Wednesday, September 26, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 26 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου

(μαζί μας σήμερα τα πολυαγαπημένα Hollywood Zombies!!!!)


Αγαπημένοι μου φίλοι,

Δεν θα πω πολλά σήμερα στην εισαγωγή μου. Έχω πολύ προβληματιστεί και λυπηθεί για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μετά από την τόσο μεγάλη απώλεια που υπέστη το φυσικό μας περιβάλλον από τις πυρκαγιές (εμπρησμούς) του Αυγούστου. Νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που όλοι μαζί συλλογικά (αν είναι βέβαια δυνατόν αυτό από εμάς τους Έλληνες!) πρέπει να συμμαζέψουμε αυτό το κενό και να συνεργαστούμε πάντα με προτεραιότητα τη φύση. Αλλά νιώθω σαν να χρησιμοποιώ ξύλινη γλώσσα και δεν το θέλω αυτό. Να αγαπήσουμε περισσότερο την φύση, να μην τη θεωρούμε δεδομένη και να στέλνουμε θετική σκέψη συνοδευόμενη από πράξη όσο πιο συχνά γίνεται. Αστρολογικά είναι περίπλοκοι οι καιροί τα επόμενα χρόνια αλλά πιστεύω ότι ανεβαίνουμε σκάλα συνειδητότητας και επίγνωσης.


ΚΡΙΟΙ: Φίλοι Κριοί, πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 26 Σεπτεμβρίου!! Ενδέχεται να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ αυτών που θέλετε, μεταξύ της ανάγκης σας για ανεξαρτησία και των επιταγών σταθερότητας μίας παρούσας σχέσεώς σας. Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Άρη ευτυχώς βοηθάει να εκφράσετε τις ανάγκες σας και τα θέλω σας δίχως να ακούγεστε πολύ απότομοι ή αγενείς. Να θυμάστε βέβαια ότι πολλές φορές όταν ζητάτε αυτό που θέλετε δεν είναι γκαραντί ότι θα το αποκτήσετε αμέσως. Η πανσέληνος αυτή φέρνει και εντυπώνει στην συνείδησή σας όνειρα και βαθιά συναισθήματα που άλλοτε δεν περνούσαν απ’ το μυαλό σας έτσι δυνατά. Μέχρι το τέλος του μήνα διακατέχεστε από αυτοπεποίθηση και εκφράζεστε με αμεσότητα και με πειθώ. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να πείτε ότι έχετε να πείτε είτε στον επαγγελματικό σας περίγυρο είτε στους πολύ αγαπημένους σας. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο. Θα μείνει στον Καρκίνο για τους επόμενους 6 μήνες πάνω κάτω και αυτό σημαίνει για σας ότι όλη αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα, με θέματα της κατοικίας σας και θα τονιστεί γενικότερα ότι αφορά τον τομέα της ζωής σας σπίτι-οικογένεια συμπεριλαμβανομένης και της ψυχής σας. Ο Οκτώβριος αρχίζει για σας με παραγωγική διάθεση, κάπου θα σας δοθούν νέες ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο ή επίσης κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει την βοήθεια σας ψυχολογική ή και οικονομική. Το θετικό τις μέρες αυτές είναι πως έχετε την διάθεση να εργαστείτε περισσότερο για να δείτε πιο χειροπιαστά αποτελέσματα. Κάντε καλή στρατηγική από τώρα που είναι ευνοϊκές οι όψεις γιατί στις 12 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος θα πονοκεφαλιάσετε πιο εύκολα καθώς θα έρχεται το παρελθόν μπροστά στα μάτια σας.

ΤΑΥΡΟΙ:Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου τείνει να φέρνει στην επιφάνεια πτυχές κρυμμένες ή και μυστικά καλά φυλαγμένα. Μην φοβάστε όμως γιατί οτιδήποτε και να αποκαλυφτεί που φαντάζει απειλητικό ως προς τις παρούσες σχέσεις σας ή ως προς την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω δεν είναι τίποτα άλλο από μια ευκαιρία να αποτινάξετε παλιούς σας φόβους και να αισθανθείτε ελευθερία μοναδική. Αρτεμίς μου, γνήσια ταυρίνα, τι λέμε και ξαναλέμε εμείς οι δυό? Μην σκέφτεσαι λοιπόν, απλά αφέσου και προχώρα…Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό. Έχετε διαίσθηση και καλές ιδέες και μπορείτε να εκφράζεστε επι της ουσίας και εις βάθος σε προσωπικές σας σχέσεις και για επαγγελματικά σας ζητήματα. Είναι γενικά μια καλή εποχή τώρα να συνάψετε σχέσεις με τους άλλους και να ανανεωθεί το δημόσιό σας πρόσωπο. Στις 3 Οκτωβρίου η όψη τριγώνου Αφροδίτης Πλούτωνα σας βοηθάει να λύσετε μια περίπλοκη κατάσταση με σιγουριά, υπομονή και αυτοέλεγχο. Επίσης νιώθετε τα πράγματα εις βάθος και αυτό έρχεται εύκολα και αβίαστα. Στις 8 Οκτωβρίου μπαίνει η Αφροδίτη σε ζώδιο φιλικό με εσάς και έρχεται να ανταμείψει συναισθηματικές δυσκολίες και μπλεξίματα του τελευταίου καιρού δίνοντάς σας νέες ευκαιρίες και άλλη είδους αυτοπεποίθηση. Στις 12 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος και μην ξεχνάτε με Ερμή ανάδρομο να σκέφτεστε 2 φορές πρωτού κάνετε σοβαρή δήλωση ή δέσμευση στα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τον τελευταίο καιρό λόγω των τραχιών αυτών όψεων μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα πρέπει να είχατε προστριβές ή αυξημένες δυσκολίες στην καθημερινότητά σας. Το καλό της όψεως αυτής είναι όταν είστε έτοιμοι να βγείτε στην «αρένα», με το στήθος καμαρωτό- καμαρωτό ώστε να υποστηρίξετε ότι χρειάζεται για να προβληθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το συμφέρον σας και ο εαυτός σας. Τότε, ναι, η όψη αυτή σας δίνει όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να βγείτε νικηφόροι. Διαφορετικά όλες αυτές τις μέρες και μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου ο Άρης πάνω σας, σας δραστηριοποιεί είτε προς ευθύνες επαγγελματικές είτε προς ευθύνες προς κάποιο άτομο της οικογένειας σας. Πάντως τώρα που σιγά- σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των μεταεκλείψεων συνειδητοποιείτε τι ήταν αυτό που έπρεπε να αφήσετε πίσω σας και να αποχαιρετήσετε για τα καλά σε θέματα πολύ προσωπικά ή και στα επαγγελματικά σας ώστε από δω και μπρός να γίνετε πιο ευτυχισμένοι. Η έκλειψη αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου μπορεί να σας έφερε κάποια μορφή απώλειας μετά από κόπο ή μετά από έκρηξη (κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς) που όμως ουσιαστικά σας απελευθερώνει και μακροπρόθεσμα σας φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σας. Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου και η όψη τριγώνου μεταξύ Ερμή και Άρη σας δίνει ευστροφία και έμπνευση για καλές και δυνατές ιδέες. Μέχρι να τελειώσει ο Σεπτέμβριος έχετε αποτελεσματικότερη προσέγγιση σε θέματα συλλογικής δουλειάς και εμβαθύνετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Από τις 28 Σεπτεμβρίου αρχίζετε να αναρωτιέστε πως μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας αποκτώντας καλύτερες γνώσεις. Ο Οκτώβριος μπαίνοντας σας βάζει σε τάση για τακτοποίηση, ταξινόμηση και οργάνωση. Οργανώστε καλύτερα το σπίτι σας και επιδείξτε τις ικανότητές σας στον εργοδότη σας ή στους συνεργάτες σας. Στις 9 Οκτωβρίου έχουμε ένα πολύ δυναμικό τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Ουρανού και αυτή η όψη επηρεάζει πολύ και το πολιτικό σκηνικό αλλά και ξεχωριστά κάποιους από τα μεταβλητά ζώδια μεταξύ των οποίων και εσάς. Η όψη αυτή ενεργοποιείται από τις 6 Οκτωβρίου, είναι πολύ δυνατή σχεδόν εκρηκτική και καθώς είναι μέρες με ροπή προς υπερβολές μετά από ξαφνικά ή απρόβλεπτα γεγονότα, θα σας ζητούσα να είστε προσεκτικοί, μετρημένοι και συνετοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου φωτίζει τα επαγγελματικά σας και είστε πιο έτοιμοι να κάνετε μια στροφή στα κίνητρα και τις προσδοκίες σας ως προς το κοινωνικό και επαγγελματικό σας πρόσωπο. Οι όψεις των τελευταίων ημερών σας ωθούν να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιους είτε στα επαγγελματικά σας είτε με την οικογένειά σας και ενώ αυτό δεν σας είναι καθόλου εύκολο ξέρετε ότι κάποια στιγμή δεν σας παίρνει και χρειάζεται να εκφράσετε ανοιχτά την δική σας πραγματικότητα. Από τις 28 Σεπτεμβρίου μπαίνει ο Άρης πάνω σας ( θα παραμείνει για τους επόμενους 6 μήνες) και προσωρινά δείχνετε να αποσύρεστε ώστε να ανακτήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και με καλύτερη στρατηγική στο επόμενο χρονικό διάστημα, να διαβείτε πάλι τον δρόμο των φιλοδοξιών σας. Την μέρα ή τις μέρες πριν και μετά την πανσέληνο μην αντιδράσετε με υπερβολικό τρόπο γιατί θα χρειαστεί να καθαρίζετε τα σπασμένα για αρκετό καιρό μετά. Γενικά ο Οκτώβριος για σας είναι μήνας όπου θα κάνετε τον απολογισμό των πολύ πρόσφατων εμπειριών σας, θα συνειδητοποιήσετε τα κατορθώματά σας και θα αναπροσδιορίσετε τις ισορροπίες σας. Ο Άρης πάνω σας θα σας δραστηριοποιήσει για όλο το επόμενο διάστημα και θα σας έλεγα μόνο να μην μπείτε στην παγίδα να εκφράζεστε με παθητικό τρόπο. Δράση, εξωστρέφεια και μην διστάζετε να εκφράζετε την όποια επιθετικότητά σας με υγιείς τρόπους. 6 με 10 Οκτωβρίου επειδή ενεργοποιείται το τετράγωνο Δία-Ουρανού μία περίπλοκη όψη για πολλούς, θα έλεγα μην μπαίνετε σε βιαστικές κινήσεις και να σκέφτεστε καλά πρωτού δράσετε. Στις 12 Οκτωβρίου έχουμε Ερμή ανάδρομο μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Aυτό σημαίνει ότι κάνετε εσωτερικές σκέψεις και περισυλλογή μην μπαίνετε όμως σε οικείες για σας βασανιστικές (σχεδόν αυτοκαταστροφικές) συνήθειες.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Η πανσέληνος γίνεται σε ένα φιλικό με εσάς ζώδιο και γενικά δεν προβλέπονται πολλές αναταραχές τις μέρες αυτές. Θα θελήσετε να εξιχνιάσετε την ουσία των πραγμάτων και με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς το έσω σας και θα αναζητήσετε να λύσετε τις αμφιβολίες σας σε καλά κρυμμένα δυσλειτουργικά οικογενειακά σχήματα. Αυτή η εξερεύνηση που είστε έτοιμοι να κάνετε αξίζει τον κόπο, θα ρίξει φως στην συνειδητοτητά σας και θα μεγαλώσει την κατανόησή σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 12 Οκτωβρίου μέχρι το τέλος του μήνα περίπου θα σας κάνει να ξεθάψετε πληροφορίες από το παρελθόν σας και η γνώση που θα αποκτήσετε θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη τακτοποίηση των θεμάτων που βαθιά σας απασχολούν μέσα σας. Η όψη Δία Ουρανού στις 6 με 10 Οκτωβρίου φέρνει το απρόβλεπτο σε κάποιες καταστάσεις στον περίγυρό σας αλλά οι πληροφορίες που λαμβάνετε και που θα λάβετε σας βοηθούν να σχεδιάσετε πολύ καλύτερα τα οράματά σας από δω και μπρος. Ο Ουρανός έρχεται να διαλύσει το παλιό και σαν σεισμός σας προετοιμάζει για να κάνετε στερεότερο το έδαφος πάνω στο οποίο θα πατάτε από δω και μπρος. Κάπου κάτι θα χάσετε αλλά και σίγουρα κάπου αλλού θα κερδίσετε. Ταλαιπωρηθήκατε τα 2μιση τελευταία χρόνια που είχατε τον Κρόνο πάνω σας αλλά από δω και μπρος τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα και μπορείτε να δείτε όλες τις εναλλακτικές λύσεις μπρος σας. Ακόμα δεν είστε τελείως ξεκάθαροι για το πώς θέλετε να ξετυλιχτεί το σκηνικό μπροστά σας, γι’ αυτό συνεχίστε τους πειραματισμούς και τις δοκιμές με το άγνωστο και από τον Νοέμβριο θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το που προχωράτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Είστε από τους «τυχερούς» που επηρεαστήκανε από τις εκλείψεις? Αλλά όχι ας μην δραματικοποιώ τα πράγματα! (Μην ξεχνάμε και ο πρωθυπουργός μας Παρθένος είναι και πολλοί λέγανε ούτε ψίλο στον κόρφο του με όλα όσα συνέβαιναν την εποχή των φωτιών!) Είναι αλήθεια ότι από τα μέσα Αυγούστου προβληματιστήκατε σοβαρά για κάποια πράγματα, μέσα από κάποιες προστριβές ή περίπλοκες καταστάσεις πήρατε κάποιες αποφάσεις για τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν δεν μπήκατε στην δράση γενικότερου ξεκαθαρίσματος, μέσα στην επόμενη διετία θα μπείτε σε αλλαγές που στοχεύουν την βελτίωση σας και την ισορροπία σας. Οι εκλείψεις αυτές ήταν ένα κόκκινο καμπανάκι για το πώς χειρίζεστε τα πράγματα της ζωής σας, ειδικότερα στον τομέα των σχέσεων και για το πόσο επιτρέπετε ή όχι στον εαυτό σας να είστε ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Έχετε μπει σε μία εποχή που συνειδητά θα χρειαστεί να κοπιάσετε για να βελτιώσετε ή και να αλλάξετε ριζικά τομείς της ζωής σας που δεν κυλούσαν όπως θα επιθυμούσατε. Τις τελευταίες μέρες είχατε ένταση και νευρικότητα αλλά από την πανσέληνο στις 26 Σεπτεμβρίου μετακινούνται τα βαθύτερα συναισθήματα σας και ότι είστε έτοιμοι να πείτε και να εκφράσετε έχει μεγαλύτερη ισχύ και αυτοπεποίθηση από συνήθως. Από τις 27 και 28 Σεπτεμβρίου μαλακώνει η νευρικότητά σας και είστε αρκετά πιο χαλαροί καθώς μπαίνει ο Ερμής στον Σκορπιό και ο Άρης στον Καρκίνο. Οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου σας προετοιμάζουν για κάποια ρίσκα που ενδέχεται να πάρετε από τις 6 ως τις 10 Οκτωβρίου. Απ’ την μια αρχίζει ο μήνας με μια σύνεση και μια λογική (γι’ αυτό βρείτε την ευκαιρία να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και να θέσετε ένα πλάνο) αλλά απ’ την άλλη καθώς οι μέρες προχωρούν γίνεστε πιο τολμηροί, είστε ολίγον τι ζωντόβολα έτοιμοι να αντιδράσετε με απρόβλεπτο και ίσως επιθετικό τρόπο σε καταστάσεις και συγκυρίες που αναπάντεχα προκύπτουν. Δεν θα πω πολλά εδώ, το μόνο που σας λέω μέτρο και όσο γίνεται, εγκράτεια! Στις 12 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στον Σκορπιό και στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας ευνοϊκότατη όψη για να προωθήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας και να βάλετε το ανάλογο πλάνο για να τα προσεγγίσετε.

ΖΥΓΟΙ: (πρόβατο σέηζ: η Beyonce δεν είναι Ζυγός, είναι Παρθένος, αλλά δεν έβρισκα ζόμπη Ζυγό... χμ χμ χμ) Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου είναι στο ζώδιο απέναντί σας! Η συναναστροφή σας με τους άλλους γίνεται με μεγαλύτερη ένταση καθώς κοπιάζετε να βρείτε την χρυσή ισορροπία μεταξύ του προσωπικού σας ενδιαφέροντος και της ιδέας της συντροφικότητας. Η εσείς το παίζετε περισσότερο ανεξάρτητοι και λιγότερο συντροφικοί ή αυτό το συναντάτε στο πρόσωπο του/της αγαπημενου/ης σας. Αρχίστε ξεκαθαρίζοντας μέσα σας τι είναι αυτό που έχετε πραγματικά περισσότερο ανάγκη παρά να προσπαθείτε να δείτε πως θα κάνετε τους άλλους χαρούμενους. Και μετά οι συναλλαγές σας με τους άλλους θα είναι κατά πολύ βελτιωμένες. Γύρω στις 3 Οκτωβρίου το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα σας δίνει χάρισμα στον χειρισμό των σχέσεών σας. Μπορείτε να εκφράσετε και να ξαναανακαλύψετε τις επιθυμίες σας δίχως να υπάρχει αντίσταση από τους άλλους και σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε πρόσφατες παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας. 6 με 10 Οκτωβρίου έχουμε την όψη Δία Ουρανού, μια δυναμική επαναστατική όψη που θα επηρεάσει το συλλογικό και την διεθνή κοινότητα με εξελίξεις στο πολιτικό γίγνεσθαι. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας και θα αναζητήσετε πιο πρωτοπόρους τρόπους έκφρασης στον εργασιακό σας χώρο. Στις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Παρθένο και αυτό θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους ειδικά όταν πρόκειται για την κριτική από τους άλλους. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και από τις 11 Οκτωβρίου αρχίζει μια νέα εποχή για σας με καινούργια ξεκινήματα και νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: H (ούτε ο Mel είναι Σκορπιός, είναι Αιγόκερως, αλλά πάλι δεν έβρισκα Σκορπιό και ζώμπει. έλα μην γκρινιάζεις τα άλλα 10 ζώδια είναι κανονικά...) Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου κάπου σας κάνει να νιώθετε έναν περιορισμό, σαν κάτι να σας λέει ότι πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες γιατί διαφορετικά δεν τα βγάζετε πέρα. Αυτό που θέλετε περισσότερο από όλα τώρα είναι να πείτε ανοιχτά και με τόλμη την γνώμη σας, αλλά πείτε ότι είναι να πείτε όχι με επιθετικότητα αλλά με μαλακό όσο μπορείτε τρόπο. Ο Οκτώβριος μπαίνει με αρκετούς πλανήτες σε ζώδια του νερού και αυτό σας κάνει περισσότερο συναισθηματικά φορτισμένους όλον αυτόν τον μήνα. Επίσης έχετε υπομονή και είστε διατεθειμένοι να περιμένετε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ευοδωθεί αυτό που θέλετε και προσδοκάτε. Η 3 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι μέρα πολύ ερωτική για σας. Φροντίστε να διοχετεύσετε την φαντασία σας όσο καλύτερα γίνεται για να περάσετε όμορφα με τον ή την σύντροφό σας ή αγαπημένο σας χωρίς να έχετε μεγάλες προσδοκίες. 6 με 10 Οκτωβρίου είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα και σας απασχολούν θέματα πολύ προσωπικά ή και οικονομικά. Ο Ερμής έχει μπει στον Σκορπιό, θα παραμείνει για όλο τον μήνα και κάνει έντονες τις σκέψεις σας και τα λόγια σας χωρίς να διστάζετε να εκφράσετε ότι βαθύτερο αισθάνεστε. Από τις 12 Οκτωβρίου ο Ερμής θα ακολουθήσει ανάδρομη πορεία μέχρι το τέλος του μήνα και θα έρθετε αντιμέτωποι με τις μνήμες σας και με διλήμματα στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Τοξοτάκια μου ανήκετε και εσείς στα μεταβλητά ζώδια που ταλαιπωρηθήκανε με τις εκλείψεις του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Στα επαγγελματικά, στις σχέσεις σας έγινε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα που ακόμα συνεχίζεται και καλεστήκατε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου σας κάνει ανυπόμονους για να αρχίσετε κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σας, αλλά επειδή προβλέπονται κι άλλες αλλαγές δείξτε εγκράτεια. Από τις 28 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο, αυτό θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς και ίσως βγουν συναισθήματα στην επιφάνεια με τα οποία δεν νιώθετε τόσο άνετα. Ο Οκτώβριος μπαίνει και σας βρίσκει όλο και πιο έτοιμους να κάνετε καλύτερη οργάνωση για να βελτιωθεί η καθημερινότητά και η ποιότητα ζωής σας. Γύρω στις 3 Οκτωβρίου τα ένστικτά σας είναι δυνατότερα της λογικής. Εκφραστείτε προς τους δικούς σας ανθρώπους όσο πιο ευγενικά γίνεται διαφορετικά η ένταση που μπορεί να εκδηλώσετε ενδέχεται να φοβήσει τους άλλους. Από τις 6 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου η όψη τετραγώνου μεταξύ Δία και Ουρανού σας προσδίδει ανησυχία και σας σπρώχνει σε αντίδραση και επαναστατικότητα ενάντια σε ευθύνες και κοινωνικά σχήματα που σας καταπιέζουν. Επίσης τις μέρες αυτές έχετε την τάση να αντιδράτε με διαφορετικό από τον σύνηθες τρόπο σε ξαφνικά γεγονότα. Σαν να έχετε μαζεμένα από παλιά, συναισθήματα και απωθημένα και μονομιάς θέλετε τώρα όλα να τα βγάλετε προς τα έξω. Από τις 12 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας φέρει μια ανασφάλεια αυτοκαταστροφικής μορφής όμως μην κάνετε κινήσεις εις βάρος σας. Παραμένετε συντονισμένοι στον άξονά σας και η επιροή αυτή θα απαλύνει. Η νέα σελήνη στις 11 Οκτωβρίου σας φέρνει σε επαφή με τα οράματά σας και μπορείτε να ξαναμπείτε στον δρόμο προς πραγματοποίησής τους σιγά-σιγά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει κρίση ή ένταση σε οικογενειακά σας ζητήματα κι έτσι θα τροποποιηθεί κάπως η προσέγγιση σας για τα θεμέλια των οικογενειακών σας. Επίσης κατά την πανσέληνο αυτή μπορεί να νιώσετε απ΄ την μια να σας τραβάνε οι κοινωνικές σας ευθύνες και απ’ την άλλη οι πολύ προσωπικές σας ανάγκες. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο. Για εσάς ο Άρης φωτίζει θέματα του 7ου σας οίκου και θα ανανεωθούν οι συναναστροφές σας και οι πολύ προσωπικές σας συνεργασίες και σχέσεις. Θα έλεγα να πλησιάσετε περισσότερο και να δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία και συναίσθημα σε αυτούς που ενδιαφέρεστε και που αγαπάτε. Την 1η Οκτωβρίου η ευνοϊκή όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου σας δίνει διαύγεια νου και μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να επηρεάσετε και να κινητοποιήσετε τους ανθρώπους του επαγγελματικού και του κοινωνικού σας περίγυρου. Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Παρθένο για έναν μήνα περίπου που σημαίνει ότι θα ωφεληθούν οι συναναστροφές σας, θα ελκύσετε φίλους και ερωτικούς συντρόφους και θα αποπνέετε αέρα σούπερ γοητείας και λάμψης! Στις 6 με 10 Οκτωβρίου η περίφημη όψη Δία Ουρανού φορτίζει την ατμόσφαιρα με ηλεκτρισμό και αστάθεια αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να ανέβουν οι ιδέες και η έμπνευσή σας σε ανώτερα επίπεδα. Επίσης στις 11 Οκτωβρίου, ημέρα νέας σελήνης, σας ανοίγονται νέες προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου σας κάνει πιο ανυπόμονους και εκφράζεστε πιο παρορμητικά. Θα καταφέρετε να πείτε αυτό που θέλετε και αυτό που έχετε στον νου σας αλλά από τις 27 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό και από τις 28 με τον Άρη στον Καρκίνο (και για τις επόμενες εβδομάδες) θα γίνετε λιγότερο λογικοί όπου τα συναισθήματά σας θα έχουν τον πρώτο λόγο και όχι τόσο ο ορθολογισμός σας. 1η με 3 Οκτωβρίου ευνοείται η επικοινωνία σας και διευκολύνονται οι συζητήσεις γύρω από ζητήματα της καρδιάς σας. Μην διστάσετε να αφήσετε ανοιχτά τα επικοινωνιακά σας κανάλια και όσο τολμήσετε και επιτρέψετε στους κοντινούς σας να μπουν στα άδυτα του ενδοκόσμου σας τόσο θα ανταμειφθείτε γιατί μπορούν να ξεκαθαρίσουν ή να διορθωθούν παρελθοντικές δυσκολίες ή παρεξηγήσεις. Στις 6 με 10 Οκτωβρίου έχουμε μια πολύ σημαντική όψη τετραγώνου μεταξύ Δία και Ουρανού. Θυμηθείτε τι συνέβη στη ζωή σας γύρω στις 22 Ιανουαρίου και γύρω στις 10 Μαϊου γιατί η όψη αυτή σας μεταφέρει στην επόμενη φάση της περιπέτειάς σας. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα των ημερών αυτών σας ωθούν σε αντιδράσεις επαναστατικές και ίσως ακραίες. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχετε προετοιμαστεί καιρό τώρα για ότι αλλαγές συμβούν στη ζωή σας. Γι’ αυτό δεχτείτε το καινούργιο και μην αγκιστρώνεστε στο φθαρμένο εν ονόματι της οικειότητας και της συνήθειας. Στις 11 Οκτωβρίου η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί τα ταξίδια και κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα. Στις 12 Οκτωβρίου όμως, ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία και μαζί μπαίνετε σε μια περίοδο επανεξέτασης των συναισθημάτων σας γύρω από επαγγελματικά ζητήματα και γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πανσέληνος στις 26 Σεπτεμβρίου επηρεάζει θέματα οικονομικής φύσεων ή περιουσιακών σας ζητημάτων και ακόμα ενδέχεται να επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας. Ότι και να συμβαίνει στα οικονομικά σας υιοθετήστε από τώρα τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και αυτό ενδυναμώνει την σκέψη σας και σας δίνει μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο για τους επόμενους 6 μήνες περίπου και αυτό φέρνει χρώμα και ποικιλία στην προσωπική σας ζωή. Να είστε ανοιχτοί σε ρομαντικά καλέσματα και μην παραμερίζετε την δημιουργικότητά σας γιατί σας περιμένουν ευχάριστα δώρα. Ο Οκτώβριος μπαίνει για εσάς με ένα είδους νευρικότητας και υπερκινητικότητας απ’ την μια και σύνεση και λογική απ’ την άλλη. Θα δούμε πιο απ’ τα δύο θα υπερισχύσει… Η περίφημη όψη τετραγώνου μεταξύ Δία και Ουρανού από τις 6 ως τις 10 Οκτωβρίου ενεργοποιεί το συναίσθημα για ελευθερία και αποδέσμευση. Επίσης ενδέχεται με την ανησυχία που σας διέπει τις μέρες αυτές, να μην θεωρείτε δεδομένες τις σταθερές σας. Τα πάντα ρει λέει ο Ηράκλειτος και αυτό το νιώθετε πολύ έντονα τώρα. Μην μπαίνετε όμως σε ακραίες αντιδράσεις και φροντίστε να χτίσετε παρά να συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά. Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει απέναντί σας για έναν μήνα περίπου και σας δίνονται ευκαιρίες για χαρά και απόλαυση στις σχέσεις και τον έρωτα.

8 comments:

wahia said...

Πωπω πίκρα οι Τοξότες :(
Είπα κι εγώ να πιαστώ από την αστρολογία αλλά τίποτα. κλαψ

x-oyranoy said...

Εν ολιγοις να ελπιζω στο ρομαντζο μου με τον σερβιτορο? Ναι η ου?

Apsoy said...

Ε, όχι...
Το μήνα που θα έχω εξεταστική και τα κεφάλια μέσα βρήκε η Αφροδίτη να μπει απέναντι μου και να μου δωθούν ευκαιρίες για χαρά και απόλαυση στις σχέσεις και τον έρωτα!
(γκαντεμιά... ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!)
Του χρόνου πάλι???

(ευχαριστούμε Λώραααααααααααααααααα)!
φιλιά προβατεεεεεεεεεεε! :)

laura emily said...

Wahia σύνελθε!! Οι τοξότες είπαμε θα έχουν πολύ καλή εποχή με ευκαιρίες καταπληκτικές Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Τώρα απλά λίγο πολύ, ακόμα πληρώνουμε τις ανατροπές των εκλείψεων. Οκ και αυτό θα περάσει και θα βάλουμε και παραπάνω μυαλό!
x-oyranoy μπρος στο ρομάντζο με τον σερβιτόρο και σε πολλά άλλα! Αλλίμονο να στερήσεις απο τον εαυτό σου δυνατές συγκινήσεις και συναισθήματα...
αpsoy τι την είδες την εξεταστική? Καταναγκαστικά έργα? Και αυτήν την εποχή θα αναζητήσεις την χαρά και αυτή θα σου έρθει σίγουρα με ποικίλους τρόπους! Οι εκπλήξεις της ζωής είναι αναρίθμητες και σου χτυπούν την πόρτα ακριβώς τοτε που δεν τις περιμένεις!
φιλιάαα προβατάαακο μου

revqueer said...

Κοίτα που έχω και κοινά με το πρωθυπουργό...

BLUEPRINTS said...

τώρα ως δίδυμος να πω ότι καλά είμαι; (είναι που και με κολλητούς φίλους αστρολόγους που έχω δεν καταλαβαίνω αυτά τα τρίγωνα-τετράγωνα ρε γμτ)

Anonymous said...

Και με το Μπένυ, τι θα γίνει βρε Λώρα μου, τι λένε τα μελλούμενα;

Neverlandean said...

Καλά η Morguedonna που ψωνίζει τα μωρά είναι θεά!!!
Εγώ είμαι και Ζυγός και ζόμπι Laura!
"...προσπαθείτε να δείτε πως θα κάνετε τους άλλους χαρούμενους." Αυτό δεν υπάρχει τρόπος να το κόψουμε γαμώ την ισορροπία μου σταδγιάλα;