Monday, September 10, 2007

Είμαι υπερήφανος! Αυτό εδώ είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό πανωσέντονο όλων των εποχών!

Όπως ίσως θα ξέρεις αγαπημένε μου αναγνώστη η καλοκαιρινή περίοδος στην Αμερική, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην Ευρώπη, είναι η πιο ζουμερή σε ότι έχει να κάνει με τον κινηματογράφο. Όλα τα έργα που ελπίζουν οι εταιρίες να σπάσουν τα ταμεία βγαίνουν ανάμεσα στις αρχές Μαίου και στα τέλη Αυγούστου.

Τα τελευταία όμως χρόνια, ένα ακόμα trend έχει αρχίσει και διαμορφώνεται στο Hollywood. Όπως το καλοκαίρι είναι η εποχή του ανόητου blockbuster με τα σούπερ ντούπερ ειδικά εφέ, έτσι το φθινόπωρο τείνει να γίνει η εποχή που βγαίνουν στις αίθουσες τα έργα που έχουν κάποιες καλλιτεχνικές αξιώσεις, ένα μήνυμα, και που απαιτούν από τον θεατή να έχει, έστω και λίγο, το μυαλό του στο On για να τις δει.

Ειδικά το φθινόπωρο που μόλις ξεκίνησε (καλό μήνα είπα; ...δεν είπα: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ) θεωρείται μία από τις πιο "γόνιμες" κινηματογραφικά περιόδους των τελευταίων χρόνων. Τους επόμενους μήνες, και μέχρι τα Χριστούγγενα, θα βγουν μερικές από τις πιο juicy και αναμενόμενες ταινίες όχι μόνο της φετεινής αλλά και αρκετών άλλων (πριν και μετά) σαιζόν.

Τι θα έλεγες να κάνουμε μαζί μία βόλτα στις ταινίες που με χαρά και ανυπομονησία θα περιμένουμε όλοι οι σκεφτόμενοι ποπ-κορνιστές; Επειδή μιλάμε για αρκετό πράγμα, θα γίνει η βόλτα σε δύο Post. Σήμερα ξεκινάμε με το πανωσέντονο. Αυρίο μεθαύριο πιάνουμε και το κάτω σεντόνι.

Σημείωσε πουρλήηηζ: Οι ταινίες που θα αναφερθούν είναι ταινίες που είτε άνοιξαν πρόσφατα στην Αμερική, είτε πρόκειται να ανοίξουν. Για την στιγμή προβολής στην Ελλάδα δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά Ok, θα την βρεις την άκρη εσύ.

Φύγαμε, λοιπόν. Αγαπημένη φιλότεχνη αναγνώστρια, αγαπημένε φιλότεχνε αναγνώστη αυτές είναι οι ταινίες που περιμένω να δω τους επόμενους μήνες:

Rendition: Η αγαπημένη στους Αμερικάνους, αλλά μάλλον αγνοημένη στην Ευρώπη, Reese Witherspoon είναι παντρεμένη με ένα Αιγύπτιο τον οποίο "απαγάγει" και εξαφανίζει η CIA για να τον ανακρίνει για πιθανή ανάμειξη του σε τρομοκρατικές ενέργειες. O Jake Gyllenhall και η σούπερ αγαπημένη Meryl Streep παίζουν δύο αξιωματούχους της CIA που χειρίζονται την υπόθεση.

Γιατί θέλω να την δω: Λατρεύω Meryl και Jake - λένε ότι η Reese παίζει εξαιρετικά - το σενάριο είναι καταπληκτικό δείγμα στιβαρού storytelling.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Αμερικανιά που αποφασίζει να ασχοληθεί με τις πομπές της CIA; ...σίγουρα κάποιο λάκο θα έχει η φάβα.

The Assassination Of Jesse James by the Coward Robert Ford: Ο Brad Pitt παίζει τον διάσημο εγκληματία Jesse James. H ταινία παρακολουθεί τις τελευταίες του μέρες, και πως τελικά δολοφόνήθηκε από ένα μέλος της συμμορίας του που εισχώρησε σε αυτή για να τον φάει. Οι συντελεστές την περιγράφουν ως "μελέτη χαρακτήρων" αλλά η Warner την προμοτάρει ως γουέστερν δράσης. Ο Pitt πήρε βραβείο για το παίξιμό τους στην Βενετία, αλλά όλοι λένε ότι ο συμπρωταγωνιστής του που παίζει τον δολοφόνο του είναι χίλιες φορές καλύτερος.

Γιατί θέλω να την δω: "...μελέτη χαρακτήρων"; Ακούγεται ενδιαφέρον - θέλω να δω τον Casay Affleck, τον συμπρωταγωνιστή για τον οποίο λένε ότι δίνει ερμηνεία αποκάλυψη.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: ...γουέστερν; how off putting.

The Brave One: Η ταινία πρακολουθεί το κατρακύλισμα στη βίας μίας Νεοϋορκέζας ραδιφωνικής παραγωγού που αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της όταν μία συμμορία σκοτώνει τον γκόμενό της και στέλνει αυτή στο νοσοκομείο. Πολύ αυτοδικία, πολύ πυροβολίδι, πολύ σκοτεινή νυχτερινή Νέα Υόρκη.

Γιατί θέλω να την δω: Πρωταγωνιστεί η Jodie Foster. Την σιχαίνομαι αλλά... λατρεύω τις ηθοποιίες της. Σκηνοθετεί ο Neil Jordan. Επιπλέον, μ' αρέσουν οι ταινίες που διαδραματίζονται στην Νέα Υόρκη.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: ...Πάλι οι κακοί εγληματίες κυνηγάνε την καλωσυνάτη Jodie; Βαρέθηκα. (θυμήσου panic room, flightplan).

Lust, Caution: Η καινούργια ταινία του Ang Lee, και πρώτη του μετά το Brokeback Mountain, έχει ήδη πάρει δύο μεγάλα βραβεία. Αυτό του φεστιβάλ Βενετίας, αλλά και το βραβείο του πιο κουλού τίτλου artsy ταινίας όλων των εποχών!!! (άκου "προσοχή, πόθος"!! - χαχαχαχα! :-) ). Το έργο είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ που εξιστορεί τις προσπάθειες μίας παρέας Κινέζων να εκδικηθούν-σκοτώσουν ένα συμπατριώτη τους συνεργάτη των κατακτητών Ιαπωνέζων. Πως; Ρίχνοντάς του δόλωμα μία γκόμενα.Η ταινία έχει πολύ τσόντα (στην Αμερική είναι κατάλληλη από 17 που σημαίνει εμπορική αυτοκτονία) και είναι τρελά ατμοσφαιρική.

Γιατί θέλω να την δω: Μου αρέσει το sexάκη στις ταινίες. Μου αρέσει ο ρυθμός του Ang Lee.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Οι γυμνοί Κινέζοι είναι σαν σκατά. Άτριχοι, μαλακοπούληδες. Ίουκ.

Into The Wild: Τώρα αγαπημένε αναγνώστη σε βάζω σε αγνωστα εδάφη. Αυτή η ταινία, σε σκηνοθεσία Sean Penn, εξιστορεί τις τελευταίες μέρες ενός Αμερικάνου Βουπου το οποίο στα 22 του εγκαταλείπει το πλούσιο σπιτικό του και ξεκινά, χωρίς μία δραχμή στην τσέπη, μία περιπλάνηση με τα πόδια σε όλη την Αμερική. Η περιπλάνηση τελειώνει με το θάνατό του δύο χρόνια αργότερα, από πείνα στην... Αλάσκα. Πως έφτασε εκεί το Βουπου; Τι ήταν μέσα στο μυαλό του όταν αποφάσισε να τα παρατήσει όλα; ...Πεθαίνω να μάθω (αν βγει ποτέ στην Ελλάδά ένα τέτοιο έργο...).

Γιατί θέλω να την δω: Η ιστορία ενός παιδιού που ξαφνικά τα παρατά όλα για να περιπλανηθεί μέσα στην φύση, χωρίς λεφτά, χωρίς τίποτα, και τελικά πεθαίνει μόνος με το Θεό του σε μία ερημιά, με συγκινεί όσο τίποτα. ..extra tip: αν και σένα σε ιντριγκάρει το θέμα, το έργο βασίζεται σε ένα σούπερ ομώνυμο βιβλίο του 1996 του Jon Krakauer.

Γιατί δεν θα τη δω: Γιατί αμιφβάλλω αν θα την φέρουν στην Ελλάδα ποτέ. (ας είναι όμως καλά τα dvd και το Amazon).

In the Valley of Elah: Ακόμα μία ταινία με στόχο να δείξει στην απλή Οκλαχομιώτισσα τι μαλακίες κάνει η κυβέρνηση της στην Μέση Ανατολή αλλά και σε όλο τον κόσμο. Γραμμένη εν μέρει, και σκηνοθετημένη από τον δημιουργό του γαμάτου Crash (αχ είχα κοπεί με αυτήν την ταινία...) τον Paul Haggis, η ταινία εξιστορεί τα γεγονότα που ακολουθούν την εξαφάνιση, λίγο μετά την επιστροφή του στην Αμερική, ενός πρώην στρατιώτη στο Ιράκ.

Γιατί θέλω να την δω: Δύο λέξεις: Haggis - Crash.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Πέντε λέξεις: Σιχαίνομαι το στυλάκι Saradon, Lee Jones, Theron (και καλά "εμείς διαφέρουμε από τους άλλοι κακοί Αμερικάνοι". - βαριέμαι ήδη).

Eastern Promises: Καινούργιος, "νερωμένος" Cronemberg. Η νέα ταινία του διαδραματίζεται στην υποκουλτούρα της Ρώσικης Μαφίας του Λονδίνου. Όσοι την έχουνε δει μιλάνε με ανατριχίλα για μία φρικτή σκηνή του έργου, στην οποία ο πρωταγωνιστής Virgo Mortensen κάνει κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ. χμ χμ χμ (ελπίζω να έχει να κάνει με σεξάκη).

Γιατί θέλω να την δω: Ρώσικο θέμα (κατά κάποιο τρόπο... χιχιχι). Παίζει Η Naomi Watts σε πολύ κόντρα ρόλο. πιθανό σεξάκη πρόστυχο.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Cronemberg; ...εδώ δεν έχω δει ακόμα το A History Of Violence.

Elizabeth. The Golden Years: Η συνέχεια της μεγάλη επιτυχίας του 1998 βρίσκει την σούπερ αγαπημένη Blanchett να παίζει την Αγγλίδα βασίλισσα στην ακμή της βασιλείας της.

Γιατί θέλω να την δω: Η Kate! Ο συμπρωταγωνιστής, λατρεμένος Clive Owen, με τον οποίο είχα τρία χρόνια σχέση και πάντα θέλω να στηρίζω τους πρώην μου αγοράζοντας εισιτήρια των ταινίων τους.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Clive Owen. μετά που χωρίσαμε πήρε την πάνω βόλτα η καριέρα του και έχω λυσσιάξει. ΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩ ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ.

The Darjeeling Limited: Δεν έχω τίποτα να πω - απλά δες προσεκτικά το Poster της ταινίας. χεχεχε χοχοχο χιχιχι

Γιατί θέλω να την δω: Τη σκηνοθετεί ο Wes Anderson που έκανε το Aquatic Steve Zissou και το Royal Tenembaums - ο τύπος έχει δικό του, γαμάτα σουρεαλιστικό όραμα. Είναι κουλός ώρες ώρες αλλά... τον πάω.

Γιατί δεν θα τη δω: Γιατί μάλλον δεν θα έρθει στην Ελλάδα.

Michael Clayton: Δικηγορικό θρίλερ, διαδραματίζεται στο uber corporate Manhattan. Ο ήρωας ζει μία σύγκρουση που τον διαλύει: από την μία η συνείδησή του, από την άλλη αυτά που του ζητά η εταιρία αλλά και η επιθυμία του να κάνει καριέρα.

Γιατί θέλω να την δω: Παίζει ο George Clooney με τον οποίο είχα σχέση για 6 χρόνια. Θέλω να βοηθώ τους πρώην μου αγοράζοντας εισιτήρια για τις ταινίες τους. Ακόμα, η ταινία λέγεται ότι αναπτύσει πολύ τσίλικα τους χαρακτήρες της. ...και οι φήμες λένε ότι γενικά το σενάριο της γαμεί και δέρνει.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Το σχήμα "συνείδηση vs καριέρα" το έχω χιλιοξαναδεί. Βαριέμαι.

Grace Is Gone: Η ταινία αυτή βάζει τον... John Cusack (αν έχεις τον θεό σου) στην κατηγορία υποψήφιος για Oscar!!! Αναφέρεται σε ένα πατέρα που πρέπει να βρει τρόπο να πει στα μούλικά του ότι η μαμά τους σκοτώθηκε στο (guess what...) Ιράκ. μούμπλε μούμπλε. ας κρατήσω κλειστό το στόμα μου...

Γιατί θέλω να την δω: Μου αρέσει η μούρη του Cusack, τον βρίσκω συμπαθή. Με ιντριγκάρει πολύ το σενάριο - αναρωτιέμαι πως εξελίσσεται.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Μάλλον δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα. Εκτός αν σκίσει στην Αμερική, πράγμα πιθανό λένε... χμ χμ χμ.

We own the Night: Ο κούκλος Joaquin Pheonix είναι ιδιοκτήτης club στο Brooklyn της δεκαετίας του 80. Για να τα πηγαίνει καλά στην δουλειά του χρειάζεται φυσικά να έχει πάρε-δώσε με gangsters. Έλα όμως που ο πατέρας και ο αδελφός του είναι μπάτσοι... χμ χμ χμ...

Γιατί θέλω να την δω: Με ιντρίγκαρε η ιστορία. Μου αρέσει ο Joaquin με τον οποίο we dated στην έκτη δημοτικού.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: Και αυτό δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα. ακόμα, "gangster vs family/cops"? σαν να το έχω ξαναδεί.

Dan In real Life: Ο Steve Carrel, καρακαταsuperstar στην Αμερική, αλλά εδώ ψιλοαγνοημένος, ερωτεύεται την.... τατάν!!! Julliette Binoche σε μία κωμωδία που έχει τα φόντα να πάει καλά και εκτός usa (εκεί είναι σίγουρο ότι θα σκίσει - o Carrel είναι super bankable και όλοι τον λατρεύουν). Τι είναι αυτό που κάνει την κωμωδία αστεία; ...η Julliette είναι γκόμενα του αδελφού του!

Γιατί θέλω να την δω: Μου αρέσει ο Steve. Μου αρέσει το χαμόγελο της Julliette. Μου αρέσει το poster της ταινίας.

Γιατί δεν θέλω να τη δω: ...η ταινία απευθύνεται στο μέσο Μινεσοτιανό. Άρα εξ όρισμού δεν θα είναι ιδιαίτερα έξυπνη παρά το ωραίο Premise.

ΦΙΟΥ! ...είπα φιου!

φιού! τι τρελό σεντόνι! χίλια συγγνώμη σου ζητώ αγαπημένε αναγνώστα! χίλια συγγνώμη. ...όμως σκέψου τι πληροφορία και ενημέρωση πήρες και πόσο τώρα μπορείς να κάνεις τον έξυπνο σε κάθε παρέα, σε κάθε γκόμενο, σε κάθε συζήτηση της κουζίνας στο γραφείο.

...όπως είπα, ακολουθεί ακόμα ένα τέτοιο post με ακόμα καμία δεκαπενταριά ταινίες που αξίζει να δούμε. οπότε stay tuned. Και πάλι ευχαριστώ για την Ιώβεια υπομονή.

20 comments:

bill g. said...

Thank you provatakos μου, πολύ καλή ενημέρωση, τις σημείωσα όλες (...σχεδόν)

Και σαν καλός Ιώβ που είμαι δε θα πω τίποτα που μου έπαθε αγκύλωση το δαχτυλάκι γιατί σκρόλαρα σκρόλαρα και τελειωμό δεν είχε το ποστάκι (...χμμμ, μάλλον δεν είμαι κ πολύ καλός σαν Ιώβ...την άλλη φορά θα το παίξω Καρένινα)

Anonymous said...

Κατ' αρχήν χαίρομαι που πηγαίνεις σινεμά, διότι νόμιζα ότι είχες να πας κάτι χρόνια. Κατά δεύτερον, πες μου πως είναι να ζεις τη ζωή ενός άλλου (τη δική μου εννοώ). Φυσικά, εγώ είχα δεσμό και με τον Κλάιβ και με τον Τζορτζ και με τον Γιοακίμ (ήμουν η πρώτη του, αν θες να ξέρεις. Του έμαθα όλα όσα ξέρει).
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πεις στο πολυπληθές και εύπιστο κοινό σου την αλήθεια: Ο μόνος από όσους ανέφερες με τον οποίο είχες δεσμό ήταν ο Στιβ Καρέλ (και μάλιστα παράλληλα με τον Συκιά, απ'ό,τι σου είχε ξεφύγει εκείνο το βράδυ που 'βρεχε μονότονα).
Ουφ, τα 'πα και ξεθύμανα. Με έπνιγε η αλήθεια τόσο καιρό.

neutrino said...

εγω ηθελα κι αλλο scroll down! !!
μπεεε. περιμενω το πανωσεντονο (μη σου πω και κουβερτα) για να κουκουλωθω καλα καλα.

για το into the wild προβλεπεται διανομη, (ουαου που το περιμενεις κι εσυ!!! μετα τον τελευταιο αδικημενο και χωρις διανομη all-the-presidents-men-Sean-Penn θελω κατι καλο!)
Ποθος, Προσοχη ειναι Ο τελειος arty τιτλος indeed. (ελπιζω να μην τον αλλαξουν στην Ελλαδα!).
αν δεν ερθει ο καινουργιος Γουες Αντερσον στην Ελλαδα, θα χτυπησω ανθρωπο (αν θες κατεβαινουμε στο Συνταγμα με πλακατ).
Πιτ βρεβευμενος στη Βενετια; i NEED to see Jesse!

[ο Τζωγτζ σε κερατωνε μαζι μου οταν τα ειχατε! ουπς-ντιντ αι σει δατ αουτ λαουντ; νοου ι ντιντντ. αι λαβ γιου. μπε]

Neverlandean said...

Συνέχεια της Elizabeth!!!!! WOWOWWOOWOWOWOWOOWOW!!!

Ο Carrel είναι απλά φανταστικός, γνήσιος κωμικός.

Ο John Cusack μου άρεσε εξαπανέκαθεν. :P

Πωωω, δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Μέχρι να έρθουν στην Ελλάδα όμως (μετά τα Χριστούγεννα;) έχουμε καιρό.

celsius33 said...

Πολύ ωραίος Προβατούλη, ότι πρέπει ήτανε γιατί τελευταία δε μαθαίνω πολλά για νέες ταινίας. Θα παιχτεί καμμιά από αυτές στις Νύχτες πρεμίερας άραγε σε πρώτη προβολή?

guerrero7,62 said...

Χμ....
Οι Αμερικανοι δεν περιμεναν αυτη τη φορα να αποχωρησουν απο αι-ρακ και εχουν ξεκινησει τα post war drama τους....και επειδη ροδα ειναι και γυριζει υπολογιζε(αν δεν εισβαλουν εντωμεταξυ στο αι-ραν)κατα το 2020 να βγουνε ταινιες με ηρωικους green berets και marines που return to i-raq για να σκοτωσουν κακους μουλαδες,john rambo αν σου λεει κατι...
Συμφωνω για τη κ.Witherκουταλι oτι στη ελλαδα και καλα τη σνομπαρουν ως σοβαρη ηθοποιο γιατι επαιξε σε χαζοκωμωδιες και ηταν ξανθια(στο μουνι της φυσικα αλλα τεσπα)
Elizabeth με χιλια,cate blanchet εντελως θεα και κοβω φλεβες με ιστορικα-πολεμικα δραματα...
western;αν ειναι αμερικανοβλαχια με τιποτα....αν ειναι στυλ seraphim falls με thousand
Αυτο παλι με τη foster απο trailer που ειδα λιγο μουφα με φαινετε αλλα θα το δω,ερωτηξη:ο jordan δεν ειχε σκηνοθετησει το crying game?
Τα αλλα με τη ρωσσικη μαφια και το we own the night τα κοβω απο τωρα απο τις movies που θα δω καμμια 10αρια φορες και περαν των πρωταγωνιστων παιζουν vincent cassel και mark wahlberg αντιστοιχα..
κ ομως αφρατο ασπρο και παχυ προβατο υπαρχει ελληνικο αντιστοιχο του ΒΠ που πεθανε στη αλασκα,ειναι ο μαυρολεων ή καπως ετσι γονος εφοπλιστικης οικογενειας με harvardιες και μεγαλεια σε Νεα Υορκη που βρεθηκε mid 80s να πολεμαει στο πλευρο των αφγανων εναντιων των σοβιετικων,μετα εμπλεξε με τη CIA και τελικα βρεθηκε νεκρος απο overdose σε hostel στο πακισταν,σημ.δεν ηταν ναρκομανης!!!
Αυτες ηταν οι αποψεις μου για τις ταινιες,στη καραπουτσακλαρα σας βεβαια αλλα anyway χρυσα μου

Cookie Basher said...

Ωραία, ταινίες έχουμε, ποπ κορν έχουμε.. ώμο να κοιμόμαστε αν η ταινία βγει πατάτα που βρίσκουμε;

Wrong Guy said...

Casey λέγεται ρε μωρό,όψι Casey.
Πες μου ότι είναι ο αδερφός του Μπεν,να ξεράσω.Έπαιζε και στα Oceans 11-12-13.

Wrong Guy said...

Kαλά φοβερή διόρθωση έκανα.

vales-koupa said...

provatako δεν ήξερα ότι το δεύτερο μέρος του Elizabeth ολοκληρώθηκε ! μου έφτιαξες τη νύχτα . είδα το trailer και ''φτιάχτηκα'' ακομα περίσσοτερο . περιμένουμε και το κατωσέντονο !

Anonymous said...

μεγάλο το κατωσέντονο... σε υπέρδιπλο θα κοιμάσαι φαντάζομαι :D

Ώραίο πάντως και άκρως ενημερωτικό το post. Εγώ είδα χθες το Atonement (όπου αφού έφυγα από το σινεμά έμαθα τελικά ότι η λέξη σημαίνει εξιλέωση) και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ και η ταινία και το OST. Νομίζω αξίζει να την συμπεριλάβεις στο επόμενο σεντόνι όταν βάλεις πλυντήριο!

Tanila said...

Καλά που μας ενημέρωσες να μην πάω ποτέ με κινέζο.

Tanila said...

Μ'αρέσει που εσύ μιλάς για τέχνη κι εγώ σχολούμαι με το μουνί μου.

nikisot said...

teleia h enhmerwsh...niaou probataki

billzouk said...

Αχ, τι ωραια! Τι καλα! Ωραιες ταινιες!
Πιο πολυ θελω να δω την Μπλανσετ ως Ελιζαμπεθ, την ταινια του Σων Πεν & το own the night!

Anonymous said...

Ελα μωρέ, όλο τα ίδια και τα ίδια.
Λίγο πολύ τις έχουμε ξαναδεί αυτές τις ταινιες (με άλλους τίτλους)

Anonymous said...

και πανωσεντονο και με επιμελεια κεντημενο!! αντε και το κατωσεντονο και ενα ζευγαρι μαξιλαροθηκες και να η προικα μας για το χειμωνα! μιλ μερσι προβατακο (το γαλλικο ετσι, μπας και συμπεριληφθει καμμια γαλλικη δαντελλα και για μας τους αμετανοητους λατρεις των ατελειωτων ψυχοψαχτικων διαλογων με πρωτο πλανο φοντανιερα) :-)

anorymous

Αρης Δαβαράκης said...

Το λές και ωραίο εμπριμέ πανωσέντονο διπλό για ζευγάρι σινεφίλ. Τα θερμά μου Πρόβατέ μου!

neutrino said...

συμφωνω με τον/την anorymous και περιμενω κι εγω καμια γαλλικη αναφορα (ειμεθα και τσι κουλτουρας αλλωστε) και συγκεκριμενα σε αυτο εδω το "μιουζικαλ" του Ονορε που βεβαια καρακαταπατωσε στις Καννες αλλα δεν με νοιαζει εμενα μου εχει κολλησει να το δω. (και θελω και το soundtrack). εχω αδικο; σιγα μη βρει διανομη ομως. :$

Anonymous said...

Εχουμε ακούσει κάτι για κάποιο πρόβλημα υγιείας του αγαπημέεεενου Γιώργου Κλούνεϊ; και ότι γι αυτό πήρε κάμποσα κιλάκια;

Μπέ πές μας ότι είναι ράδιο αρβύλα