Wednesday, October 25, 2006

Υποκρισία

η μοδιστρατζού, συγγνώμη, η περιπτερατζού, συγγνώμη, η whatever... αποφάσισε να ασχοληθεί με το ξεσκέπασμα της διαφημιστικής συνωμοσίας. (ξέρεις, που μας κάνει όλους πειθήνια όργανα των μεγάλων εταιριών και μπλα μπλα μπλα μπλα...) - και το παραπαίδι της Πασιονάριας και του Τσέ Γκεβάρα εκ θεσσαλονίκης αποφάσισε να αναμεταδώσει.

...τα χασμουρητά κοντεύουν να μας πνίξουν...

πόσο έχω βαρεθεί την ιστορία αυτή, το κλισέ περί κακής διαφήμισης που τάχα μου μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι που κυκλοφορούν στου δρόμους επαναλάμβάνοντας "Nike - nike - nike - nike..."

... ίσως να φταίει βέβαια το γεγονός ότι έχω δει υπαλλήλους των εντύπων (σαν αυτά που δουλεύει ο ένας εκ των δύο υπερασπιστών της αυτοδιάθεσης των πορτοφολιών μας) να είναι έτοιμοι να στήσουν κώλο για να τους πηδήξω χωρίς καπότα προκειμένου να βάλουν οι "κακοί διαφημιστές" ακόμα μία σελίδα πληρωμένης διαφήμισης στο έντυπο...

...στο έντυπο που υποτίθεται ότι επιτελεί λειτούργημα αλλά στην πραγματικότητα κλέβει την προσοχή του αναγνώστη και την μεταπουλά, προς ίδιο όφελος, στους "κακούς διαφημιστές".

τι τα θες... Χλεχλέδες υποκριτές...

(...που έχουν κι από πάνω την αυταπάτη ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν τόσο σπουδαίους ώστε να κάτσουν να συζητήσουν για το τι σερβιέτα θα βάλουν στο πράμα τους...)

...μην με παρεξηγήσεις, δεν κάνω τον υπερασπιστή του κλάδου μου και καλά - δεν τον θεωρώ ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο σημαντικό από άλλες δουλειές. αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω από τους λιμοντσέλο κουμουνιστές αηδίες και κριτική επειδή δεν έχουν πρόταση και ιδέα...

3 comments:

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

"Κι όμως, με λίγη διαφήμιση - καλή διαφήμιση - μπορεί ο κομμουνισμός σας νάχε πετύχει, νάχανε αγοράσει όλοι ή κάπως περισσότεροι ή, τέλος πάντων, έστω εκείνοι, που μετράνε!". Έτσι πέστους... Από μένα (που δεν είμαι διαφημιστής).

me said...

Την πιπιλάνε χρόνια την καραμελίτσα.


Όλοι γρανάζια είμαστε ρε παιδιά, τι πλύση εγκεφάλου και μαλακίες...

Provato said...

aster-oid Πολύ ανατρεπτική η εκδοχή σου.... γουστάρω!!! μπεεε


me, απορώ με την ηλιθιότητά τους... ας είναι! μπεεε