Sunday, October 28, 2007

Σιντάει το καινούργιο γαμάκι του Paul Oakenfold, σηντάει!


ο μεγάλος Αποστόλης έκανε πάλι το θαύμα του. το καινούργιο του cd Paul Oakenfold Greatest Hits & Remixes είναι θησαυρός.

Είναι best of στο οποίο θα βρεις όχι μόνο τα δικά του γαμάτα κομματάκια που έγιναν χητάκεια, αλλά και μερικά από τα υπέροχα remix που έχει κάνει τα τελευταία 15 χρόνια. (duh...τι το εξηγώ ο χαζός, το λέει και ο τίτλος του...)

Στο cd "συμμετέχουν" μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες ever - μέτρα: Θεοί Massive Attack, U2, The Stone Roses, The Cure, Radiohead (!!!!!), Madonna και πολλοί ακόμα.

Τα τραγούδια, δε, που θα ακούσεις ρεμιξαρισμένα είναι από τα πιο επιτυχημένα singles των τελευταίων χρόνων.

Γενικά το cd σου παρουσιάζει αθελά του μία πολύ καλή ανασκόπηση της ιστορίας αυτού του είδους μουσικής των τελευταίων 15 χρόνων.

σου λέω είναι super. αξίζει τον κόπο - αν αποφασίσεις να το αγοράσεις προτίμησε την deluxe edition που έχει τρίτο cd με μερικά επιπλέον τραγούδια (αυτή με το ασημένιο εξώφυλλο που βλέπεις στην φωτό).

αχ, χρειαζόμουν ένα καλό music product μετά την τρελή βιοχλαπάτσα που έφαγα με τον live της Χαρούλας... ανακούφ, ανακούφ...

μπράβο Αποστόλη - είσαι καλό φιλαράκι.

3 comments:

Anonymous said...

klaps klaps snif snif..
an mas ebazes kai ena link na to katebasoume tha hsoun super

APSOY said...

Μόλις σκότωσα τη μουσική και το κατέβασα και το ακούωωωωω! :)
Έχει γαμώ τις επιλογές!
Θενξ για την πρόταση...

ΥΓ(πειράζει που το CD1 είναι ένα εννιαίο κομμάτι και το CD2 είναι ένα δεύτερο εννιαίο κομμάτι διάρκειας 75 λεπτών έκαστο??? Θα έπρεπε???)

Provato said...

ανώνυμε κλαψ λυγμ! φοβάμαι ότι σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω... μπεεε

apsoy μάλλον αυτό που ακούς είναι η κανονική έκδοση που τα τραγούδια είναι μιξαρισμένα! η ωραία έκδοση, με τα τρία cd έχει τα τραγούδια ξεχωριστά το ένα από το άλλο. φιλιά φίλε! μπεεε