Monday, November 20, 2006

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 20/11-5/12


Φίλοι μου γειά σας,

Ακόμα διανύουμε τον κάπως δύσκολο μήνα Νοέμβριο, γρίπη ακούω από εδώ, πονόδοντο από εκεί, μέση ο άλλος φίλος, πάλι γρίπη και στομαχικά από αλλού, και εγώ έχω ήδη αρχίσει να βομβαρδίζομαι με ότι καλύτερο σε προοληπτικά μέτρα για αυτόν τον δυσάρεστο πονόλαιμο που με γυροφέρνει μέρες τώρα. Κάτι ήξερε και ο Γαληνός ο οποίος παρόλο που έζησε 400 χρόνια μετά τον Ιπποκράτη, ανήκε στην σχολή του Ιπποκράτη και αναφέρει κάπου στο έργο του ότι τον μήνα Νοέμβριο ας αποφεύγουμε να καταπονούμε το σώμα μας, να αποφεύγουμε σοβαρά χειρουργεία (αν γίνεται) και επειδή τοξικώνεται πιο εύκολα ο οργανισμός μας να είμαστε λιτοί σε διατροφικές συνήθειες και σε ρυθμούς ζωής.

Επιτέλους στις 17 με 18 Νοεμβρίου ο Ερμής μπήκε σε ορθή πορεία και ενώ είναι ακόμα στο ζώδιο του Σκορπιού το τρίγωνο Ερμή Ουρανού που σύντομα πλησιάζει μας δείχνει τις εναλλακτικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε, απομακρύνοντας αυτό το περίεργο, σκορπίστικο, σχεδόν πνιγερό, συναίσθημα περιορισμού που είχαμε όλον αυτόν τον μήνα.

Μπήκε και η Αφροδίτη στον Τοξότη για να μας φέρει αισιοδοξία και τάση για περιπέτεια στα συναισθηματικά μας. Στις 20 Νοεμβρίου έχουμε την νέα σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, μαζί εμπλέκεται και ο Δίας και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ήλιος και ο Δίας μπαίνουν στον Τοξότη. Αυτή η νέα σελήνη μας δείχνει τα νέα ξεκινήματα και μαζί τις νέες ευκαιρίες που μπορούμε να έχουμε. Το σκηνικό ανοίγει, η πρόοδος είναι μπροστά, απλά χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα ρίξουμε πίσω και κάποια άλλα καλό είναι να θυσιαστούν ώστε στη θέση τους να έρθει το καινούργιο.

Και στις 23 Νοεμβρίου ο Δίας για τους 12 επόμενους μήνες μπαίνει στον Τοξότη. Την προηγούμενη φορά που ήταν ο Δίας σ’ αυτήν την θέση ήταν το 1995. Τι σημαίνει Δίας στον Τοξότη? Όταν ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο αυτό υπάρχει ένας απίθανος συνδυασμός επέκτασης του μυαλού μας και των οραμάτων μας και μαζί ανάληψη του ρίσκου και αγάπη για την αλήθεια, το ορθολογιστικό, το καινούργιο και την γνώση. Ακόμα, η ύπαρξή μας χαρακτηρίζεται από μια βαθύτερη ανάγκη να ζήσουμε το κάθε λεπτό όσο πιο γεμάτα γίνεται και μαζί να κυνηγήσουμε την περιπέτεια σε όλες της τις μορφές.

Η αδυναμία της θέσης του Δία στον Τοξότη είναι, θα έλεγα, καμιά φορά ο υπερβολικός φανατισμός για μία συγκεκριμένη αλήθεια γι’ αυτό και συστήνεται να διατηρεί κανείς σεβασμό για την άποψη των άλλων και να μην γίνεται απόλυτος για τίποτα.

Στις 28 με 29 Νοεμβρίου υπάρχει ένα τετράγωνο Άρη Κρόνου και ένα τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα. Απ’ την μια ο Ερμής Ποσειδώνας δίνει θολά η διφορούμενα μηνύματα στις επικοινωνίες μας και απ’ την άλλη ο Άρης Κρόνος φέρνει στα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους κάποια βιασύνη απ’ την μια, καταπίεση και στρίμωγμα απ’ την άλλη, κατά κάποιο τρόπο τους εξουθενώνει.

Ο Νοέμβριος τελειώνει με μια πολύ γλυκιά όψη εξαγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα που φέρνει μια πολύ αρμονική κατάσταση στις σχέσεις των ανθρώπων. Μην ξεχνάμε ότι η νέα θέση της Αφροδίτης μας χαρίζει μια πολύ γενναιόδωρη και συντροφική συμπεριφορά. Ο Δεκέμβριος μπαίνει με μια πανσέληνο να μας περιμένει στις 4 με 5 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων και εμπλέκεται και ο Ουρανός και ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τον Ερμή. Κάποια γεγονότα ίσως απρόσμενα έρθουν να ανατρέψουν προγράμματα του τελευταίου καιρού και καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές με σύνεση και καθαρό μυαλό.

Πριν ολοκληρώσω την εισαγωγή μου, θα ήθελα να πω 2 λόγια για το σκοτεινό κομμάτι του Σκορπιού που είναι ο θυμός. Ο Σκορπιός όπως είχα αναφέρει και την προηγούμενη φορά, ταυτίζεται πολύ με τα τεράστια αποθέματα ψυχικής ενέργειας που έχει μέσα του τα οποία είναι ικανά για μεγάλη δημιουργική έκφραση αλλά και ακόμα για καταστροφική πραγμάτωση. Το γεγονός ότι αυτή η ενέργεια είναι κρυμμένη βαθιά μέσα και θα έλεγα καταπιέζεται την κάνει ακόμα πιο δυνατή. Είναι αλήθεια ότι όσο πιο πολύ συμπιέζουμε κάτι, αυτό γίνεται όλο και πιο σκληρό. Είναι αυτή η πτυχή του Σκορπιού που είναι, όπως είπα και πριν τόσο δυνατή αλλά και για πολλούς είναι προβληματική.

Στην δημιουργική της πλευρά και σύμφωνα με τον εσωτερισμό όσοι έχουν δυνατό Σκορπιό στο ωροσκόπιό τους, έχουν μεγάλη αποφασιστικότητα και κινούν βουνά όταν βάζουν το μυαλό και το συναίσθημά τους σ’ έναν στόχο. Στην καταστρεπτική του μορφή αυτή η συμπιεσμένη ενέργεια πάει εναντίον του εαυτού της με εντελώς συνθλιπτικό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο που ο Σκορπιός επιλέχθηκε ως σύμβολο αφού είναι το μόνο ζώδιο μέσα στον ζωδιακό που έχει την «ικανότητα» της αυτοκαταστροφής τσιμπώντας με την δηλητηριώδη ουρά του τον ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό το μεταφράζουμε ως εξής: κάθε συναίσθημα ή σκέψη που έχει συμπιεστεί η καταπιεστεί, αποκτάει επιπλέον δύναμη μέσα στα έγκατα του υποσυνειδήτου και αργά ή γρήγορα εκδηλώνεται στο συνειδητό.

Είναι γεγονός ότι όταν ο άνθρωπος κρατάει μέσα του πολλά, είτε είναι τραύματα της παιδικής του ηλικίας, είτε είναι σεξουαλική ενέργεια, είτε κάποιο ζωτικής σημασίας κρυφό γεγονός υπάρχει σίγουρο αντίκτυπο στην ισορροπία του μυαλού-σώματος. Όταν οι ενέργειες διοχετεύονται με υγιή τρόπο, τότε με την σειρά τους φέρνουν προσωπική μεταμόρφωση και αναγέννηση. Για εκείνον όμως που αδυνατεί να τις χρησιμοποιήσει θετικά και ωφέλιμα, γίνονται καταστρεπτικές όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τον περίγυρό του. Πολλοί Σκορπιοί είναι συχνά σε πόλεμο με τον θυμό τους ή εθίζονται σε αισθήματα πικρίας και γενικά προβάλλουν με ολέθριο τρόπο τον θυμό τους που έχει επί πολύ καταπιεστεί.

Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν έχουν όλοι οι Σκορπιοί τέτοια αδιέξοδα. Από την άλλη, όλοι μας έχουμε σε κάποιον οίκο του ωροσκοπίου μας τον σκορπιό ή έχουμε κάποια έντονη γωνία με τον Άρη και τον Πλούτωνα, κι έτσι έμμεσα καλούμαστε να επεξεργαστούμε αυτήν την Σκορπίστικη ενέργεια.

Ποιά είναι λοιπόν τα βήματα για να μαλακώσει αυτός ο θυμός; Πως θα εξημερωθεί αυτός ο θυμός ο οποίος εκρήγνυται όταν ανακινούνται οι ανασφάλειες και οι φόβοι μας;

Καταρχάς, και αυτό το ακούμε συχνά από τους ‘σώφρονες’ γύρω μας, απαραίτητη είναι η άσκηση της συγχώρεσης. Συγχώρεση σημαίνει πολλά πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι σας έρχεται στο μυαλό αυτό που ακούμε απ’ την εκκλησία, απ’ τους πνευματικούς μας, από κάποιες θείες μας, γιαγιάδες ή φίλους μας. Σε βαθύτερο όμως, μυστικιστικό επίπεδο η συγχώρεση είναι αυτή η ισχυρή εξουδετέρωση της αρνητικής ενέργειας που κυκλοφορεί μέσα μας, είναι σας ένας καθαρισμός των παρασιτικών και αρνητικών σκέψεων που μας βαραίνουν το σώμα. Τρόποι συγχώρεσης είναι μέσα από τον διαλογισμό ή μέσα απ’ την προσευχή. Ένας πολύ απλοϊκός τρόπος είναι κάνοντας νοητή εικόνα αυτών που άθελά μας βλάψαμε, να τους ζητάμε συγγνώμη. Ως προς αυτούς που μας διαταράξανε την γαλήνη μας με οποιονδήποτε τρόπο, αν καταφέρουμε με νοητή εικόνα να μην μας αγγίζει το αρνητικό συναίσθημα τελικά θα βγούμε πιο κερδισμένοι.


Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν, και μέσα σ’ αυτούς τους κάποιους βρίσκομαι και εγώ, ότι η συγχώρεση από μόνη της δεν θα εξαλείψει εύκολα βαθιά ριζωμένους θυμούς και πικρίες. Εδώ μπορούν να ξεκλειδωθούν αυτά τα ταραχώδη συναισθήματα όταν κανείς εξιχνιάσει το πρόβλημα ανοιχτά και με απόλυτη ειλικρίνεια εισχωρώντας στην ρίζα των συναισθημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται κανείς να παραμένει ταυτόχρονα συνειδητός μάρτυράς και παράλληλα να νιώθει πως αισθάνεται με την εμπειρία του θυμού του. Σας λέω φίλοι μου ότι γι’ αυτή τη διαδικασία βοηθάει η καθοδήγηση ενός πολύ έμπειρου θεραπευτή, αλλά και μόνος του κανείς αν συγκεντρωθεί πραγματικά μπορεί να τα καταφέρει.

Ακόμα κάποιοι αστρολόγοι προτείνουν σε εκείνους που έχουν τέτοια αυτοκαταστροφικά συναισθήματα να βρίσκουν διεξόδους μέσα από έντονη σωματική άσκηση και μέσα από ζωηρές δραστηριότητες στο ύπαιθρο και στην φύση.

Τελικά αυτό που μετράει και είναι σημαντικό είναι η αποδοχή όλης μας της φύσης όποια και να είναι αυτή και όχι η επιμέρους απόρριψη που κάνουμε λόγω των ανασφαλειών μας. Η συγχώρεση και η αποδοχή οδηγεί στην βελτίωσή μας και στην διαφώτιση μας και μακροπρόθεσμα στην απελευθέρωση των αρνητικών μας συναισθημάτων.
Φίλοι μου, ίσως είχαν βάρος αυτά τα τελευταία που έγραψα σήμερα, ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σας διεξόδους σε μπλοκαρίσματα που όλοι μας λίγο πολύ κατά καιρούς συναντάμε.

Τώρα ας αρχίσουμε με το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΙ Από δω και μπρος θα αισθάνεστε μια νέα ενέργεια γύρω σας, και θα έχετε νέα διάθεση επέκτασης στην καθημερινότητα της ζωής. Εκπαίδευση, ταξίδια, καινούργια προσέγγιση της δικής σας πραγματικότητας, όλα αυτά θα παίξουν από δω και στο εξής. Γύρω στις 28 Νοεμβρίου η όψη του Άρη με τον Κρόνο θα σας κάνει να μπείτε στην ευθύνη της δέσμευσης, μπορεί κάποιοι γύρω σας να τα βρουν δύσκολα και να θελήσουν να υποχωρήσουν, εσείς όμως βαστάτε, υπομείνετε και σεβαστείτε τις επιθυμίες σας. Η πανσέληνος στις 4-5 Δεκεμβρίου σας ενεργοποιεί το μυαλό και σας δίνει πολλές ιδέες. Επίσης θα μπεί και ο Άρης στον Tοξότη και θα είστε έτοιμοι να κάνετε πλάνα ακόμα και αν τα αλλάξετε πάλι στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΙ Η νέα σελήνη στις 20 Νοεμβρίου είναι σημαντική γιατί αφορά γεγονότα και συναισθήματα γύρω από τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Απ’ την μια προσδοκίες και κέφι για νέα σχέδια, απ’ την άλλη η όψη της σελήνης με τον Κρόνο σας καλεί να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας. Απ’ τις 23 που μπαίνουν 2 πλανήτες στον Tοξότη θα έλεγα ότι μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας. Στις 25 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σας φέρνει κάτι ασυνήθιστο στην ζωή σας, κάπως ταρακουνείται ο κόσμος σας, αλλά μείνετε ανοιχτοί και μαζί συναισθηματικά ευέλικτοι. Η πανσέληνος στις 4-5 Δεκεμβρίου ίσως σας φέρει κάποια ανατροπή σε οικονομικά σας θέματα. Ή θα εκπλαγείτε από απρόβλεπτα χρήματα που μπορεί να σας έρθουν ή θα συνειδητοποιήσετε κάποιες ελλείψεις στο budget σας. Βάλτε πάντως μπρος νέες ιδέες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο Ερμής δεν είναι πια ανάδρομος, αυτό βοηθάει να εκφράζεστε και να σκέφτεστε καλύτερα και γύρω στις 22 Νοεμβρίου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας δίνει ασυνήθιστες ιδέες που κάποιοι είναι έτοιμοι να ακούσουν και να ασπαστούν ενώ άλλοι τις απωθούν γι’ αυτό προσοχή στο ακροατήριό σας. Γύρω στις 28 Νοεμβρίου χρειάζεται να είστε πιο πρακτικοί και να περιορίσετε αοριστίες στην προσέγγισή σας. Η πανσέληνος τον Δεκέμβριο είναι πάνω στο ζώδιό σας, κάποιες εκπλήξεις ή και ξαφνικές αλλαγές σας αναστατώνουν, υπάρχει περίπτωση να διακατέχεστε από ανεξέλεγκτη νευρικότητα. Χαλαρώστε, ειδικά εσείς του 2ου δεκαημέρου, το καλό της πανσελήνου είναι ότι μπορεί να δείτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας υπο νέο πρίσμα με νέες δυνατότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Θα πρέπει να έχετε λάβει πληροφορίες χρήσιμες για την πορεία σας από δω και στο εξής. Μέσα δηλαδή από συναλλαγές που είχατε με κάποιους τρίτους ή μέσα από την διαίσθησή σας μπορείτε να κάνετε την σωστή διάκριση και αξιολόγηση για το πώς βαίνουν τα πράγματα από δω και μπρος. Γι’ αυτό επενδύστε δυναμικά σε επαγγελματικές σας υποθέσεις, ώστε να προχωρήσει η εργασία σας. Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πράγματα που έχετε κρατήσει κρυφά ή να φέρει αποκαλύψεις και πληροφορίες από κει που δεν τις περιμένατε.

ΛΕΟΝΤΕΣ Μπαίνοντας ο Δίας στον Τοξότη θα φωτίσει και δικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό. Καιρός να μπει αισιοδοξία και ελπίδα ότι τα τυχόν εμπόδια της ζωής σας δεν οδηγούν πια σε αδιέξοδα. Γύρω στις 28 Νοεμβρίου αν ακούσετε κάποιο όχι στον περίγυρό σας μην το πάρετε πολύ βαριά, απλά κατεβάστε τους τόνους και με ψυχραιμία μείνετε σταθεροί. Επίσης με την Αφροδίτη στον Τοξότη νιώθετε πιο λαμπεροί και γενναιόδωροι στις παρέες σας και στην ψυχαγωγία σας. Η πανσέληνος στις 4-5 Δεκεμβρίου μπορεί να φέρει κάποια ένταση σε συναισθηματικά σας αλλά η παρουσία ενός καλού και έμπιστου φίλου θα βοηθήσει ώστε η τυχόν ένταση να πάρει έναν δημιουργικό δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Με τον Δία στον Τοξότη μπαίνετε σε μια εποχή όπου έρχεται αισιοδοξία στα οικογενειακά θέματα. Αυτό θα το δείτε ακόμα περισσότερο μέσα στους επόμενους μήνες. Οι μέρες γύρω στις 28 Νοεμβρίου είναι ευνοϊκές για φαντασία και δημιουργικότητα στην σκέψη σας, απλά η επικοινωνία με τους γύρω σας δεν είναι τόσο ξεκάθαρη και χρειάζεται να είστε ακόμα πιο προσγειωμένοι και προσεκτικοί σε κάποια θέματα. Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου επηρεάζει οικογενειακά θέματα ή θέματα καριέρας. Επειδή εμπλέκεται και ο Ουρανός έρχεται με κάποια μορφή το απρόβλεπτο να διαταράξει τον ‘τακτοποιημένο’ κόσμο. Απ’ την μια διακατέχεστε από ανάγκη για αλλαγή, απ’ την άλλη όμως ο φόρτος εργασίας είναι τέτοιος που σας καλεί να συγκεντρωθείτε δυναμικά σε όλες τις ευθύνες του εδώ και τώρα. Με την πειθαρχία που έχετε θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

ΖΥΓΟΙ Με τον Δία στον Τοξότη έχετε μπει σε μία πολύ πιο αισιόδοξη εποχή όπου είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε την περιπέτεια και το καινούργιο. Γύρω στις 25 Νοεμβρίου είστε έτοιμοι για ότι απρόβλεπτο προκύψει στο πρόγραμμά σας ή στις σχέσεις σας με τους φίλους και με τους πολύ κοντινούς. Ο Δεκέμβριος μπαίνει με έντονη κινητικότητα, με επαφές με φίλους, με επαγγελματικές ευκαιρίες και γνωριμίες και γενικά με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Τις μέρες της πανσελήνου καλείστε να έχετε ξεκάθαρη σκέψη και βάλτε σε τάξη τις συναλλαγές σας με τρίτους και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σοβαρότητα και υπομονή και μην αντιστέκεστε σε τυχόν αλλαγές που μπορούν να ωφελήσουν μακρυπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Η νέα σελήνη στις 20 Νοεμβρίου εγκαινιάζει για σας μια νέα εποχή που μπορείτε να βάλετε μπρος σχέδια για αύξηση εισοδήματος, για κάποια επένδυση ή για κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προς ώφελός σας. Αν τυχόν έρθουν κάποιες αρνητικές σκέψεις μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν βαριά. Με το που θα μπει ο Δίας στον Τοξότη μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να κάνετε την γενναία δρασκελιά εμπρός αποτινάζοντας κολλήματα και εμπάθειες του παρελθόντος που μόνο πίκρα σας δίνουν. Γύρω στις 28 Νοεμβρίου συνειδητά προσπαθήστε και ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες με άκαμπτα άτομα της ιεραρχίας. Γύρω στις μέρες της πανσελήνου τον Δεκέμβριο, κάποια πράγματα θα έρθουν στην επιφάνεια ή θα συζητηθούν γύρω από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές ή να προσαρμοστείτε όσον αφορά κοινά οικονομικά ή τις πολύ βαθιές ερωτικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ Από τις 23 που θα μπει ο Δίας στον τοξότη για έναν ολόκληρο χρόνο επεξεργαστείτε όλα σας τα εφόδια για να χτίσετε κάτι άξιο, κάτι εξαιρετικό για την ζωή σας. Αυτός είναι ο ρόλος του Δία, να σας διευκολύνει την πρόοδό σας, να σας ανοίξει τον δρόμο για να πάτε πιο γρήγορα. Απλά εσείς κάντε την κατάλληλη ενδοσκόπηση και βάλτε στόχους εκεί που επιθυμείτε αληθινά. Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου περισσότερο αφορά τις σχέσεις σας. Κάποια απρόοπτα ή και εκπλήξεις μπορεί να παίξουν που αφορούν τους συνεργάτες σας ή και τον σύντροφό σας. Συνεργάτες, εκεί που τους νομίζατε σταθερούς μπορεί να συμπεριφερθούν περίεργα ή μπορεί να πέσετε σε κάποιον νέο ενδιαφέροντα συνάδελφο. Πάντως να ετοιμαστείτε για ένα νέο αεράκι σε υπάρχουσες σχέσεις κι ότι είναι να εξελιχθεί θα εξελιχθεί μια χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Η νέα σελήνη στις 20 Νοεμβρίου σας συντονίζει με ότι βαθύτερο δικό σας και κρυμμένο και ακόμα σας υπόσχεται δώρα στο μέλλον, όσο εσείς δείξετε την δέουσα υπομονή και επιμονή στις καταστάσεις που σας αφορούν. Με τον Δία στον Τοξότη μπαίνετε και εσείς σε μια πιο αισιόδοξη εποχή. Γύρω στις 28 Νοεμβρίου αν συναντήσετε κάποια αντίσταση από τον περίγυρό σας, αντιμετωπίστε την και υπομείνετε. Στις 5 Δεκεμβρίου ο Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη πορεία και αυτό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τους κόπους που έχετε καταβάλλει ως τώρα. Καιρός να εκφράσετε με παιδικότητα και ανέμελα εκείνο το παιδικό σας κομμάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Όταν μπει ο Δίας στον Τοξότη αλλάζει το πλανητικό σκηνικό και ένας νέος αέρας αισιοδοξίας εισέρχεται στις διαθέσεις σας. Απ’ την άλλη ο Κρόνος που είναι ακόμα απέναντί σας, σας θυμίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες που χρειάζεται να κοπιάσετε κι άλλο για να τις ξεπεράσετε. Θέλετε να προοδεύσετε και να ξεπεράσετε την καταπίεση από την ιεραρχία, γνωρίζετε όμως ότι έχετε ακόμα ευθύνες και δεσμεύσεις, βρείτε γι’ αυτό την χρυσή ισορροπία ώστε να ικανοποιήσετε και τα 2 σας κομμάτια.

ΙΧΘΥΕΣ Από τις 23 Νοεμβρίου με 3 νέους πλανήτες στον Τοξότη η έμφαση έχει πάει στον επαγγελματικό τομέα. Καιρός να δείτε τι μπορείτε καλύτερο να κάνετε και πώς να προωθήσετε και να επεξεργαστείτε θέματα στην εργασία σας. Γύρω στις 28 Νοεμβρίου να έχετε το νου σας σε τυχόν εξαπατήσεις ή σε μπερδέματα στις συναλλαγές σας με τους άλλους εκτός αν είστε καλλιτέχνες που αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει έμπνευση και να αποβεί ευνοϊκή. Γύρω στις ημέρες της πανσελήνου παίζουν κάποιες αναμπουμπούλες ή ανατροπές σε οικογενειακά σας θέματα. Μην βιάζεστε και μην εκνευρίζεστε, ότι είναι να γίνει θα γίνει, και εκεί όπου χρειάζεται αλλάξτε στάση και συμπεριφορά.

No comments: