Saturday, October 03, 2009

Να μπορούσα στο Λίβανο, να είχα εγώ βενζινάδικο

Οκ, κανονικά δεν θα έπρεπε να το ομολογήσω αυτό, αλλά ο λόγος που γράφεται τούτο το ποστ είναι διότι τις προάλλες εδέχθην απειλητικό τηλεφώνημα από Αραβίδο Μαφιόζο που μου είπε ότι προσβάλω την Αραβία ολάκερη που όλο γράφω κ αναλύω βίντεο κλιπ γυναικών παπ στάρζ, κ αν θέλω το καλό μου καλά θα κάνω να ασχοληθώ κ με έναν άντρα τραγουδιστή.

Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα αλλά μετά από κανένα μισάωρο που έβγαινα από το σπίτι είδα δύο τύπους με κελεμπία να σκοτώνουν ένα τυφλό γατάκι, οπότε είπα "ας μην το ρισκάρω, η απόσταση από το γατάκι στο πρόβατο είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρή, τράστ μη, στο κάτω κάτω τι ψυχή έχει ένα ποστ";

Φύγαμε λοιπόν, παρουσίαση αραβικού κλιπ με άντρα, που σαν πράξη όχι μόνο εγγυάται την ασφάλεια μου αλλά, συν τοις άλλοις, είναι κ θησαυρός δημιουργικότητας!

Ο Τζαμάλ είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου κάπου στο Ότομπαν που συνδέει την Δαμασκό με το Κάιρο. Όμως, όσο κ αν "ιδιοκτήτης βενζινάδικου" είναι δουλειά λουκούμι για εκεί, για τον Τζαμάλ τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Έχει να δει πελάτη ουουουουουουουουουουουοου ένας Αλλάχ ξέρει πόσους μήνες. Περνάνε φορτηγά, περνάνε Χάρλεη, περνάνε λεωφορείο, τίποτα, τζίφος! Κανείς δεν θέλει να γεμίσει στου Τζαμάλ. Πάνε παρακάτω. Κάποια στιγμή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. "Ασταδγιάλα βαρέθηκα. θα κάνω διαφημιστική καμπάνια".

Κ ηντήντ προσλαμβάνει έναν χοντρό τριχωτό με βρώμικο φανελάκι, του δίνει κ ένα χαρτόνι με ένα χάρντ σέληνγκ μήνυμα κ εύχεται για το καλλίτερο. Έλα όμως που έναν χοντρό τριχωτό (τον μέσο Άραβα οδηγό δηλαδή) δεν τον προσελκύεις με άλλο χοντρό τριχωτό! Κ έτσι η καμπάνια του Τζαμάλ πάει στράφι - όπωςκ πριν κανείς οδηγός δεν διαλέγει το βενζινάδικό του. Τι να κάνει κ αυτός "σιγά μην κάτσω να σκάσω, θα πέσω να κοιμηθώ στην αντλία δίπλα, ασταδγιάλα γκρ γκρ γκρ", λέει, κ τον παίρνει.

Όμως με τέτοια συμπεριφορά δεν γίνονται ειλικρινείς σχέσεις που να βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό κ την κατανόηση. Κ, επόμενο είναι, τα πράγματα για τον Τζαμάλ αρχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Στην αρχή τον παρατάνε οι φίλοι του, που μάλιστα δουλεύουν όλοι στο βενζινάδικο. Η χαριστική βολή έρχεται όταν τον παρατά κ η κοπέλα του, η οποία εκτός του ότι μοιάζει απίστευτα στη τρίτη ξαδέλφη της Λέηντηζ Άντζης επιπλεόν έχει κ προσφορά αρραβώνα από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Shell. Τρελή είναι να πει όχι;

Eκεί ο τζαμάλ καταλαβαίνει ότι το πράγμα είναι πια εκτός ελέγχου. "είναι κρίμα, λυπηρό κ άδικο, να μαραζώνει έτσι ένα βενζινάδικο" σκέφτεται. Κ αποφασίζει να βάλει τα μεγάλα μέσα. Γυναίκες! Πηγαίνει στον επίσημο προμηθευτή γυναικών της περιοχής και......

η συνέχεια, όμως, εδώ:



[α, κ επειδή έχει σημασία, αυτό το τραγούδι είναι τραγούδι.... χωρισμού! εντάξει, είναι ΠΟΛΥ μπροστά οι άθρωπες.
κ ναι, εννοείται ότι στο τέλος μετανοημένη η πρώην του έρχεται να παρακαλέσει αλλά αυτός, πολύ σωστά, δεν δίνει δεκάρα, έλεος δηλαδή, τι μουλάρα, όταν πήγαινε χάλια η δουλειά τον παράτησε κ τώρα που πήγε καλά επιστρέφει!!!! Γενικά μου αρέσει στο βίντεο ο αναβαθμισμένος τρόπος που παρουσιάζουν την γυναίκα - είναι ίσως το μεγαλύτερό του προτέρημα, μαζί με τον χοντρό με την πινακίδα]

12 comments:

Hfaistiwnas said...

Αυτό θα πει επιχειρηματικό πνεύμα!

YO!Reeka's said...

μαστερπις κανονικά. έτσι θα ξεπεραστεί η κρίση, με ιδέες.

Litanie des Saints said...

Χάνομαι!

sstamoul said...

Προτιμώ τα βίντεο-κλιπ των γυναικών: έχουν μέσα πιο ωραίους άντρες! :-)

guideline said...

ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ.ΧΑΧΑΧΑ ΜΕΓΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΖΑΜΑΛ

Parsifal said...

Οι χοντροί κοστουμάτοι που χορεύουν -αχαρα- μεσα στο κονβερτιμπλ ΤΤ ????? Το αυτοκίνητο των Dukes? o break-dancer που κυλιέται στα πατώματα του βενζινάδικου ??? Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς, τίιιιί????

Provato said...

είδες ηφαιστιωνάκο μας; χεχεχε

Yo!reeka συμφωνώ οι ιδέες κ η αντιμετώπιση της γυναίκας με ισότητα! λολ

Litanie Μη, μη χάνεσαι, κ πάμε να βάλουμε βενζίνη το αυτοκίνητο! χεχεχε

sstamoul άντε πες το αυτό στους μαφιόζους που με απείλησαν! τι να κάνω λυγμ!

Gudeline έτσι χτίζονται οι μεγάλες αλυσίδες κ οι πολυεθνικές!

Parsifal νομίζω ότι ζηλεύεις το μεγαλείο του άντρα (που σκηνοθέτησε) xxxxx

ΗarryTsopanos said...

Τελικα εισαι παρα(δια)νοια σκετη καποιος γνωστος μου το ειχε πει και εκανα λαθος να μην το πιστεψω τοτε.

tsok said...

μωρέ φτυστός ο τζεμπούρ είναι! κι έλεγα τί κάνει το παλουκάρι τώρα που είναι σε άνευ αποδοχών άδεια...
(πικραμένη αεκτσού speaking)

Provato said...

χάρη, ποιος γνωστός, ποιος γνωστός ε; χεχεχε

tsok τι είναι τζεμπούρ; άθρωπας;

tsok said...

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_74048.jpg

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%BA_%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81

οι απορίες πρέπει να λύνονται

Provato said...

ok ok i got it χεχεχε