Tuesday, May 29, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 29 Μάη με 11 Ιουνίου

Αγαπημένοι μου φίλοι!
Δεν θα ήθελα σ’ αυτήν την εισαγωγή να πω πολλά για το αστρολογικό σκηνικό των ημερών αυτών. Κι αυτό γιατί με αφορμή το τηλεφώνημα που έλαβα το πρωί από την φίλη μου Δέσποινα στην βροχερή Μύκονο που βρισκόταν, κάθισα και έψαξα το βαθύτερο και αληθινό νόημα των διαφόρων ευρέως χρησιμοποιουμένων λέξεων όπως η αγάπη και ο έρως που όμως ουδεμία σχέση έχουν με τον τρόπο που τις χρησιμοποιούμε σήμερα.

Απευθύνθηκα στην ειδήμονα αποκρυπτογράφο της ελληνικής γλώσσας και φίλη μου Άννα Ευσταθίου η οποία με ένα πλατύ χαμόγελο και μια μοναδική γλυκύτητα μου είπε να καταφύγω στην σελίδα 432 του βιβλίου της Ο εν τη λέξει Λόγος.

Κατ’ αρχάς, η λέξη αγάπη, που τόσο πολύ πια ακούγεται καθημερινά, έχει άλλη σημασία ως προς την ετυμολογία της. Προέρχεται από το άγαν (που σημαίνει πολύ) και από το αρχαίο ρήμα πάομαι (που σημαίνει αποκτώ, κατέχω). Βασικά λοιπόν η λέξη αγαπώ προσδίδει συναίσθημα καθαρά κτητικό. Μιλάει για κάτι που θέλει κάποιος να γίνει πολύ δικό του. Έχουν δίκιο εδώ οι Λατίνοι που επιχείρησαν να μεταφράσουν την λέξη σ’ αγαπώ στο te quiero οι Ισπανοί και στο ti voglio οι Ιταλοί. Ακόμα και η αγγλική λέξη love προέρχεται από την αρχαία ελληνική λαύω που σημαίνει θέλω κάτι πάρα πολύ. Κι εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω ένα στιχάκι του αγαπημένου Λουδοβίκου των Ανωγείων που λέει: «Μην μου λες την λέξη σ’ αγαπώ, είναι μια κουρασμένη λέξη, κοίτα με μόνο μες στα μάτια μου βαθιά να δούμε ποιος απ’ τους δυο θ’ αντέξει».

Τώρα όσο για την λέξη έρως η Άννα λέει πως περιέχει φιλοσοφική-κοσμογονική αλλά και επιστημονική έννοια. Δηλαδή ο έρως είναι ερωή (ορμητική κίνηση), είναι έσρος (εισροή) και είναι ισχυρή έλξη. Δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το σαρκικό πάθος γι’ αυτό και η Ζακλίν ντε Ρομιγύ γράφει πως η λέξη έρως είναι αδύνατον να μεταφραστεί μονολεκτικά γιατί σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Από την λέξη έρως παράγεται το εράω (έχω έρωτα προς κάτι) παράγεται όμως και το ερωτώ που σημαίνει πως αν δεν έχεις έρωτα, ροπή προς κάτι, δεν θέτεις ερωτήσεις.

Επίσης σύμφωνα με τους αρχαίους η πολύ συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποιούσαν για την ερωτική πράξη ήταν η λέξη φιλότητα. «Φιλότητι ταρπώμεθα κοιμηθέντε» γράφει ο Όμηρος, που σημαίνει να ξαπλώσουμε οι 2 μας να ευχαριστηθούμε από έρωτα. Αυτά τα ολίγα για την φίλη μου Δέσποινα η οποία με τον τρόπο της με έκανε να ξανασκεφτώ γύρω από το οικοδόμημα των λέξεων που τόσο πολύ μας κατευθύνει την ζωή…

Τώρα εν συντομία όσον αφορά τα αστρολογικά μας: Στις 29 Μαΐου ο Έρμης μπαίνει στον Καρκίνο και αυτό θα δώσει στον τρόπο που επικοινωνούμε νότα φροντίδας και τρυφερότητας με διάθεση συναισθηματικής ειλικρίνειας. Ξημερώματα της Παρασκευής 1ης Ιουνίου έχουμε μία πανσέληνο στον ζώδιο του Τοξότη. Είναι μια πανσέληνος που περισσότερο επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου προς δεύτερου δεκαημέρου. Αφορά επικοινωνίες, συνεργασίες και θέματα παιδείας, θρησκείας και φιλοσοφίας. Στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη μπαίνει στον θερμόαιμο Λέοντα και αυτό φέρνει μεγαλύτερη γενναιοδωρία και λατρεία σε βαθμό υπερβολής στις σχέσεις μας.


ΚΡΙΟΙ: Στις 29 Μαΐου ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και αυτό φέρνει μια νότα συναισθημάτων παραπάνω στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε με τους άλλους. Η πανσέληνος την νύχτα στις 31 Μαΐου προς 1η Ιουνίου σας ωθεί να μπείτε σε δράση, σε ξεκαθαρίσματα και σε έξυπνες κινήσεις παρ’ όλο που κάποια πράγματα εξακολουθούν να σας ευαισθητοποιούν (και κάπως να σας πληγώνουν). Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και ανεβαίνει η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας ακόμα περισσότερο. Κατά τις πρώτες 15 μέρες του μήνα σας δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες για ταξιδάκια, για εκπαιδευτικά προγράμματα διεύρυνσης γνώσεων και στο χέρι σας είναι να πάρετε την πρωτοβουλία και να φέρετε σε πραγμάτωση κάτι που θα αποβεί ωφέλιμο για εσάς. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας απασχολούν αλλά σιγά-σιγά βρείτε τρόπους να κλείσετε τρύπες και υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΙ: Από τις 21 Μαΐου που μπήκαμε στους Διδύμους κάπου είδατε ότι είναι περισσότερο από ένας οι δρόμοι για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Καλό είναι αυτόν τον καιρό να καλλιεργήσετε την προσαρμοστικότητά σας και να εξιχνιάσετε όλες τις πιθανότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε από δω και μπρος. Η πανσέληνος την 1η Ιουνίου σας δίνει μια ώθηση για περιπέτεια και για νέες εμπειρίες, κάτι αρκετά καινούργιο για όσους από εσάς είστε αμετακίνητοι στην ιδέα του καινούργιου και της αλλαγής. Στις 6 Ιουνίου όταν η Αφροδίτη μπει στον Λέοντα θα θελήσετε να εκφράσετε με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σας και το πάθος θα υπερτερήσει της λογικής. Το Σαββατοκύριακο 2 με 3 Ιουνίου έχετε απ’ την μια, αμφιβολία για κάποια θέματά σας, απ’ την άλλη βλέπετε κατάματα το βάθος των συναισθηματικών σας αναγκών και αυτό θα σας κάνει να πάρετε κάποιες αποφάσεις μέσα στις επόμενες μέρες για να προχωρήσουν πιο δυναμικά αυτά που σας απασχολούν. Μέσα στις επόμενες ημέρες όσο πιο δυναμικά εκφράζεστε και όσο περισσότερο ζείτε γεμάτα την ζωή σας, τόσο το καλύτερο για σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Όσο πλησιάζει ο καιρός προς την πανσέληνο στον Τοξότη την 1η Ιουνίου τόσο βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και τον εαυτό σας ως προς τις σχέσεις σας. Μην κρατάτε τα πράγματα μέσα σας, και ακόμα μην φοβάστε να εκφράσετε τα άγχη σας. Όσο πιο ειλικρινείς είστε όσον αφορά το που βρίσκεστε ως προς τις σχέσεις σας τόσο οι εξελίξεις μακροπρόθεσμα θα είναι προς όφελός σας. Με τον Ερμή στον Καρκίνο είστε πιο ευαίσθητοι αυτόν τον καιρό και οι εσωτερικές σας κεραίες πιάνουν την συναισθηματική ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος σας πολύ εύκολα. Οι φίλοι, οι συνεργάτες ή κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία προσπαθούν να σας βοηθήσουν και να ξεκλειδώσουν κάποια εσωστρέφεια που νιώθετε. Εκεί όμως όπου θα νιώσετε την καρδούλα σας να πάει να φτερουγίσει εκεί είναι που θα ξεχάσετε ότι άλλο σας απασχολεί αυτόν τον καιρό και θα ανοιχτείτε αμέσως!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Στις 29 Μαΐου ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας που σημαίνει ότι το μυαλό σας δουλεύει πολύ καλά και μαθαίνετε πληροφορίες που σας βοηθούν να ξεδιαλύνετε απορίες και προσωπικά σας ζητήματα. Η πανσέληνος την 1η Ιουνίου σας δίνει αισιοδοξία, αποκτάτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και μπορείτε να λάβετε επιτυχία και αναγνώριση στα επαγγελματικά σας. Στις 4 με 5 Ιουνίου η όψη τριγώνου μεταξύ Άρη Δία σας ανοίγει διάπλατα το έδαφος να δράσετε, να παρουσιάσετε κάποια θέματα σας στους άλλους και να έχετε πολύ καλή ανταπόκριση. Είναι η κατάλληλη στιγμή και είναι πολύ θετικές οι επόμενες ημέρες για να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις προθέσεις σας ειδικά στο επαγγελματικό πεδίο. Παρόλο που λόγω ιδιοσυγκρασίας δεν θα παρουσιάσετε όλα τα χαρτιά σας, όλες οι πρώτες 15 μέρες του Ιουνίου είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Από τις 29 Μαΐου που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο αυξάνει η ευαισθησία σας και είστε πολύ πιο προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε. Η πανσέληνος την 1η Ιουνίου αυξάνει την ρομαντική σας διάθεση και τους πειραματισμούς σας ωστόσο υπάρχει κάτι το απρόβλεπτο στον αέρα και καλείστε να δείξετε εγκράτεια και συνοχή. Φίλοι μου Λέοντες καλομελετάτε γιατί στις 6 Ιουνίου ο πλανήτης του έρωτα και των ευχαριστήσεων μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και θα μείνει για τις επόμενες 5 εβδομάδες! Ήρθε καιρός να κανακέψετε τον εαυτό σας και να αφεθείτε σε λογιών αισθησιακές χαρές. Παράλληλα έχετε μεγάλη ανάγκη για αναγνώριση τώρα αλλά μην το παρακάνετε ζητώντας από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν να σας δώσουν και μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Γύρω στις 9 Ιουνίου νιώθετε μεγάλη επαναστατικότητα και μπορεί να νιώσετε ένταση στο νευρικό σας σύστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:
Η πανσέληνος στον Τοξότη την 1η Ιουνίου φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά ή θέματα γύρω από ένα ακίνητο. Καλείστε λοιπόν να ασχοληθείτε και να βρείτε λύση καθώς θα γίνουν συζητήσεις και θα χρειαστεί να μοιραστείτε με τους άλλους το πώς αισθάνεστε γύρω από αυτά. Γύρω στις 4 με 5 Ιουνίου έχετε μεγάλη αισιοδοξία και νιώθετε ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας. Πράγματι νιώθετε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε επαγγελματικά σας θέματα και να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις του σπιτιού σας. Θα έλεγα όλο το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου να χειριστείτε με μεγάλη συνέπεια τις υποχρεώσεις σας γιατί οι μετέπειτα όψεις θα φέρουν γρήγορα στην επιφάνεια εκκρεμότητες και αμέλειες.

ΖΥΓΟΙ: αλλά και:
Στις 29 Μαΐου ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και μαζί αυξάνουν οι έννοιες και τα μελήματά σας. Κι επειδή ο Ερμής θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 5 Αυγούστου αφού μπει σε ανάδρομη πορεία στις 15 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα σας έλεγα μην παρααγχώνεστε (μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας υποβάλλουν) και να βρίσκετε χρόνο για ευχάριστα διαλείμματα ώστε να ανανεώνετε την ενέργειά σας. (το ακούς ready για βαφτίσια μαμά-Ζίκα?) Γύρω στις 5 Ιουνίου μπορεί να νιώσετε μεγάλο αυθορμητισμό η μία υπερβολή και η κρίση σας ενδέχεται να μην είναι αντικειμενική. Σας περιμένουν κάποιες εκπλήξεις και αλλαγές σε κοινωνικά σας προγράμματα γύρω στις 9 με 10 Ιουνίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 29 Μαΐου, σας δίνει εσωστρέφεια και τάση να κρατάτε τα συναισθήματα μέσα σας. Βρείτε όμως ευκαιρία κοντά στην πανσέληνο γύρω στην 1η Ιουνίου να μοιραστείτε με τους κοντινούς σας ότι είναι κρυμμένο μέσα σας και σας ταλαιπωρεί. Γύρω στις 4 Ιουνίου νιώθετε έτοιμοι για δράση, έχετε ενθουσιασμό και είστε παραγωγικοί. Θα λάβετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Επίσης γύρω στις 11 Ιουνίου είναι καλές μέρες για να θέσετε σε εφαρμογή ιδέες που έχετε καλά μελετήσει και ολοκληρώσει. Γενικά θα έλεγα ότι αν αυτόν τον μήνα έχετε βλέψεις για μεγάλα υλικά οφέλη δεν είναι τώρα η καλύτερη εποχή. Ο μήνας αυτός βοηθάει πολύ περισσότερο όσους από εσάς έχετε κάνει δουλειά με τον εσωτερικό σας εαυτό και με τις πνευματικές σας επιδιώξεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Η πανσέληνος στον Τοξότη την 1η Ιουνίου ρίχνει το φως της στον τομέα της ζωής σας που αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή η πανσέληνος είναι έντονη για σας και φέρνει γρήγορες αλλαγές στο σκηνικό των σχέσεών σας. Έχετε μια ανησυχία και μαζί μια επαναστατικότητα και θέλετε να σπάσετε τους κανόνες όσον αφορά ποιους συναναστρέφεστε και με ποιόν τρόπο. Ευτυχώς οι καλές όψεις που δέχεται η πανσέληνος από τον Άρη και τον Κρόνο βοηθάνε τελικά να κάνετε καλό χειρισμό των καταστάσεων και των προσώπων που θα ελκύσετε τις μέρες αυτές. Στις 4 με 5 Ιουνίου έχετε μεγάλο ενθουσιασμό και παράλληλα έχετε μεγάλη ζωτικότητα. Μπορείτε πολύ καλά να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας εκεί που θέλετε. Στις 6 Ιουνίου έρχεται να γίνει σύμμαχός σας και η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και όλων των ευχαριστήσεων. Καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου είναι πολύ ευνοϊκό για σας φροντίστε να συνδυάζετε πάντα στις συνδιαλλαγές σας την αντοχή σας και τον δυναμισμό σας μαζί με την διακριτικότητα και την φινέτσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: αλλά και αυτός:
Ο Ερμής στον Καρκίνο απέναντί σας από τις 29 Μαΐου ευνοεί την πολύ τρυφερή επικοινωνία με τους κοντινούς σας και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα πολύ προσωπικά σας συναισθήματα. Η πανσέληνος στον Τοξότη γύρω στην 1η Ιουνίου σας δίνει μια ανησυχία παραπάνω, μπαίνουν πολλές ιδέες και σκέψεις στο μυαλό σας. Θα έλεγα να αφήσετε τον νου σας ελεύθερο και χαλαρώστε για να ευδοκιμήσουν εμπνεύσεις και οράματα. Το Σάββατο 2 Ιουνίου η όψη του Ερμή με τον Κρόνο σας δίνει έννοιες και αμφιβολίες όσον αφορά κάποιους άλλους. Μην απομονώνεστε και μην διστάσετε να μοιραστείτε τα άγχη σας και να αναλύστε τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Γύρω στις 11 Ιουνίου είστε πολύ παραγωγικοί και μπορείτε να πραγματώσετε οποιαδήποτε δουλειά με δεξιοτεχνία και αποτελεσματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Η πανσέληνος στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη την 1η Ιουνίου, σας υποστηρίζει και σας ανοίγει τον δρόμο για να πάρετε πρωτοβουλίες και δυναμικά να θέσετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας. Γύρω στις 4 με 5 Ιουνίου έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα που διαρκεί όλο το πρώτο 15 ήμερο του μήνα. Στις 6 Ιουνίου μπαίνει η Αφροδίτη απέναντί σας και αυτό αυξάνει την δημοτικότητά σας και την γοητεία προς τους άλλους. Οι σχέσεις και τα φλερτ θα αναζωπυρωθούν. Προετοιμαστείτε ακόμα για την όψη Κρόνου Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα που σας φέρνει κοντά στον ρεαλισμό και την σοβαρή όψη της ζωής και μην απογοητεύεστε αν δεν έχουν πραγματοποιηθεί κάποια από τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο από τις 29 Μαΐου βοηθάει να δουλεύει το μυαλό σας ρολόι και να συγκεντρώνεστε στα όσα θέλετε. Η πανσέληνος στον Τοξότη την 1η Ιουνίου φέρνει στην επιφάνεια θέματα επαγγελματικά σας ή θέματα γύρω από τον εαυτό σας και την κοινωνία και γι’ αυτό αν κάτι δεν βγει όπως θα το θέλετε μην διστάσετε να πάρετε καινούργια ρίσκα αφού πρώτα τα μελετήσετε προσεκτικά. 4 με 5 Ιουνίου έχετε ενθουσιασμό και μπαίνετε με όρεξη στο κυνηγητό των θεμάτων σας. Να το χαρείτε αυτό που αισθάνεστε, μην κάνετε όμως υπερβολές με την υγεία σας και προσέχετε τις άσκοπες σπατάλες. Γύρω στις 9 Ιουνίου νιώθετε επαναστατικότητα και ίσως αντιμετωπίσετε με άστατο τρόπο άτομα κύρους. Στις 11 Ιουνίου ηρεμείτε πάλι και συντονίζεστε στον στόχο σας με συνέπεια και υπομονή.

20 comments:

neutrino said...

μπεε προβατε!
δεν ξερω ποιος επελεξε τις φωτογραφιες, αλλα το γεγονος οτι μολις ειδα την πιο σεξυ φωτογραφια (μετα απο αυτη που ειμαστε μαζι-ΝΑΙΝΑΙυπαρχειτετοιαφωτοχεχε!)του συζυγου μου και αιωνια αγαπημενου μου Kevin Spacey να κοσμει το ζωδιο μου, σε ανεβαζει αυτοματα ακομα περισσοτερο στην υποληψη μου. Καλα, συν το γεγονος οτι εχει και τον Russell και τον Jermy παδαριπλα. You made my day.

neutrino said...

παδαριπλα (LOL) = παραδιπλα
και Jermy = Jeremy.
(αυτη η σεξυ φωτο του Κεβιν με αποσυντονιζει)

Provato said...

φυσικά το ξέρεις ότι μετά από τη δήλωση ότι έχεις φωτό με τον ΘΕΟ kevin θα πρέπει να μας την στείλεις!

μην βιαστείς πολύ... και σε έξι δευτερόλεπτα να την στείλεις είμαι Ok.


ΤΩΡΑ!!!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΘΕΛΩ! ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΘΕΛΩ!

μπεεεεεε μπεεεε

neutrino said...

ναι αλλα θα δειτε και τη φατσα μου και εγω ειμαι undercover προακτορισσα οχι, δενμπορωΔΕΝΜΠΟΡΩ!
(ασε που, βασικα, ειμαι σαν μπαζο στις φωτογραφιες -ναι ειναι ΠΟΛΛΕς!!)
καλα, αφου με πιεζεις, κατσε, θα σου στειλω μια που ειμαι πλατη, ισα για να βιωσεις την ζηλεια σου δες αυτη εδω
(και ναι, υπαρχουν και φωτος που ειμαστε αγκαλια, το πιστευεις!;!)

Anonymous said...

Τώρα μάλιστα. Τώρα ΞΕΡΩ. Τώρα μπορώ να κάνω τα πλάνα μου ή και να κοιμηθώ στη μάνα μου (αν και η σελίς 432 έκλεψε την παράσταση).
Καλή εβδομάδα νάχουμε, καλέ πρόβατε.

Provato said...

ασταδγιάλα.... ασταδγιάλα! ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΖΗΛΕΥΩ! ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ ΣΚΑΤΑ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.


(λένε ότι είναι gay. και τον έχεις δει πως είναι όταν ξυπνά;...άσε που τον είδε ένας γνωστός μου από κοντά και η μούρη του είναι σκαμένη...ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ)


καλά, πως έγινε αυτό και τον γνώρισες... αλήθεια,θέλω να μάθω. κάνε Post. το κοινό περιμένει. μπεεεεε

Provato said...

άντα μου καλή! καλή βδομάδα 2 you 2! χεχεχε... κοίτα τώρα άλλη φοβερή σύμπτωηση: το ξέρεις ότι τον στίχο "αλλάξανε τα πλάνα μου, κοιμήθηκα στην μάνα μου" τον έχει γράψει ένας πολύ αγαπημένος φίλος του προβατάκου σου; δεν είναι τέλειο; Μπεεεεε :-))

neutrino said...

πιθανον να κανω και ποστ καποια στιγμη, not now ομως διαβαζω για την εξεταστικη και δεν μπορω τις μεγαλες συγκινησεις. στα λεω μεσες ακρες μονοΜΟΝΟμονο specially (spaceyially lol) σε σενα (και στο κοινο σου). φετος, 28η οκτ. μια βδομαδα Λονδινο σε φιλες. Ειχα κλεισει βδομαδες πριν εισιτηριο στο old Vic. πολυ καλες θεσεις, στο διαλειμμα παντως πηγα και καθισα σε κενη θεση στην πρωτη σειρα μουχαχα-Kevin σε αποσταση 30 εκατοστων σου λεω (που να ηξερα τι θα γινοταν μετα). καλα οτι ηταν ΘΕΟΣ στην ερμηνεια μη το σxoλιασω, ειμαι και κριτικος (μη χεσω) και με εστειλε ο ανθρωπος-ΘΕΟΣ ηθοποιος εκτος απο ανυπερβλητα σεξυ και κουκλος. οταν τελειωνει και εχω παθει το πολλαπλο σοκ της ζωης μου, ηθελα κι αλλο.παω λοιπον και ρωταω αν μπορουμε να τον δουμε και μας λενε με απολυτη φυσικοτητα "ναι, πηγαιντε στις εξοδο των παρασκηνιων καποιες βραδιες βγαινει". ε και ηταν απο τις βραδιες αυτες. Τωρα τι να σου πω; σοκ και δεος να λεω ακαταληπτες μαλακιες του στυλ "you are beautiful.i love you. i have alwayw loved you, i am your biggest fan. came all the way from greece. i love you. marry me. i have proika." οχι ενταξει συγκρατηθηκα. και μου υπεγραψε το εεληνικο κειμενο του Moon for the misbegotten (ειχα παει και ενημερωμενη η κουλτουριαρα) και ειχα στησει τους αλλους 3 φιλους με μια φωτογραφικη ο καθενας να τραβαει καθε σκηνη. (λολ). και μου υπεγραψε, to Marianna, thank you, Love Kevin. στους αλλους εβαλε απλα υπογραφη. φαντασου δηλαδη ΠΟΣΟ με αγαπησε (ή ποσο σαν psychotic stalker εκανα). και μετα με πηρε αγκαλια κ βγαλαμε κι αλλες φωτος. και μετα πεθανα απο ευτυχια και μετατρπηκα σε νετρινο και σας γραφω αυτα :)))))))))))))

Provato said...

το κοινό χειροκροτεί ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ neutrino! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ! ...κάποιοι ουρλιάζουν ΕΊΣΑΙ ΘΕΑ, ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ... κάποιοι άλλο σκίζουν τα ποντίκια και τα πληκτρολόγιά τους... αχ ΖΗΛΕΥΩ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!

θέλουμε κι άλλα d tails. όταν τέλειώσει η εξεταστική και σκίσεις (είμαι θεοσίγουρος...) περιμένουμε Post. κανόνισε κακομοίρα μου! μπεεεε

Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

Ζακλίν ντε Ρομιγύ και ζώδια... είσαι πολύ φευμπεεεεγάτος;-)))))

Το μονο που περιμένω τώρα είναι το ερωτηματολόγιο του Πρόβατου:))))Mpeeeeeeeeee

fevis said...

Ως Αιγόκερως (αν και χωρίς μουστάκι) μια χαρά τις βρήκα τις προβλέψεις....:-)

Legally Blonde said...

Epeidi exo paraponaki...
Toooooooso polu se exoun zorisei aftoi oi aigokeroi?Ma toso xalia photos na mas valeis????

Ksekinao apergia mexri na tis allakseis...

(p.s. prepei na vro apo ti tha apergiso e?)

Filakia

η Λίτσα said...

Ως λιονταρίνα μπερδεύτηκα

«εγκράτεια και συνοχή…» από την μία…
και
«αφεθείτε σε λογιών αισθησιακές χαρές…» από την άλλη…

vanesssa said...

Καλά βρε δεν μπορούσες να βάλεις τη photo του Ρουβά στους αιγόκερους??Έστω του Keanue Reeves Αχ...πολύ μας στενοχώρησες με τους μουστακαλήδες!

Provato said...

γεώργιε δεν περίμενα να σε δω σε Post για ζώδια! μπεεεεεεε :-))))

fevis Πολύ χαίρομαι που η Λώρα σε κάλυψε. χεχεχε χοχοχο χιχιχι (όχι ότι υπήρχε κίνδυνος να μην, αλλά λέμε τώρα...) μπεεε φιλιά! :-))

Legally Μην παραπονείσαι! μπορεί οι δύο κύριοι να είναι ψιλοχάλια, αλλά πνευματικώς γαμούν και δέρνουν! (που είναι γενικά ένα χαρακτηριστικό σας... χεχεχε χοχοχο χιχιχι). υπόσχομαι πάντως στα επόμενα ζώδια να επανορθώσω. μπεεεε μεγάλο! xxxxx

Λόλα είμαι σίγουρος ότι θα βρεις την άκρη. Μπορείς ας πούμε να επιλέξεις αισθησιακές χαρές που να μην είναι πολύ ακραίες... π.χ. λέω. (πάντως θα ρωτήσω Λώρα και αν έχω νέα θα ενημερώσω - μπεεε)

vanesssa μπεεεε! είπα, θα επανορθώσω με τα επόμενα ζώδια! υπόσχομαι. μπεεε xxx :-)

Katerina said...

Aχ τι ωραία τα λες για τους λέοντες, just in time για το honeymoon! Μερσί

Anonymous said...

Λωρακι μου ολα καλα τα λες για τους ζυγους λυσατε αλλα η πανσεληνος μας εχει τρελλανει!Απειρα φιλακια

Unknown said...

Λόλα λιονταρίνα που μου μπερδευτηκες: Η εγκράτεια και η συνοχή αφορoύν την διέλευση του κρόνου που εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, έχει στρογγυλοκαθίσει στον λέοντα και έχει έρθει για να ελέγξει κάθε επιπολαιότητα και κάθε υπερβολική μορφή εγωισμού. Γι' αυτό πολλές φορές όταν μιλάω σε εσάς, σας ξαναθυμίζω πως με τον κρόνο πάνω σας δεν σας παίρνει να βάζετε τις ευθύνες σας σε δεύτερη μοίρα. Ο κρόνος εκεί όπου υπάρχει διαροή και ακαταστασία, εκεί ακριβώς έρχεται για να δείξει πως καιρός να μπει τάξη. Τώρα το που και το πως, φίλη Λόλα ξέρεις ςσύ καλύτερα. Επίσης οι χαρές και οι απολάυσεις που λέω είναι γιατί αύριο μπαίνει η Αφροδίτη πάνω στον Λέοντα. Και τι καλύτερο για οτιδήποτε ανήκει στον χώρο της Αφροδίτης. Το ένα δεν εμποδίζει το άλλο. Θα έλεγα το ένα συμπληρώνει το άλλο. Κατανοητή? Αν έχεις ερωτήματα πάλι εδώ είμαι!

Unknown said...

Ανώνυμη φιλενάδα του Σαββάτου που νομίζω πως ξέρω ποιά είσαι! Λοιπόν και εμένα με τρέλανε αυτη η πανσέληνος! Και σωματικά με χτύπησε αλλά και ψυχολογικά με μια μεγάλη ανυπομονησία. Εγώ ως παρθένος. Να ξέρεις, και καλό είναι όσο μπορείς να το παρατηρείς: Οι πανσέληνοι όπως και η νέα σέλήνη φέρνει γεγονότα και πολλές φορές φέρνει και έντασεις κάθε είδους. Εξ'όυ και η έκφραση σεληνιάστηκα! Επίσης τείνει πολλές φορές το απόκρυφο της ψυχής να βγαίνει στη φόρα. Ακόμα να παρατηρείς τα μωρά ή τα παιδιά πως συμπεριφέρονται κοντά στις μέρες της πανσελήνου. Η παιδική μου φίλη όποτε της αρρωσταίνουν ή της κρυολογούν τα παιδιά της είναι τις περισσότερες φορές κοντά στην πανσέληνο. Με παίρνει την επόμενη μέρα στο τηλέφωνο και τα λέμε βγάζοντας τα συμπεράσματά μας. Φιλάκια πολλά πολλά και απο εμένα και να τα ξαναπούμε!!

Unknown said...
This comment has been removed by the author.