Wednesday, May 14, 2014

Ένα βήμα παραπέρα από την Κοντσίτα


...Τι θέλεις να ξέρουν για σένα; Πόσο βαθιά επιθυμείς να σε γνωρίζουν; Ποιοί; Με τι λεπτομέρειες; Πόσα αντέχεις να σηκώνεις μόνος, κρυφά; Ποιες χαρές, ποιές επιθυμίες ηδονής και απόλαυσης δεν θες να μοιράζεσαι; Αυτά τα δεν-μπορώ-να-τονίσω-πόσο-σημαντικά-είναι ερωτήματα ο καθένας από εμάς αποφασίζει να τα ρωτήσει στον ίδιο του τον εαυτό...

όλο το κείμενο, εδώ στο toportal.gr

5 comments:

Anonymous said...

Σ' αγαπώ <3

Μ.

ruth_less said...

Με αφορμή την Eurovision ήρθαν τα πάνω-κάτω.
Το κείμενό σου από τα πλέον σωστά τοποθετημένα. Η Conchita ας μην γίνει ένα άλλοθι πίσω από το οποίο θα κρυφτούμε,αλλά ας υποστηρίξει ο καθένας τη ζωή του στην καθημερινότητά του.
Σε χαίρομαι:)

Unknown said...

Βασικά, ο κοντσίτας λειτούργησε τόσο αρνητικά διότι μετέτρεψε σε καρικατούρα τον εαυτό του και αντιμετωπίστηκε αναλόγως.

Η κοινωνία μας είναι πιο ανεκτική στη διαφορετικότητα από ότι ήταν παλιά, υπάρχουν όμως απωθημένα, όπως τότε με τις φεμινίστριες, που από αντίδραση στην ανδροκρατία έκαναν τα ίδια και χειρότερα από τους άντρες.

Προσωπικά με ενόχλησε από αισθητικής απόψεως, υπό την έννοια ότι όπως οι πολωνές δεν έπρεπε να βγάλουν τα βυζιά τους έξω, έτσι και ο κοντσίτας δεν έπρεπε να κάνει σεξ το ζήτημα.

Dorian_Gray said...

Ένα υπέροχο έργο τέχνης που πολύ απόλαυσα!!!

Hfaistiwnas said...

Μπράβο αγαπητέ μου! :)