Sunday, June 21, 2009

Show bizz verbs of the week

Χωρίστηκαν το δάκτυλο του ανθρώπου από το το χέρι του θεού στην φημισμένη τοιχογραφία στην Cappela Sixtina... επίσης, κόπηκαν τα Χέρια του αγάλματος του Χριστού στο Rio De Janeiro... Και τέλος ένα αεροπλανοφόρο έπεσε πάνω στον Άσπρο Σπίτι... φακ

όλα αυτά... εδώ:


αυτό το σούπερ ανατριχιαστικό που είδες, είναι το καλλίτερο τρέηλερ όλων των εποχών. Αφορά την νέα ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη ταινιών καταστροφής Roland Emerich - που βασίζεται στην ιδέα "οι Μάγιας είπανε ότι το 2012 ο κόσμος θα καταστραφεί... ε, ναι, είχαν δίκιο" (σημείωση πρόβατο: μλκ πάμε ΝΑΟΥ για σεξάκοι, μόλις που προλαβαίνουμε για ένα κουήκη μέχρι τότε). σε ικετεύω δες το το τρέηλερ, είναι απίστευτο φεστιβάλο εφέ ΜΛΚ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ! πχιότητα στις αίθουσες.

Στεναχωρήθηκα πολύ που έμαθα ότι η Sonique η οποία είχε βγάλει αυτό το σούπερ χητάκη πριν από 9 χρόνια,

έχει καρκίνο στο στήθος που δυστυχώς έχει κάνει μετάσταση. Bless you Girl, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά!

Παρέλαβε η Μετζένα το νέο μαλαουϊανό παιδί της. Το παιδί της ήρθε με συστημένο κουτί, σε ειδική συσκευασία DHL με τρύπες για να μπορεί να αναπνέει (το παιδί, όχι η Ματζ, αυτή δεν χρειάζεται εδώ και χρόνια να αναπνέει το ταπεινό οξυγόνο που εμείς οι πληβείοι έχουμε ανάγκη). Mercy Chifundo James (έτσι λέγεται το μωρό) καλωσόρισες την νέα σου ζωή...(ελπίζω τώρα με το μωρό η γρία Μάτζ να αφήσει για καμία πενταετία τα σχέδια για νέο cd, αχ μακάρι).

Σκίζει και θριαμβεύει η πιο γλυκειά αντιπαθητική του Χάληγουντ, η Sandra Bullock! H νέα της ρομαντικιού κιουμεντή μάζεψε πάνω από 34 μύρρια δολλάργια (σχεδόν όσα στοίχισε η παραγωγή της, 40) το πρώτο Σουκού της προβολής της και φυσικά είναι νούμερο ένα στο μποξ όφισ της Αμερικιούς. Ετοιμάσου τώρα μετά από αυτό να δεις το Σαντράκι σε πολύ πολύ μεγάλες παραγωγές. Όσο για τον Κιάνου Ρήβζ, συμπρωταγωνιστή της στο Σπήντ αν θυμάσαι, χμφ η τύχη του αγνοείται ακόμα. Δες εδώ το trailer του proposal, όμορφο και γλυκό είναι το Σαντράκι, το συμπαθώ αν και αντιπαθητικό:

στην ελλάδα ανοίγει την Πέμπτη.

επιστρέφει μία από τις πιο μαγικές και μαγεμένες ελληνίδες συγγραφείς, η Ζυράννα Ζατέλη. Το νέο της βιβλίο, μέρος μία τριλογίας που χέστηκα κιόλας, δεν πα να είναι και πενταλογία, να την διαβάζω θέλω, βγαίνει την άλλη δευτέρα. Αυτό είναι μόνο μία βδομάδα από αύριο και όλοι όλοι όλοι το περιμένουν με την αγωνία και την προσδοκία που του αξίζει. Να και το εξώφυλλο του. Το πάθος χιλιάδες φορές: (ξέρεις ρε μαλακιζμένο ποια είναι Η Ζατέλη ή θα γίνει χαμός βραδιάτικο; ου να χαθείς, άμα σου έλεγα Πετρούλα, θα γυάλιζε το μάτι σου... ουστ).

Τέλος έπεσε η Pixie Lot, ακόμα μία σούπερ άχρωμη και μελανζέ ρέπλικα της ανεπανάληπτης Dusty, από το νούμερο 1 της Μεγάλης Βρεττανίας. Την θέση της πήραν (να 'ναι ευλογημένοι) ο Γάλλος David Guetta, με την Kelly Rowland στο όφωνο, με ένα τραγούδι που ανυπομονώ να το χορέψω δίπλα σε πισινάκι παρέα με άλλα τσουπωτά πισινάκια. χεχε
Όταν η αγαπή κάνει κουμάντο - When love takes over (σαν χητ της Μοσχολιού ακούγεται, λολ):

5 comments:

aKanonisti said...

Πω πω.... κάτι σε Κάιλι Μινογκ...στα αγάμητα της...μου θύμησε το τραγουδάκι...

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

alienlover said...

"σαν χητ της Μοσχολιού ακούγεται"
μη ρε πρόβατε γμτ, πήγε όλο το ποστ λάδι και μ'αυτό έφτυσα το νερό που έπινα στο μακ ρε γμτ. μη τα λες έτσι αυτά.

Yiannis/Pefki said...

Afto den einai post alla i super katerina...(Ok me exeresi ti Z.Zateli)me aima dakria kai idrwta...
-H S.Bullock einai TO xenerwma...
-To singlaki twn Rowland/Guetta einai gia gelia/klamata
Pes mas se parakalw thn gnwmi sou, pou thn exw se megali ektimhsh, thn gnwmi sou gia to drama pou perna toutes tis meres (pou einai apofrades) o Andreas o Mikroutiskos. PPLLEEEEAAAAASSSSSEEEEE

Ερμής said...

Καλέ μας ξεσηκώνεις απο τώρα για μια ταινία που θα βγεί τον Νοέμβρη???Ξαναθύμισε το μου τέλη Οκτωβρίου σε παρακαλώ. Πάντως αυτό που δεν μπορώ σε αυτές τις ταινίες είναι οτι το Dolby Surround είναι στο τέρμα και όλα αυτά τα εφέ καταστρέφουν τα ευαίσθητα ακουστικά μου νέυρα!Να θυμηθώ να πάρω ωτασπίδες.

Anonymous said...

η ροουλαντ μαρέσει, ο μικρούτσικος δεν θάπρεπε να υπάρχει και την ταινία πεθαίνω να τη δω. τελεία.