Monday, September 18, 2006

Πως το είπες αυτό καλή μου;

Αγαπημένε έξυπνε και sexy αναγνώστη/αναγνώστρια:

Νομίζω ότι είναι ώρα να σου πω κάποια πράγματα για μένα τώρα που η σχέση μας αρχίζει και σοβαρεύει, και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθουμε πιο κοντά.

Για να ξέρεις τι σε περιμένει, σε περίπτωση που έχεις την φοβερή τύχη και την εύνοια του Θεού Έρωτα να γίνουμε γκόμενοι, θέλω να σου πω τα βασικά πράγματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις σε μία συμβίωση – ερωτική σχέση μαζί μου:

Έχω πολύ μεγάλο πουλί. Θα πονάς και η ηδονή θα σου προκαλεί κομάρες όλη την ημέρα – άρα δεν θα είσαι παραγωγική/παραγωγικός στην δουλειά σου.


Έχω μεγάλη διάρκεια στο sex: συνεχίζω, συνεχίζω, συνεχίζω και τελειωμό δεν έχω… Θα κουράζεσαι και θα μένεις ξάγρυπνος/ξάγρυπνη και αυτή η ερωτική κόπωση θα διαχέεται σε όλη την μέρα σου με αποτέλεσμα να μην είσαι παραγωγική/παραγωγικός στην δουλειά σου.


Είμαι φοβερά τρυφερός – αποτέλεσμα να παθαίνεις στερητικό όταν περάσει έστω και μία νύχτα που δεν κοιμάσαι αγκαλιά μου, να γίνεσαι ξυνός και κακότροπος με τους άλλους… αυτό είναι κακό. Α, επίσης όταν είμαι κοιμισμένος πέφτω με όλο μου το βάρος πάνω στην αγάπη μου, από τρυφερότητα και τον/την ξυπνάω. Λευκές νύχτες θα ζήσεις... που όλο θα θέλω χάδια.


Σέβομαι πολύ την/τον άλλο. Αποτέλεσμα: να «δημιουργώ» κακομαθημένους ανθρώπους που στην δουλειά τους όταν αντιμετωπίζουν αγένεια και γουρουνιά να μην ξέρουν πώς να την χειριστούν. Η καριέρα σου θα αντιμετωπίσει προβλήματα γιατί όλοι ξέρουν ότι η διπλωματικότητα είναι πολύ σημαντικό πράγμα.


Όλα μου τα σώβρακα είναι πεντακάθαρα μεν, ξεφτισμένα δε. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν πετάω σώβρακο παρά μόνο αν έχει μείνει το λάστιχο και τίποτε άλλο. Αποτέλεσμα να κυκλοφορώ μονίμως ημίγυμνος, με το ένα από τα δύο τέστικωλς έξω, να κρέμεται μέχρι το γόνατο… άρα θα σε ερεθίζω συνέχεια άρα, δες παραπάνω το 1 και το 2!


Μαγειρεύω τέλεια! Θα παχύνεις.


Έχω τεράστια βιβλιοθήκη με καταπληκτικά βιβλία – θα πήξεις στο διάβασμα σημαντικών, σχεδόν αρχετυπικών, λογοτεχνικών κειμένων.


Έχω και τις δύο σαιζόν desperate Housewives, και τις 5 season Six Feet Under, και τις 5 πρώτες seasons Soprano's, και πολλά άλλα τέλεια dvd. Κακό γιατί θα δεις πολύ καλή τηλεόραση.


Έχω υπερβολικά sexy κοιλάκι – με αποτέλεσμα να είσαι μονίμως ερεθισμένος με αποτέλεσμα το 1 και το 2!

Αυτά από μένα – σου άνοιξα τα σώψυχα μου. Χωρίς φόβο και πάθος μίλησα για όλα μου τα ελαττώματα. Τώρα είσαι υπεύθυνος για ότι σου συμβεί.

[αυτό το post είναι εμπνευσμένο/αφιερωμένο σε όλους τους φοβερά σεμνούς συνεντευξιαζόμενους καλλιτέχνες, (αυτούς τους ίδιους που όταν λένε ότι αγαπάνε την Θεσσαλονίκη διότι είναι ερωτική πόλη), οι οποίοι στην ερώτηση «ποιο είναι το βασικό σας ελάττωμα» δίνουν κάτι απαντήσεις του τύπου:

Ένα βασικό μου πρόβλημα είναι ότι είμαι φοβερά ταλαντούχος με αποτέλεσμα να δίνομαι πολύ στην δουλειά μου με αποτέλεσμα να έχω φοβερή επιτυχία και απήχηση με αποτέλεσμα όλα να είναι πολύ δύσκολα γιατί πρέπει να αφιερώνω πολύ χρόνο στα εκατομμύρια θαυμαστών και έτσι πιέζομαι.


Επίσης, άλλο βασικό μου ελάττωμα είναι ότι είμαι τελειομανής και καθόλου εγωιστής και δεν προστατεύω το εγώ και το χαρακτήρα μου και γίνομαι χαλί και αυτό είναι πρόβλημα διότι όλοι από μένα κερδίζουν.


Τέλος πολύ βασικό μου ελάττωμα είναι ότι έχω πολύ αυστηρές αρχές με αποτέλεσμα να σέβομαι και όλα να είναι τέλεια στην ζωή μου και τις σχέσεις και οι άλλοι με εκμεταλλεύονται γιατί η κόλαση είναι οι άλλοι, αλλά εγώ που μυαλό να αλλάξω αυτά τα βασικά ελαττώματα, πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και δεν πρέπει…]

… είδα τον Νταλάρα εχτές στο Mega να μιλά για το Λοϊζο και τα θυμήθηκα πάλι όλα αυτά.

…τέλος, νομίζω πρέπει να δω ένα γιατρό… αλλά δεν έχω πληρώσει την ασφάλεια.

(πι ες: για να μην είμαι άδικος με τον εαυτό μου, όλα τα παραπάνω ισχύουν...για να ξέρεις!)

18 comments:

alienlover said...

τέλειο, τέλειο, θεϊκό!!!

Ιφιμέδεια said...

Αυτό θα πει self-promotion αγάπη μου!

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

διακρίνω μια ειρωνεία?
Γιατί βρε αγάπη μου? Ψέμματα λες? Έτσι δεν είσαι?
Και μάλιστα βρίσκω underestimation τις αναφορές στην σεξουαλικότητά σου.....

Μωρό μου

Anonymous said...

hehehehehe..gloup!

ilias said...

στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα...
;-)

Afrikanos said...

Κριμας.....

εχασα τετοιο κελεπουρι!:-))))))))))

enteka said...

το μεγαλύτερο μου ελλάτωμα είναι η ειλικρίνειά μου...

me said...

ος/η ;

What's up doc?

Anonymous said...

Η κοιλιά είναι τριχωτή; Έχει σημασία... σε φαντάζομαι να διαβάζεις ανέμελος στην πολυθρόνα, ξεχασμένος στο βιβλίο, το οποίο θα ακουμπά στο στομάχι σου...

Yorgos

Anonymous said...

μπορώ να τα έχω όλα αυτά παρακαλώ, και άσε θα δω εγώ μετά τι θα κάνω με τα side-effects... :o)

Unknown said...

και λίγα είπες με αυτά που είδες και άκουσες από τον Νταλάρα, δώσε και άλλα δώσε και μην ξεχνιώμαστε κάνα μοχίτο, το 'ριξες και συ στις βουτιές ;)

ZissisPap said...

Μαγειρεύεις τέλεια;

Αρνάκι φρικασέ!!!
μπεεε :-)

Anonymous said...

κοίτα να δεις. διαβάζοντας την κατάθεση ψυχής σου, το ραδιόφωνο παίζει το σοφάκι να τραγουδά "damn, I wish I was your lover". xoxoxoxo!

Anonymous said...

me prolave o 11

vales-koupa said...

προβατάκο , αν ισχύουν πραγματικά οι παράγραφοι 7 ,8, 9, 10 νομίζω πως θα γίνω ζωόφιλος για πάρτη σου ...για να μη πω και ζώο στο μαντρί σου (μπεε..εε.εε )

Provato said...

alien thanx! φιλί μπεεεε!:-))


Ιφιμέδεια, η διαφήμιση μου έχει δώσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορώ να μιλώ σεμνά και ταπεινά για μένα... Μπεεεεε! (δίνω και ιδιαίτερα, με καφέ αν θες...)

μικρή ολλανδέζα κρύβε λόγια! Ήδη κάνω μία ώρα να βγω από το σπίτι με τους άπειρους fan που πρέπει να
υπογράψω στις κοιλιές και τα μπράτσα και το μέσα μέρος των μηρών τους. και τα σλιπάκια τους! Μωρό μου εσύ όμορφο!

anonymous γκλουπ δεν θα πει τίποτα!!! μπεεεε

ilia, ποτέ δεν είναι αργά! :-P

afrikane πότε ακριβώς το έχασες το κελεπούρι; και σου είπε κανείς ότι πηγαίνω με τριτοκοσμικούς επειδή απλά έχουν μεγάλο πουλί; εεεεε; Μπεεεε;

enteka, επίσης είσαι και πολύ ευαίσθητος και αυτό είναι κακό στην εποχή μας. Μπε μπεεε μπεεεε

me δεν μπορώ να σου εξηγήσω τώρα. είναι μεγάλη ιστορία. :-))

Μωράκη, το ξέρω μου την έχουν πατήσει μία φορά. Αλλά όσο μπορώ πορσέχω! χεχεχε! που δεν είναι εύκολο με τόσο μεγάλο τέστικωλ.

Yorgo εννοείται ότι είναι τριχωτή η κοιλιά! Τι άντρας σωστός και πρόστυχος θα ήμουν αλλιώς; εεεε; Μπεεεεε;

city girl πρόσεχε, είνα βαριά είναι βαριά τα ελλατώματα του προβιά! είναι βαριά, είναι βαριά τα ελλατώματα του προβια! φιλί μπεεεε!

Provato said...

street spirit Μοχίτο του χρόνου πάλι... αν και μπορεί να έχουμε καινούργιο ποτά να προσφέρουμε!!! μπεεεε (κάτω Ο Νταλάρας! Κάτω ο Νταλάρας!!!!)
μπεεεε φίλε μπεεεε!

Sigmound πολύ ευχαρίστως να σου κάνω αρνάκι φρικασέ. Τα σιχαίνομαι τα αρνάκια. μας κλέβουν την παράσταση εμάς των προβάτων!!! Μπεεεεε!

Πολύβιε!!! DAMN! I wish I was YOUR lover!!! (και ναι, πρέπει να είμαστε οι μόνοι bloggers Που θυμόμαστε ακόμα την Sophie B. Hawkins!!!) χεχεχε!

someone someone, είσαι προβοκατόρικο αγόρι... αλλά δεν πειράζει. σε συμπαθώ! μπεεε μπεεε μπεεε


vales εσύ έχεις άλλους έρωτες τώρα... δεν σε απασχολουν τα ζώα!!!μπεεεε μπεε φιλί μπεεεε

Provato said...

jazzy δυστυχώς δεν τον έχω... φοβάμαι ότι θα πρέπει να βρούμε άλλο σημείο επαφής οι δύο μας... έχεις καμία άλλα ιδέα;


εεεεε; Μπεεεε;