Monday, July 23, 2007

Πες τα ΧρυσόσTIME! το TIME ονομάζει το MySpace ένα από τα 5 χειρότερα sites της εποχής (και έχει απόλυτο δίκιο...)



κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ θυελλώδ χειροκρότ θεωλλώδ χειροκρότ κλαπ κλαπ κλαπ χμ χμ χμ για το Time!

εδώ είναι το Link - είναι πολύ ενδιαφέρον να δεις ποιά είναι τα sites που συμπληρώνουν την λίστα με τα 5 χειρότερα sites.

και εδώ είναι η λίστα με τα 50 καλύτερα sites ακώρντηγκ του TIME. (όχι, ακόμα ο αγαπημένος σου προβατάκος δεν είναι μέσα - αλλά πλησιάζουμε, δεν είναι;).

με την ευκαιρία να πω το εξής. Λίγα από τα "παραδοσιακά μέσα" έχουν πιάσει πόσο πολύ ψωμί υπάρχει στο να τοποθετηθούν στον υπέροχο νέο κόσμο των media ως τα μέσα που μπορούν να δώσουν έγκριση και ευλογία στα νέα μέσα (sites, blogs, videoposters κ.λπ. κ.λπ.).

Τα δύο παραδοσιακά που το κάνουν και μου έρχονται στο μυαλό είναι το TIME και οι NEW YORK TIMES που από πάρα πολύ νωρίς παρουσίαζαν τα ωραιότερα πράγματα του διαδικτύου (έχω τεύχος του TIME από το 1998 που παρουσιάζει ενδιαφέροντα sites).

Δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαίο ότι ακριβώς επειδή από νωρίς έδιναν την έγκριση τους για internet media δεν απειλήθηκαν καθόλου από αυτό, αλλά αντίθετα ενισχύθηκαν.

5 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Κακιες.
Το myspace ειναι το συγχρονο χρυσο κουφετο της trendy εποχης μας!!!!

Anonymous said...

Και βεβαίως λίγα από τα "νέα μέσα" έχουν πιάσει πόσο πολύ ψωμί υπάρχει στο να τοποθετηθούν στον υπέροχο νέο κόσμο των blogs ως τα μέσα που μπορούν να δώσουν έγκριση και ευλογία στα παραδοσιακά μέσα.
Εγώ ας πούμε διαβάζω πλέον μόνον ότι προτείνει το provato.gr!

alienlover said...

polu harika pou katakraksane to myspace. euge ksana kai ksana kai ksana. an eksaireseis mia myspace dieuthinsi pou vlepo gia na thaumazo tis photoz enos wannabe gkomenou, den to eho kai se polu megali upolipsi.

Provato said...

Μπεεεε σε όλους! ειδικά στο ksereis_poios που έχει τέλειο κριτήριο! χεχεχε χοχοχο χιχιχι.

Είδωλο said...

Ενταξει στην αρχη ειχε φαση το My space, αλλα γενικοτερα οποτε προσπαθουσα οοοοολη την ωρα καποιο section του παντα μα παντα δεν θα δουλευε, περα απο τα τεχνικα προβληματα, δεν μπορω να πω οτι ητανε και κατι το ιδιαιτερο απλα πηρε μεγαλη εκταση λογω του οτι προσυλητισε και celebrities να κανουν ιστοσελιδα, κατα τ'αλλα παπαρια!