Sunday, August 19, 2007

Σημαντικά ζώδια Λώρας Έμιλυ Αύγουστος και Σεπτέμβρης

επιτέλους! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! η Λώρα δεήθηκε να μας στείλει νέα ζώδια. Ασταδγιάλα πια, μόνο που δεν την απείλησα ότι θα της ρίξω καυτό λάδι για να αποφασίσει να μου τα στείλει. Τέλος πάντων. ελπίζω να μην ξαναγίνει τέτοιο χάσμα ανάμεσα σε δύο προβλέψεις. Γκρ Γκρ Γκρ Γκρ Γκρ Γκρ Γκρ.

Για να μας αποζημιώσει (γκρ γκρ γκρ γκρ) μας έστειλε ζουμερές και μεγάλες προβλέψεις για κάθε ζώδιο. Να θυμάστε Οι επόμενες μέρες αστρολογικά είναι σημαντικές οπότε αυτές οι προβλέψεις χρειάζονται διάβασμα με προσοχή.

Σήμερα μας συνοδεύουν διάσημοι σκηνοθέτες. Αν κλικάρεις πάνω στις εικόνες θα δεις και ποιοι είναι αυτοί που δεν αναγνωρίζεις (που σίγουρα τους αναγνωρίζεις όλους αλλιώς δεν θα διάβαζες αγαπημένο ΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΥΣΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΥΠΕΡΧΟΥΠΕΡΧΟΥΠΕΡΟΧΟ πρόβατο).

Μιλώντας για διάσημους καλλιτέχνες ήθελα να σου θυμίσω αγαπημένε sexy εστέτ καλλιεργημένε αναγνώστη να μην ξεχαστείς και δεν ψηφίσεις στο μεγάλο δημοψήφισμα του provato.gr για το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας της Έφης Σαρρή. Είναι σημαντικό το θέμα - εξάλλου ήθελες πάντα να έχεις ενεργή συμμετοχή στην πολιτική, didn' t you; ...πάμε στην Λώρα:

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Μου λέει ο προβατάκος και δικαίως ο άνθρωπος «τι γίνεσαι πια ρε φιλενάδα με τις προβλέψεις σου, το’χεις παρακάνει με την απίθανη αργοπορία σου!!» Και συνέχισε «Μας δουλεύεις;»

Προβατάκο έχε μου εμπιστοσύνη και κάνε υπομονή! Αρχές Αυγούστου ήταν αρκετά ήρεμα τα πράγματα, δεν υπήρχαν αστρολογικά φαινόμενα ιδιαίτερης βαρύτητας, γι’ αυτό σήμερα αποφάσισα να συγκεντρωθώ και να γράψω για το πιο περίπλοκο 2ο μισό του Αυγούστου λόγω της ολικής έκλειψης σελήνης στις 28, και να αναφερθώ στην έκλειψη ηλίου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Είναι αρκετές οι πλανητικές επιροές από δω και μπρος και σηματοδοτούνται απρόβλεπτα γεγονότα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θετικά και αρνητικά. Θα έλεγα ότι επηρρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, δηλαδή οι Δίδυμοι, ο Παρθένος, ο Τοξότης, οι Ιχθύες. (αχ παναγία μου και χριστούλη, είμαι τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο θα με πάει γαμιώντας το ξέρω ασταδγιάλα ασταδγιάλα φακ φακ φακ φακ φακ φακ ΚΟΚΣΑΚΑ ΜΑΔΑΦΑΚΑ). Όσοι ανήκετε σ’ ένα από τα ζώδια αυτά ή έχετε σημαντικούς πλανήτες ή τον ωροσκόπο σας εκεί θα δείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να έρχονται στη ζωή σας. (μμμμ.... δέχομαι!).

Η πανσέληνος στις 28 Αυγούστου μαζί με την έκλειψη μας δείχνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την αποδέσμευση από συνήθειες, αδρανή σχήματα του παρελθόντος και ψευδαισθήσεις που δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητά μας. Είναι αυτή η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό που λίγο μας τα χαλάει και φέρνει νευρικότητα και άστατη συμπεριφορά στην ατμόσφαιρα. Εάν όμως φερθείτε με ευελιξία και υπομονή αυτή η αντίθεση θα μπορούσε να είναι πηγή για σημαντικές κατακτήσεις και για λαμπερές συζητήσεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες, δηλαδή στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος θα μπει στον Παρθένο και θα καθίσει για τα επόμενα 2 και κάτι λίγο χρόνια. Ο Κρόνος μας δείχνει που συναντάμε περιορισμούς και που χρειάζονται να στηθούν νέα σχήματα. Το ότι ο Κρόνος μπαίνει στον Παρθένο θα μας ζητήσει κατά πόσο μπορούμε αυτά που έχουμε κρυμμένα μέσα μας να τα εφαρμόσουμε με πρακτικό τρόπο και με ακρίβεια. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή πορεία και θα βοηθήσει πολύ ώστε οι σχέσεις μας να προχωρήσουν παραπέρα και κάποια πράγματα να εκφραστούν πιο ανοιχτά και πιο θαρρετά.

Η έκλειψη ηλίου στις 11 Σεπτεμβρίου είναι σαν ένας ανεμοστρόβιλος που θέλει να μας κάνει να δοκιμάσουμε, να εξερευνήσουμε και να πειραματιστούμε σε πράγματα που δεν είχαμε τολμήσει πρωτύτερα. Θυμηθείτε τι λέει ο Αριστοτέλης: Εκ του πειράματος το αποτέλεσμα. Επίσης ενδέχεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε μπερδεμένοι τις μέρες αυτές ενώ άλλοι μέσα από κάποια γεγονότα μπορεί να «θεραπευτείτε» από άλυτα συμπλέγματα και κολλήματα.

Αλλά ας μην το ψάχνουμε περισσότερο, αρκετά θρηνήσαμε και ακόμα κλαίμε τις καταστροφές των εμπρησμών και παιδευτήκαμε από τις ασυνεπείς συμπεριφορές των όσων μας κυβερνούν. Να γευτούμε το καλοκαίρι που μας απομένει αντλώντας έμπνευση από την τέλεια φύση που μας περιβάλλει και δεν μας προδίδει ποτέ ώστε τον χειμώνα να κάνουμε τα κατάλληλα βήματα για να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας. Ναι, μπορούμε!...

ΚΡΙΟΙ: Ο Αύγουστος γενικά σας προσφέρει μεγάλη ενέργεια, ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους και σας βοηθούν οι πλανήτες να μεταμορφώσετε τις σχέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε επιτυχία στους τομείς που θέλετε. 18 με 21 Αυγούστου η πειθαρχία και η εγκράτεια επηρεάζουν το σκηνικό της ζωής σας. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς το όνειρο μπαίνει πάλι στην ζωή σας και δεν νιώθετε τις ευθύνες να σας βαραίνουν τόσο πολύ. Στις 28 Αυγούστου έχουμε μία πανσέληνο και μαζί έκλειψη σελήνης. Είναι και αυτή η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα από τις 25 Αυγούστου και κάπου μπαίνετε σε ψευδαισθήσεις ρομαντικές και σας είναι δύσκολο να δείτε την πραγματικότητα έτσι όπως είναι. Η έκλειψη στις 28 σας φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα προγράμματά σας, μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σας, μην μπερδευτείτε και αποσυντονιστείτε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας και τις διαθέσεις σας της στιγμής. Με το που μπαίνει ο Σεπτέμβριος ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στην Παρθένο. Αυτό σημαίνει για σας ότι από τώρα και για τα επόμενα 2 χρόνια πρέπει να επικεντρωθείτε κατά πολύ σε θέματα της υγείας σας, να κοιτάζετε την διατροφή σας, την άσκησή σας και αφοσιωθείτε στους τομείς σώμα πνεύμα με ευλάβεια και σταθερότητα. Ο Κρόνος στον Παρθένο σας καλεί να υιοθετήσετε πολύ πιο υγειϊνές συνήθειες και όσο πιο σύντομα εφαρμόσετε τις θετικές αυτές αλλαγές τόσο το γρηγορότερο θα λάβετε τα οφέλη. Στις 8 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή πορεία και αυτό θα σας κάνει πιο αυθόρμητους και πιο παιχνιδιάρηδες. Στις 11 Σεπτεμβρίου μαζί με την νέα σελήνη έχουμε και μία έκλειψη ηλίου στον Παρθένο. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε επαγγελματικά θέματα. Ότι αλλαγές προκύψουν τώρα μην τις παραβλέψετε αλλά και ούτε και να τις κουκουλώσετε γιατί μπορεί να σας φέρουν μπερδέματα και επιπλοκές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΙ: Ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, εξακολουθεί να είναι σε ανάδρομη πορεία κατά τη διάρκεια όλου του Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι θέματα προσωπικών σχέσεων, οικονομικών και αξιολόγησης του εαυτού σας μπαίνουν σε συνεχή και συνεχή επαναπροσδιορισμό. Κάνετε έναν μεγάλο απολογισμό και θυμάστε πολύ το παρελθόν. Ενδέχεται να ζορίζεστε και συνειδητοποιείτε ότι πολλά δεν είναι όπως τα θέλετε πραγματικά, ειδικά σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας. Ξέρετε όμως κάτι? Αρκετά δεν έχετε κουραστεί? Όση αστρολογία και να γνωρίζω και όσες πληροφορίες να σας δίνω, δεν υπάρχει τίποτα δυνατότερο από την εσωτερική δύναμη να αγκαλιάσετε το καινούργιο και να αποχαιρετήσετε ρουτίνες, παλιές συνήθειες, παλιές εξαρτήσεις και παλιές αδυναμίες που δεν χωράνε πιά την ζωή σας όπως αυτή εξελίσσεται. Και οι οιωνοί είναι με το μέρος σας, μην το ξεχνάτε, ειδικά από τον Οκτώβριο κι έπειτα και ακόμα περισσότερο από τον καινούργιο χρόνο. Από τις 22 Αυγούστου το σκηνικό είναι πολύ πιο καθαρό και οι λύσεις σε διάφορες δυσκολίες είναι πιο απτές και πιο προσεγγίσιμες. Μπορεί να υπάρξουν διαφορές για θέματα χρημάτων ή περιουσιακών και αυτό σαν αποτέλεσμα ενδέχεται να φέρει τριβή στην κουβέντα. Με τίποτα μην ταραχτείτε αλλά και ούτε να μπείτε σε εν θερμώ συμπεριφορές. Ακόμα και οι σχέσεις σας μπορεί να επηρεαστούν αλλά να φροντίσετε να βρείτε λύσεις και ακόμα και αν έχετε άδικο μην μπείτε στον ρόλο του θύματος. Γύρω στις 25 Αυγούστου έχετε ρομαντική διάθεση και θα θελήσετε να ερωτευτείτε. Αφεθείτε στην μαγεία της στιγμής χωρίς όμως να έχετε μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Επίσης όχι πολλές σπατάλες αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Η πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στις 28 Αυγούστου μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στις φιλίες σας και την κοινωνική σας ομάδα. Στις 8 Σεπτεμβρίου (επιτέλους!) η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή φορά και αυτό σημαίνει για σας ότι είστε όλο και πιο έτοιμοι από δω και μπρος να βάλετε σε εφαρμογή όσα αναμοχλεύατε όλον τον προηγούμενο μήνα για θέματα προσωπικών σχέσεων και οικονομικών. Όλα αυτά δεν γίνονται απ΄την μια μέρα στην άλλη, απλά προετοιμάζεται όλο και καλύτερα το έδαφος για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Σεπτεμβρίου θα σας φέρει αναταραχές σε γερά θεμελιωμένες συνήθειες που δεν σας χρειάζονται όμως πιά. Πάρτε ρίσκα και γίνετε εφευρετικοί ως προς την αυτοεκφρασή σας και τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από τις 7 Αυγούστου ο Άρης μπήκε στο ζώδιό σας και θα καθίσει μέχρι σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει για σας πολύ κινητικότητα, πολύ δράση αλλά και πολύ στρες και ένταση. Καλείστε να φέρετε σε ισορροπία αυτές τις ενέργειες όσο καλύτερα γίνεται και να σκέφτεστε σοφά χωρίς να νευριάζετε και να θέλετε να διαλύσετε το σύμπαν. Υπάρχει περίπτωση επίσης ακόμα να είστε μπερδεμένοι και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά κάποια πράγματα ειδικά σε θέματα σχέσεων και συναισθηματικών. Από τις 23 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα δραστηριοποιείστε ακόμα περισσότερο και είστε έτοιμοι για πολλά. Ακόμα όμως δεν είστε στην σωστή προσέγγιση των πραγμάτων της ζωής σας ή ακόμα καλύτερα δεν τα βλέπετε υπό την σωστή ολική οπτική γωνία, αν είμαι κατανοητή. Θα έχετε ευκαιρίες και τώρα και μέσα στις επόμενες ημέρες. Η πανσέληνος και έκλειψη στις 28 Αυγούστου σηματοδοτεί πολλά για σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνετε γύρω στην πανσέληνο αυτή και διακατέχεστε από φιλοδοξίες και όνειρα γύρω από τα επαγγελματικά σας και γύρω από τον τρόπο που θα θέλετε να προβάλλετε την προσωπικότητά σας στον έξω κόσμο. Ψυχραιμία μπρος σε ότι εκπλήξεις προκύψουνε και να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε αλλάξει στην στιγμή πάνω. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις των ημερών αυτών καθορίζει πως θα εξελιχτεί το σκηνικό της ζωής σας μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα μπει ο Κρόνος στην Παρθένο. Αυτό σημαίνει για σας ότι από τώρα και για τα επόμενα 2 χρόνια θα μπείτε στην διαδικασία να χτίσετε θεμέλια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας που θα επηρεάσουν σημαντικά τα μελλοντικά σας χρόνια. 2,3,4 Σεπτεμβρίου προσέχετε τον θυμό σας καθώς η διάθεση σας θα κυμαίνεται από το ένα άκρο στο άλλο. Να γίνετε δημιουργικοί και πρωτοπόροι και όχι ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και μπορείτε να κάνετε πιο ολοκληρωμένες σκέψεις βλέποντας τα πράγματα όλο και πιο ξεκάθαρα όπως πραγματικά αυτά είναι Στις 11 Σεπτεμβρίου έχουμε μια δυνατή έκλειψη ηλίου στον Παρθένο. Αυτή η έκλειψη έχει όψεις και με τον Ουρανό και με τον Πλούτωνα και σημαίνει ότι χρειάζεται να βάλετε στην άκρη ότι συναισθήματα αμφιβολίες έχετε και να «βουτήξετε» στα γεγονότα των ημερών που κουβαλάνε διάφορα σποράκια αλλαγής. Όσο μπορείτε αποφύγετε ανταγωνισμό από τους κοντινούς σας και τα απρόβλεπτα ξεσπάσματα βίας. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα και απρόβλεπτες κινήσεις. Και η καριέρα σας και η προσωπική σας ζωή είναι στο προσκήνιο τώρα γι’ αυτό υπομονή και προσαρμοστικότητα σε οτιδήποτε «καυτό» καλεστείτε να αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Ο Αύγουστος για σας είναι μήνας που μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να συμπεριφερθείτε με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτοπεποίθηση. Είστε πολύ πιο έτοιμοι να δείτε κατάματα τους φόβους και να τους ξεπεράσετε θέτοντας στόχους υψηλούς για το μέλλον. Γύρω στις 23 Αυγούστου μπαίνοντας στον μήνα του Παρθένου σας βρίσκει όλο και πιο τολμηρούς και δραστηριοποιημένους. Η πανσέληνος στις 28 Αυγούστου θα σας θυμίσει υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες σε οικονομικά σας ζητήματα ή και στον τρόπο ζωής σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές στην καθημερινότητά σας. Επίσης επειδή αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί το μυαλό σας, μπορεί κάτι να συμβεί που θα σας κάνει να αλλάξετε την προσέγγισή σας στα πράγματα και την κατεύθυνσή σας. Όσο πιο έξυπνα και εφευρετικά σκεφτείτε τόσο το καλύτερο για σας. Γύρω στις 2 με 4 Σεπτεμβρίου μπορεί να νιώσετε μια υπερένταση, προσέξετε την διάθεσή σας, όμως όπως και να νιώσετε να ξέρετε ότι θα περάσει σύντομα και να μην φοβάστε την απόρριψη από τους αγαπημένους σας. Η έκλειψη κατά την νέα σελήνη στις 11 Σεπτεμβρίου σας μαθαίνει να μην διαχέετε την ενέργειά σας από δω κι από κει και να συνειδητοποιήσετε ότι είναι προτιμότερο να συγκεντρωθείτε στις δραστηριότητές σας και στις δυνατότητες του μυαλού σας για να μπορέσετε να κάνετε σταθερά και προσεκτικά βήματα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Κι όμως Λιονταράκια μου λαμπερά οι πλανήτες προχωρούν προς εύνοιά σας γι’ αυτό καλά θα κάνετε να καλομελετάτε…Οι φίλοι είναι κοντά σας αυτόν τον μήνα και είστε σε πολύ δημιουργική εποχή όπου συντονίζεστε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και στόχους σας. Από τις 8 Αυγούστου η Αφροδίτη έχει γυρίσει στο ζώδιό σας και αυτό μαζί σας φέρνει νοσταλγία και «θύμησες» (όπως θα’ λεγε και ο ποιητής) για παλιές καλές εποχές. Προς θεού μην καντεμιαστείτε απλά θέσετε σε εφαρμογή την έμπνευσή σας για να πλάσετε ένα όμορφο μέλλον. Θα έλεγα ότι ο Αύγουστος εξακολουθεί να είναι με αυξημένες ευθύνες για εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Μην μου αποθαρρύνεστε όμως γιατί πολύ σύντομα όταν για τα καλά φύγει ο Κρόνος από το ζώδιο σας, γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου θα πάρετε μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης! Και ακόμα μην ξεχνάτε ότι με την Αφροδίτη πάνω σας όλον αυτόν τον καιρό μέχρι το τέλος περίπου του Σεπτεμβρίου είστε πολύ στα πάνω σας, στις ομορφιές σας και το ερωτικορομαντικό όλο και κάπου καραδοκεί σαν μια νεράιδα να σας καλεί να σας υποτάξει στα θέλγητρά της και στην μαγεία της. Η πανσέληνος στις 28 Αυγούστου γίνεται αισθητή στον τομέα της εμπιστοσύνης προς τον σύντροφό σας, στα σεξουαλικά σας και στα οικονομικά σας. Εδώ μπορεί να νιώσετε με μεγαλύτερη υπερβολή κάποια πράγματα και τα συναισθήματα τείνουν να φουντώνουν πέρα από την λογική. Το μέτρο στην συμπεριφορά σας θα σας φέρει σίγουρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Στις 8 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα μπει σε ορθή φορά θα σας δωθούν οι ευκαιρίες για διορθωτικές πράξεις στον τομέα των σχέσεων ή διαφορετικά θα προχωρήσετε σε καινούργιες σχέσεις. Επειδή η Αφροδίτη είναι πλανήτης που επηρεάζει και τα οικονομικά θέματα, θα θελήσετε να υιοθετήσετε νέους τρόπους στην διαχείριση των θεμάτων αυτών ή και ακόμα νέους τρόπους απόκτησης χρημάτων. Η έκλειψη στις 11 Σεπτεμβρίου που θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από τις προηγούμενες ημέρες θα σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτα έξοδα ή ακόμα με θέματα επανεξέτασης προσωπικών σας αξιών. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε τις τεχνικές σας γνώσεις ώστε να έχετε καλύτερα πρακτικά αποτελέσματα σε ότι καταπιάνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Ο Αύγουστος εγκαινιάζει για σας βαθιές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού-οικογένεια και στην καριέρα σας. Ο Άρης στους Διδύμους όλον τον μήνα και τον επόμενο σας κάνει να διαχέεται πολύ εύκολα η ενέργειά σας, να σπαταλιέστε άδικα εδώ κι εκεί και να μην μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε στα δικά σας. Γύρω στις 23 με 25 Αυγούστου η υπερένταση σας θα είναι στα ύψη γι’ αυτό φροντίστε να τη χειριστείτε δημιουργικά και όχι με στρες και ανεξέλεγκτο θυμό. Να θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας πως καλύτερα να ερωτοτροπήσετε παρά να αναλωθείτε σε κουβέντες και σε διαμάχες αγχωτικές. Καλοκαίρι είναι και το δικαιούστε με το παραπάνω. Όσες ευθύνες και να έχετε να αντιμετωπίσετε να ξέρετε πως είναι πολύ σημαντικό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε γιατί από τις 2 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιό σας για τα επόμενα 2 χρόνια και θα κληθείτε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικότατα το ρουν της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια. Η πανσέληνος και η έκλειψη στις 28 Αυγούστου σηματοδοτεί το τέλος μίας φάσης ζωής και σας εισαγάγει σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Ότι απρόβλεπτο συμβεί τις μέρες αυτές αγκαλιάστε το και εμπνευστείτε για να αλλάξτε τρόπο σκέψης. Είχε πει ο Άϊνστάιν ότι τα προβλήματα μπορούν να λυθούν μόνο με διαφορετικό μυαλό από αυτό που τα δημιούργησε. Γι’ αυτό λοιπόν ξεχάστε προς στιγμή την αυστηρή καθημερινότητα και υιοθετήστε τις πιο εφευρετικές και ξεκάθαρες ιδέες που θα μπουν στο μυαλό σας ώστε να τις κάνετε μετά βίωμα. Κρόνος στον Παρθένο. Τι σημαίνει αυτό με 2 λόγια? Θα ζήσετε σημαντικά γεγονότα που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν μακροπρόθεσμα την ζωή σας και να πατάτε σε πιο γερό έδαφος από ότι πριν. Θα ξαναμιλήσουμε όμως για τον Κρόνο στο ζώδιό σας και τις επόμενες φορές. Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα μπει στον Ζυγό και στις 8 η Αφροδίτη θα μπει σε ορθή πορεία και αυτά θα δώσουν χρώμα και θα τονώσουν αρκετά την συναισθηματική σας ζωή. Ακόμα η έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σας στις 11 Σεπτεμβρίου θα σας ωθήσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή θέματα πολύ προσωπικά που αποφεύγατε στο παρελθόν. Ενδέχεται ένας πολύ κοντινός σας φίλος ή ένας ερωτικός σας σύντροφος να σας επιφυλάσσει τέτοιου είδους έκπληξη που να σας εισαγάγει σε νέους οδούς ως προς τις σχέσεις και τις συναναστροφές σας. Κατά τις μέρες της έκλειψης αυτής θα αισθανθείτε ότι πνίγεστε από την παραμικρή καταπίεση και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να σπάσετε τα δεσμά σας. Οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος και σφίξιμο να είστε έτοιμοι να το φέρετε στην επιφάνεια και να το αντιμετωπίσετε ανοιχτά. Ακόμα μην μπαίνετε σε εκλογικεύσεις και αναλύσεις. Ζήστε, ζήστε και πάλι ζήστε καθοδηγούμενοι από την αλήθεια που βρίσκεται πέρα από τις λέξεις. Ακούς εαυτέ μου?

ΖΥΓΟΙ: Ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, είναι σε ανάδρομη πορεία όλον τον μήνα και σας έρχονται πολλές αναμνήσεις και μνήμες του παρελθόντος. Επίσης ενδέχεται να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και να ξαναβρεθείτε σε παρέες οικείες και γνώριμες. Όποια και να είναι τα συναισθήματα σας τώρα που είναι ανάδρομη η Αφροδίτη μην κάνετε δεσμεύσεις στις σχέσεις σας γιατί τον Σεπτέμβριο που ο πλανήτης αυτός θα μπει σε ορθή φορά τα ίδια αυτά αισθήματα θα πάρουν άλλη τροπή. Στα μέσα του Αυγούστου νιώθετε δυνατοί και επηρεάζετε αισθητά τους κοντινούς σας με την γοητεία σας. Έτσι μπορείτε να προωθήσετε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας με πολύ διακριτικό και ταυτόχρονα πειστικό τρόπο. 22 με 25 Αυγούστου είστε δημιουργικοί, νιώθετε ρομαντισμό και τολμάτε να κάνετε ότι δοκιμή χρειάζεται για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας. Ακόμα και η πρόσκαιρη αποτυχία είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδρομής για την Ιθάκη σας. Η πανσέληνος και η έκλειψη στις 28 μπορεί να σας αυξήσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι στην υγεία σας, γι’ αυτό φροντίστε να προστατέψετε τον εαυτό σας και να αποτραβηχτείτε από τις πολύ απαιτητικές συγκυρίες που σας εξαντλούν και σας ζητούν πολλά περισσότερα από όσα δύναστε να δώσετε. Τον Σεπτέμβριο ο Κρόνος μπαίνει στον Παρθένο και αυτό για σας σημαίνει πως για τα επόμενα 2 χρόνια καλείστε να καλλιεργήσετε περισσότερο τον πνευματικό σας εαυτό. Είτε μέσα από μια θρησκευτικότητα, είτε μέσα από μια τάση απομόνωσης, είτε από διαλογισμό, προσευχή και άλλες τεχνικές καλείστε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μπείτε στην ουσία της αλληλουχίας σας με το θείο και με το συμπαντικό. Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι από τώρα και μέχρι τον επόμενο μήνα αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητά σας πολύ καλύτερα, είστε πολύ πιο ξεκάθαροι όσον αφορά τα κίνητρά σας και μπορείτε να τα εξηγήσετε καλύτερα. Όπως είπα ήδη παραπάνω στις 8 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή φορά και η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε καλύτερη πορεία. Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Σεπτεμβρίου μπορεί να σας φέρει μια νευρικότητα που να θέλετε να κάνετε ανατροπές και να δράσετε με πολύ παρόρμηση. Μην κάνετε ακόμα ριζικές αλλαγές, υπομονή μέχρι τα γενέθλιά σας που οι κινήσεις τότε θα είναι πολύ πιο μελετημένες και θα φέρουν την καλύτερη δυνατή ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Γενικά ο φετινός Αύγουστος σας βρίσκει αρκετά άτρομους, με ακεραιότητα ώστε πολύ σύντομα μέσα στους επόμενους μήνες να σταθεροποιήσετε πολλά στην ζωή σας. 18 με 21 Αυγούστου αν νιώσετε μια μελαγχολία ή απαισιοδοξία μην αποθαρρυνθείτε. Καταπολεμήστε το με το να μπείτε στην ουσία και να δείτε την ρίζα των πραγμάτων και από τις 23 Αυγούστου ένα νέο κύμα αισιοδοξίας μπαίνει στην ζωή σας, απλά το μόνο που χρειάζεστε είναι να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην έχετε προσδοκίες υπερβολικές. Η πανσέληνος και η έκλειψη στις 28 Αυγούστου επηρεάζει θέματα ερωτικορομαντικά και τα δημιουργικά σας. Σας ανοίγεται ένας νέος δρόμος σε αυτά και φαντάζεστε ότι είστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε στροφές και μονοπάτια βρεθούν στο διάβα σας. Ας γειώνεστε που και που και να συνειδητοποιείτε πιο ολικά τα πράγματα. Από τις 2 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος μπαίνει στον Παρθένο και για τα επόμενα 2 χρόνια έρχονται να σταθεροποιηθούν πολλά όσον αφορά τις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ως τώρα έχετε κοπιάσει πολύ για τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας και τώρα η νέα θέση του Κρόνου σας φανερώνει σιγά-σιγά τα δώρα των κόπων σας και μέσα από τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας ή ακόμα και τις κοινωνικές σας γνωριμίες θα λάβετε σημαντική βοήθεια ως προς το οικοδόμημα της ζωής σας. Η ηλιακή έκλειψη κατά την νέα σελήνη στις 11 Σεπτεμβρίου μπορεί να σας φέρει απρόβλεπτα γεγονότα όσον αφορά τα παιδιά, ίσως τα οικονομικά σας, μπορεί ακόμα και τα συναισθηματικά σας (με την μορφή κάτι καινούργιου). Δεν θέλω να ακούγομαι αόριστη, είναι όμως τέτοιες οι πλανητικές όψεις που και άστατα να νιώσετε με μεγάλη τάση αποδέσμευσης δεν είναι τώρα η πιο κατάλληλη εποχή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς ακόμα δεν σκέφτεστε πολύ καθαρά και αντικειμενικά. Από τώρα όμως βρείτε τρόπους να διοχετεύετε δημιουργικά την ενέργειά σας ώστε σε στιγμές δύσκολες να μην ξεσπάτε απότομα.

ΤΟΞΟΤΕΣ: (...παρόν!) Όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν από τις 7 Αυγούστου ο Δίας μπαίνει σε ορθή πορεία και φαίνονται καλύτερα οι δυνατότητές σας και οι ευκαιρίες μπροστά σας. Μία καινούργια ενέργεια έχει μπει στα πράγματα, στην ζωή σας και το σίγουρο είναι ότι δεν νιώθετε βαρεμάρα! Ο πλανήτης Άρης βρίσκεται απέναντί σας και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και κατά καιρούς νιώθετε μια υπερένταση ή έναν εκνευρισμό που αν δεν τον χειριστείτε σωστά μπορεί να φέρει τριβή στην συναναστροφή σας ή στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σας ή και να σας κουράσει. Από τα μέσα του Αυγούστου παρατηρείτε ότι έχετε καλές ιδέες, ιδέες ουσίας (yes I do) και μπορείτε να διεκπεραιώσετε υπέροχες συζητήσεις με πολύ ασυνήθιστους ανθρώπους. Είστε έτοιμοι να κάνετε πολύ σοβαρές κουβέντες ακόμα και για το θέμα του έρωτα και της αγάπης στην ίδια την δική σας ζωή. 23 με 24 Αυγούστου διακατέχεστε από ανεξήγητη ανυπομονησία. Αντί αυτό το συναίσθημα να σας βγει ανταγωνιστικά διοχετεύστε το στο να κάνετε νέες γνωριμίες ή να συσφίξετε τις ήδη υπάρχουσες και προσωπικές αλλά και επαγγελματικές. Στις 28 Αυγούστου έχουμε μια ολική έκλειψη σελήνης στους Ιχθύες. Αυτό επηρεάζει πολύ θέματα συναισθηματικά που έχουν σχέση με βαθιές μνήμες σας και με οικογενειακά σας. Όσο μεγαλύτερη ανασφάλεια έχετε μέσα σας τόσο θα θελήσετε να μπείτε σε φυγή. Όσο καταφέρετε να ξεπεράσετε αμφιβολίες σας και αβεβαιότητες από αποτυχίες του παρελθόντος τόσο θα μπορέσετε να γυρίσετε την σελίδα πολύ πιο εύκολα. Η έκλειψη αυτή σας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε βαθιά τραύματα. Όσο εσείς συμφιλιώνεστε με τις πληγές σας τόσο αυτές ξεθωριάζουν γρηγορότερα. Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα μπει στον Παρθένο και θα σας επηρεάσει σημαντικά για τα επόμενα 2 χρόνια. Εντάξει, θα μου πείτε τι σημαίνει αυτό και εφόσον είναι ο Δίας πάνω σας δεν είναι αυτό πολύ ενθαρρυντικό? Ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα. Κατ’ αρχάς ο Δίας πάνω σας σίγουρα σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης και μια βοήθεια από την θεά τύχη εκεί που δεν το περιμένετε. Και αυτό διαρκεί όλην την φετινή χρονιά. Ο Κρόνος είναι ο σοφός δάσκαλος που έρχεται να σας μάθει να γίνετε ακόμα πιο αποφασιστικοί, έρχεται να σας βοηθήσει να διώξετε ότι άχρηστο και περιττό από πάνω σας όσον αφορά συνήθειες και τρόπο ζωής και επιπλέον θα σας κάνει να αναζητήσετε μια καλύτερη θέση στα επαγγελματικά σας και στο κοινωνικό σας πρόσωπο δίνοντάς σας ευθύνες που θα χρειαστεί να φέρετε εις πέρας. Ίσως κληθείτε ακόμα να πάρετε όχι με εύκολο τρόπο αποφάσεις που καθαρά στόχο έχουν να λύσουν τους τομείς εκείνους της ζωής σας που δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ειδικά εσύ προβατάκο μου μην ανησυχείς. (...τι να ανησυχώ, έχω την πηγή της αστρολογίας στο σπίτι μου μέσα, χιχιχιχι). Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Σεπτεμβρίου μπορεί να σας φέρει πληροφορίες που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένες, θα κάνετε μια νέα συνειδητοποίηση. και ίσως κάποια άστατη συμπεριφορά προκύψει. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να διορθωθούν κάποια σημεία στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Γενικά ο Αύγουστος είναι ένας μήνας όπου χωρίς κανέναν ιδιαίτερα μεγάλο λόγο αυξάνει η ελπίδα σας και η αισιοδοξία σας για την ζωή και ακόμα ανοίγει η εμπιστοσύνη που έχετε για το μέλλον. 18 με 21 Αυγούστου διακατέχεστε από περίσσια υπομονή και αυτοπειθαρχία και όταν θέσετε ένα πρόγραμμα είστε αποτελεσματικοί και πολύ παραγωγικοί. Ο Ερμής στον Παρθένο από τις 19 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου σας δίνει καθαρότητα νου και σωστή κρίση στα θέματά σας. Η πανσέληνος στους Ιχθύες μαζί με την ολική έκλειψη σελήνης στις 28 Αυγούστου σας βοηθάει με έναν ειδικό τρόπο να ξεπεράσετε πόνο του παρελθόντος και να αναγεννηθείτε πνευματικά. Βγείτε από το σύνδρομο του θύματος και αρχίστε τα βήματα μπροστά συγχωρώντας τον εαυτό σας και τους άλλους. Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος θα μπει στον Παρθένο και θα καθίσει για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Κρόνος θα βρίσκεται σε ένα φιλικό με εσάς ζώδιο κι έτσι ότι μαθήματα έχει να σας δώσει ο Κρόνος θα γίνει με εύκολο τρόπο και εκεί όπου κοπιάζετε θα έχετε την κατάλληλη ανταμοιβή. Στις 8 Σεπτεμβρίου μετά από σχεδόν 6 εβδομάδες η Αφροδίτη από ανάδρομη μπαίνει σε ορθή πορεία. Έτσι και κάποια ζητήματα που έχουν σχέση με τις πολύ προσωπικές σας ερωτικές σας σχέσεις ή θέματα που έχουν σχέση με κοινά οικονομικά, με περιουσιακά ή με νομικά μπαίνουν στην τελική τους πορεία. Στις 11 Σεπτεμβρίου έχουμε μια μερική έκλειψη ηλίου στον Παρθένο. Θα έχετε προκλήσεις όσον αφορά κάποια νέα δεδομένα που μπαίνουν στην ζωή σας ή αλλαγές σε προγράμματα ταξιδιού. Μην φορτιστείτε ούτε και να αναστατωθείτε, γι’ αυτό θα έλεγα να βάλετε προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας και να παραμερίσετε ότι δραστηριότητες δεν χρειάζεστε αυτόν τον καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν πολύ τον Αύγουστο και είστε όλο και περισσότερο έτοιμοι να δείτε κατάματα και να ψηλαφήσετε τα σημεία εκείνα που αδυνατούσατε να δείτε τον τελευταίο καιρό. 15 με 20 Αυγούστου περίεργα και έντονα συναισθήματα σας κατακλύζουν, μην μπαίνετε σε διαδικασία να τα καταπιέζετε, βγάλτε τα στην επιφάνεια και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Σοφά λοιπόν θα κάνετε αν μπορείτε να ελίσσεστε και να μην εμμένετε πεισματικά στην ίδια θέση. 23 με 25 Αυγούστου έχετε όρεξη να παίξετε, να διασκεδάσετε και δραστηριοποιηθείτε όσο περισσότερο γίνεται. Έχετε την τάση να μπείτε σε φαντασίωση ως προς την τέλεια αγάπη αλλά φροντίστε να γειωθείτε εγκαίρως πριν γίνεται το χειρότερο θύμα του εαυτού σας. Γύρω στις 28 Αυγούστου που έχουμε μια έκλειψη σελήνης στους Ιχθύες σας έρχονται απίθανες ιδέες και βιώνετε στιγμές μεγάλων συνειδητοποιήσεων. Ακόμα και οι γεμάτες λάμψη κουβέντες σας και τα λόγια σας έχουν ειδική επηροή στους κοντινούς σας. Βρείτε ομοϊδεάτες να μοιραστείτε τα πολύ προσωπικά σας και να συμπορευτείτε μαζί τους. Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος φεύγει από τον Λέοντα και μπαίνει στον Παρθένο. Από τώρα και για τα επόμενα 2 χρόνια θα μάθετε πολλά όσον αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις και θα συντονιστείτε σε διαφορετικές συμπεριφορές. Μέσα στα 2 αυτά χρόνια θα φροντίσετε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και ακόμα, αν είστε εύθραυστοι ή έχετε αδυναμίες θα μάθετε να μην φοβόσαστε να τα φανερώνετε στον ερωτικό σας σύντροφο. Στις 3 Σεπτεμβρίου είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκο προκειμένου να ακολουθήσετε έναν ενθουσιασμό σας. Η έκλειψη στις 11 Σεπτεμβρίου επηρεάζει τα οικονομικά σας ίσως να δείτε εκπληξούλες στον τομέα αυτόν. Ακόμα τις μέρες κοντά στην έκλειψη νιώθετε μια αναστάτωση χωρίς να μπορείτε καλά καλά να καταλάβετε από πού προέρχεται. Απ΄την μια θέλετε να αποδράσετε απ’ την καθημερινότητα, απ’ την άλλη εξαντλείστε και μόνο με την σκέψη. Η έκλειψη αυτή σας δείχνει την αλήθεια όπως εσείς θέλετε να την δείτε. Όποιες αλλαγές και να ακολουθήσετε και καλό είναι να τις τολμήσετε θα είναι μεγάλης σημασίας για σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Αύγουστος θα έλεγα είναι μήνας αρκετά κοινωνικός για σας. Ο Δίας έχει μπει σε ορθή πορεία και γενικά θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα διευρύνουν την κοινωνικότητά σας. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν να τις χρησιμοποιήσετε σοφά ώστε να ξεδιπλωθεί όσο καλύτερα γίνεται όλο το δυναμικό σας. Ακόμα και ο Άρης στους Διδύμους σας ενεργοποιεί σε επαφές και συναναστροφές που θα αποβούν ωφέλιμες μακροπρόθεσμα για σας. 23 με 25 Αυγούστου έχετε μεγάλη κινητικότητα, είστε έτοιμοι για δράση οποιασδήποτε μορφής και οι κουβέντες σας εύκολα αποκτούν πάθος. Δεν είναι οι μέρες αυτές οι πιο κατάλληλες ώστε να έχετε αντικειμενική άποψη των πραγμάτων. Στις 28 Αυγούστου η πανσέληνος και μαζί έκλειψη σελήνης είναι στο ζώδιό σας! Διακατέχεστε από έντονα συναισθήματα και έχετε έντονες αντιδράσεις στα πράγματα. Πάνω απ’ όλα να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας και να μην επηρεάζεστε από τους άλλους ειδικά τις φορτισμένες αυτές από την πανσέληνο μέρες. Μην ζητάτε αποδοχή ή αναγνώριση από εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στο πρόσωπό σας. Στις 30 Αυγούστου να διπλοελέγξετε ότι πληροφορίες λάβετε από πηγές που περιμένετε, υπάρχει τάση για μπερδέματα και μη ξεκάθαρα μηνύματα. Στις 2 Σεπτεμβρίου μπαίνει ο Κρόνος στο απέναντί σας ζώδιο, στον Παρθένο, για τα επόμενα 2 και κάτι χρόνια. Ο Κρόνος θα σας δείξει ποια είναι ακριβώς η ποιότητα και που στέκονται οι επαγγελματικές και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις και θα χρειαστεί να κάνετε δουλειά για να τις βελτιώσετε σημαντικά ή και να τις αλλάξετε. Στις 4 Σεπτεμβρίου έχετε πολύ ωραίες ιδέες και μπορείτε να γίνετε πειστικοί στους γύρω σας. Στις 8 με 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή πορεία και αυτό θα δώσει νέα πνοή και καλύτερη διάθεση στις σχέσεις σας για τις επόμενες εβδομάδες. Στις 9 Σεπτεμβρίου διακατέχεστε από μια επαναστατικότητα και όσοκαι τα πράγματα να μην είναι τόσο ξεκάθαρα τις μέρες αυτές, η διαίσθησή σας(αχ αυτή η διαίσθησή σας-τι όπλο εξαιρετικό είναι αυτό!) μπορεί να σας βοηθήσει πολύ καλά. Η έκλειψη ηλίου στις 11 Σεπτεμβρίου έρχεται να σας φέρει εκπλήξεις και αποκαλύψεις σαν κεραυνός στην ζωή σας. Ενθουσιασμός, αποκαλύψεις, ξαφνικές απώλειες ή απρόβλεπτες αλλαγές συμπεριφοράς όλα αυτά είναι πιθανά τις μέρες αυτές. Όποια και να είναι η εμπειρία που θα σας έρθει καλοδεχτείτε την γιατί είναι μέρος αυτών που έχει η ψυχή σας διαλέξει για να εξελιχτεί σ’ αυτήν την γη που ζούμε. Στις 13 Σεπτεμβρίου η ευνοϊκή όψη μεταξύ Ερμή και Δία σας βοηθάει στην επίλυση πιθανών παρεξηγήσεων ή παρανοήσεων που μπορεί να είχατε με άλλους.

24 comments:

manipenti said...

Στο πηγάδι κατούρησε ο Καρκίνος κι έχει μόν 15 σειρές? Ο Παρθένος 30, οι Ιχθύες 29, κι εμείς ψίχουλα? Ωιμέ, γιατί άδικε κόσμε, γιατί? Και να πεις πως δε ήξερες πως θα γκρινιάζαμε? (Και ναι, είμαι τόσο ρηχή που κάθησα να μετρήσω τις γραμμές...)Θέλω κι άλλο...

One Big DJ said...

Ax pali tha trexw kai de tha ftanw to psari...ta filia mou stin Lwra...Mpeeeee mpeeee

x-oyranoy said...

Περα απο την παραθεση των διαφορων ημερομηνιων τις οποιες δεν μπορω να ξερω κατα ποσο ειναι και αληθινες η ουρανοκατεβατες μια δεν την κατεχω την τεχνη δεν μας ειπες και τιποτα νεοτερο (υδροχοοι) τα ιδια σκατα με τα περσινα τα ιδια και φετος και ο χειμωνας θα περνα και τα χρονια συναμα και φτου και παλι απ την αρχη... καθε χρονο τα ιδια ακουω μου φαινεται πια πολυ copy paste το ολο concept της Αστρολογιας. Γκρρρρ τσατιστηκα τουλαχιστον ας γραφατε καλα πραγματα τουλαχιστον η ψυχολογια ειναι το ημισυ του παντως, ας του λεγες του αλλουνου (ανεξαρτητως ζωδιου οτι θα παντρευτει φετος που ειναι και δισεκτο κι αμην εβγαινε ποτε, εμενα προσωπικα θα με εβγαζε 365 μερες...) Σιχτηρ!

Neverlandean said...

Ο πλανήτης μου η Αφροδίτη είναι ανάδρομη;;;;!!!! Γουατδαφακ γμτ!!!
Πότε θα δούμε στον ήλιο μοίρα τα φτωχά πανέμορφα και πανέξυπνα ζυγάκια; :(

O Pedro είναι Ζυγός; Ε μα βέβαια, τι άλλο θα μπορούσε να είναι. :PPPPPPP

Anonymous said...

Για τους ιχθυες ολο αλλαγες, αλλαγες...Μια αλλαγη θα ηταν η ευεργετικοτερη...ν'αλλαξουμε ζωδιο! Δε φτανει δλδ το εσωτερικο πηγαινελα, κανουμε και εισαγωγες απ'τα αστρα. Α ρε μανουλα τι τις ηθελες τις τρελιτσες Ιουνη μηνα;

anorymous

Anonymous said...

Provatako se glikofilo gia ta zodia kai ti Lora dio fores!! Ta perimena pos kai pos...as eimai karkinos me orosc partheno...de griniaksa stigmi. Na psifiso esena me ta dio mou xeria??? Elena

Cinestef said...

Gkantamit! Ti exo na travikso ki ego o dolios parthenos!

vasvoe said...

εσύ πρώτε ο παρθένος έχει 30 σειρές γιατί μας μπαίνει ο κρόνος και μέχρι να μας ωγει θα μας βγάλει την πίστη. γι αυτό. και μην γκρινιάζεις.

αχ βαχ. μα στα γενέθλιά μου να πέφτει η έκλειψη; τέσπα. να σου πω, διαβάζουμε και του ωροσκόπου, ε;

γαμεί και δέρνει ο τοξότης αλλά ρε παιδί μου πετάει κάτι χοντράδες ώρες ώρες, έλεος... δλδ σαν παρθένος που είμαι με κάνει να ντρέπομαι για τον άλλο μου εαυτό ένα πράγμα...

vasvoe said...

αχ ναι ξέχασα να πω (πάμε όλοι μαζί σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου)

ευχαριστούμε λώωωρα!!!

μορ, μορ, μορ πληζζζζ

dimitris said...

Εγώ πάντως σαν τοξότης, στα ερωτικά δεν είδα προκοπη αυτό το χρόνο.... και όλοι λέγατε οτί θα είναι η χρονιά μου!

manipenti said...

vasvoe sorry για την γκρίνια... (Κι ειδικά τα παρθενάκια εγώ τ'αγαπάω πολύ) Απλά περνάω φάση δύσκολη, κι αφού έχω εξαντλήσει όλο το φενγκ σουι, είπα μπας και φαινόταν το φως για τους καρκίνους σε καν'να δυο γραμμές πιο κάτω και το 'χασα, κατάλααβες? Κι έχεις δίκιο - thank you Λώρα!!!

iF.. igeneia said...

Τι να κάνω η *ουφιάνα που γεννήθηκα ζυγός? εγώ φταίω? πφφφ...

laura emily said...

Φίλοι μου, φίλοι μου κατ' αρχάς καλομελετάτε και θέλω να είστε αισιόδοξοι!! Σας παρακαλώ ακούστε με και ο Κοέλο δεν είπε τυχαία την υπέροχη φράση:Όταν θέλετε κάτι πάρα πολύ το ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ! Πάντα να θυμάστε αυτή τη φράση, πάντα! x-oyranoy θα γράψεις αυτή τη φράση στον καθρέφτη του μπάνιου σου και θα τη διαβάζεις κάθε μέρα. Εν τω μεταξύ οι υδροχόοι έχουν κουραστεί οι περισσότεροι και χρειάζεται να προετοιμαστούν στα οικονομικά τους και να εξετάζουν το καθετί! There's no problem with that!!Τι σε χαλάει x-oyranoy? Η έκλειψη επηρεάζει όλους μας ανεξαιρέτως και καλό είναι να βρούμε τους καλύτερους τρόπους να προστατευτούμε. Οι υδροχόοι του τελευταίου 10ημέρου έχουν λίγο ζοράκι ακόμα-υγεία, κούραση, τα οικονομικά και νευρικότητα, έχετε τον νού σας και τα πράγματα σίγουρα θα φτιάξουν! x-oyranoy: positive thinking!!
Kαρκίνοι μου επειδή είστε ζώδια του φεγγαριού επηρεάζεστε απο τις εκλείψεις και τις μέρες αυτές προσγειώνεστε κάπως ανώμαλα. Να προστατέψετε την διάθεσή σας διαλέγοντας να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει. Δεν σας είπα πολλά καρκίνοι μου γιατί εδώ και καιρό σας λέω ότι είναι η καλύτερη εποχή να κινητοποιηθείτε δυναμικά και να αρπάξετε ευκαιρίες. Αυτό ισχύει και θα ισχύει και όλο και κάτι καλό θα βγει απ'αυτό. Επίσης όλον αυτόν τον καιρό να προσέχετε το παρασκήνιο. Η πρώτη έκλειψη αφορά τα αδέλφια, τους συγγενείς τα επικοινωνιακά σας και η δεύτερη αφορά τα ταξίδια σας και θέματα πνευματικά στην ζωή σας. Ανάμεσα στις 2 εκλείψεις μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι γι' αυτό γενικά να προσέχετε τις αντοχές σας.
Ζυγάκια μου η πρώτη έκλειψη επηρεάζει την υγεία και την εργασία σας και η δεύτερη ίσως βγάλει παρασκηνιακά θέματα στην επιφάνεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη φτιάχνει στις 7 με 8 Σεπτεμβρίου. Φροντίσετε ότι ευκαιριές σας δωθούν να τις εκμεταλλευτείτε προς ώφελός σας, απλά να προσέχετε που και που τις παγίδες.
Οι Ιχθύες ναι θα έλεγα έχουν κουραστεί και χρειάζονται καλές διακοπές. Επειδή η πρώτη έκλειψη επηρεάζει τον ψυχισμό σας να φροντίσετε την ξεκούρασή σας και την χαλάρωσή σας. Η δεύτερη έκλειψη επηρεάζει τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Προσοχή σε ατυχήματα και στην οδήγηση τις μέρες αυτές. Επίσης ένα θέμα οικογενειακό ή ακίνητο θα χρειαστεί καλή διευθέτηση απο εσάς.
Παρθένοι μου, vasvoe: Μην φοβάστε τον Κρόνο! Απλά θα γίνετε πιο προσγειωμένοι, δεν θα κάνετε υπερβολές και θα κάνετε σημαντικές ανακατάξεις στην ζωή σας. Υπάρχουν σίγουρα προοπτικές για εξέλιξη ανάλογα με την συνειδητότητά σας. Εσείς οι παρθένοι των πρώτων ημερών να είστε πιο προνοητικοί αυτόν και τον επόμενο μήνα. Επίσης όσοι έχετε γενέθλια την ημέρα της έκλειψης σελήνης (28 Αυγούστου)σημαίνει ότι θα συμβούν σημαντικά γεγονότα που θα σας επηρεάσουν για τους επόμενους 6 μήνες. (σημαντικά είπα, δεν είπα ούτε καλά ούτε κακά.)
Επίσης τοξότες μου και εσύ Δημήτρη ο Άρης απέναντί σας σας ζορίζει και σας κουράζει κατα καιρούς. Εσείς των πρώτων ημερών να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά. Ο Οκτώβριος, Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι πολυ πολύ καλοί μήνες σε πολλά!!

bill g. said...

ρε τη λώρα, γυρνάω από διακοπές και τι να δω; όσα μου συνέβησαν ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με τις περιγραφές σου στο ζωδιάκι μου (Ταύρος magnifique), αγαπητή Λωρίνα! Με λίγες μέρες προπόρευση, είναι η αλήθεια, αλλά γενικά, ευτυχώς ο επόμενος μήνας προβλέπεται καλός. Ευτυχώς, είχα πήξει στην ανασφάλεια και τα κωλύματα! Thanks thanks thanks, για την αισιοδοξία που μου εμφυσήσατε!

laura emily said...

bill g.καλωσήρθες απο τις διακοπές σου! No more ανασφάλεια και κωλύματα! Εσείς οι ταύροι να είστε ανοιχτοί στις εκπλήξεις και το καινούργιο. Το είχαμε πει και άλλες φορές αυτό, απλά είσαι μάλλον τώρα πιο έτοιμος να το ακούσεις!Ωραίο για σένα, είσαι σε καλό δρόμο. Καλή εβδομάδα φίλε μου!

etalon said...

Θελω απο δω να καταγγείλω την ρατσιστικη συμπεριφορα απέναντι στους Καρκινους και τους αγωνιστικους μου ζωδιακους χαιρετισμους συμπαράστασης στην συντροφισσα manipenti.

Παρακαλω προσεξτε λιγο τους Καρκίνους.

etalon said...

Σορρυ τωρα ειδα το σεντόνι. Αλλα και πάλι εκλείψεις ωρε παιδί μου. Σαν ακμη που δε λέει να φύγει. Αμαν πιά!!!

manipenti said...

Σύντροφε etalon σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των καρκίνων.Με συγκινησες τη συνδικαλίστρια...

Λώρα είσαι μία κούκλα!!! Ορίστε - τώρα μάλιστα. Tο'υχαριστήθηκα! (Αυτό με το παρασκήνιο μ'αγχώνει λίγο,αλλά πόσο χειρότερα μπορεί να'ναι τα πράγματα από πέρισυ?)

laura emily said...

manipenti είσαι σε καλή φάση! είπαμε δυναμικά να προσεγγίζεις τα πράγματα. Όχι κλεισμένη στο καβούκι σου, όπως συνηθίζουν οι καρκινίδιοι!! Τι νακάνω που το ζώδιό σας ως ζώδιο lunar επηρεάζεται από τις καταστάσεις του φεγγαριού? Εγώ απλά σας τα υπενθυμίζω! Επίσης παραπονιάρη etalon που μου βιάζεσαι να σου πω ότι οι εκλείψεις φέρνουν και ξαφνικά καλά. Πολλές φορές. Το έχω πει και στο παρελθόν, οι περισσότεροι αστρολόγοι πιστεύουν ότι πολλά ξαφνικά καλά among others συμβαίνουν και σε εποχές εκλείψεων. Χαιρετώ!!!

Anonymous said...

εγω ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο διδυμο και στο κινεζικο φιδι με ωροσκοπο ΠΡΟΒΑΤΟ!
θελω προβλεψη τωρα
τωρα
τωρα
ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

laura emily said...

άντρα θέλω τώρα τον εθέλω. Την ξέρεις αυτή την λαική ρήση φίλε Freddy? Πες μου ημερομηνίες και μετά τα ξαναλέμε... Και next time ή να είσαι πιο ευγενικός ή να έχεις πιο φανταχτερό χιούμορ!!!

Anonymous said...

ΛΩΡΑΚΙ ΜΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ!
Κανενα τιρ για την ξαδελφουλα σου εχεις¨¨

One Big DJ said...

Pou na ksera oi teleytaies grammes toy zwdiou twn ixthywn ti akrivws tha mou epifyllasane apo to pouthena Lwra mou..xiliocronh

laura emily said...

One Big DJ, Ψαράκι μου εσύ, είχες εκπλήξεις τον τελευταίο καιρό? Εύχομαι πάντως όλα καλά να πήγανε... Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!!
Ξαδελφούλα καλομελέτα! Από τον Ιανουάριο μπαίνεις σε νέο κύκλο ζωής! Ο Δίας μπαίνει στον ωροσκόπο σου και θα σου φέρει πολλά καλά και μιά άλλη είδους επέκταση. By the way σήμερα είδα τον Ηλία και Κορ και I bumped into Μαριάννα στην Κηφισσιά σε έναν όχι πολύ ευχάριστο χώρο. Με πήρε προχθές και το Κελλάκι και she sounded μιά χαρά! Τα λέμε και απ' το τηλέφωνο. φιλάκια