Sunday, April 26, 2009

Τεντόπανα Πριμαβέρα Πρεμιέρα Μουβιόλα Σινεφίλα

Oh yes!

έφτασε πάλι η εποχή του χρόνου, που το αγαπημένο σου προβατίσιους, με αυταπάρνηση και αφοσίωση στην πχιοτική ενημέρωση σου κάνει, εσένα αγαπημένε σέξυ βιούερ, πρώτη παρουσίαση μερικών από τις ταινίες που θα βγουν τους επόμενους μήνες! (ως βέρος μανχατανιώτης, το θα βγουν σε μερικούς μήνες το λέω αναφερόμενος στην αμερικάνικη αγορά, εμείς εδώ αυτές τις ταινίες θα τις δούμε από εξάμηνο και βάλε... αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η υγεία πάν' απ' όλα και καλή καρδιά).

Όπως ίσως θα θυμάσαι, αυτά τα κινηματογραφικά πόστ είναι τρελά τρελά τρελά τρελά σεντόνια, από αυτά που όχι διπλό, ολόκληρο ξενώνα με κρεβάτια καλύπτουν. Οπότε: οπλίσου με υπομονή, έχε χρόνο στην διάθεσή σου, πες στην σχέση σου ότι για μερικές μέρες δεν θα τηλεφωνάς και ετοιμάσου να βουτήξεις στο προβατίσιο κινηματογραφικό σύμπαν.

Ένα σύμπαν που οι ταινίες κρίνονται με κριτήρια τέχνης, ουσίας, πχιότητας, ψυχούλας και καλού κλίματος στα παρασκήνια που βγαίνει στον κόσμο.

Φύγαμε! Καλή διασκέδαση!

Year One

Δύο κυνηγοί εξοστρακίζονται από την προϊστορική φυλή τους και αρχίζουν να περιπλανούνται στην γη των αρχών της ιστορίας. Η γεμάτη αστείες φάσεις περιπλάνηση γίνεται στους τόπους που αναφέρονται στο βιβλίο της Γέννεσης! Ο ένας από τους δύο χαρακτήρες είναι θεούσος και πιστός σε μία ανώτερη δύναμη, ενώ ο άλλος συμβολίζει τον αγνωστικιστή μέσα μας!

Γιατί θέλω να την δω: Λατρεύω τον Michael Cera. Η ταινία περιγράφεται ως "θεολογική κωμωδία"!!! χάου κουλ σάουντζ δατ!!
Γιατί δεν θέλω να την δω: Φοβάμαι ότι για να την κάνουν πιο ελκυστική στην μέση Μινεσοτιανή θα ξενερώσουν τα αστεία της. Δεν μου αρέσει καθόλου ο Jack Black!

X Men Origins - Wolverine
Ανοίγει την Πρωτομαγιά στην Αμερική και είναι το έργο που αν πάει καλά θα κάνει τον Hugh σούπερσταρ. Αν όμως δεν πάει, με τόσο απίστευτο hype που έχει, μάλλον θα τον θάψει άσχημα. Για αυτήν περισσότερο ξέρουμε κουτσομπολιά παρά επί της ουσίας: Αρχικά ξεκίνησε να γυρίζεται με την λογική "σούπερ ήρωας που βασανίζεται από αμφιβολίες και σκοτεινιές" όπως SpiderMan. Μετά, το στούντιο αποφάσισε να την κάνει πιο Mainstream και έβαλε μία παλιά καραβάνα του εμπορικού Hollywood να κάνει επιστασία στον σκηνοθέτη της, ο οποίος τα πήρε κράνα άσχημα... Στα τέλη του Μάρτη μία μισοτελειωμένη εκδοχή της διέρρευσε στο internet, με αποτέλεσμα οι studio executives ακόμα να σουρομαδιούνται αλλά και να επωφεληθεί δημοσιότητας αξίας τουλάχιστον 150 διαφημιστικών καμπανιών....

Γιατί θέλω να την δω: Μία λέξη θα σου πω. Liev Schreiber.
Γιατί δεν θέλω να την δω: Θα είναι η πιο ακριβή από τις 3 X Men ταινίες. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το στούντιο δεν θα την γαμήσει για να αρέσει στα αμερικανάκια και έτσι να είναι σίγουρο ότι θα βγάλει τα λεφτά της;

Transformers - Revenge of the Fallen
Το πρώτο Transformers, όταν μου πέρασε ο πονοκέφαλος, μου είχε αρέσει! Η συνέχειά του είναι λέει ακόμα πιο εκρηκτική και της πουτάνας. Φέρτε τα Advil ΤΩΡΑ έχω ημικρανία σε όλο μου το κορμί από τώρα (και το έργο βγαίνει στην Αμερική σε δύο μήνες!!!).

Γιατί θέλω να την δω: Ο Shia LaBeouf! Το μοντάζ της πρώτης ταινίας, ήταν ο παράδεισος του ατόμου με ADHD! Η τέλεια αφίσα της!
Γιατί δεν θέλω να την δω: Φοβάμαι ότι θα έχει ακόμα λιγότερο πλοτ από την πρώτη ταινία (που είχε πλοτ 3%...)

Terminator Salvation
20 χρόνια περίπου μετά το τελευταίο Εξολοθρευτή, έρχεται αυτό εδώ το πχιοτικό έργο, μία μίνιμαλ παραγωγή, μία ελεγεία που παρακολουθεί την εσωτερική αναζήτηση ενός ρομπότ στην προσπάθειά του να κατανοήσει την πτώση του Τείχους και την διάλυση των ιδανικών του αριστερού κινήματος... ... .. .. ..

Γιατί θέλω να την δω: Για τον μοναδικό λόγο που θέλουμε να βλέπουμε τέτοιες ταινίες: για να μάθουμε πως και πόσο έχει προχωρήσει το ειδικό εφέ!
Γιατί δεν θέλω να την δω: Νομίζω ότι το θέμα της είναι λίγο βαρύ - και φλερτάρει πολύ με το πολιτικό ντοκιμοντέρ. χιχιχιχι

Taking Woodstock
Έλα να αρχίσουν οι αποκλειστικότητες!! Αυτή είναι η νέα ταινία του Ang Lee, που έκανε αυτό με τους πούστηδες καουμπόηδες, και αναφέρεται στο Woodstock (καλά, καλά μην φωνάζεις το ξέρω ότι το κατάλαβες αυτό από τον τίτλο του έργου!!!). Βασίζεται στο βιβλίο του ανθρώπου που παρουσίαζε το φεστιβάλ τότενες, και έχει και πολύ gay υποϊστορία...

Γιατί θέλω να την δω: Παίζει ο Liev Schreiber... ... ... Ο Ang Lee
Γιατί δεν θέλω να την δω: θυμάσαι το Caution Lust? την τελευταία μπαρούφα του Lee; ...ούτε εγώ! χεχε

The taking of Pelham 123
Αν και παίζει αυτός ο μαλάκας ο Πυρετόστ το Σαββατόβραδο, αυτό το remake μία ταινίας του 74 φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Η ιστορία έχει να κάνει με έναν μισότρελο που κρατά ομήρους τους επιβάτες ενός ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ τραίνου του Νεοϋορκέζικου μετρό (αχ πατρίδα, αχ μανχάταν, αχ καταραμένη ξενιτιάααααα.... ααααααχ).

Γιατί θέλω να την δω: Σκηνοθετεί ο Tony Scott. Ο οποίος επίτηδες δεν άφησε τους δύο πρωταγωνιστές του να συναντηθούν όσο η ταινία γυριζόταν για να να κάνει πιο αληθοφανή την ένταση μεταξύ τους. Επίσης, ο Τραβόλτα παίζει τον κακό άρα λογικά στο τέλος θα σκοτώνεται εν χάου κουλ ηζ δατ!
Γιατί δεν θέλω να την δω: Πήρετοστ το Σαββατόβραδο. Τραβόλτα σε σιχαίνομαι.

Star Trek
Και όμως, ξαναβγαίνει ταινία Star Trek (μετά μου λες ότι το σενάριο Ρετιρέ 2 που έγραψα δεν θα πάει καλά). Με πλοκή που αναφέρεται στις πρώτες μέρες του αστρόπλοιου Enterpise όπου ένας πολύ μην (mean) οξωγήινος από ένα διαβολικό πλανήτη μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο με αποτέλεσμα...

Γιατί θέλω να την δω: Beat me up Scottie! Πλας, είναι παιδί του J.J. Abrams του οποίο το Cloverfield ήταν τόσο τέλειο. (lost δεν έχω δει βαριέμαι)
Γιατί δεν θέλω να την δω: Lost δεν έχω δει. Βαριέμαι (ναι, επίτηδες η επανάληψη)

Public Enemies
Σκηνοθετεί ο Michael Mann, αυτός που έκανε μεταξύ χιλιάδων άλλων την Ένταση με τον Ντενίρο και τον Πατσίνο. Πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp, στο ρόλο του Dillinger, ενός σούπερ διάσημου γκάγκστερ που την εποχή της Οικονομικής κρίσης του 1930 έκλεβε από τις τράπεζες και (κάμποσα) τα έδινε (και) στους φτωχούς. Ο Christian Bale παίζει τον FBI agent που έχει στόχο ζωής να τον συλλάβει... πεθαμένο!

Γιατί θέλω να την δω: Depp! Είναι κούκλος στις φωτό από το έργο, του πάει το γελεκάκι τρελά. Είναι η μοναδική ταινία από τα καλοκαιρινά blogbusters που ίσως καταφέρει να φτάσει στα Οσκαρζ! Επίσης, το τραγούδι των τίτλων το λέι η Πέγκυ Ζήνα (καλά, καλά, αυτό το made up εγώ....).
Γιατί δεν θέλω να την δω: Ομαγκόντ, και άλλη ταινία με γκάγκστερς; τίποτε δεν μπορεί να με συγκινήσει μετά το road to perdition. Επίσης, ο Mann καμμιά φορά μου βγαίνει λίγο ακαδημαϊκός και ψυχρός στις σκηνοθεσίες του...αρονό.

Proposal
Αν αναρωτιέσαι για το τι απέγινε αυτό κορίτσι η Σάντρα, σου έχω απάντηση. Είναι καλά και σε χαιρετά και θα την δούμε σε αυτήν την κομεντί (μα πως μου αρέσει αυτή η λέξη) όπου παίζει μία μπίτς καναδέζα που παγιδεύει έναν μούναρο Αμερικάνο για να την παντρευτεί και έτσι να πάρει την υπηκοότητα! Ναι το έχουμε ξανακούσει, α νό, α νό!

Γιατί θέλω να την δω: ...άμα σου πω ότι δεν έχω ΙΔΕΑ τι θα πεις;
Γιατί δεν θέλω να την δω: buzz σεζ ότι το καλύτερο που έχει να σου προσφέρει η ταινία είναι ότι σε κάποια σκηνή βλέπεις τους δύο πρωταγωνιστές ολόγυμνους από μπροστά (φουλ φρόνταλ το λέμε στον Βόλο). φαντάσου....

Ponyo
Μιγιαζάκι, ωραία μου ψαράκια Μιγιαζάκι (Μιιιιγιαζάκιιιιι)... η νέα ταινία του δημιουργού του Spirited Away έχει ήρωα ένα ψαράκι που θέλει να γίνει άθρωπας. Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι ίσως καταφέρει να γίνει η πρώτη ταινία του Γιαπωνέζου που θα κάνει και πολλά εισιτήρια. Για αυτό και...

Γιατί θέλω να την δω: ...στην Αγγλική έκδοση ακούγονται οι φωνές της Kate Blanchett και της Tina Fay, μεταξύ άλλων!
Γιατί δεν θέλω να την δω: Στην Ελλάδα θα φτάσει ποτέ η Αγγλική έκδοση; Ακόμα, μπορεί να μην είναι πχιοτικό να το παραδεχτούμε, αλλά οι ταινίες του τύπου είναι βαρετές για έναν ενήλικα που δεν παθαίνει μέρα παρά μέρα κρίσεις παλιμπαιδισμού. Sorry αλλά δατσ δε τρούθ. Τα έργα του είναι παιδικά! Μικρό μου Ponyo, μικρό μου Ponyo πόσο σ΄ αγαπώ...

My life in ruins
Αχ, αχ! Ελλάδα με το πολιτιστικό σου προϊόν! Η Νία ηζ μπάκ... και αυτή την φορά είναι έτοιμη να κίκ σαμ μπάτ!

Γιατί θέλω να την δω: Γιατί έχω κάνει διαφήμιση με τον Γεωργούλη παλιά, πολύ παλιά κ έχω δεθεί.
Γιατί δεν θέλω να την δω: έλα προδότη, αμέσως να μειώσεις τον άθρωπα με καριέρα, την Νία, ανθέλληνα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πάμε όλοι. επίσης με ειδοποιούν ότι τηλεφώνησε το Mamma Mia ότι θέλει πίσω το πόστερ που του έκλεψαν για αυτή την ταινία, χεχε

Moon
Ένας άντρας στέλνεται από την εταιρία που δουλεύει σε ένα απομονωμένο σημείο του φεγγαριού για να εξορύξει κάτι που χρειαζόμαστε στην γη (δεν έχει σημασία τι, δεν επικεντρώνεται εκεί το έργο). μόνη του συντροφιά, ένα ρομπότ με την φωνή του Kevin Spacey.

Γιατί θέλω να την δω: Ο πρωταγωνιστής της την περιγράφει ως μία ιστορία που ξεκινά ως κάτι που μοιάζει με τον Ροβινσώνα Κρούσο και καταλήγει ως επεισόδιο της Ζώνης του Λυκόφωτος! χμ χμ χμ.
Γιατί δεν θέλω να την δω: δεν το βλέπω να έρχεται ελλάδα... κλαααααααψ

Julie & Julia
Μία γραμματέας του 2002 αποφασίζει, πριν τα 30 της γενέθλια, να περάσει ένα χρόνο φτιάχνοντας τις συνταγές που περιγράφει στο καλλίτερό της βιβλίο η αγαπημένη της συγγραφέας-μαγείρισσα. Ενώ βλέπουμε τις "περιπετειές" της παρεμβάλονται σκηνές από την ζωή της συγγραφέως που ζούσε στο Παρίσι του 50. φιου κατάφερα να το περιγράψω μλκ είμαι θεός. Αν η ταινία πάει καλά θα είναι το τρίτο συνεχόμενο καλοκαιρινό hit για την Meryl που πια θα είναι όχι μόνο η σπουδαιότερη αλλά και η πιο εμπορική ηθοποιός της γενιάς της/μας/των/τους/ναι/σου/λέω.

Γιατί θέλω να την δω: Ακόμα μία απίστευτη και μέχρι τον πάτο μεταμόρφωση για την Streep! Παίζει και η γλυκιά πιτσιρίκα που έπαιζε και στο Doubt!
Γιατί δεν θέλω να την δω: Μου την σπάει η στημένη επιτήδευση που έχει το 90% των ανθρώπων που ασχολούνται με την υψηλή μαγειρική, καθώς και η απίστευτη αγαμησιά τους - και φοβάμαι ότι αυτό ίσως βγαίνει και στο έργο.

Harry Potter And The Half Blood Prince
Ήταν να βγει το Νοέμβρη, αναβλήθηκε, δεν μάθαμε ποτέ γιατί, μάλλον γιατί η Warner ήθελε ένα μεγάλο hit το καλοκαίρι... τελικά βγαίνει τώρα! Θα είναι πολύ πιο ανάλαφρη και χαρούμενη από τις δυο πρηγούμενες ταινίες Harry Potter.

Γιατί θέλω να την δω: Παίζει ο Γκάνταλφ (στό είχα πει ότι δεν πέθαινε στα αλήθεια στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και δεν με πίστευες)
Γιατί δεν θέλω να την δω: φοβάμαι πάλι ότι δεν θα καταλάβω τίποτα, νομίζω δεν έχω διαβάσει το βιβλίο... αρονό.

Girlfriend experience
χμ χμ χμ χμ... O Steven Soderberg αποφασίζει να ασχολήθεί με τα high class κορίτσια-συνοδούς... χμ χμφ χμφ. Το έργο δεν έχει σταρ, δεν έχει πολλά πράγματα να πεις για αυτό, και περιγράφεται ως κωμωδία...

Γιατί θέλω να την δω: Η αφίσα της είναι τέλεια. Και το tag line "see it with someone you ****" γαμεί επίσης.
Γιατί δεν θέλω να την δω: ... μα, κωμωδία; γουανταφάκ;

Funny People
επιτέλους μετά από 3242533636 χρόνια μία ταινία που ο Apatow δεν περιορίζεται στο ρόλο του παραγωγού αλλά έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο ίδιος! Είναι λέει η ιστορία ενός stand up κωμικού που μαθαίνει ότι πεθαίνει και περνά την υπαρξιακή του κρίση... Στο ρόλου του ετοιμοθάνατου ο Sandler και του κολλητού του που τον συνδράμει ο αγαπημένος μου Seth Rogen.

Γιατί θέλω να την δω: Apatow! Rogen! Sandler (λίγο)
Γιατί δεν θέλω να την δω: ταινία "συνειδητοποίησης" από τον Apatow; λίγο επικίνδυνο, του πουτ ητ μάηλντλυ. χμ χμφ χμφ.

Food Inc.
Να και ένα ντοκυμαντέρ στην παρέα μας! Το Food Inc είναι μία ταινία που απλά "καταγράφει" τι τρώει ο μέσος Αμερικάνος και πως αυτό παράγεται... κάνε ένα κλικ εδώ να δεις το τρέηλερ, δεν έχω να πω περισσότερα... αν μπορείς να δεις μόνο μία ταινία αυτή την σεζόν, αυτή είναι!

Γιατί θέλω να την δω: ομαγκόντ, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αμερικάνικα ντοκυμαντέρ. αλήθεια. είναι τόσο καλογυρισμένα. επίσης, το έργο είναι από αυτά που αν μετρήσεις την διάμετρο του εγκεφάλου σου αφού τα δεις διαπιστώνεις ότι έχει αυξηθεί από τα σκεψόνια και τα καλλιεργιόνια!
Γιατί δεν θέλω να την δω: βασικά, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Έλλάδα ούτε με σφαίρες, από το amazon το βλέπω να την αγοράζω. Αλλά τουλάχιστον, σέξυ αναγνώστη που μένεις στην Αμερική (και ξέρω ότι είστε μιλούνια)κάνε μου την χάρη να πας να την δεις! Στήριξε την! (βγάζει την προκήρυξη και την δίνει με ένταση στον σέξυ βιούερ)

Drag me to hell
Αφισάρα; ναι!!!! Και επίσης τρελό πλοτ: Μία υπάλληλος της Τράπεζας Περαιώς Οκλαχόμας για να κάνει την καλή στο αφεντικό της βγάζει σε πληστηριασμό το σπίτι μίας γιαγιάς που δεν έχει λεφτά να πληρώσει το στεγαστικό. Η γιαγιά αποφασίζει να εκδικηθεί.... και ύστερα, η ξεχύνεται η κόλαση... χεχεχε

Γιατί θέλω να την δω: Σενάριο και σκηνοθεσία από τον Sam Raimi, τον θεό που έκανε τον Spiderman πιο καλό από όσο τον φανταζόμασταν.
Γιατί δεν θέλω να την δω: εντάξει, κάνει μπαμ από μακριά ότι θα είναι το παιχνίδι ενός σκηνοθέτη που βαρέθηκε να διευθύνει μπλοκμπάστερς των 300 εκατομμυρίων και θέλει λίγο να κάνει το κέφι του. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!

District_9
Άκοου τώρα τρελή ιστορία και πες μου ότι δεν πεθαίνεις να πας να δεις αυτό το έργο: εξωγήινοι προσγειωνονται στην Νότια Αφρική και επειδή αρχίζουν και μπλέκουν σε εγκλήματα, η κυβέρνηση αποφασίζει να τους απομονώσει όλους σε μία απομακρυσμένη πόλη. Και τότε... χμ! Α, ξέχασα, όλα αυτά γίνονται στα μέσα της δεκαετίας του 80.

Γιατί θέλω να την δω: Παραγωγή από τον μεγάλο Peter Jackson του Lord of the Rings! Τέλεια αφίσα, τέλεια. τέλειο web site, τι τέλειο, απίστευτο!
Γιατί δεν θέλω να την δω: εντάξει, δεν έρχεται ελλάδα αυτό με τίποτε... λύυυυυυγμ.

bruno

Αχαχαχαχχχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχχχαχαχαχ πρέπει πρέπει να δεις το τρέηλερ αχαχααχαχχχαχΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧ

Γιατί θέλω να το δω: ααχαχαχαχχαχΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΧΑΧ αχαααχαχαχαααχαχαχαχα κοροϊδεύει τους πούστηδες ααχαχαχαααχαχαχαααχαχα
Γιατί δεν θέλω να το δω: γιατί μία φορά από το πολύ γέλιο όταν ήμουν μικρός σκότωσα, όχι καταλάθος, ένα κουτάβι τσιχουάχουα! αχααχαχαχχΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Boat that rocked
Ναι, είναι η επόμενη ταινία του κυριούλη που έκανε το 4 γάμοι και 1 κηδεία και το Love Actually! Ένας ραδιοφωνικός σταθμός, πειρατικός, εκπέμπει από ένα καράβι στα ανοιχτά της Αγγλίας μπλα μπλα μπλα μπλα...

Γιατί θέλω να το δω: Phillip Seymour Hoffman! Μέγας έρως ανίκατος μάχαν.
Γιατί δεν θέλω να το δω: Η ταινία έχει ήδη ανοίξει με αποτυχία στην Αγγλία, πατρίδα του δημιουργού της. φακ. Οι κριτικές λένε ότι έχει παρά ελάχιστες πραγματικά εμπνευσμένες στιγμές, και ότι είναι αδικαιολόγητα πολύ πολύ πολύ μεγάλο (130 λεπτά).

battle for terra!κι άλλο διαμαντάκι βρήκε το προβατάκι: Σε έναν μακρινό πλανήτη όπου ζει σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον του ένα εξελιγμένο είδος καλοκάγαθων εξωγήινων, φτάνει ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο. Επιβάτες του; Οι τελευταίοι επιζώντες από τους κατοίκους της κατεστραμένης πια Γης... οι οποίοι για να μπορέσουν να επιβιώσουν πρέπει να καταλάβουν τον πλανήτη με τον μόνο τρόπο που οι Γήινοι ξέρουμε να διεκδικούμε. Βία και πόλεμο... ασταδγιάλα ρε πούστη μου κωλογήινοι.

Γιατί θέλω να την δω: αχ, τι διαμαντάκι είναι αυτό! Μα πες μου δεν σε συγκίνησε το πλοκή; Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι και οι δύο ελληνικής καταγωγής.
Γιατί δεν θέλω να την δω: AYTO και αν δεν θα έρθει ποτέ στο ελλάντα. ένηγουέη, μην λησμονήσεις να παίξεις στο υπέροχο site για να πάρεις μία ιδές τι ωραίο που είναι.

Angels and demons (κουράγιο ήρωα, κουράγιο τελειώνουμε!)
Το πρήκουελ του Νταβίντσι Κόουντ, είναι η ταινία που υπερηφανεύεται ότι "γλυτώνει" τον κόσμο από έναν Tom Hanks με μαλλί α λα μαλλί της γριάς, λολ. χιχιχιχιχι

Γιατί θέλω και δεν θέλω να το δω: ντιβιντί και πολύ του είναι

φιου!

ανακουφ ανακούφ εντατίκ!

φιου ξανά!

και ναι, το τέταρτο κινηματογραφικό σεντόνι έφτασε στο τέλος του.

Για να δεις την επιτυχία του, να και μερικά στατιστικά:
ταινίες που καλύφτηκαν: 18
Ποπ κορν που καταναλώθηκε συνολικά από τους σέξυ βγιούερζ: 65 τόνοι
Φορές που οι σέξυ βγιούερζ είπαν "αμάν βρε αγάπη μου, έχεις λυσσάξει, τελείωνε μωρή, αχ αχ δεν θα σε πιάω στα χέρια μου, θα σε κουρέψω και μετά θα σε κάνω και κοντοσούβλι βρωμοπρόβατο": 228856446532252555 χιλιάδες
Βδομάδες που χρειάζονται για να συνέλθεις από το σεντόνι: 4
ευχαριστώ που σου αξίζουν επειδή έκατσες και διάβασες: άπειρα των απείρων των μυρίων, χεχε!

27 comments:

Ερμής said...

Το Ponyo (έχω τρέλα με οτιδήποτε ψαροειδές κυκλοφορεί και μου αρέσουν τα καρτούνια) και αυτό με το ρομπότ που έχει την φωνή του Κέβιν Σπέισι είναι τα δύο που μου τράβηξαν την προσοχή απο τις περιγραφές σου. Και το ντοκυμαντέρ ίσως...Μπράβο πάντως δεν ήξερα οτι βγαίνουν τόσες πολλές νέες ταινίες!Ευχαριστούμε που μας μορφώνεις κύριε πρόβατε!

Anonymous said...

Μην σκας βρε! νερο φευγουν τα ποστς σου! (εγω ηθελα κι αλλο :P)

Unknown said...

kalimera
1:i kainouria tainia tou xari tha einai pio analafri????pws einai dynaton,sto sygekrimeno vivlio ginetai xamos apo thanatika,s ayto einai pou pethainei k o dumbledore k eixa riksei polu klama thumamai(ara aytos o ithopoios panta tha pethainei)
2:oses den erxontai ellada gt den tis katevazeis?ektos an eisai kata tis peiratias,opote ok katalavainw
kata t alla sta xw ksanapei,wraia posts

JustAnotherGoneOff said...

Σοκ σοκ εντατίκ, στις sci-fi παρουσιάσεις είσαι μάνα και πρέπει να τις δω όλες!

Btw, αυτό το Terra... θα είμαι εις τας Λόνδρας ετούτηνες τις ημέρες οπότε... επιβάλλεται να το δω... (αν είμαι τυχερός και βρω εισιτήριο...)

ΦΟΥΛΗ said...

Mπράβο πρόβατο,πολύ επιμορφωτικό το post σου.
Ξεχώρισα μερικές ταινίες που θα ήθελα να δω.....
Angels and demon
bruno
Funny people
Moon
proposal
The taking of pelham 123
Αυτά και μη φανταστείς μόνο σε DVD
Γεια σου πρόβατο.......

aura voluptas said...

Τι ωραίο ποστ για να ξεκινάς την Κυριακή σου . Τέλειο ! Μου είχε λείψει .

Θέλω να δω αυτές με τον Ντεπ, τη Μέρυλ ( κι αυτή ωραία αφίσα ), τον Χόφμαν ( γιούπι ) και εκείνη του Σόντεμπεργκ . Τις υπόλοιπες, χμ, χμ, μάλλον στο ντιβιντί .

Το θυμάμαι το Προσοχή : Πόθος του Λι, καλέ ! Δεν ήταν και για πέταμα Προβατάκι μου, σνιφ

Τι ωραίος που είναι ο Τζάκμαν !!! Αχ ...

tsok said...

grazie σιπ!

alximist said...

Ei, probatako,
na eisai kala, xaxa, den grafw polla post, alla ayto htan empneysmeno...
Kai na skefteis oti shmera eimoyn se ena seminario, poy sto telos ena apo ta symperismta htan to poso oi skepseis mas, mas kathorzizoyn... Gia na min pw gia to fagito, (blepe documentary sto post soy)...
Bebaiws xazepsa poly sta sentonia, uf... Meril tha tin dw sigoyra, ta alla eidomen..

SK said...

Eξαιρετική ενημέρωση! Ως ημι-trekkie, ανυπομονώ να δω το Star Trek πάντως. Οι πρώτες κριτικές είναι καλές, και βγαίνει στις αίθουσες (εδώ) στις 8 Μαΐου.

Ο Depp δεν μου αρέσει, αν και φυσικά αναγνωρίζω ότι είναι καλός ηθοποιός. Απλώς το παρουσιαστικό του και η μανιέρα του δεν με ελκύουν.

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

oti exeis apokoulathei to kserame
oti ekanes theiki enimerwsi se plirwforw kai thanks
oti ksinesai stin douleia exw tin entipwsi me tetoia post pou kameis
krataw
battle for Terra
D-9
Drag Me To Hell

mou eftiakses tin mera

Anonymous said...

το τέλειο στην αφίσα του Bruno:

"Borat was so 2006"!!!!! lol

Ιφιμέδεια said...

S T A R T R E K


YESYESYESYESYESYES!!!!!!!

Α, μπα? said...

Mπράβο προβατίσιους! φοβερή ενημέρωση. Οξύκορφα τόξα αυτής της μορφής, που έχει στην Ελλάδα?

maestria said...

Σε λατρεύω γιατί με κρατάς κινηματογραφικά ενήμερη, ακόμα και τώρα που δεν θα προλάβαινα αλλιώς!
Σούπερ το σεντόνι!

Υ.Γ. Σούπερ και ο Ντεπ, μα τι πίνει;;;

Gi Gaga Kouni Beli said...

Λεπόν...

X Men Origins - Wolverine
Το περιμένω πώς και πώς, αν και το ψιλοκόβω για μουφίτσα, αλλα ποιος είμαι εγώ που θα μιλήσω για τους Χ-ΜΕΝ...

Transformers - Revenge of the Fallen
Την πρώτη τη φχαριστήθηκα, αν κι αυτή είναι ένα 3ωρο στο νερό τότε πολύ φοβάμαι πως θα πέσει rapidshare!

Terminator Salvation
Ακόμα να ψοφήσει αυτός ο Connor? Παίζει Christian Bale...αρκεί και μόνο αυτό.

Moon
Ενδιαφέρν ακούγεται...θα το ψάξω και θα σου πω εντυπώσεις

Food Inc. και Angels and demons
Θα το απορρίψω -τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! :P

Drag me to hell
Αν η ταινία είναι τόσο καλή όσο το trailer τότε οκ.

battle for terra!
Κάτι σε Terrabithia και Pan's Labyrinth μου κάνει. Για να δούμε...

Είδωλο said...

Wow ειχα αποκοψει καθε επαφη με το σινεμα
αλλα ολες αυτες οι scifi προτασεις θα με φερουν στα θερινα ολο το καλοκαιρι.

Provato said...

ερμή μουσούδη χαρά μου να "σας μορφώνω" αφού το ξέρεις, πρόβατο ίσον πχιότητα. χεχε (να δεις και άλλες ταινίες, 2 μόνο δεν φτάνουν)

ανώνυμε, αχ και χάρηκα ότι το εννούσες ότι ήθελες και άλλο και μετά είδα την γλωσσίτσα που έβγαλες, χεχε

crap thanks φορ δη κάηντ γουόρντς, γιου ροκ. Α, δεν ήξερα ότι πεθαίνει ο ντάμπλντορ, χμ χμ χμ χμ

JAGO εννοείται θα βρεις εισιτήριο... και εμείς θα λυσσιάξουμε από την ζήλια χεχε

Φούλη τα φιλιά μου!

Provato said...

aura πολύ χαίρομαι που το χάρηκες το σεντόνι χεχε... να σου πω, πόθος προσοχή δεν το έχω δει, μα τι άδικος που είμαι, χε! φιλιάααα

τσοκ χαρά μου, ένητάημ!

αλχημιστάκο φιλιά! ναι, ήταν πολύ εμπνευσμένο το πόστ σου και το καταχάρηκα! μπεε

SK ααααααααχου! ΖΗΕΛΥΩ ΖΗΛΕΥΩ ρε πούστη μου που ζεις Αμερική αααααχου! ζηλεύω. να πας να τις δεις όλες τις ταινίες που προτείνω, ακούς??? μη γίνει χαμός, σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια!!! γκρ γκρ γκρ γκρ

Ψεύτικε Πέτρε γκρ γκρ γκρ γκρ. ΕΣΥ έχεις αποκουλαθεί! και στην δουλειά δεν ξύνομαι καθόλου, απλά εγώ είμαι ικανός και μπορώ να έχω πολύ δουλειά τις καθημερινές και να κάνω και τέλεια πόστ τα σουκού! λολ χαίρομαι που σου έφκιαξα τη μέρα!

Provato said...

ανώνυμε καλά με το Μπρούνο ή που θα πεθάνουμε από τα γέλια ή που θα πεθάνουμε από αηδία, χεχε!

αδελφούλα είσαι τρέκη; δεν το ήξερα!!! χμ χμ χμ... xxxxxx

α μπά, χαρά μου! ένητάημ. Να σου πω, δεν κατάλαβα την ερώτηση, πόσο χαζός είμαι, όχι πες!!! χεχε

gi gaga τέλειο το σχόλιό σου, μπράβο σου καμάρι μου, είναι σούπερ σέξυ βιούερ, όμως μα καλά το food inc γιατί τι απορρίπτεις; please explain ASAP!

x-oyranoy ρε συ φοβάμαι μην απογοητευτείς, δεν ξέρω αν θα έρθουν οι σάηφάει στην ελλάδα, μάλλον σε ντιβιντί το βλέπω να τις βλέπουμε. χμ χμ χμ

Provato said...

αχ maestria αχ πολύ χαίρομαι που το σεντόνι μου το συμπάθησες, γιου ροκ!!! χεχεχε!

Pan said...

Καλησπέρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αγχώνει το αν θα έρθουν στην Ελλάδα ή όχι.

Internet έχεις, torrent (ελπίζω πως) έχεις, βουαλά λα σολουσιόν!!!

Άσε που πολλές μπορείς και online να τις δεις.

Provato said...

pan ρε γαμώτο δεν με εμπνέει το τορέντ, το θέλω το σινεμά μου με την μεγάλη οθόνη.... λυγμ, γι αυτό αγχώνομαι! μπεε

Anonymous said...

Ο Анонимный ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ Α(ΝΑ)ΠΑΝ(ΤΗ)ΤΑ1. Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;
Από κυτταρίνη, ημικυτταρίνη και λιγνίνη.

2. Σε ποια ακριβώς περιοχή του ουράνιου θόλου βρίσκεται το σφοντύλι;
Στη Ζενιθιακή απόσταση (Ζ = 90° - Ηλ).

3. Ποιος και ποτέ ενημέρωσε τον Ταρζάν ότι τον λένε έτσι;
Η Jane, λέγοντάς του επί λέξη: «Me Jane, you Tarzan».

4. Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;
Για να στεγνώσει. Εάν βγει χωρίς παντελόνι και είναι βρεγμένος, ενδέχεται να κρυώσει.

5. Τι σκατά σημαίνει επιτέλους Ζαβαρακατρανεμιά;
Η λέξη Ζαβαρακατρανεμιά δε σημαίνει απολύτως τίποτα, γράφτηκε την εποχή της χούντας για να περάσει τη λογοκρισία.

6. Η απαγόρευση του καπνίσματος σε χώρους εργασίας ισχύει και στις καπνοβιομηχανίες;
Ο νόμος ισχύει για όλους απαρέγκλητα.

7. Πώς λύνει το πρόβλημα με τα οδοντικά σύμφωνα όποιος μιλάει έξω από τα δόντια;
(βλ. Γεωργίου)

8. Μπορεί κάποιος να αποφασίσει οριστικά ότι είναι αναποφάσιστος;
Όχι, αλλά γι'αυτό υπάρχουν οι άλλοι.

9. Θα είχε διαφορά, αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε;
Μεγάλη, αν κατηφόριζε. Ουδεμία, αν ανηφόριζε.

10. Όταν κάποιος με μανία καταδιώξεως, καταδιώκεται πραγματικά, λέμε ότι θεραπεύτηκε;
Λέμε ότι η πραγματολογικές συνθήκες ενισχύουν την εσφαλμένη του πεποίθηση ότι δεν είναι ψυχασθενής.

11. Γιατί τα ντουλάπια στα αστυνομικά τμήματα έχουν κλειδαριές;
Για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν και οι «εσωτερικές υποθέσεις».

12. Ποιος ήταν ο αντικειμενικός σκοπός αυτού του Αλέξη, όταν κρυβόταν πίσω από τις λέξεις;
Τα διαφημιστικά έσοδα.

13. Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση 'Γύρισες';
α) Βεβαίως, εάν ρωτάς από το τηλέφωνο,
β) Στραβός είσαι;

14. Γιατί χρειάζονται πλύσιμο οι πετσέτες του ντους, αφού όταν τις χρησιμοποιούμε είμαστε καθαροί;
Διότι η υγρασία που απορροφούν οι πετσέτες, αφού σκουπίσουμε το σώμα μας, αποτελεί εστία μολύνσεως.

15. Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο, τότε γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;
Ο άνθρωπος δεν προέρχεται από τον πίθηκο, πρόκειται για συγγενικά είδη με κοινούς προγόνους.

16.Πως πήρε το όνομά της η μακαρονάδα 'πουτανέσκα';
puttanesca |ˌpoōtəˈneskə; ˌpoōtnˈeskə|, adjective [usually postpositive] denoting a pasta sauce typically including tomatoes, garlic, olives, and anchovies: : pasta puttanesca. ORIGIN Italian, from puttana ‘prostitute’ (the sauce is said to have been devised by prostitutes as one that could be cooked quickly between clients' visits).17. Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος;
Σημαίνει ότι, υποκαθιστώντας στη ρήμη του λόγου το ρήμα στέκομαι, τονίζουμε καθ'υπερβολή τη δυσαρέσκειά μας στην ορθοστασία;

18. Τα ΑΤΜ γιορτάζουν της Αναλήψεως;
Όχι, τα ΑΤΜ δεν πιστεύουν στον Θεό.

19. Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν 'τελευταία ειδοποίηση' για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ασχολούνται ξανά μαζί μας ;
Για τα λεφτά.

20. Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες, αφού σκοτώνουν πολλούς;
Διότι αποστέλλονται αεροπορικώς σε συγκεκριμένο παραλήπτη.

21. Πώς λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο;
Happy meal.

22. Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται TWENTY;
Όχι, κανονικά θα έπρεπε να λέγεται ΖΗΡΟΟΥ.

23. Γιατί λέγονται πολύ-θρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;
Δεν κάθεται μόνο ένας, αλλά τρεις. Ένας στη μέση και δύο στα χερούλια.

24. Σε τι τεστ επιδεξιότητας υποβάλλεται ο κώλος, ώστε να αποκτήσει τελικά το δικαίωμα στο μεταξωτό βρακί;
Στην κονόμα.

25. Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;
α) Το σύμβολο @ μοιάζει με ένα σχέδιο μονοκοντυλιά που κάναμε παιδιά για να ζωγραφίζουμε ένα παπάκι, και πιο συγκεκριμμένα μοιάζει με το μέρος του σχεδίου που απεικονίζει τον κορμό και τη φτερούγα του παπιού σε προφίλ,
β) Στον μπροστινό τροχό.

26. Ο Κουτρούλης πόσους προσκεκλημένους έχει τελικά στο γάμο του;
Ήταν ανοιχτός γάμος.

27. Υπάρχει κάποιος ψυχοπαθής που δημιουργεί συστηματικά λάκκους στις φάβες;
[Ουπς, πρέπει να το σταματήσω αυτό.]

28. Τελικά, τι νούμερο ήταν ο "Δόκτωρ Νο";
Μεγάλο νούμερο.

29. Γιατί κάποιον δεν τον κλείνουν στο τρελάδικο όταν δηλώνει ευθαρσώς ότι «μιλάει με τις ώρες»;
Δίοτι δεν κυριολεκτεί.

30. Τι βύσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο;
Το κόμμα.

31. Αυτό το 'διαφανές περιτύλιγμα με τις φουσκάλες που κάνουν τσούκου -τσούκου και κάθονται όλοι και τις σπάνε σαν υπνωτισμένοι', ξέρει κανένας πως λέγεται με μία λέξη;
Bubble-Wrap™ [Noun: plastic packaging material in sheets containing numerous small air cushions designed to protect fragile goods, (aeroplast).]

32. Αφού λένε πως το κολύμπι κάνει καλό στη σιλουέτα, πώς εξηγούν τις φάλαινες;
Δεν κατάλαβα, μια χαρά είναι οι φάλαινες.

33. Οι επιγραφές που λένε πως 'επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε σκυλιά που οδηγούν τυφλούς', περιμένουν ότι θα διαβαστούν από τα σκυλιά ή από τους τυφλούς;
Περιμένουν ότι θα διαβαστούν από εσένα και εμένα που τις βλέπουμε, ώστε να σεβαστούμε εκείνους που δεν τις βλέπουν και πρέπει να εισέλθουν.

34. Τι εργαλεία έχουν πια αυτά τα 'πράσα' και πιάνουν συνέχεια διάφορους εκεί;
Είναι πολύ απλό, δε μπορείς να κρυφτείς στα πράσα.

35. Πόσα χρόνια διαρκεί ένα 'ζαμάνι';
100 χρόνια, καθότι zaman στα τούρκικα σημαίνει αιώνας.

36. Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο;
Δίοτι η συγκεκριμένη χημική ουσία (cyanoacrylates) παρουσιάζει τις επιθυμητές ιδιότητες, ερχόμενη σε επαφή με κάποιο υλικό, μόνο όταν βρίσκεται σε πολύ μικρές ποσότητες, άσχετα με το εάν παραμένει σε δοχείο ή/και εκτίθεται στον αέρα.

37. Γιατί όταν παίρνουμε λάθος τηλέφωνο η γραμμή δεν είναι ποτέ κατειλημμένη;
Οι πιθανότητες να είναι ή να μην είναι κατειλημμένη η τηλ.γραμμή που καλείς, δεν εξαρτάται από το εάν γνωρίζεις ή όχι τον αριθμό που πληκτρολογείς. Η δε συχνότητα να μην εμφανίζονται κατειλημμένες οι γραμμές που καλούμε εσφαλμένα, οφείλετε στο ότι σπανίως καλούμε λάθος αριθμό.

38. Τι συμβαίνει στην περίπτωση που δύο συνδρομητές με αναμονή κλήσης, τηλεφωνηθούν ακριβώς την ίδια στιγμή;
Η τηλ. γραμμή είναι κατειλημμένη.

39. Γιατί οι αριθμοί στο κομπιουτεράκι είναι τοποθετημένοι ανάποδα σε σχέση με τους αριθμούς στα κινητά τηλέφωνα;
Δίοτι τα κινητά τηλέφωνα κατασκευάστηκαν μεταγενέστερα, αξιοποιώντας διαφορετικές πατέντες και με διαφορετικά κριτήρια χρήσης.

40. Δεν είναι περιττό να χτυπάει το τηλέφωνο πριν το σηκώσουν στις γραμμές
των Μέντιουμ, και γιατί πριν επισκεφτούμε ένα Μέντιουμ πρέπει να κλείσουμε ραντεβού;
Δίοτι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι μέντιουμ ψεύδονται.

41. Αν σήμερα έχει μηδέν βαθμούς Κελσίου και αύριο κάνει δύο φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο;
Η θερμότητα (το κρύο ή η ζέστη) δεν μετριέται ποσοτικά, αλλά με αναφορά στην ποσοτική μεταβολή που παρατηρείται σε μια στήλη υδραργύρου.

42. Πώς έρχεται ένας χιονοκαθαριστής το πρωί στη δουλειά του;
Με πολλή μεγάλη δυσκολία.

43. Γιατί η λέξη "μονοσύλλαβη" είναι πεντασύλλαβη και γιατί η "συντόμευση" είναι τόσο μεγάλη λέξη;
Και γιατί θα έπρεπε να είναι αλλιώς;

44. Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν αμέσως κάποιον που τους λέει ότι ο ουρανός έχει 400 δις αστέρια, ενώ όταν τους πει ότι το παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο πάνε και το ελέγχουν με το δάχτυλο;
Δίοτι το πρώτο απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ελεγθεί.

45. Γιατί η λεμονάδα αποτελείται από συντηρητικά, όταν το απορρυπαντικό για τα πιάτα περιέχει πραγματικό χυμό λεμονιού;
Κανένα απορρυπαντικό δεν περιέχει πραγματικό χυμό λεμονιού.

46. Υπάρχει άλλη λέξη για το "συνώνυμο";
Φερώνυμο.

47. Αν ένας σχιζοφρενής απειλεί να αυτοκτονήσει, μπορεί να κατηγορηθεί για ομηρία του εαυτού του;
Με έναν καλό δικηγόρο, βεβαίως.

48. Πώς θα ήταν οι καρέκλες, αν τα γόνατά μας λύγιζαν ανάποδα;
Η «πλάτη» της καρέκλας θα στήριζε το στομάχι μας.

49. Γιατί τρέχουν οι μύτες και τα πόδια μυρίζουν;
Πρόκειται για περικοπή και ευφημισμό στη ρήμη του λόγου. Τρέχουν οι μύξες από τις μύτες και βρωμάνε τα πόδια είναι το ορθό.

50. Γιατί ένα βενζινάδικο που είναι 24 ώρες ανοιχτό έχει κλειδαριά στην πόρτα;
Ενδεχομένως, δίοτι είναι self-service.

51. Γιατί τα επιβατικά αεροπλάνα έχουν σωσίβια αντί για αλεξίπτωτα;
Δίοτι τα καθίσματα των επιβατικών αεροπλάνων δεν εκτινάσσονται σε περίπτωση βλάβης του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, ώστε να μπορεί να γίνει χρήση αλεξίπτωτου από τους επιβαίνοντες.

52. Αφού το μαύρο κουτί των αεροπλάνων δεν παθαίνει τίποτα κατά τη σύγκρουση, τότε γιατί δεν φτιάχνουν ολόκληρο το αεροπλάνο από το ίδιο υλικό;
Ακόμα και το μαύρο (πορτοκαλί) κουτί παθαίνει ζημιές κατά τη σύγκρουση.

53. Είναι λογικό οι επιγραφές «Ξεπούλημα λόγω διάλυσης» να δείχνουν τόσο ενθουσιώδεις;
Λογικότατο, δεν κλείνουν το κατάστημα, ξεφορτώνονται το στοκ.

54. Τι χρησιμεύει η τρύπα στα ντόνατς;
Η τρύπα στα ντόνατς χρησιμεύει στο να ψήνεται ομοιόμορφα η ζύμη.

55. Στην Αφρική πως ονομάζεται το αράπικο φιστίκι;
Goober pea.

56. Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί;
Τυρί.

57. Αυτός που γράφει το 'ακόμα πιο νόστιμο' στις συσκευασίες των γατοτροφών, πώς είναι τόσο σίγουρος;
Το αποδεικνύουν οι εργαστηριακές μελέτες σε πειραματόζωα.

58. Γιατί δεν υπάρχει γατοτροφή με γεύση ποντικιού;
Δίοτι τις γατοτροφές τις αγοράζουν άνθρωποι, οι οποίοι για ψυχολογικούς λόγους σιχαίνονται τα ποντίκια και προτιμούν να αποφεύγουν κάθε σχετική αναφορά στα εδώδιμα προϊόντα που αγοράζουν.

59. Γιατί οι πίτσες τοποθετούνται σε τετράγωνα κουτιά αφού είναι όλες στρογγυλές;
Διότι τα τετράγωνα κουτιά κατασκευάζονται πολύ πιο εύκολα.

60. Τι περιμένει να ακούσει η μακαρονάδα «Pesto»;
Πόσο νόστιμη είναι.

61. Γιατί το ξινόγαλα έχει ημερομηνία λήξης;
Διότι η ξινή γεύση του γάλακτος στην περίπτωση αυτή δεν συνεπάγεται την ακαταλληλότητα του προϊόντος και για να αποφεύγονται κρούσματα δηλητηρίασης πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία λήξης του.

62. Πόσο γρήγορα πρέπει να πίνεται επιτέλους ο "στιγμιαίος" καφές;
Μονορούφι.

63. Τι κάνουν όλη αυτή την καφεΐνη που περισσεύει, όταν μετατρέπουν τον κανονικό καφέ σε ντεκαφεϊνέ και τι κάνουν αυτό που περισσεύει, αφού ανοίξουν την τρύπα στο μακαρόνι;
You don't wanna know.

64. Τι γεύση έχουν τα λυσσακά;
Πικρόχολη.

65. Εκτός από τις ΗΠΑ, έχουν 4η Ιουλίου και στην Αγγλία;
Ναι, είναι η επόμενη μέρα από την 3 Ιουλίου.

67. Μερικοί μήνες έχουν 31 μέρες. Πόσοι έχουν 28;
Όλοι.

68. Ένας χωρικός έχει 17 πρόβατα και όλα εκτός 9 πεθαίνουν.Πόσα επιζούν;
9.

69. Πόσα γραμματόσημα των 10 λεπτών υπάρχουν σε μια δωδεκάδα;
Προφανώς σε μια δωδεκάδα υπάρχουν 12 γραμματόσημα.

70. Διαίρεσε το 30 με 1/2 και πρόσθεσε 10. Πόσο κάνει;
70.

71. Επτά και πέντε μας κάνουν έντεκα ή ένδεκα;
7+5=12.

72. Αν υπάρχουν 3 μήλα και πάρεις 2, πόσα μήλα έχεις;
2.

73. Οι γιατροί που τρώνε ένα μήλο την ημέρα είναι μαζόχες;
Είναι υγιείς.

74. Ο γιατρός σου δίνει 3 χάπια λέγοντάς σου να παίρνεις ένα κάθε μισή ώρα. Σε πόσα λεπτά θα πιεις τα χάπια;
Σε 60 λεπτά.

75. Γιατί κατά την θανάτωση των βαρυποινιτών στις ΗΠΑ με ένεση απολυμαίνουν τις βελόνες;
Ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος μόλυνσης αυτών που θα χορηγήσουν τη θανατηφόρο ουσία.

76. Μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να παντρευτεί την αδερφή της χήρας του;
Όχι, διότι δε βρίσκεται εν ζωή.

77. Αφού ο Θεός είναι παντοδύναμος, ο διάβολος συνεχίζει να υπάρχει λόγω fair play; Και αφού υπάρχει Θεός, γιατί οι εκκλησίες έχουν αλεξικέραυνα;
Η ύπαρξη του Θεού δεν ακυρώνει το κακό, συμπεριλαμβανομένων και των φυσικών καταστροφών, διότι στην αντίθετη περίπτωση ο άνθρωπος θα έπαυε να είναι ελεύθερος, ώστε να επιλέξει μεταξύ του καλού και του κακού.

78. Όταν ένας παπάς βγει στη σύνταξη, γίνεται άθεος;
God, no!

79. Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;
Διότι δεν τα βρίσκει με τη νύφη.

80. Τι μέσο χρησιμοποιεί ένα βουνό για να πάει στον Μωάμεθ;
Τη μετεώριση.

81. Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο 'γκρεμό' και στο 'ρέμα', έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;
«Ισορροπώντας».

82. Ποιος εισπράττει τα συγγραφικά δικαιώματα για την Παλαιά Διαθήκη;
Ουδείς (όχι ο αναντικατάστατος, ο άλλος).

83. Οι μικρές αγγελίες είναι μικρές σε σχέση με τι;
Σε σχέση με τον αριθμό των λέξεων.

84. Τι γίνονται οι «ημερίδες», όταν νυχτώνει;
Τελειώνουν.

85. Έχει δει κανείς άσπρα μεσάνυχτα;
Οι κάτοικοι της Φινλανδίας.

86. Από πού παίρνει ρεύμα το Μπλε Ελεκτρίκ;
Από τον ήλιο.

87. Με τι ταχύτητα απλώνεται το σκοτάδι;
Με την ίδια ταχύτητα που μαζεύεται το φως.

88. Αφού το σύμπαν διαστέλλεται, γιατί κάθε μέρα δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να βρω να παρκάρω;
Διότι η γη δε διαστέλλεται και τα αυτοκίνητα αυξάνονται.

89. Γιατί τα λένε meeting, αφού όσοι συμμετέχουν γνωρίζονται ήδη;
90. Διότι η λέξη meeting έχει πολλές σημασίες και στη προκειμένη περίπτωση η χρήση της δηλώνει τη συνάντηση των συμμετεχόντων και όχι τη γνωριμία.

91. Αφού όλοι αυτοί "απευθύνουν χαιρετισμό", γιατί μετά δεν φεύγουν;
Διότι απευθύνουν χαιρετισμό και όχι αποχαιρετισμό.

92. Στην ερώτηση 'θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;', η απάντηση ' πάρτε τα 'αρχίδια' μου', θεωρείται θετική ή αρνητική;
Εάν είσαι άρρεν και προσυπογράφεις τα λεγόμενά σου, θεωρείται θετική.

93. Πού ακριβώς βρίσκονται τα πρέκια;
Πρέκι: 1) οριζόντια δοκός που τοποθετείται στο πάνω μέρος παραθύρου ή πόρτας για να στηρίξει τον τοίχο πάνω από το άνοιγμα αυτό. -Γεώργιος Μπαμπινιώτης94. Σε ποιο ακριβώς σημείο του αιδοίου δένεται το καράβι;
Στο σημείο G.

95. Η λέξη 'Αμφιλοχίας' κρύβει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο;
If you think so.

96. Γιατί για να τερματίσουμε τη λειτουργία του pc πατάμε «Έναρξη»;
Διότι δεν ανακαλύψατε ακόμα τα Mac.

97. Που πάνε όλες οι λέξεις όταν πατάω delete;
Παραμένουν αποθηκευμένες ως ψηφία, αλλά καταργείται η συντόμευση στον σελιδοδείκτη, έως ότου αντικατασταθούν από άλλες λέξεις.

98. Πώς γίνεται να πετάξεις στα σκουπίδια ένα σκουπιδοτενεκέ;
Τον αφήνεις δίπλα στον κάδο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

99. Τις πόρτες που ανοίγουν αυτόματα με φωτοκύτταρο πώς τις καθαρίζουν;
Απενεργοποιώντας προσωρινά την αυτόματη λειτουργία του φωτοκυττάρου.

100. Που πάει ο καιρός όταν φεύγει.
Εντυπώνεται στη μνήμη μας.

101. Ποιά από τις δύο είναι η άλλη όψη του νομίσματος;
Αυτή που δεν βλέπεις.

102. Πώς ονομαζόταν ο επιστάτης του Κάρουζελ;
Φερμίν.

103. Πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη;
Η άνοιξη φέρνει τους κούκους και όχι οι κούκοι την άνοιξη.

104. Γιατί λέμε "κοιμάται σαν μωρό", όταν τα μωρά ξυπνάνε κάθε δύο ώρες;
Όταν λέμε ότι "κοιμάται σαν μωρό", εννοούμε ότι αυτός στον οποίο αναφερόμαστε δε βλέπει εφιάλτες, δηλαδή ότι ο ύπνος του είναι γαλήνιος, άσχετα με το εάν σηκώνεται συχνά ή όχι.

105. Πως μπορείς να ξεφορτωθείς ένα μπούμερανγκ;
Μπορείς να το δώσεις σε εμένα.

106. Πόσα ζώα από κάθε είδος πήρε ο Μωυσής μαζί του στην κιβωτό;
Ο Μωυσής δεν είχε κιβωτό, ο Νώε είχε.

107. Ο Νώε συμπεριέλαβε και τερμίτες στην Κιβωτό;
Προφανώς, για να μην τη βρίσκουνε οι αρχαιολόγοι εδώ και τόσους αιώνες.

108. Με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην Κιβωτό;
Τα ψάρια δε χρειάστηκε ποτέ να μπουν στην Κιβωτό.

109. Οι γοργόνες κάνουν απολέπιση;
Δεν υπάρχουν γοργόνες.

110. Αν διασταυρωθεί μια αλογόμυγα και μια χρυσόμυγα θα προκύψει ένα χρυσό άλογο;
Θα προκύψει μια βιασμένη αλογόμυγα.

111. Γιατί η γεύση των αβγών δε θυμίζει καθόλου κοτόπουλο;
Διότι η γριά η κότα έχει το ζουμί.

112. Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;
Η γεννετική πληροφορία της κότας υπήρχε στο αυγό του προηγούμενου είδους που τυχαία μεταλλάχτηκε.

113. Πρώτα εμφανίστηκαν τα μυρμήγκια ή οι μυρμηγκοφάγοι;
Τα μυρμήγκια.

114. Πόσα απίδια χωράει ο σάκος;
Άσ'τα σάπια ρε.

115. Αντί να φεύγουμε «σιγά-σιγά» δε θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα και μετά να φύγουμε «γρήγορα-γρήγορα»;
Δε φεύγεις ποτέ «γρήγορα-γρήγορα», όταν περνάς καλά.

Ε, ΜΑ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΡΗ ΛΕΜΕ! LOL

Provato said...

...ναι συμφωνώ, δεν τελείωνε...

ΑΛΛΑ το διάβασες όλο χιχιχιχιχι

Gi Gaga Kouni Beli said...

Το Food Inc το απορρίπτω για λόγους κανιβαλισμού (βλ. αγελάδα! Έλα, σε έχω και για πιο έξυπνο!)

Anonymous said...

Σε ποιό ακριβώς σημείο του αιδοίου δένεται το καράβι; Στο σημείο G. χαχαχαχα :-P

Provato said...

gigi αυτό που με είχες για έξυπνο χμφ χμφ χμφ.... (μη βαράς μωρέ, χεχε)

ανώνυμε point taken! μπεε