Thursday, May 04, 2006

Σκέφτομαι καμία φορά...

αν όλοι αυτοί οι μαλάκες που αφιερώνουν τόσες ώρες να γράφουν για το πόσο χαλια είναι ο κόσμος μας και για το πόσα πρέπει να γίνουν για να φτιαχτεί...

αφιέρωναν τις ώρες αυτές για να είναι ευτυχισμένοι στην δική τους ζωή (είχαν φίλους, αγαπούσαν, μοιράζονταν, ένιωθαν, έβρισκαν το ωραίο, κοντολογίς, γύρω τους...)

τότε, λογικά, η ολοκληρωμένη, αγαπημένη, προσωπικότητα που θα έφτιαχναν (σε αντίθεση με το μισερό και στερημένο πράγμα που είναι τώρα) θα ήταν ό,τι καλύτερο για να μην γίνεται ποτέ σκατά ο κόσμος... αφού ένας ευτυχής άνθρωπος δεν επιτρέπει γύρω του να υπάρχει δυστυχία...

τελικά όλα είναι θέμα διαχείρησης χρόνου.

(βγάζει κανένα νόημα αυτό, τώρα; εγώ ξέρω τι θέλω να πω, αλλά... εσύ το κατάλαβες; λένιγουέι που θα έλεγε και ο νανάκος)

8 comments:

Sleeper in Metropolis said...

έχεις δίκιο.
αλλά τώρα βαριέμαι να διαχειριστώ το χρόνο μου.

Provato said...

don't then! :-))


έλα ρε κόκι... κατήξανθη κατήξανθη, αλλά και πουτανάκι επίσης... μωρό μου όμορφο!

μπεεεεε

Anonymous said...

Αν πω ότι διαφωνώ θα είναι ψέμα!(όχι ότι ρωτάς αν συμφωνούμε μαζί σου ή όχι...)

Απλά να συμπληρώσω λέγοντας ότι αντί να καθόμαστε να γράφουμε (δεν βγάζω το εαυτό μου απέξω) τι πρέπει να γίνει για να καλυτερεύσει αυτός ο κόσμος θα ήταν καλύτερα να αναλαμβάναμε προσωπικά τη πρωτοβουλία να το κάναμε πράξη.

Στην Ελλαδίτσα μας έχουμε ένα κακό, τον "Ωχαδερφισμό".
Αντί λοιπόν να περνάμε στο ντούκου τα κακώς κείμενα ας φροντίσουμε να τα διορθώνουμε κάθε φορά που τα συναντάμε.

+μιας και αναφέρθηκα σε πρωτοβουλίες, ορίστε μια πάρα πολύ καλή+με ιερό σκοπό από τα Ηνωμένα Έθνη με την στήριξη της ΤΝΤ.
Κάνε κλίκ στο http://www.fighthunger.org/local/greece/

Πρόκειται για έναν παγκόσμιο περίπατο στις 21/05 που στην Αθήνα θα διασχίσει το ιστορικό κέντρο με αρχή+κατάληξη στο Ζάππειο για την εξάλειψη της παιδικής λιμοκτονίας.

Αν θέλεις, ανέβασε το στο blog σου+διάδωσε για να το μάθει ο κόσμος+πάμε όλοι να περπατήσουμε την άλλη Κυριακή.
Πέραν του ότι βλέπεις μια άλλη πόλη από αυτή που αντικρύζεις στη καθημερινότητα είναι+μια καλή ευκαιρία πραγματικά να περπατήσεις για ένα ιερό σκοπό.

Provato said...

Thank you Georgie Hotty Boy για την πληροφορία! Μπεεεεε

bbchris said...

Όντως η ομορφιά της ζωής βρίσκεται εκεί έξω και όχι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή. Σε μικρότερο ποσοστό απ’ την ασχήμια αλλά υπάρχει.

Όμως το να διαγράφουμε μ’ ένα [Χ] όσους με την πένα τους [πληκτρολόγιο... γραφομηχανή...] επισημαίνουν τα στραβά του μάταιου τούτου κόσμου, είναι σαν να λέμε ότι ο Αλμπέρ Καμύ δεν ήταν ένα απ’ τα σύμβολα του Μάη του ‘68. Ο οποίος αν και είχε πεθάνει μια δεκαετία νωρίτερα, έμειναν τα κείμενα του ζωντανά για να εμπνέουν αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο...

Thank you. :-)

Provato said...

chris δεν διαγράφω όσους επισημαίνουν... διαγράφω όσους τέλειώνουν στην επισήμανση, αποκλεισμένοι σε έναν ομφαλοσκοπικό μικρόκοσμο! Σιχαίνομαι αυτούς που είναι "εκτός" κοινωνίας και το μόνο ου κάνουν είναι να στηλιτεύουν... ενώ θα μπορούσαν όχι να μάχονται σε διαδηλώσεις αλλά να κάνουν αυτά που δίνουν ευτυχία σε μία ψυχή και έστι να γίνονται οι ίδιοι γεννήτριες ευτυχίας.

αυτά! μπεεεεε

ci said...

Κοίτα να δεις το Ιντερνετ! Μόλις έκανα copy paste το εξής τσιτάτο

The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good.
(Bertrand Russell)

(Ξεκινώντας από κάποιους παρόμοιους προβληματισμούς..έχουν και ομορφιά τα μπλογκς)

Provato said...

πολύ σωστά citronella! Πολύ σωστά! thanks για το τσιτάτο. Συμφωνώ πολύ μαζί του!


μπεεεεε