Tuesday, April 10, 2007

sunshine


είδα το βράδυ της Κυριακής στο σινεμά το trailer της καινούργιας ταινίας του Danny Boyle (αυτός που έκανε το trainspotting και το 28 Days Later). Λέγεται Sunshine. Ψάρωσα. Πολύ.
[Βέβαια, για να πω την αλήθεια ψαρώνω σχεδόν με όλα τα trailer που βλέπω... ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα. Όσο μούφα και να είναι μία ταινία, υλικό για να φτιαχτεί ένα καλό trailer (που διαρκεί 2 λεπτά μάκσιμουμ) υπάρχει... οπότε...]
Το Sunshine, λοιπόν, έχει πολύ ενδιαφέρον θέμα: Μία ομάδα επιστημόνων στέλνεται προς τον ήλιο με αποστολή να επαναδραστηριοποιήσει (με μία βόμβα) ένα τμήμα του που πέφτει σε αδράνεια με αποτέλεσμα να απειλείται η ζωή στην γη. Στην πορεία προς τον ήλιο οι επιστήμονες συναντάνε ένα σκάφος που είχε σταλεί παλιότερα για την ίδια αποστολή, αλλά είχε αποτύχει... ε και μετά γίνεται της τρελής.
Ελπίζω να είναι η ταινία τόσο καλή όσο την έκανε το trailer να φαίνεται. Γιατί με το 28 days later έφαγα μεγάλη απογοήττα! Δεν μου άρεσε καθόλου. Ευτυχώς είχα πάρει βελόνες μαζί μου και έπλεκα πουλοβεράκι για ένα φίλο στο σινεμά.
Εδώ είναι το πολύ ενδιαφέρον επίσημο site της ταινίας. και εδώ είναι ένα fun blog που το Linkάρει και το επίσημο site.

1 comment:

neutrino said...

μεγαλη καθυστερηση, τωρα ομως ειδα το ποστ.
η ταινια μεγαλη απογοητευση κατα τη γνωμη μου, κριμα για τον mr Boyle. στο τελευταιο 20λεπτο χανεις τ'αυγα και τα πασχαλια (οχι οτι ολο το υπολοιπο ηταν και κατι το συνταρακτικο...)
κριμαςκριμαςκριμας