Friday, February 03, 2006

Όλα μπερδεύονται γλυκά

Ακόμα μία βδομάδα έφτασε στο ευλογημένο τέλος της.

Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική εβδομάδα για την Ελλάδα.

Η Άννα Βίσση πήρε σοβαρά της παραινέσεις του εκδότη της PipilaO κου Παπουτσοσιάνου για διαφάνεια στο διαδίκτυο και κατάργηση του απορρήτου των επικοινωνιών και έβαλε να παρακολουθήσουν τα κινήτα ελλήνων πολιτικών με σκοπό να τους εκβιάσει για να της αναθέσουν την εκπροσώπηση της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό της eurovision.

Η Άννα πέτυχε το σκοπό της και η ανάθεση έγινε. Αποτέλεσμα;

Kάποιοι εκπρόσωποι του λεγόμενου έντεχνου ελληνικού τραγουδιού (ο Περίδης, η Τσαλιγοπούλου, η Μελίνα Κανά και η Βίκυ Βανίτα που κάποια στιγμή σκεφτόταν να βγάλει δίσκο) να γίνουν έξαλλοι και να δείρουν μέχρι τουλουμιού τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ κο Πολυζωγόπουλο γιατί δεν οργάνωσε πάραυτα πανεργατικά συλλαλητήρια για να προλάβει το έγλημα που θα λάβει χώρα στην σκηνή τον Μάιο.

Και μετά, ήρθε η παρασκευή...


γιοοοοοοον

2 comments:

Katerina said...

Pwwwwwwpw ti nea xanoume emeis oi ksenitemenoi!! Ti mou les!
Kai edw sti Souidia kanoune 2 mines diagwnismo me sunexeis psifofories gia na vgei o ipopsifios pou tha paei giourovizon, kai na einai oloi sigouroi oti akoloutheitai i PIO dimokratiki diadikasia. Mexri kai sti giourovizion sosialismos! Xlides!

Provato said...

έτσι είναι αυτά στις προοδευτικές δημοκρατικές κοινωνίες... κανόνισε, εν τω μεταξύ, να γίνει καμία κουλωσύνη και να μας κλέψετε το βραβείο από τα χέρια... έσυ θα την πληρώσεις, σε προείδοπειώ!


μπε μπεε