκατούλι πράμα...!

ZissisPap said...

Τι να χορεύεις στο ασανσέρ τσάμικο ή μπάλλο;
Το 10 είναι το καλύτερο, αν και θα σε πουν αναίσθητο και αδιάφορο!

Αντί του 1 και 2 θα έλεγα κάτι που δάβασα:
Το σημαντικότερο σήμερα δεν είναι να παίρνεις τη σωστότερη απόφαση αλλά να παίρνεις μια οποιαδήποτε απόφαση υπό τον όρο να το κάνεις γρήγορα. Εξ ου και η φράση "σημαντικό λάθος"

Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα το βρίσκω πιο δυναμικό :|

Ο Φοβερός said...

#3 --> barethikan na me akoune - mono pia i koliti me akouei (kai merika filarakia stin ellada) - opote arxisa na bloggaro :p Tous edosa tin diefthinsi kai opote goustaroun as pane na diabasoun ti leo :p

An den kseroun ellinika....sta palia mou ta sporteks :p

ZissisPap said...

<< Nikos Dimou said...
Πω πω λίστες! Γύρισα και βρήκα ένα κήπο ολάνθιστο. Ποιητικές, χιουμοριστικές, ειρωνικές, αυνανιστικές, σουρεαλιστικές - τρυφερές, σκληρές, ονειρικές...
Νομίζω ότι κάποτε αυτό το blog θα μπορούσε να γίνει βιβλίο. (Επαγγελματική διαστροφή - δεν μου φτάνανε τα εξήντα μου...).
Αν και ως blog διαβάζεται από περισσότερο κόσμο. Κι ίσως δεν είναι σωστό πράγμα οι μεταλλάξεις... >>

Άσχετο, αλλά το είπα ότι θα το βγάλει το βιβλίο!!!

Provato said...

γειά σου lacerta! όντως είναι, στο τέλος καταλήγεις να τους τρελαίνεις όλους (με πρώτο τον εαυτό σου...)μπε μπεεε

marialena συμφωνώ απολύτως (αρκεί βέβαια να μην ξεχνάμε και την γνωστή αλήθεια ότι "η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του, λογικού, άλλου...)

ματσ μουτσ μπε μπεεε


sigmound01 - κι εγώ μάλλον το 10 θεωρώ το πιο χρήσιμο... αλλά αυτό μέχρι να διαβάσω το περί "σημαντικού λάθους" που γράφεις! :-)

όσο για τον Ν.Δ. - τελικά μου φαίνεται ότι ο τύπος απλά βρήκε ένα ακόμα κανάλι να διαφημίζει τα βιβλία του και τα άρθρα του... άκου "δεν μου φτάνανε τα εξήντα!!!"
από την άλλη έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει οπότε ας το κάνει - μακρία από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι... μπε μπεεε

fovere, μην μασάς καθόλου! λέγε το εσύ, και από κει και πέρα και στο βρόντο να πάει την δουλειά του την έκανε: το έβγαλες από μέσα σου!!