Thursday, September 18, 2008

Μερικές σκέψεις πάνω σε κάτι που με στεναχώρησε πολύ

Εχτές, κάποια στιγμή στο γραφείο, μου ήρθε ένα mail χιουμοριστικό και καλά, με φωτογραφίες του Ολυμπιονίκη Μελισανίδη από μία παραλία. Σε αυτές τον βλέπουμε, να κυκλοφορεί με το μαγιό του, παρέα με έναν άλλο κύριο... Είναι σε ιδιωτικές του στιγμές, δεν ξέρει ότι κάποιος τον φωτογραφίζει...

Κοντολογίς, ένας μαλάκας κάφρος που βρίσκει τον Μελισανίδη αστείο για κάποιο λόγο (επειδή πήρε χρυσό μετάλιο αλλά δεν ταιριάζει με τα στερεότυπα των ολυμπιονικών; επειδή έβαψε τα μαλλιά του; επειδή μπορεί να είναι gay; επειδή γουστάρει να τον λένε Ιωάννη αντί για Γιάννη;) πήγε και έβγαλε έναν άνθρωπο σε μία χαλαρή στιγμή του φωτογραφίες και μετά άρχισε να τις κυκλοφορεί στο Internet.

Αυτό που με στεναχώρησε επιπλέον, πέρα από το τι θα αισθανθεί ο φωτογραφημένος αν πάρει πρέφα τι γίνεται εχτές και σήμερα εις βάρος του, είναι ότι τις φωτό αυτές, τις αναμετάδωσαν και τις κυκλοφόρησαν και άνθρωποι που καθόλου δεν τους το είχα... Σκέφτομαι τι θα νιώθαμε αν το παθαίναμε εμείς οι ίδιοι. Δηλαδή η Πάστα Φλώρα ή ο Ethan που ανέβασαν τις φωτογραφίες δεν έχουν κάτι επάνω τους που κάποιος μπορεί μία μέρα να αποφασίσει ότι είναι γελοίο; Θα τους άρεσε κάποιος να τους έβγαζε κρυφά φωτογραφίες σε μία στιγμή ιδιωτική και να τους σουργέλευε με αυτόν τον τρόπο; Και θα ήθελαν αυτές τις φωτό μετά διάφοροι να τις κυκλοφορούν μεταξύ τους και να χαζογελάνε;

επίσης υπάρχει και κάτι άλλο που αναρωτιέμαι... υπάρχει κάτι στην gay αισθητική, κάποιο όριο που μπορώ και έχω δικαίωμα να το ξευτιλίζω, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος μπορεί να θεωρεί ξευτιλιστικό το ότι είμαι gay; ή το ότι έχω κοιλίτσα; ή το ότι δεν γουστάρω να φοράω τζην; Γιατί δηλαδή κάποιες αδελφές που υποτίθεται ότι έχουν φάει την ανισότητα στην κοινωνία με το κουτάλι μου το έστειλαν αυτό το πράγμα με σχόλια του τύπου "κοίτα τον γελοίο;". Πως το αιτιολόγησαν αυτό μέσα στο στομάχι τους; πως;

Ο άνθρωπος και οι αντιφάσεις του ποτέ δεν θα πάψουν να με εκπλήσσουν. Τι να πω. Πολύ στεναχωρήθηκα.

άμα θέλουμε να είμαστε δημοκράτες και ανεκτικοί πρέπει πρώτα από όλα να είμαστε με αυτά που δεν μας αρέσουν. τελεια. εκεί φαίνεται ποιος έχει αρχίδια και είναι μάγκας. Και πριν μου γίνεις gay proud, φρόντισε να είσαι human proud.

:-(

78 comments:

Anonymous said...

Έλαβα και εγώ το e-mail αυτο, με σχόλια όμοια με αυτά που περιγράφεις...Μετά την αρχική απέχθεια, θλίψη...

JustAnotherGoneOff said...

Πες τα Πρόβατε γιατί κι εγώ φρίκαρα

PN said...

Η αποψή μου στο θέμα είναι πάγια και ό,τι και αν ακούσω δεν την αλλάζω. Ο συντηριτισμός, ο κομπλεξισμός, η βλακεία, η μαλακία στον εγκέφαλο, αλλά και η έλλειψη του μέτρου είναι στοιχεί και των straight και των gay και των bi.

Καταλαβαίνω υπό ποια έννοια προβατέ μου σε εκπλήσσει το γεγονός από τη μεριά των gay, αλλά ειλικρινά εμένα δεν με εκπλήσσει καθόλου. Όπως δεν θεωρώ ότι διαφέρουν οι άνθρωποι σε άλλα πράγματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφέρουν σε αυτό!!!

ethanandthecity said...

Καταρχάς

Οι άνθρωποι που θεωρούνται δημόσια πρόσωπα καλώς ή κακώς, υπόκεινται σε διαρκή παραβίαση προσωπικών στιγμών τους συχνά χωρίς τη θέληση τους, εν πλήρη γνώση τους όμως εξαρχής στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Το να αναζητάς έκπληκτος τους λόγους αναπαραγωγής των επίμαχων φωτογραφιών από διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσωπικά ιστολόγια πραγματικά μου προξενεί απορία καθότι αν και πανέξυπνος άνθρωπος, στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον έχεις επιλεκτική μνήμη.

ΟΛΟΙ μας, μηδενός εξαιρουμένου έχουμε σχολιάσει - καυτηριάσει επωνύμους, σελεμπριτις και υπο-σελεμπριτις σε άγαρμπες πόζες, ατυχείς ενδυματολογικές επιλογές και τυχόν "ψεγάδια" στην συνολική εμφάνιση, βάσει υποκειμενικής και καθαρά προσωπικής κρίσεως πάντα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπραξα αυτό ακριβώς. Έκρινα ένα δημόσιο πρόσωπο, για μια κακόγουστη κατ'εμέ πάντα εμφάνιση και ποσώς με ενδιαφέρουν οι ερωτικές του προτιμήσεις, ούτε πρόκειται να τον αντιμετωπίσω με το γάντι, χρησιμοποιώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά επειδή τυγχάνει να είναι Έλληνας ή ολυμπιονίκης ή gay. Αυτό κι αν είναι φασιστικό. Όχι ισότητα μόνον όπου μας βολεύει.

Όσον αφορά το αν θα ήθελα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, βορά και αντικείμενο σχολιασμού από οποιονδήποτε και εφόσον το προσωποποίησες, σαφώς και δεν θα μου άρεσε, όμως να σου υπενθυμίσω πως εγώ δεν βρίσκομαι μπροστά στις κάμερες αλλά παρόλα αυτά κρίνομαι όπως όλοι μας στην καθημερινότητα μου.

Περιμένω με μεγάλη περιέργεια και ανυπομονησία τα επόμενα καλλιαρντά σχόλια όλων των αναγνωστών, σε κάποια φωτό της γερασμένης σα σταφίδας Μαντόνα. Αλλά ξέχασα εκεί δεν νιώθουμε την παραμικρή θλίψη....

Provato said...

ethan άκυρο αυτό που λες. ο άνθρωπος ένα μπάνιο πήγε να κάνει, δεν έβγαλε εξώφυλλο δίσκου ούτε φωτογράφιση σε περιοδικό έκανε την οποία και κάποιος σχολίασε.

επίσης σου επισημαίνω ότι ο σχολιασμός που κάνεις εσύ στο blog σου δεν έχει να κάνει με το ντύσιμο του και τις ατυχείς ενδυματολογικές επιλογές. ή τουλάχιστον αυτό δεν φαίνεται κάπου και με κάποιον τρόπο...


την gayness του ανθρώπου κρίναν τα mail και τα ποστ που αναφέρομαι, όχι το μαγιό του που είναι κακόγουστο.

JustAnotherGoneOff said...

Ethan, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην παπαράτσι φωτό και στην δημόσια έκθεση. Αν φοράει σώβρακο και σανδάλια είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση, το θέμα είναι τι έκανε, σκότωσε, έκλεψε, λοιδώρησε, τι έκανε που να αξίζει τον διασυρμό, όπως και το φίλο του που είναι σαφέστατα "ανώνυμος".

Δεν είναι θέμα "αλληλεγγύης", αλλά σεβασμού στις επιλογές του άλλου. Εξάλλου, δεν πόζαρε για την Espresso, είναι προφανές.

Marvin said...

Νομιζω οτι το βλεπετε απο λαθος οπτικη γωνια (και σιγουρα οχι αντικειμενικα). Η κακογουστια δεν εχει φυλο, εθνικοτητα η σεξουαλικο προσανατολισμο. Και σιγουρα το τι ειναι κακογουστο ειναι υποκειμενικο. Και οσο προθυμοι ειμαστε ολοι να θαψουμε τα παραπανω κιλα της Βritney, τις πλαστικες τις Janet και τα παιδικα χρονια της Sarah Palin (τα οποια μπορει καλλιστα να θεωρηθουν προσβλητικα απο αλλους μπλογκερ), ξαφνικα δισταζουμε να αναγνωρίσουμε την κακογουστια στον Ιωαννη; Και ξαφνικα οποιος το κανει γινεται ομοφοβικος, κομπλεξικος η δεν ξερω γω τι;

Κανενας μας δεν ειναι στο απυροβλητο γιατι ολοι κατα καιρους εχουμε σχολιασει φωτογραφιες. Και επισης η προ 12ετιας επιτυχία ενος αθλητή δεν τον ανεβαζει σε ενα ιδιοτυπο και αμεμπτο πανθεον, εκτος κι αν βρισκομαστε στην Ελλαδα του 6 αιωνα πχ. (Γιατι το θεμα μας ειναι ο Ολυμπιονικης μου φαινεται, αν πχ βλεπαμε τον Γαλατη με στρινγκ ολοι θα γελαγαμε).

Το προβλημα ειναι ως που θετουμε τα ορια του καθωσπρεπισμου μας, κι απ'ο,τι φαινεται για αρκετους επεκτεινεται μεχρι την εγχωρια υφαλοκρηπιδα, και ενισχυεται απο τον ηρωισμο η οπως θες πεστο του σχολιαζομενου. Να μη βλεπω ομως αποκυρηξεις μετα βδελυγμιας απο τους μπλογκερς του συναφιου μας ειδικα. Πρεπει ολοι πρωτα να κοιταξουμε την καμπουρα μας και τις φτιαριες που με απλοχερια εχουμε παλιοτερα ριξει σε αλλα προσωπα.
Το γεγονος οτι ειναι gay το βρισκω παντελως ασχετο, καθως υπαρχουν και αξιοπρεπεις gay οπως και αναξιοπρεπεις str8. Και για να τελειωνουμε, το προβλημα ουτε για μενα ουτε για τον Ethan (ουτε για την pastaflora φανταζομαι)δεν ειναι οτι ο Μελισσανιδης ειναι gay, αλλοιμονο αν ηταν αυτο. Αν το βλεπουμε ετσι, μπορει και να εχουμε τη μυγα. Ο εστιασμος ειναι στην κακογουστια, τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω, γιατι περα απο αθλητης και gay, o Μελισσανίδης είναι δημοσιο πρόσωπο που υποκειται σε κριτικη, και το ξερει και ο ιδιος.

Anonymous said...

opote:

o ethan evale tis photos gia na krinei thn kakogoustia , alla ekrine telika thn homo pleyra tou iwannh me ta sxolia-tragoudia tou...

JustAnotherGoneOff said...

marvin the martian, μιλάς για "εστιασμό στην κακογουστιά". Απορώ: ο Μελισσανίδης μπορεί να θεωρηθεί τόσο σημαντικός ρυθμιστικός παράγοντας στο κιτς σε σχέση με άλλα δημόσια πρόσωπα; Οι φωτογραφίες δεν είναι από πασαρέλα, τραβήχτηκαν κρυφά σε κάποια παραλία. Σε πόσο βαθμό συντελούν στο συνολικό κιτς αφού αυτός που τις τράβηξε το προωθεί; Υπάρχει ένας ρατσισμός εδώ που δεν τον αντιλαμβάνεστε.

lee said...

Κατι ακουσα οτι η μοδα γυρναει στα 50s, δεν ηξερα οτι επεκτεινεται και στις προκαταληψεις... Κριμα.

Hfaistiwnas said...

Φοβάμαι ότι τις επόμενες μέρες θα είναι θέμα στα κουτσομπολίστικα..

mahler76 said...

Συγνώμη αυτός είναι ο Μελισσανίδης??? Ωχ μαλάκα κι άφησα ένα εντελώς άκυρο σχόλιο στου ethan....

lee said...

παντως για να ειμαι ακριβοδικαιη, τουλαχιστον οσον αφορα την Παστα Φλωρα, καθως δεν ξερω τι σχολιασε ο Εthan ή τι φωτογραφιες ειχε, δεν κατεκρινε την σεξουαλικοτητα του. Ενταξει, σατιριζει την αισθητικη του, μπορω να ζησω με αυτο.
Οταν εγραψες για ιδιωτικες στιγμες φανταστηκα οτι τον ειχαν πιασει σε πολυ xxx σκηνες, κατι που οντως θα ηταν κατακριτεο. Πηγα μια βολτα απο κει και αισθανθηκα οτι επρεπε να το πω και αυτο. Αυτα :)

Marvin said...

@ JustAnotherGoneOff: Μα αυτο ακριως ειναι το θεμα μου: Δεν ειναι ρυθμιστικος παραγοντας του κιτς περισσοτερο η λιγοτερο απο οποιοδηποτε αλλο δημοσιο προσωπο. Και δεν καταλαβαινω γιατι ρατσιστης ειναι αυτος που αναπαραγει το βρακι του Μελλισανιδη και οχι αυτος που αναπαραγει την κοιλια της Μπριτνευ. Ειμαστε βαρβαροι και κανιβαλλοι, αυτο ειναι σιγουρο, και η δικη μου θεση ειναι οτι αυτο δεν ειναι πιο εμφανες στην περιπτωση αυτη απο ο,τι ειναι στις αλλες. Με το τραγουδι του Ethan δε συμφωνω ουτε εγω (ουτε καν το ειχα προσεξει μεχρι πριν λιγο), οταν ομως διαμαρτυρομαστε για κανιβαλισμο καλο ειναι η διαμαρτυρια να μας ξυπναει γενικοτερα και οχι οταν καποιος ειναι ψηλα στην εκτιμηση μας μονο ή οταν είναι gay και νιωθουμε μια ιδιατερη αλλυλεγγυη.

Συγγνωμη για την καταχρηση του χωρου προβατε, ξερω οτι γουσταρεις τετοιες κουβεντες.

JustAnotherGoneOff said...

Ναι αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις την Μπρίτνεϋ, τα μεγέθη είναι τόσο ανόμοια όσο και χαώδη. Ας έχει και κοιλίτσα η Μπρίτνεύ, δεν με χαλάει καθόλου αυτό, αλλά το ζητούμενο εδώ είναι: τι προσφέρει η Μπρίτνεϋ; Είναι μουσικός; Έχει μια αξιομνημόνευτη παρουσία στην κοινωνία; (Αυτό έχουν καταλάβει τα τελευταία χρόνια κάποιοι "πρέσβεις και πρέσβειρες καλής θελήσεως για να αποτινάξουν τις προσωπικές τους μαλακίες που διασύρονται από τους παπαράτσι) Όλα τα άλλα είναι για την Espresso και το Star channel.

Provato said...

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΕΞΙΣΤ ΣΕΞΙΣΤ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΕΞΙΣΤ ΣΕΞΙΣΤ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΖΗΤΩ Η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΗΤΩ!

λολιτα said...

προβατε συμφωνω μαζι σου...

δηλαδη δεν καταλαβα επειδη ειναι σε μια παραλια ο ανθρωπος οπως γουσταρει αυτο δινει το δικαιωμα σε καποιους να τον κοροιδεψουν???

αισχος

Provato said...

το μαγιό αυτό βγαίνει σε μαύρο;

Dr_MAD said...

πιστεύω ότι το παιδί αυτό έχει βοηθήσει στο να "χωνέψει" η ελληνική κοινωνία λίγο παραπάνω τους homos

Εμ άι ρονγκ?

JustAnotherGoneOff said...

Δεν είναι μαγιό ρε σεις, κάνει μπαμ ότι είναι σώβρακο Nikos. Στις περασμένες δεκαετίες τα παιδιά δεν είχαν λεφτά για μαγιό και έμπαιναν στη θάλασσα με τα βρακιά τους. Έτσι και τώρα, μπορεί ο Ιωάννης να βρίσκεται στην ανέχεια, μην το κατακρίνετε το παιδί.

Provato said...

mad καθόλου άδικο δεν έχεις.

marvin χαρά μου να σε έχω εδώ να συζητάς, να και μου έχεις γίνει λίγο ξυνός θατσερικός τελευταία. βλέπε ξυνό σχόλιο σου για Hovis.

χαίρομαι την συζήτησή σου με τον Jago.

JAGO είσαι σούπερ άκυρος που αναρωτιέσαι τι έχει προσφέρει η Μπρίτνη btw. έλεος δηλαδή. αν δεν έχει προσφέρει αυτή ποιος έχει προσφέρει, ο Κάραγιαν ή ο Μπαχ. ανακάλεσε αμέσως.

Lee οκ I can live with different opinions too :-)

JustAnotherGoneOff said...

Δεν ανακαλώ, δεν ανακαλώ, θέλω να τσακωθίκ εντατίκ με προβατίκ

Anonymous said...

Μου το στειλαν κι εμένα, χωρίς σχόλια. Εντάξει, δεν μπόρεσα να καταλάβω, περισσότερο μου μοιασε σλιπάκι κι όχι μαγιώ... Παραξενεύτηκα, αλλα γιατί γίνεται θέμα;

Μια χαρα παιδί είναι αμα σ αρέσει αυτός ο τύπος αγοριού.
Κι αν γουστάρει να βαφει τα μαλλλιά του, ποιός νοιάζεται;

Συμφωνω με τον πρόβατο

Ουστ απο δω λούγκρες, υποκρίτριες, ζηλιάρες, κακίστρες...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Provato said...

jago ντρόπ ον γιου προβοκάτορα! ντροπ ον γιου

Soraya said...

Εγώ ως straight και ώς γυναίκα δεν μπορώ να πω οτι βιώνω τις δυσκολίες (τις οποίες σέβομαι) των gay ως προς την αντιμετώπιση όλου του υπόλοιπου πληθισμού απέναντι στις σεξουαλικές προτιμίσεις τους, αλλά επίσης δεν μπορώ να είμαι και σε όλα μαζί τους, απλά και μόνο επειδή δεν θεωρώ οτι πρέπεινα αντιμετωπίζονται διαφορετικά, αλλά ίσα. Άρα, ακόμα και τον πατέρα μου που λέει ο λόγος,τον οποίο υπερσέβομαι, να βλεπα έτσι σίγουρα θα γέλαγα.Καμία σχέση με ρατσισμό, αλλά ο Ιωάννης το ΄χει παρακάνει λίγο.
Κατά τα άλλα, jago provate περιμένω (όπως όλοι μας νομίζω) με αγωνία το σύστριγγλο!:D:D

no mountain high said...

na pw ki egw?
lew.
an imoun stin idia paralia kai evlepa to melissanidi etsi, to pio pithano einai oti de tha ton prosexa kan. tora, stin periptosi pou epefte to mati mou, mallon tha gelousa, mono kai mono epeidi sta dika mou matia tha itan mia asteia eikona. sta DIKA KOU MATIA. kai borei kai na gelousa me tous filous mou an sinevaine to idio kai me aftous. Tora, apo ekei, sto na ftasei kapoios na kikloforisei ti photo sto diadiktyo kai na tin pairnei o kathe vlammenos kai na tin kanei forward stous filous tou, e sorry, yparxei terastia apostasi. kai de ftaiei mono aftos pou tis dioxetefse, alla kai oloi emeis pou kata kairous prowthoume tetoies malakies,epeidi den exoume me ti allo na asxolithoume sti mizeri zooula mas, sta grafeiakia kai ta decadence barakia pou milame mono gia "..tis photos tou melissanidi tis eides?...". enw o melissanidis, gay xegay, de m endiaferei, einai athlitis, gia tin akriveia athlitaras. kai afto gia osous exoun mia sxesi me ton protathlitismo simainei paaara polla. pou axizoun to sevasmo olwn mas. kai an exei 5 idiaiterotites me geia tou kai xara tou. diladi ta xaza pou to vradi tha ton koutsobolevoun s ena bar ondas liomidia, na pao ki ego na ta travixo mia photo gia tin katandia tous pou tha koitane gomenakia kai de tha tous kathetai kanena epeidi tha einai allithora apo to poto? gia mena afti einai i epoxi mas,yparxei viomixania kai anthropoi pou zoun mesa apo afti ti logiki. Distixos, simfono mazi sou sto oti einai aparadekto,alla ki esy vre paidaki mou, min to kleidoneis stous gay to zitima. einai poli evritero, trust me...

dimitris said...

Πρόβατε έγραψες πάλι.
Η υποκρισία και η φτήνια μερικών δεν έχει όρια. Όταν δε πρόκειται για "ψευτοαπελευθερωμένους" γκαίη, το όλο θέμα γίνεται ακόμα πιό αηδιαστικό.

JustAnotherGoneOff said...

vivi, προτιμώ να τσακωθώ με τον Mahler76 για το ποια εκτέλεση της Τετραλογίας είναι καλύτερη, με τον Κάραγιαν ή τον Σόλτι, παρά να υποχωρήσω στον Μπαχ έναντι της Μπρίτνεϋ :-P

Provato said...

εγώ θέλω να πω επιπλέον τα εξής.


ηθαν ντρόπ ον γιου!

jago ντρόπ ον γιου του! Μπρήτνη ρούλζ


μπράβο σε όσους συμφωνούν μαζί μου, είναι τέλειοι γκόμενοι και γκόμενες. και έχουν μυαλό.

τέλος, χαίρομαι που κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, έστω και αν δεν καταλαβαίνουν όσοι διαφωνούν ότι ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ. Αυτό είναι πχιότητα στην επικοινωνία και γενικότερα είμαι τέλειος! :-)

JustAnotherGoneOff said...

Ρε, η Μπρίτνεϋ είναι †χοντρή†! Ουστ™

Anonymous said...

Εγώ πάντως θα μπορούσα να γελάσω για οποιονδήποτε λόγο... Δεν έχω δει τις φωτογραφίες αλλά προφανώς κάποιος τις βρήκε αστείες... So what..? Το τίμημα της δημοσιότητας πληρώνει... Κι αυτός και άλλοι celebrities...

Provato said...

jago ενώ ο Μπαχ αδύνατος. και ο Μπετόβεν επίσης! :-) Ντρόπ ον γιου!


diarist μην διαφωνείς μαζί μου μου την σπάς. έλεος. είμαι γέρος άθρωπας. (επίσης, ξαναλέω, οι φωτό δεν ήταν εξώφυλλο δίσκου ή επίσημη εμφάνιση... ήταν φωτό που βγήκαν παπαρατσικά... γκρ γκρ γκρ)

να πας στου ethan να τις δεις τις φωτό, δεν είναι σωστό να στερείσαι ουσισαστικής ενημέρωσης! :-)

fevis said...

Προβατούκο μου θα συμφωνήσω με την θεία Πάστα... Το θέμα δεν είναι αν ο Ιωάννης το φουσκώνει το κέικ...Το θέμα είναι πως κυκλοφορεί στην παραλία με το ψηλοκάβαλο μαγιό- βρακί και το σανδάλι αλλά χωρίς την φαρέτρα με τα βέλη κάνοντας τους λουόμενους να ανατρέχουν στα ημερολόγια τους μπας και πέρασε τόσο γρήγορα αυτό το καλοκαίρι και ήρθε το τριώδιο και δεν το πήραν πρέφα...Και για να πούμε και κάτι στα σοβαρά, κανείς δεν νομίζω πως νοιάζεται σοβαρά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ιωάννη ή του οποιουδήποτε.. Αυτό που προκαλεί στην συγκεκριμένη περίπτωση, χρόνια τώρα, είναι το καλπάζον τουπέ ανάμικτο με ένα attitude Αστέρως το οποίο ο Ολυμπιονίκης μας καλλιεργεί με ύποπτη προσοχή και συνέπεια...Νομίζω πως πεθαίνει για σχόλια και σούσουρα και πως αν διαβάζει το blog σου θα τον έχεις κάνει τρελά ευτυχισμένο.. Και χωρίς σεξάκη... Φαντάσου....Κisses...

Provato said...

fevis χάου ντέρ γιου! ντρόπ ον γιου! που διαφωνείς μαζί μου. έλεος.

Ioannis αν με διαβάζεις που λέει η fevis μπορώ να σου δανειστώ τα σανδάλια γιατί έχω να πάω σε μία βάφτιση; ευχαριστώ.

fevis ντρόπ ον γιου.

Ιφιμέδεια said...

Διακινδυνεύοντας την αδελφική μας σχέση, έχω να πω ότι με κάλυψε απολύτως η fevis.

Και επίσης ότι έχω δικαίωμα στο κράξιμο των δήθεν και των κακόγουστων -ασχέτου σεξουαλικότητος-, τι να κάνουμε.

Δηλαδή την Μετζένα πώς την κράζεις και τον Ιωάννης όχι; Να τον κράξουμε και τον κακόγουστο Ιωάννης με την κακιά αφρίτα στην καούκα του, πώς θα γίνει;

Και για να στο πω αλλιώς: κι εγώ στη δευτέρα γυμνασίου το έφαγα το κράξιμο με την αποτυχημένη περμανάντ Τζάκσον φάιβ, δεν το έκανα και θέμα.

Ντροπ ον μη. Ξέρω.

(Και κάτι τελευταίο: γαμώ το μπλογκ σου που ούτε ένα καλό καυγά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε εδώ μέσα γλυκολάλητο πρόβατο. Καλά σε λέω τσαχπίνη. Ε, τσαχπίνη!)

Provato said...

Ιφιμέδεις καταρχήν ντρόπ ον γιου.

Κατά δεύτερον το κράξιμο που έφαγες στην Β Γυμνασίου ήταν λίγο μπροστά στην αποτυχία αυτής της περμανάντ

Κατά τρίτον, το πρόβλημα μου δεν είναι το κράξιμο, είναι στο ότι ξαφνικά θυμόμαστε ότι το gay thing είναι γελοίο - και ότι ο άθρωπος δεν έβγαλε δίσκο ή βιβλίο που έχουμε κάθε δικαίωμα να το κρίνουμε. ήταν σε προσωπική του στιγμή! έλεος.

ντρόπ ον γιου

Provato said...

και μην ξαναπείς γλυκολάλητο, θα γίνουμε από δγιο χωργιά!

Είδωλο said...

εν μερει εχεις δικιο, απο την αλλη παλι οχι.

Ακουσων την θεωρια μου, εαν ο Ιωαννης ητο εξ αρχης θυληπρεπης τουτεστιν κουνιοτραμπαλη δεν νομιζω οτι ουδεις θα ειχε προβλημα. *κατα την δικη μου λογικη.
Αλλωστε δεν θα μπορουσε να κανει κατι γι αυτο, οπως και να το κανεις δεν οφειλεται ο ιδιος γι αυτο.

Επειδη ομως καποια στιγμη καλως η κακως τον γνωρισαμε ως αλλο ενα "χαρουμενο" παιδακι που μας εφερε κι ενα μεταλλιο, το οποιο τωρα ή καταπιεζε την γυναικα που ειχε μεσα του ή οντως δεν ειχε ξυπνησε η θεα μεσα του, ως αποτελεσμα να μην βγαινει ως αλλη μια κουνιοτραμπαλη αλλα σαν μια αλαφροισκιωτη υπαρξη (gay). Σημαινει πως συνειδητα επιλεγει να μοιαζει στην Αννουλα Φλωρινιωτη εαν ειχε κανει περμαναντ.

Δηλαδης γνωριζει οτι οταν απο Ιωαννης γινεσαι Θεα Καλι θα πεσεις στο στομα του κοσμου, σωστο? σωστο!

Ουτως η αλλως αυτο ειναι αναφαιρετο προνομιο του καθενος (το να κρινει).

Σαφψς εαν εσπαγε η γοβα εξ αρχης απο τις εποχες του μεταλλιου, ουδεις δε θα ασχολουτω τωρα, ποσο μαλλον τοτε, λογω νικης. Οταν εκ παραδρομης απεγκλωβιζεται η γυναικα που κρυβεις μεσα σου, φυσικα και θα μιλησουν οι κακες γλωσσες.

επειδη ειναι δημοσιο προσωπο ομως μετα απο την επιλογη του για συμμετοχη (και νικη) στους ολυμπιακους, την ιδιαιτεροτητα του θα μπορουσε να την υπερασπιστει και εφ'οσον αθελα του συνδυάζεται και με τα υπολοιπα "μελη" του "λαου" μας φυσικα βγαζει μια κακη εικόνα, οποτε θεωρω λογικο να κριθει και απο τους δικους μας διοτι η επιλογη του να ειναι θεα ειναι ακυρη.

Τουλαχιστον ηθελε που ηθελε, χαθηκε να βρει ενα αλλο προτυπο να μοιασει? Ας εμοιαζε στην Νταλια απο το Παρα 5.

Κι ο Μπιμπιλας πχ (παραδειγμα αναφερω μην θιχτει κανεις) ειναι πολυ ελαφρυς στις κινησεις του κτλ κτλ αλλα ουδεις δεν ασχοληθηκε μαζι του περα απο τις χαζοκιτρινες εκπομπες, διοτι δεν ξυπνησε μια μερα θελωντας να υποδυθει κατι αλλο.


Ασχετο, ποιος σας εγραψε σε αυτη τη mailing list?

LOL

Ιφιμέδεια said...

Ναι καλά. Promises, promises.

Χωρίζουνε βρε τ'αδέρφγια;

Είδωλο said...

ΥΓ. απλως για εμενα ποτε δε θα αποτελουσε λογος για ποστ (o Μελλισανιδης η οποιοσδηποτε αλλος που του ξυπνα ο αλλος ευατος), ουτε καν για κουτσομπολιστικο περιοδικο (εκτος πια κι αν ειναι των ακρων η μεταμορφωση). Αλλωστε τετοια λαμπρα παραδειγματα συναντωνται καθημερινα σε κομμωτηρια, το γκαζι κοκ.

Get over it.

Anilikos said...

Έχω λίγο διαστρευλωμένη άποψη προφανώς για το τι είναι "προσωπική στιγμή".
Κατ' εμέ τις προσωπικές στιγμές τις ζω μέσα στο σπίτι μου και κυκλοφορώ με 2 φτερά, 1 μαστίγιο και δερμάτινο καπέλο. Τα φτερά είναι στα επίμαχα σημεία προς λύση απορείας κάποιων.

Στο δρόμο, στην παραλία ή στο βουνό, όπου κυκλοφορούνε κι άλλες ψυχές εκτός εμού, αναπόφευκτα ό,τι και να κάνω, δεν είναι απόλυτα προσωπικό.

Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω με Marvin και Ifimedia.

KitsosMitsos said...

Το όριο μεταξύ του αστείου και των προσωπικών στιγμών είναι λίγο αυθαίρετο. Προσωπική στιγμή θα ήταν να τους βγάζανε μέσα στο σπίτι τους και όχι σε δημόσιο χώρο.
Από την άλλη, δεν μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσέχεις ποιος και πού σε παρακολουθεί.
Η δημοσιότητα έχει και την άσχημη πλευρά της. Αλλά αυτό το γνωρίζουν όσοι εκτίθενται.

Anonymous said...

tis edeikse kai prin ligo to deltio tou star
trash
utter trash!

Anonymous said...

trash = to gegonos oti asxolithikan me to thema

30aris said...

Τρεις παρατηρήσεις πολύ σοβαρές:

1. Βγάλε τις φωτό στη φόρα, τώρα!

2. Αν στις φωτό ο Μελισσανίδης έχει το στυλάκι που υποψιάζομαι, τότε καλά του κάνανε. Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά το κράξιμο το τραβάει η συμπεριφορά και η εμφάνιση του συγκεκριμένου ατόμου. Το κάνει επίτηδες για να τραβάει την προσοχή.

3 (και κυριότερη). Μα τι σκατά; Στην καινούργια σου δουλειά δουλεύετε καθόλου;;;;; Που βρίσκεις παιδί μου χρόνο και γράφεις κατεβατά;;;

Υπερμίκης said...

Και έγώ βρίσκω ότι έχεις απόλυτο δίκαιο Πρόβατε.Πολύ ωραία η τελευταία φράση της ανάρτησή σου.Η ανθρωπιά κάνει τον άνθρωπο!
Και έπειτα γιατί τόσοι πολλοί Έλληνες είναι ιδιαίτερα κακεντρεχής με τον γνωστό Ολυμπιονίκη; Όσοι τον γνώρισαν από κοντά λένε ότι είναι πολύ καλό παιδί εν αντιθέσει με άλλους επίδοξους ολυμπιονίκες...
Και όταν ωρισμένοι γκέι(oi) κράζουν με τόσο απαίσιο τρόπο έναν γκέι πως μπορούν να απαιτούν από τους άλλους να καταλάβουν τα προβλήματα και τις ιδιαιτεροτητές τους;Τελικά θα΄λεγα με μια τέτοια συμπεριφορά κάνουν κακό στην ίδια την κοινότητά τους...

Χαζοχηνα said...

φαλοκρατισες γυναίκες, μαυροι ρατσιστες, homophobic gays απ'ολα έχει ο μπαχτσες!!

patsiouri said...

Δεν είχα ιδέα ούτε εχω δει το mail...

Δε βαριέσαι...ένας από τους μαλακόμπατσους που πήγαν στον τόπο του εγκλήματος στη Σαντορίνη, φωτογράφισε την αποκεφαλισμένη κοπελίτσα έτσι όπως τη βρήκαν, με το νυχτικάκι και τα σαγιοναράκια της και πούλησε την υπερπαραγωγή του στον αλήτη το Θέμο που τη δημοσίευσε ολόκληρη μ'ένα συννεφάκι στο κεφάλι...
Εχουν και κόρες και αδερφές...

Κι'αυτός που αναφέρεις απίστευτος φλόμπας θα είναι...καλό θα ήταν να του κάνει μύνηση ο Μελισσανίδης για προσβολή προσωπικότητας και να του κάνει τα troi deux του μαλάκα...

xipasmenos said...

Αδερφές μου, αλήτισες, πουλιά....

Πότε θα ζήσουμε αρμονικά, μπούτι μπούτι πιασμένοι;

Πόσο ακόμα θα αλληλοκραζόμαστε;

Δεν μας φτάνει που ακόμα και τα πλακάκια στο Γκάζι μας κράζουν;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΩΣ.......

ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ.....

oblivion said...

το σημαντικότερο για μένα είναι αυτό που ανέφερες κι εσύ στην αρχική ανάρτησή σου.. ως άνθρωποι που ζούμε σε μια ρατσιστική για μας κοινωνία θα έπρεπε να λειτουργούμε αλλιώς σε τέτοιες περιπτώσεις, ιδανικά.. αλλιώς ας μην απαιτούμε να μειωθεί η ομοφοβία όταν την αναπαράγουμε εμείς οι ίδιοι..

Anonymous said...

ο ωροσκόπος δίδυμοι με ποιό ζώδιο ταιριάζει;
ποιό είναι το email σου;

Anonymous said...

εμένα κάποτε ο μελισσανίδης μου άρεσε...

Tanila said...

Eγώ γιατί δε το έλαβα αυτό το μέηλ;

Ούτε το ποστ του Έθαν πρόλαβα....




Μπου χου χου

Anonymous said...

μην ανησυχειτε οσοι δεν πηρατε το μεηλ..δειτε σταρ σημερα..
παντως αμα δεν ηθελε να τον κραξουν ας μην εβγαινε δημοσιως ετσι..ελεος δηλαδη

Tanila said...

Tις φωτό τις βρήκα στο γούγλη (σανδαλάκι δετό στη γάμπα και άσπρο σώβρακομαγιό σωστά;) αλλά πιο πολύ στεναχωριέμαι που δε διάβασα το κείμενο του Έθαν

no mountain high said...

get over it παιδιά!!

έχετε δει τι νούμερά κάνει το δελτίο του star??
δε θα κάτσω να ασχολούμαι με την περίπτωση μελισσανίδη μόνο και μόνο επειδή είναι gay.
cause i' m straight. and i ve seen worse than that..

no mountain high said...

α, και πρόβατε είσαι θεός. καιρό τώρα. το επιβεβαιώνω.

JustAnotherGoneOff said...

Εεεεε, κάντε αναζήτηση στο Sync.gr με τον όρο "Ιωάννης" ή "Μελισσανίδης"

gsus said...

Νομίζω ότι είναι υποκριτικό να κόπτεσαι στο blog σου για το ηθικό ή μη της δημοσίευσης και διανομής παπαράτσι φωτογραφιών. Δεν έχει τύχει να διαβάσω παρόμοια ποστ στενοχώριας για τις φωτό που ανεβάζει πχ ο σάκος.

Ακόμα και αν η αρχική σου στενοχώρια για τη διανομή, είχε σκοπό να μας εισάγει στην βασική σου στενοχώρια, από πότε μια αδερφή δεν μπορεί να σχολιάζει αρνητικά τη θηλυπρέπεια, τα ρούχα, τις κινήσεις ή το attitude μιας άλλης;
Το γεγονός ότι γουστάρουν άντρες και οι 2, τους επιβάλει αυτόματα να έχουν και κοινή αισθητική;
Πολυ στενοχωρήθηκα.

ethanandthecity said...

My thoughts exactly. Δεν πειράζει ντόρος να γίνεται και ντροπ ον αζ

George Tsitiridis said...

δεν πρόλαβα να το δω αναρτημένο ..
και δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου..
τα δημόσια πρόσωπα ειναι καλό να κρίνονται για τις δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις τους και για τις πράξεις τους.
Χέστηκα την κάνει απο εκει και πέρα ο καθένας στην παραλία και στο σπίτι του.
Δηλάδη αν ειναι δυνατόν να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα..
δεν νομίζετε οτι έχουμε σοβαρότερα??
π.χ στις 2 του μήνα κρίνετε αν οι γάμοι ομοφυλόφιλων ειναι άκυροι ή οχι...

tovenito said...

καλώς ή κακώς παπαρατσίστικες φωτογραφίες πάντα θα βγαίνουν και θα κυκλοφορούν σε οποιονδήποτε έχει και στο ελάχιστο μια δημόσια προβολή. και θα κρίνεται είτε με καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο τρόπο. είναι όλα μέσα στο παιχνίδι.

λόγο εμετική η προσέγγιση του συγκεκριμένου θέματος πάντως, αυτό είναι η αλήθεια. αλλά και αυτοί που τον έκριναν, κρίνονται

φάβα said...

NTROP ON YOU? xaxaxaxaxaxa, το κλεβω! χαχα, γαματο!!!!

βασικα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο το σανδαλι και αυτο το βρακι, βρακι ηταν, ειμαι σιγουρη, ηταν πειρασμος για ανεβασμα, δε λεω!
Sorry αλλα και το πιπι του δεν ηταν πολυ καλα τοπθετημενο ε? το προσεξατε? λες και το ξερε οτι τον φωτογραφιζουν!
τι λεω Θεε μου!!!
NTROP ON ME!!!

φάβα said...

α και κατι ακομα, νομιζω πως ο gsus το θιγει σωστα το θεμα, αλλα αυτο που ηταν καπως ασχημο ηταν τα τραγουδια που συνοδευαν. Τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον θα τις ανεβαζα αλλα χωρις σχολια.
Σταδγιαλα μπερδευτηκα!

φάβα said...

alla to pouli tenta! xaxaxa, den antexw, moni mou ta lew moni mou gelaw xaxaxa

Anilikos said...

Φάβα, την καρδερίνα την παρατήρησα κι εγώ κι αναρωτιόμουν..
Πολύ ποζέ :)

Unknown said...

alimono... eixe leipsei o iwannhs se olous... apo mia synentey3h sto "gala " eixa na ton dw, ka8otan se ena xryso 8rono, ermhs kai apollwnas mazi.
Pantws xtes mazi me tis epimaxes pics ekana forward kai enan kyprio xtisth pou strwnei pezodormio kai tou exei vgei to string sto 8eo (sxwra me).

SK said...

Συμφωνώ με τον gsus - και με τον ethan.

O Μελισσανίδης επέλεξε να είναι δημόσιο πρόσωπο. (Και πολύ δημόσιο μάλιστα: δεν περιορίστηκε στο να είναι μόνον αθλητής, αλλά έγινε "επώνυμος", γύριζε στα κανάλια και έπαιρνε μέρος σε συζητήσεις και πάνελς επί παντός επιστητού, απ' ό,τι θυμάστε.)

Τα δημόσια πρόσωπα, και ιδιαίτερα αυτά στον χώρο του θεάματος, όπως έγινε ο Μελισσανίδης, παραδίδουν στην κοινή θέα και σχολιασμό/έπαινο/χλεύη το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, ακόμα και της ιδιωτικής, πόσο μάλλον της δημόσιας, όπως η παραλία των φωτογραφιών (εκτός κι αν η παραλία ήταν δική του, με απαγόρευση εισόδου σε μη προσκεκλημμένους - δεν το νομίζω).

Όσο για τα σχόλια του Ethan στο blog του, δεν μου άρεσαν, καθώς άλλη αισθητική έχω σε αυτά τα θέματα. Αυτό όμως είναι τελείως άσχετο. Καθένας κάνει τα σχόλια που θέλει. Όχι να επιλέγουμε εμείς τι και πώς επιτρέπεται να σχολιάζει και τι όχι. Απλώς εμείς μπορούμε να απαντούμε με τα δικά μας σχόλια.
Εthan, κακώς αυτολογκρίθηκες και το έβγαλες.

Provato said...

παλληκάρια και φίλοι. ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις σέβομαι. όπως ελπίζω να σέβονται και τις δικές μου απόψεις.

χαίρομαι που ξεκινήσαμε ένα "διάλογο" με ένα θέμα λίγο πιο ουσιώδες, κατά την γνώμη μου πάντα. Τέτοιες συζητήσεις ακονίζουν το μυαλό, αν μη τι άλλο.

Τον ethan τον ξέρω λίγο προσωπικά, και πολύ blogika. Τον συμπαθώ πολύ, αναλόγως με το πόσο τον ξέρω και η γνώμη που για αυτόν δεν θα αλλάξει με αφορμή ένα ατόπημα. Του έγραψα κι εκείνου στο ποστ το επίμαχα (που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΝΩ που το κατέβασε) ότι η κριτική μου δεν ήταν προσωπική, αλλά προς μία πράξη του.

από κει και πέρα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εκπλησσομαι που ο gsus τον "υπερασπίζεται". θα έλεγε κανείς ότι είναι φίλοι! λολ αστειεύομαι βεβαίως, μην σφίξετε πάλι τα μπουτάκια σας μερικοί μερικοί αυτόκλητοι υπερασπιστές! :-))

ξαναλέω. χαίρομαι που άναψε τέτοια θέμα συζήτησης. ακονίζονται τα μυαλά. :-)

Provato said...

30άρη, ετοιμάζω xl sheet με το πρόγραμμα μου το καθημερινό. σύντομα θα στο υποβάλω προς έγκριση, εντάξει; :-)


επίσης, θέλω να καταγγείλω/ρωτήσω: λέτε ο περί ου ο λόγος να έχει βάλει κάλτσα άσπρη νάηκ στο μαγιό μέσα. λολ :-)

Ναυτίλος said...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερα με τα όσα λές. Με εκφράζεις απόλυτα και γι’ αυτό δεν θα συμπληρώσω τίποτα παραπάνω.

Unknown said...

προβατάκο θα συμφωνήσω στη διαπίστωσή σου ότι πολλές φορές γινόμαστε ρατσιστές μεταξύ μας, αλλά δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο περιστατικό αφορούσε κάτι τέτοιο. Δεν κράχτηκε ο ιωάννης επειδή είναι γκέι, ή επειδή ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα -δεν αφορούσε το γένος ή την "φυλή" του αν θες (που θα ήταν ρατσιστικό)- αλλά κράχτηκε για την πολύ προσωπική επιλογή του να εμφανιστεί έτσι δημόσια. Γιατί άλλωστε ΔΕΝ αφορά την ιδιωτική του σφαίρα μια βόλτα σε μια (όπως φαίνεται) πολυσύχναστη παραλία. όχι επειδή είναι γνωστός -ισχύει για τον οποιονδήποτε. Νομίζω συχνά μυγιαζόμαστε. Δεχόμαστε να μας προσφωνήσουν με θηλυκό γένος οι γκέι φίλοι μας, αλλά θιγόμαστε να το κάνουν οι στρ8 φίλοι μας.

παρεπιπτόντως, μα καθόλου δε με συγκινεί το "ολυμπιονίκης"! σιγά κιόλας την προσφορά στην ανθρωπότητα. και οι ακροβατες του τσιρκου αφιερώνουν τη ζωή τους σε αυτο που κανουν και κοπιάζουν κλπ αλλα δεν τους κανουμε θεους. γιατί? επειδή δεν το κάνουν με μια εθνική σημαία παραμασχαλα?

(αχ, ζαλιστηκα με τοση σκεψη. θα ξαναπροβληματιστω του χρονου...)

Unknown said...

αν δηλαδή αύριο έβγαινα στο σύνταγμα με ένα ψεύτικο παγόνι στο κεφάλι μου και γινόμουν mail, θα ήταν επειδή είμαι γκέι?? ή αν ο στρ8 κολλητός μου πήγαινε παραλία με μαγιό τύπου Βέγγου δε θα γελούσες? θα ηταν επειδή είναι στρεητ?

Anonymous said...

Εξαιρετική η ανταπόκριση στο ποστ καθώς και το επίπεδο της συζήτησης. Διαφωνώ με την ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται για τις επιλογές του ιδιωτικού τους βίου, είτε αυτές αφορούν σεξουαλικό προσανατολισμό είτε την εμφάνιση και την εν γένει αισθητική τους. Το θεωρώ έως και απάνθρωπο, τη στιγμή που αυτές οι επιλογές τους δεν έχουν αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο. Προβληματισμό καταθέτω, αλλά πάντα όταν με απασχολούν παρόμοια ζητήματα, καταλήγω ότι το καλύτερο είναι να κοιτάει ο καθένας τα δικά του και να αφήνει τους υπόλοιπους ελεύθερους να εκφράζονται όπως θέλουν. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ εξαιρετικά ενοχλητικό και απρεπές ότι οι φωτό τραβήχτηκαν εν αγνοία του εικονιζόμενου και ότι εκθέτουν και την "ανώνυμη" παρέα του. START2

... said...

Δεν έχω δει τις φωτογραφίες, άν και στα email μου είδα κάποια στιγμή κατι σε Μελισσανίδη το οπόιο και διέγραψα μιας και δεν ανολιγω email πέρα από αυτά που έχουν στείλει φιλοι με λόγια-γράμμα....

Σκεφτόμουν, ότι είναι ίσως πολύ σημαντικό ο κάθε Μελισσανίδης που βρίσκεται στην θέση αυτή, να απευθύνεται άμεσα στην δικαιοσύνη, μιας και για αδικήματα τέτοιου είδους κινείται διαδικασία αυτοφώρου, άμεσες δίκες και υψηλά πρόστιμα για τους παραβάτες..όποιοι και άν είναι...

Αλλά γενικά είμαστε χώρα παράνομο-μπουρδέλο (γιατί τα νόμιμα λειτουργούμ με νόμους και αρχές)

Anonymous said...

Να πω κατ' αρχήν ότι δεν έχω δει το mail άρα δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο σετ από φωτογραφίες.

Αλλά έχω δύο ερωτήσεις - επιχειρήματα.

α) Και ο Ταμπάκος ολυμπιονίκης είναι, και ο Ταμπάκος γκέϊ (μάλλον) είναι, όλοι όμως λένε τα καλύτερα για αυτόν. Άρα είναι επί προσωπικού το ζήτημα.

β) (πιο ουσιαστικό) Αν δεις μια γυναίκα στο δρόμο ντυμένη ως ξέκωλο: βυζί/κώλος έξω λες και είναι σπαλομπριτζόλες στην κρεαταγορά, τρελή μάσκαρα (με το κιλό), λεοπαρδαλέ γόβα και γουνάκι στους ώμους. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, φαντάσου το πιο επιθετικά λυσσασμένο και κιτς λουκ που μπορείς. Αν την κατακρίνεις για αυτό, είσαι αυτομάτως σεξιστής; Μήπως απλά κατακρίνεις το χάλι της;

Ο άξιος δουλέματος είναι άξιος δουλέματος, είτε είναι στρέϊτ είτε είναι γκέϊ είτε ακόμα κι αν δεν έχει αποφασίσει και διενεργεί το σχετικό δημοψήφισμα.

Ντροπ ον μι λοιπόν. :^)

ΥΓ: Αυτό δεν σημαίνει ότι ως κοινωνία δεν έχουμε πρόβλημα. Απλά λέω ότι δεν μπορούμε εκεί να τα φορτώνουμε όλα.

Anonymous said...

mpampakis δεν υπαρχουν "αξιοι δουλεματος" (οπως εσυ το διατυπωνεις),ολοι ανθρωποι ειμαστε,δεν μπορω να καταλαβω γιατι αν εχουμε μια διαφορετικη εξωτερικη εμφανιση (οπως πχ της γυναικας που περιγραφεις) γινομαστε "αξιοι δουλεματος".

Η διαφορετικοτητα και ειδικα σε ενα τοσο ρηχο θεμα οπως ειναι η εξωτερικη εμφανιση θα επρεπε πλεον να ειναι κατι που να περναει απαρατηρητο και οχι να αποτελει αντικειμενο χλευασμου η "δουλεματος".

Αποδεχτειτε επιτελους την διαφορετικοτητα.

Provato said...

Ουφ επιτέλους, ηρεμήσαμε λίγο. τα φιλιά μου σε όλους του συμμετέχοντες, κέρδισαν τάπερ, θα το παραλάβουν σπίτι! :-)