Wednesday, May 09, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 7 με 20 Μάη


Ουφ! Την περάσαμε κι αυτήν την πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού κι εδώ είχε να μας δείξει πολλά. Πήραμε ο καθένας ξεχωριστά γερή δόση από το φάσμα των συναισθημάτων: νοσταλγία, πάθος, έρωτα, φθόνο, φόβο, απέχθεια, θυμό, απογοήτευση… Για κάποιους από εμάς αυτή η πανσέληνος έφερε ψυχοσωματικά φαινόμενα και ροπή προς ατυχήματα. Αυτό που είναι καλά κρυμμένο στο βαθύ σημείο του κυττάρου μας βγήκε στη φόρα. Είτε στον ίδιο μας τον εαυτό, είτε σε κάποιον ή κάτι κοντινό μας που όμως είχε άμεσα αντίκτυπο πάνω μας. Ερώτηση: Κατά πόσο μπορούμε να αποδεσμευτούμε από κάποιον ή από μία κατάσταση και το κενό που δημιουργείται που νομίζαμε ότι δεν μπορεί να συμπληρωθεί, συμπληρώνεται και μάλιστα με πολύ καλύτερο τρόπο; Εάν μπορούμε να απαντήσουμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην εξέλιξη των πραγμάτων, τότε είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο φίλοι μου…

Τώρα ας επιστρέψουμε στα προγνωστικά των επόμενων ημερών: Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και μαζί έρχεται μια νότα τρυφερότητας και φροντίδας όσον αφορά τις σχέσεις μας. Και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον τομέα των σχέσεων μας, αλλά και στα θέματα οικογένειας και στα θέματα του σπιτιού ως οικοδόμημα. Στις 11 Μαΐου ο Δίας τετραγωνίζει τον Ουρανό και αυτό φέρνει μια επαναστατικότητα στον αέρα, μια μεγάλη τάση αποδέσμευσης, εξελίξεις σε ιατρικά θέματα και μια τάση για ξαφνικές αποκαλύψεις. Επίσης να έχουμε τον νου μας 12 με 14 Μαΐου το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα το οποίο φέρνει έναν θυμό, μια βιαιότητα και πίεση στα πράγματα πολύ πρωτόγονης μορφής. Υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε για επαναστάσεις, εκρήξεις και πολεμικές συρράξεις. Γενικά θα βγουν πολλά θέματα στην επιφάνεια, όπως π.χ. ό,τι έχει να κάνει με δολοπλοκίες, με παρασκήνιο, με εγκλεισμό, με άσυλα, με ψυχολογικά, με την θρησκεία, με γεωφυσικά φαινόμενα και ακόμα με σοβαρά θέματα υγείας. Ίσως ακόμα ακουστούν περισσότερο διάφορες επιδημίες. Για να γίνω πιο σαφής, αυτή η όψη του Άρη Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια τα αποτελέσματα των εκλείψεων της 19ης Μαρτίου. Στις 11 Μαΐου ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους και αυτό θα μας κάνει πιο επικοινωνιακούς, θα ευνοήσει τις μετακινήσεις και τα ταξίδια και θα θέλουμε να εκφραστούμε ακόμα περισσότερα με όλα τα δυνατά μέσα: τηλέφωνα, φαξ, e-mail, κτλ… Στις 15 Μαΐου ο Άρης μπαίνει στον Κριό και αυτό θα φέρει αυξημένη κινητικότητα και μαχητικότητα στα 4 παρορμητικά ζώδια για 6 εβδομάδες περίπου. Και ετοιμαστείτε για μια νέα σελήνη στον Ταύρο στις 16 Μαΐου και μαζί για νέα ξεκινήματα σε οικονομικά θέματα και σε νέες εμπειρίες. Γενικά τις μέρες αυτές να προσέχουμε τις εξαπατήσεις (εντάσσονται και οι κλοπές) και τις υπερβολές κάθε είδους γιατί εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας σε αυτήν την νέα σελήνη. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών επηρεάζονται δυσμενώς όσον αφορά παραπλανήσεις και υπερβολές ενώ οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών και οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών ευνοούνται.

ΚΡΙΟΙ: Ο Μάιος κρύβει δράση και κινητικότητα για τους περισσότερους από εσάς, Γύρω στις 10 Μαΐου κάποια αλλαγή σχεδίων καραδοκεί γι’ αυτό να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι και μην επιμένετε να γίνεται εξ’ ολοκλήρου το δικό σας. Ειδικά τις μέρες αυτές όσο είστε διατεθειμένοι να παραμερίσετε το εγώ σας και τα θέλω σας του εδώ και τώρα, θα σας βγει σε καλό. Η όψη Άρη Πλούτωνα 12 με 14 Μαΐου εύχομαι να μην δώσει πολύ χώρο στον θυμό σας, φίλοι μου Κριοί, να προτιμήσετε την ανακωχή και να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις υπερβολικού πάθους και πίεσης. Περιμένετε λίγες μέρες ακόμα και από την νέα θέση του Άρη και την νέα σελήνη αφοσιωθείτε και προσηλωθείτε στους στόχους σας και στις νέες κατακτήσεις. Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 11 Μαΐου κι έπειτα βοηθάει να επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους και γενικά έχετε πολύ πρωτότυπες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΙ: Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 8 Μαΐου, ειδικά αν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις διάφορες ανασφάλειές σας μπορεί να σας φέρει μια άλλη ελπίδα σε θέματα συναισθηματικής φύσεως που σας επηρέασαν αρκετά όλον τον τελευταίο καιρό. Το Σαββατοκύριακο 11 με 13 Μαΐου σας ζητάει να είστε συγκεκριμένοι στα όσα θέλετε και ζητάτε. Εάν μυριστείτε θυμό η βιαιότητα στον περίγυρό σας, μην αντιδράσετε με το να κρατήσετε τα δικά σας μέσα σας. Ότι έχετε να πείτε εκφράστε το, απλά μην γίνεστε ωμοί, βρείτε τον ωραιότερο τρόπο να πείτε αυτά που αισθάνεστε. Επίσης θα έχετε προσκλήσεις από φίλους ή γνωστούς για εξόδους και κοινωνικές συγκεντρώσεις και μπαίνετε σε φάση όπου ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές. Όταν θα μπει ο Άρης στον Κριό στις 15 Μαΐου κάποιοι από εσάς θα αγχωθείτε για τα οικονομικά σας, μπορεί να έχετε ανησυχία σχεδόν αδικαιολόγητη και ίσως ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο εις βάρος σας. Η νέα σελήνη στις 16 Μαΐου ευνοεί νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σας και στην καθημερινότητά σας. Προσοχή εσείς του τελευταίου 10ήμερου να μην εξαπατηθείτε και να μην μπείτε σε υπερβολές χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 11 Μαΐου μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι τις 28 και σας βοηθάει να περνάτε τα μηνύματά σας εκεί που θέλετε και θα διακατέχεστε από ευφράδεια και ευγλωττία. Θα ξέρετε τι ακριβώς σας συμβαίνει και θα μπορείτε να το εκφράζετε με πολύ ευκολία στους άλλους. Όπως σας είπα και την προηγούμενη φορά, η θέση του Άρη στους Ιχθύες δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς, σας προκαλεί υπερένταση και νευρικότητα, γι’ αυτό υπομονή και στις 12 με 14 του μηνός που καραδοκεί η όψη τετραγώνου μεταξύ Άρη και Ουρανού να είστε ψύχραιμοι και να χρησιμοποιήστε όλη σας την μαεστρία για να επιλύσετε με ψυχραιμία ότι θέμα βγει στην επιφάνεια. Επίσης μην κάνετε υπερβολές στις φιλίες σας, όσο δημοφιλείς και να είστε αυτό τον καιρό, και γύρω στις 20 Μαΐου μην είστε υπεραισιόδοξοι σε αυτά που λέτε ή μην λέτε περισσότερα απ’ όσα θέλετε να πείτε. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα ευνοεί τις καλλιτεχνικές σας διεξόδους και αν μπορείτε, βρείτε χρόνο για έναν εσωτερικό απολογισμό ή συγκέντρωση στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό θα σας κάνει πιο λαμπερούς, θα έχετε γοητεία και θα μαγνητίζετε τους άλλους εύκολα. Η κοινωνικότητά σας είναι ευνοημένη και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την εστία σας. Το διάστημα 12 με 14 Μαΐου είναι αρκετά έντονο, κάπου μπορεί να υπάρχει κάποια αστάθεια, εκνευρισμός ή αναταραχή στο περιβάλλον σας. Όταν ο Άρης μπει στον Κριό στις 15 Μαΐου, ειδικά εσείς του 1ου δεκαημέρου μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι και προβληματισμένοι σε θέματα καριέρας ή σε οικονομικά σας. Η νέα σελήνη στις 16 Μαΐου φέρνει νέα ξεκινήματα σε κοινωνικά σας ζητήματα, να κυνηγήσετε ότι ευκαιρίες βρεθούν στον δρόμο σας για συναναστροφές και για εξελίξεις στους στόχους σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Γύρω στις 7 μέχρι τις 10 Μαΐου αρχίζετε να είστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Οι οποιεσδήποτε δυσκολίες δεν σας φαίνονται πια ακατόρθωτες και γενικά είστε πολύ πιο κοινωνικοί και φιλικοί με τους άλλους. Ο Ερμής στις 11 Μαΐου μπαίνει στους Διδύμους και αυτό σας κάνει πιο ευέλικτους και διαλλακτικούς στην σκέψη σας και στις επικοινωνίες σας με τους άλλους. Εάν τυχόν κάποιος από το περιβάλλον σας, σας προκαλέσει με διάφορους τρόπους και σας αναστατώσει, βρείτε τον καλύτερο δυνατό τρόπο να υπερασπιστείτε με καθαρά και συγκεκριμένα επιχειρήματα παρά με αοριστολογίες. Οι τομείς που χρειάζεται ακόμα να είστε προνοητικοί είναι ότι έχει σχέση με τα ταξίδια και το εξωτερικό και ότι έχει σχέση με τον νόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Αρκετοί από εσάς που είχατε επηρεαστεί από τις εκλείψεις του Μαρτίου, βλέπετε αυτόν τον καιρό τα αποτελέσματα τους πολύ πιο καθαρά. Αυτά που περιμένετε όσον αφορά ένα ακίνητο ή οικογενειακά σας θέματα θα μπορέσουν κατά πολύ να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος του μήνα όχι όμως με μεγάλη ευκολία. Θα πειστείτε αλλά το τοπίο έχει δυνατότητα να ξεκαθαρίσει. Από τις 11 Μαΐου μέχρι το τέλος του μήνα ο νους είναι σε εγρήγορση και καλό είναι να διοχετεύσετε τις ιδέες σας στους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι φιλίες σας και η κοινωνικότητά σας είναι πολύ ευνοημένα αυτόν τον καιρό. Επίσης μέχρι τις 15 Μαΐου και ειδικότερα 12 με 14 Μαΐου ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα γύρω από τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Προσοχή τις εκρηκτικές καταστάσεις που έχει τάση να προκαλεί το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, τις μέρες αυτές. Επίσης να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΙ: Τα κοινωνικά σας θέματα, οι φιλίες και οι συναναστροφές σας ευνοούνται πολύ αυτές τις ημέρες καθώς και ότι έχει να κάνει με ταξίδια, με το εξωτερικό και με νομικές υποθέσεις. Η πανσέληνος την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να σας έφερε στην επιφάνεια θέματα οικονομικής φύσεως αλλά τώρα αυτά καταλαγιάζουν και μπαίνουν σε έναν καλύτερο δρόμο. Από τις 12 μέχρι τις 14 Μαΐου να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τυχόν προκλήσεις προερχόμενες από άλλους. Από τις 15 Μαΐου όταν ο Άρης μπει στον Κριό και αυτό αφορά εσάς του 1ου δεκαημέρου θα νιώσετε κάποια μαχητικότητα ή ένταση παραπάνω όσον αφορά τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας. Μπείτε εσείς οι ίδιοι σε διεκδικητικότητα και μην αφήνετε τους άλλους να σας καταπιέζουν και να σας στριμώχνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Γύρω στις 10 Μαΐου σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα και να βρείτε χαρά σε νέες διεξόδους. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να βρει νέες μορφές έκφρασης. Στις 8 Μαΐου η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί τα ερωτικά σας ειδικά για εσάς των πρώτων ημερών. Υπάρχει περίπτωση να βγουν στην επιφάνεια σχέσεις του παρελθόντος. Επίσης η όψη τριγώνου μεταξύ του Δία και του Κρόνου μαλακώνει τις όποιες δυσκολίες είχατε τους τελευταίους μήνες και βλέπετε μπροστά σας εναλλακτικές σε ότι σκαλώνει. Ευνοούνται οικονομικά σας θέματα μέσα από άλλους ή τα κληρονομικά σας. Εάν νιώσετε κάποια ένταση στα πράγματα γύρω στο Παρασκευοσαββατοκύριακο 11 με 14 Μαΐου κρατάτε χαμηλούς τόνους και μην ξεσπάσετε στο περιβάλλον σας. Ότι ενέργεια έχετε διοχετεύστε την καλύτερα, σε έντονη σωματική άσκηση ή σε αθλητισμό. Γύρω στις 16 Μαΐου η νέα σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων σας ή των συνεργασιών σας, μόνο εσείς των τελευταίων ημερών να προσέχετε εξαπατήσεις, παραπλανήσεις ή υπερβολές σε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Το τρίγωνο Δία Κρόνου ενεργεί ευνοϊκά για εσάς και σας «σώζει» από λαθεμένες κινήσεις αυτόν τον καιρό. Επίσης σας βοηθάει να εφαρμόσετε μια στρατηγική στους τομείς που θέλετε η οποία θα φέρει καλά αποτελέσματα μέσα στους επόμενους μήνες. Ο ανάδρομος Δίας σας δίνει τον χρόνο να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις ή να συμπληρώσετε τα κενά σας. Ακόμα κι αν παρατηρείτε καθυστέρηση στις επιδιώξεις σας, κάπου ο παράγοντας τύχη είναι σύμμαχός σας και αυτό κάποια στιγμή θα φανεί. 12 με 14 Μαΐου ειδικά εσείς των τελευταίων ημερών είστε πολύ φορτισμένοι και θα θελήσετε να ξεσπάσετε. Συμπεριφερθείτε με ήπιους τόνους και μην μπαίνετε εύκολα σε εμπόλεμες καταστάσεις. Η νέα σελήνη στον Ταύρο γύρω στις 16 Μαΐου σας φέρνει νέο αέρα και μαζί νέα διάθεση στον επαγγελματικό σας χώρο. Γύρω στις 20 Μαΐου σκέφτεστε πολύ, λαμβάνετε πολλές πληροφορίες, συναντάτε διαφορετικούς ανθρώπους γι’ αυτό προσέχετε το νευρικό σας σύστημα και το στρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη μπαίνει απέναντί σας στον Καρκίνο και αυτό φέρνει ζεστασιά, τρυφερότητα και γλυκύτητα στις σχέσεις σας. Η επικοινωνία βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη ανταλλαγή με τους αγαπημένους σας. Ένα οικογενειακό θέμα ή ένα θέμα γύρω από ένα ακίνητο σας απασχολεί ακόμα και καλείστε να βρείτε την κατάλληλη λύση. Η νέα σελήνη στις 16 Μαΐου σας κάνει να πάρετε κάποια ρίσκα στην συναισθηματική σας ζωή. Όσο δεν μπείτε σε τριπάκια παραπλάνησης, ναι πάνω απ’ όλα ακολουθήστε την καρδιά σας! Εσείς των τελευταίων ημερών είστε σε καλή περίοδο της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Αυτές τις μέρες βελτιώνονται θέματα του εργασιακού σας χώρου καθώς και θέματα υγείας ειδικά αν πρόσφατα είχατε ταλαιπωρίες και εξασθένηση. Κάποια θέματα που είχατε στο τέλος Ιανουαρίου θα σας ξαναβγούν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες αλλά αυτή τη φορά μην κάνετε τα ίδια λάθη γιατί πάλι θα συναντήσετε στον δρόμο σας παρόμοια διλήμματα γύρω στον Οκτώβριο. Η νέα σελήνη στις 16 Μαΐου θα σας κάνει να θελήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ειδικά εσείς των τελευταίων ημερών ακόμα ψάχνεστε για ένα οικογενειακό ή ένα περιουσιακό θέμα. Γύρω στην νέα σελήνη να προσέχετε παραπλάνηση ή υπερβολές από συνεργάτες σας. Γύρω στις 20 Μαΐου τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα γύρω σας, σχεδόν δεν προλαβαίνετε, κρατάτε όσο το δυνατόν ήρεμο το νευρικό σας σύστημα και να παρατηρείτε τις πρωτότυπες σκέψεις που περνάνε απ’ το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς των πρώτων ημερών με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο γίνεστε πιο ερωτικοί και δημοφιλείς με αυξημένη γοητεία και τυχερές συγκυρίες. Θέλετε να χαρείτε, να ερωτευτείτε και να δημιουργήσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ του ρεαλισμού και της ανάγκης σας για αυθορμητισμό και ενστικτώδεις κινήσεις. 12 με 14 Μαΐου το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σας ανεβοκατεβάζει τις διαθέσεις σας και σας φέρνει έναν εκνευρισμό ειδικά για εσάς των τελευταίων ημερών. Αυτές τις μέρες θα φανούν πολύ πιο καθαρά και τα αποτελέσματα της έκλειψης της 19ης Μαρτίου ειδικά για εσάς των τελευταίων ημερών. Ένα οικογενειακό θέμα, ένα ακίνητο κάπου σας απασχολεί ακόμα…Γύρω στις 20 Μαΐου το μυαλό σας είναι πολύ απασχολημένο. Έχετε «φλασιές», ποικίλες σκέψεις και διαισθήσεις βρείτε τον τρόπο να τα τακτοποιήσετε εποικοδομητικά.

2 comments:

Unknown said...

καλά μπάνια φίλοι μου! Happy days...

Anonymous said...

Λωρακι εισαι απαιχτη
η ξαδελφη σου