Saturday, May 20, 2006

Απόψε

Απόψε ψηφίζουμε ρωσία.

Για τον Τσέχωφ. τον Παουστόφσκι. τον Φιοντόρ. Τον Τουργκιένεφ. Τον Πιερ Μπεζούχοφ. Την Άννα Καρένινα. Την Νατάσα Ροστόβα και τον Αντρέι της. Τις 17 στιγμές της άνοιξης. τις χωνευτές κούκλες. τα πιροζκί (έτσι προφέρονται). Το χαβιάρι. Την βότκα. Τις απέραντες στέπες. Το μετρό της Μόσχας. Τις λευκές νύχτες της πετρούπολης. Τις πασχαλινές λειτουργίες σε ρώσικες εκκλησίες

και μην ξεχνάς - καλή διασκέδαση. και αν θες σώνει και καλά να κριτικάρεις κάτι και να το αναλύσεις ίσως θα έπρεπε να μην κάνεις διασπορά δυνάμεων θάβοντας την eurovision αλλά ασχολούμενος με κάποιο πραγματικά σημαντικό για την ζωή μας θέμα.

μπε

καλή διασκέδαση. είναι μόνο 5 ώρες από τη ζωή σου. χαλάρωσε

(κλικ στον τίτλο να μάθεις 5 πράγματα για αυτόν που θα ψηφίσεις τον dima bilan).

5 comments:

Katerina said...

Ρε αγάπη μου, αυτό θα ήταν σα να ψηφίζουμε Ελλάδα επειδή είμαστε Έλληνες... Δηλαδή σα να λέμε για μερικούς ανθρώπους, χωρίς λόγο.
Εχώ πάντως δεν το άντεξα το τεκνό της Ρωσίας... Μπάνικο, δε λέω, αλλά από performance...
Ένιγουει, άιντε και του χρόνου σπίτια μας, καλά περάσαμε και εφέτο!

amvro said...

ξέχασες τα πιλμένιντ καλέ μου :P

για πές μου σχόλια. πρόχειρα απο εμένα:

1. αν και η γραμμή ήταν ξεκάθαρη για ρωσία, έσπασα και απο τους lordi αλλά πιο πολύ απο την τουρκάλα.θεααααααααά!

2. ο dima δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά το τραγούδι ήταν πολύ δυνατό.

3. δεύτερη θέση αξιοπρεπέστατη. οι βόρειες χώρες τα ρίξανε όλες lordi και dima. νομίζω η φινλανδία έδωσε 12 στο dima.


του χρόνου πάμε ελσίνκι. δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο βολική επιλογή.

enteka said...

δεν υπήρχε λόγος να καταποντιστεί έτσι η Βίσση, πάντως τα αποτελέσματα μου ψιλοάρεσαν. [ΥΓ. πόσους βαθμούς έδωσε τελικά η ελλάδα στη ρωσία;]

Xilaren said...

φίλος στην παρέα του Σαββάτου είχε ακόμα μεγαλύτερο λόγο: πρόσφατο, μέγα αίσθημα με ευειδή Ρωσίδα, πλην όμως ούτε αυτός ψήφισε Ρωσία με τα χάλια που είχε ο τύπος (Ραλφ Μάτσιο με χαίτη, άσε δε εκείνο το λείψανο που βγήκε από το πιάνο, έλεος δηλαδή! τρε τρε μακάμπρ!)

περαστικά μας!

Provato said...

katerinaki, αφού όμως δεν είμαστε ρώσοι έχει νόημα να ψηφίζουμε με αυτά τα κριτήρια... δεν έχει; όσο για τον ρώσο, ωραίος σαφώς δεν ήταν αλλά performanve έδωκε μία χαρά! θα μου πεις περί ορέξεως... μπεεεε!

τρυφέριε αμβρόσιε ούτε η σκατοτερατούκληδες μου άρεσαν αλλά ούτε και η σκατοτουρκάλα... νομίζω πάντως ότι ο dima δεν ήταν όμορφος, αλλά την όργωσε την σκηνή. και το τραγούδι ήταν πολύ ωραίο.

όσο για του χρόνου, λες να καταφέρουμε να φέρουμε το βραβείο στην Μόσχα αδελφέ μου στη Μόσχα! μπεεε

enteka η ελλάδα έδωσε 8 στη Ρωσία. όσο για την Βίσση, δεν θεωρώ με τίποτα ότι καταποντίστηκε. μας εξασφάλισε παρουσία στον τελικό του χρόνου και για αυτό της αξίζου συγχαρητήρια! Αν σκεφτείς και με τι άσχημο τραγούδι διαγωνίστηκε... Πάντως με ανατρίχιασε όσο την έβλεπα στην σκηνή...

xilaren, θα το ξαναπώ - ο ρώσος δεν ήταν όμορφος αλλά έδωσε μία χαρά performance! και είχε και καλό τραγούδι, εξ ου και η δεύτερη θέση. Άντε και του χρόνου στη Μόσχα Αδελφή μου στην Μόσχα!

μπεεεεεε