Sunday, July 06, 2008

usa box office number one. And more

Alright! (συνεχίζει να) Σκίζει ο Φρές Πρίνς στην Αμερική.

Η καινούργια ταινία του Will Smith με την Charlize Theron έκανε άπειρα εισιτήρια. Φυσικά είναι νούμερο ένα στο box office.

Λέγεται Hancock και έχει πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Αφορά έναν σούπερ ήρωα που είναι αλητάμπουρας και όλοι τον αντιπαθούν.

Είδα τις προάλλες το trailer και με ψάρωσε αρκετά. Μάλλον θα πάω να το δω, αν μη τι άλλο για να δω πως αναπτύσσουν την ιδέα.

Η σκηνή με την φάλαινα είναι όλα τα λεφτά, χεχεχε



Στην δεύτερη θέση ο λατρεμένος Wall-E, με ήρωα ένα ρομπότ καθαρισμού, μοναδικό κάτοικο της Γης μετά την εγκατάλειψή τους από τον άθρωπα, που ήταν ΆΞΙΟ νούμερο ένα την προηγούμενη βδομάδα Κάτι μου λέει ότι αυτή η ταινία θα είναι αριστούργημα, ψάξε το trailer

To Get Smart που ήταν πρώτο δύο βδομάδες πριν είναι στην τέταρτη θέση. Απορώ με την βλακεία των ανθρώπων που κάνουν επιτυχημένες τέτοιες ταινίες.... μέσα σε αυτούς του βλάκες κι εγώ που πήγα και την είδα. Έλεος! Το μόνο καλό της ταινίας ήταν το ότι έβλεπες τις φάτσες των δύο πρωταγωνιστών και το ότι είχε σκηνές από την Μόσχα. Αλλά αυτά μπορώ να τα βλέπω και χωρίς να πληρώσω 7 ευρώ. Απλά ψάχνω στο Internet. Ασταδγιάλα μαλακία.

σε αφήνω γειά, λέγοντάς σου ότι η ταινία του Ρώσου Μπεεκμαμπέτοφ το Wanted, viral marketing της οποίας ήταν αυτό εδώ (μας έπιασε στον ύπνο ο αλήτης Ρώσος) είναι η πρώτη ταινία της Αντζελίνας Τζολής που δεν φλόπαρε εντελώς. Εντάξει, δεν έσκισε αλλά τουλάχιστον έβγαλε τα λεφτά της.

αυτά.

3 comments:

alienlover said...

τι κουκλάρα που ήταν η Αντζελίνα και τι χτιtschό που την έκανε η ανορεξία. άπαπα βλέπω το χέρι της και σκιάζουμαι!!

Provato said...

εμένα με αρέσει καλλίτεραμ χτικιάρα. μη ζουλεύεις. :-)

Dr_MAD said...

HANCOCK! Super!

Το κατέβασα και το είδα, όπως κατάλαβες. Το Get Smart εμένα μου άρεσε πάντως. Το βρήκα αρκετά έξυπνο, να αρχίσω να ανησυχώ περισσότερο για το iq μου?