Tuesday, April 04, 2006

Ζώδια Λώρας 4 - 18 απριλίου


Καλή εβδομάδα, αγαπητοί μου φίλοι, τι ωραία μυρίζει άνοιξη, ο ήλιος είναι γενναιόδωρος, ίσως κάπου να ξέρει τις δυσκολίες που περάσαμε και με τις αχτίδες του θέλει να σβήσει ότι αρνητικό έχει μείνει στην αποθήκη της ψυχής μας.
Ας ετοιμαστούμε να μπούμε σε μια νέα εποχή…

Να προτείνω θα ήθελα στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, από τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας να ελέγχουν τον θυμό τους και να μην δραματικοποιούν κάποια γεγονότα που δεν αξίζει να τους δίνουν τόση σημασία.

Προς το τέλος της εβδομάδας, η αντίθεση Άρη Πλούτωνα θα γίνει ακριβής και αυτό θα σας φέρει, ιδιαίτερα σ’ εσάς τα μεταβλητά, αντιμέτωπους με καταστάσεις τις οποίες αποφεύγετε, γι’ αυτό όσο μπορείτε επιστρατεύσετε την χάρη και την διπλωματία σας ώστε να γλυτώσετε από εντάσεις ή εκρήξεις που έχει την τάση να φέρνει αυτή η όψη.

Την Τετάρτη ο Κρόνος παίρνει την ορθή του φορά και αυτό θα μας θυμίσει πως είναι πια καιρός να δεσμευτούμε συνειδητά στα όσα έχουμε βάλει στόχο να επιτύχουμε χωρίς τις καθυστερήσεις που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό.

Θα μπει και η Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 6 Απριλίου και αυτό θα δώσει στις σχέσεις μας μια παραπάνω ευαισθησία, μία ανάγκη για συναισθηματική ανταλλαγή - μόνο θα έλεγα σε εσάς τους ρομαντικούς προσοχή με τις προβολές σας σε πρόσωπα που δεν αξίζουν πραγματικά και δεν μπορούν να καλύψουν τις προσδοκίες σας.

Στις 13 Απριλίου έχουμε Πανσέληνο. Δύο μέρες πριν και μια με δύο μέρες μετά την Πανσέληνο, ενώ προβάλλεται η ανάγκη για σχέσεις και για επικοινωνία αυτά δεν έρχονται εύκολα. Απλά να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Την επόμενη της Πανσελήνου μπαίνει ο Άρης στον Καρκίνο και αυτό θα δώσει μεγαλύτερη κινητικότητα και δραστηριοποίηση σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

KΡΙΟΙ Εχετε πια μπει σε εποχή αλλαγών, βάλτε μπρος και τα σχέδια σας μπορούν να μπουν σε κάποιο δρόμο και να σταθεροποιηθούν Η νέα θέση της Αφροδίτης σας κάνει ή να νιώθετε μπερδεμένοι στα συναισθηματικά σας ή ακόμα εντείνει κάποια μυστικά στα πολύ προσωπικά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να σας λείπει κάπου η υπομονή όταν θα αντιμετωπίσετε απ’ ευθείας κάποιες καταστάσεις που θα χρειαστεί να επιλυθούν.

ΤΑΥΡΟΙ Οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι στο προσκήνιο αυτόν τον καιρό και αν έχετε αυξημένες υποχρεώσεις σ’ αυτούς τους τομείς, δεν πειράζει, φανείτε γενναιόδωροι και κάποια στιγμή θα πάρετε την ανταμοιβή σας. Κάποιοι από εσάς έχετε έννοιες με κάποιο ακίνητο. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τον ρομαντισμό στην καθημερινότητά σας- απολαύστε το! Ακόμα διανύετε εποχή σημαντικών αποφάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αυτές οι ημέρες έχουν κάποια καλά, παίρνετε δηλαδή νέα που σας ευχαριστούν απ την άλλη κάπου νιώθετε μία ένταση και μια βαθύτερη ανάγκη να αντιμετωπίσετε άμεσα κάποιες καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Προσέχετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις διαφορές σας με τους άλλους, ίσως σας βγεί μια χωρίς ιδιαίτερο λόγο επιμονή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα τις θέλατε. Ακόμα φροντίζετε την υγεία σας και μην είστε απερίσκεπτοι όταν οδηγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Με την νέα θέση της Αφροδίτης τονώνονται τα προσωπικά σας, βγαίνετε έξω, μπαίνετε σε ποίκιλλες μετακινήσεις και νιώθετε πολύ ευχάριστα με τους φίλους σας. Θα πρότεινα να φροντίσετε την εμφάνισή σας και αν επιθυμείτε ανανεώστε το στυλ σας. Αυτές τις ημέρες και ιδίως την επόμενη εβδομάδα, με κάποιον τρόπο θα πάρετε πληροφορίες που θα σας είναι χρήσιμες.

ΛΕΟΝΤΕΣ Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία είναι εποχή να συνεχίσετε το χτίσιμο της ζωής σας, έχετε δυναμισμό και ξέρετε καλύτερα τι θέλετε. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, δώστε τα όλα στο κρεβάτι, θα νιώσετε αναζωογονημένοι. Εάν νιώσετε βαριά την επιρροή της Πανσελήνου την επόμενη Πέμπτη, απλά κρατάτε χαμηλούς τόνους και μην αποθαρρύνεστε

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Εσείς Παρθένοι μου χρησιμοποιήστε την μαεστρία του νου σας για να διευθετήσετε οποιεσδήποτε τυχόν διαφορές έρθουν στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα. Μην κρατήσετε μέσα σας ότι έχετε να πείτε στον κοντινό σας άνθρωπο, η αμεσότητά σας μπορεί να φέρει βάθος και μεγαλύτερη ειλικρίνεια στην σχέση σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας δίνει ρομαντισμό και μια σχεδόν μυστικιστική διάσταση στα συναισθηματικά σας

ΖΥΓΟΙ Οι επαφές και οι συναναστροφές με τους άλλους ευνοούνται αυτόν τον καιρό μόνο θα σας συμβούλευα να ελέγχετε παραπάνω από μια φορά τα γραπτά σας ή τα όσα λέτε. Η Πανσέληνος της Πέμπτης την επόμενη εβδομάδα σας κάνει να είστε πολύ ευαίσθητοι στο περιβάλλον σας

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Από την μια έχετε αναμφισβήτητα την εύνοια του Δία και αυτό σίγουρα θα σας φέρει κάποια επέκταση και ανάπυξη αυτούς τους μήνες, από την άλλη εξακολουθείτε να έχετε αρκετά θέματα να λύσετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε πάθος για κάποια πράγματα, καλύτερα να το διοχετεύσετε στον ερωτισμό σας παρά στους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις με τους άλλους. Σκεφτείτε πολύ καλά το σχήμα της ζωής σας και όπου μπορείτε να κάνετε διορθώσεις, προωθήστε τις.

ΤΟΞΟΤΕΣ Όπως έχω ήδη πει και πριν, θα πρότεινα να προσέχετε τις προστριβές με τους άλλους προς το Σαββατοκύριακο, τις εντάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και τα μικροατυχήματα. Θα έλεγα ακόμα ότι σοβαρεύεστε σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Η νέα θέση της Αφροδίτης και μαζί η νέα θέση του Κρόνου σας ευνοούν πολύ. Φίλοι, έξοδοι, μικρά ταξίδια παίζουν πολύ αυτόν τον μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Ακόμα έχετε πολλές υποχρεώσεις στον εργασιακό σας χώρο, το Σαββατοκύριακο ζητάει να έχετε σύνεση και ηρεμία και να ξέρετε ότι όσο συγκεντρώνεστε στον στόχο σας και στο τι θέλετε τόσο θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα μετά.

ΙΧΘΥΕΣ Τώρα είναι εποχή να διεκδικήσετε ότι δεν έχετε διεκδικήσει ως τώρα. Η Αφροδίτη πάνω στο ζώδιό σας από αυτήν την Πέμπτη θα σας κάνει πολύ γοητευτικούς, πολύ ρομαντικούς και ακόμα θα δώσει μια σχεδόν μυστικιστική διάσταση στα αισθηματικά σας. Έρχονται πράγματα να ανανεώσουν τη ζωή σας! Όπου βρίσκετε αντίσταση, σηκωθείτε, πατήστε στα πόδια σας και εν ανάγκη πολεμήστε για τα θέλω σας, θα βγείτε κερδισμένοι…

No comments: