Monday, December 01, 2008

Η οικονομική κρίση υπό διαφορετικές οπτικές γωνίες...


Ο Οπτιμιστής - "Η κρίση θα προκαλέσει διόρθωση στο οικονομικό σύστημα και θα το εξυγιάνει"

Ο Ρεαλιστής - "Ναι. Πράγματι! Υπάρχει κρίση"

Ο Καπιταλίστας - "Πρέπει να βρω δανεικά να αγοράσω μετοχές τώρα που έχουν πάρει την κατρακύλα - και να πάρω και καμία Μερσεντέ, τις πουλάνε όσο όσο!"

Ο Συνομωσιολόγος - "Οι Αμερικάνοι το έχουν στήσει όλο αυτό για να σκύψουμε το κεφάλι και να χτυπήσουν τις οικονομίες των αναπτυσσόμενων χωρών"

Ο Μηδενιστής - "Ούτως ή άλλως οδεύουμε ολοταχώς προς την καταστροφή του πολιτισμού. Και σιγά... τι είναι κρίση, τι είναι οικονομία, τι είμαι εγώ, που είμαι εγώ..."

Ο Πεσιμιστής - "Ααααααααααα, μωρή μωρή, κρύψου κάτω από το κρεβάτι μωρή καταστρεφόμαστε μωρή, Νουνού, τρέχα να πάρεις Νουνού από Σκαλεβενίτη μωρήηηηη!!!"

Ο Ιδεαλιστής - "Με αυτή την κρίση μας κάνει δώρο ο Θεός να καταλάβουμε επιτέλους ότι η κατανάλωση δεν φέρνει την ευτυχία. Οι σχέσεις φέρνουν την ευτυχία, η αγάπη, και τα σιντι της Μαριάνας Τόλη και το 'Ανθρωπε Αγάπα των Ολύμπιανζ"

Ο Κομμουνιστής - "Κρίση, ξεκρίση, πάλι ο εργάτης την πληρώνει... Το σύστημα και το κεφάλαιο θα βγουν αλώβητα. Μόνο ο απλός λαός θα θυσιαστεί! Επανάσταση like ΤΩΡΑ, now, όμως!"

Το πρόβατο - "Μαλάκα τέλεια, δεν έχουμε λεφτά να βγούμε, ΤΕΛΕΙΑ! Έλα σπίτι να εξαργυρώσουμε τα άπειρα κουπόνια για σεξάκοι, ναι!!!! ομαγκόντ αμ σο χόρνη!"

Η αδελφή - "Μωρή, λες να κάνει ο Χόντοζ προσφορά στα αηλάινερ τώρα που δεν θα έχει τόση δουλειά;"

Ο Πασόκος - "Η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έκανε τίποτε για να αποτρέψει την κατάρρευση!"

Ο Νεοδημοκράτης - "Αν δεν είμασταν εμείς τώρα θα τρώγαμε μπομπότα και θα είχαμε σισίτια!"

Η Σαμπρίνα - "Φωνέεεεεες, ακούω φωνέεεεεεες!"

Συμπλήρωσε αν θες.

8 comments:

Anonymous said...

Ο επιδημιολόγος - γες, γες, γες! δεν θα τρώει ο λαουτζίκος τις μαλακίες που έτρωγε και το καλοκαίρι θα κάνω σούπερ διακοπές χωρίς να σκάνε συρροές κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας αριστερά και δεξιά και δεν θα με καλούνε για διερεύνηση!

Gi Gaga Kouni Beli said...

Αντζελα Δημητριου: Εγω (απο και περα θα) τρωω μονο ειδη υγειινης!....

tovenito said...

ο μπλόγκερ: βρήκα ένα ακόμη επαναστατικό ποστ

Tanila said...

Νομίζω ότι ο Πρόβατος έχει σήμερα γεννέθλια.
Χρόνια πολλά κωλόγερε.

tsok said...

η φεμινίστρια: "μόνο όταν καταρρεύσει η καταπιεστική πατριαρχία θα μπορέσει να ορθοποδήσει ο κόσμος στηριζόμενος πια σε νέες βάσεις, αφού θα αναδειχθεί η εσωτερική θεά όλων των γυναικών" (πάμε να κάψουμε σουτιέν;)

uberbastard said...

Χρονια πολλα πυκνομαλλο προβατακι!

Anonymous said...

ο δικηγόρος: "με πέντε ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΕΣ αγωγούλες βγαίνουν τα έξοδα του γραφείου και το δάνειο... να θυμηθώ να πατήσω στο λαιμό τους νέους συνεργάτες μου"

Anonymous said...

EGW KATI BLOCK KOUPONIWN.....
DWSE SYNTHHMA KAI ERXOMAI GIA THN EKSASRGYRWSH ;-)

KAI AKOUW OI EISAI KAI PYKNOMALLO.... ;-)

xxx