Tuesday, August 23, 2005

Άλλοι βλέπουν τα ραπανάκια από κάτω και άλλοι βλέπουν τούρκικες μαλακίες

Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε στις Η.Π.Α. το τελευταίο επεισόδιο του Six Fit Under, (στα ελληνικά Γραφείο Κηδειών Φίσερ) μίας από τις καλύτερες σειρές που έχει δει ποτέ η παγκόσμια τηλεόραση (θα με βρίσεις, αλλά πιστεύω ότι αν ο Τολστόι ή ο Ντοστογιέφσκι ζούσαν, σενάρια τέτοιου είδους θα γράφαν...). Η σειρά είναι δημιουργία του Alan Ball, που έγραψε και σκηνοθέτησε το American Beauty.

Το επεισόδιο, όπως και η σειρά στα 5 χρόνια που παιζόταν, πήρε διθυραμβικές κριτικές - ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς στην Αμερική το τραγούδι που "έκλεισε" την σειρά, το Breathe Me της Σίας (δε φταίω ρε παιδιά, έτσι την λένε, Σία, άρα η γενική είναι της Σίας...) το οποίο επειδή σε έχω στα όπα όπα μπορείς να το ακούσεις εδώ...

4 comments:

Head Honcho said...

Δεν έχω δεί τα τελευταία επεισόδια, έχω μείνει στην 3η σεζόν. Πάντως απο όσους έχω μιλήσει ήταν Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ο. Εδώ μόνο η κ... Ναζλί τους νοιάζει. Ηδη η κρατική έχει αρχίσει να ξυπνάει και ετοιμάζει καλά πράγματα.

BTW διαφήμιση ακολουθεί, http://tvingreece.blogspot.com <-- απο εδώ θα αρχίσει η επανάσταση των τηλεθεατών.

boyblue said...

η αγαπημένη μου σειρά...
και το σαουντρακ το εχω λιώσει...
show me someone who can listen to death cab for cutie's 'transatlanticism' without at least one tear rolling down his/her face and i'll tell u a story bout a tin-man...

dark tyler said...

Wow dude αυτό είναι λίγο spooky! Έπαθα κι εγώ την πλάκα μου με το κομμάτι.
Αν εσύ το γουστάρεις χωρίς καν να έχεις δει το ΘΕΪΚΟ φινάλε, φαντάζομαι τι θα πάθεις μόλις το δεις...

darkustv.blogspot.com

Mόλις χθες έχωσα κριτική για την 4η σεζόν της σειράς. Θα μου λείψουν αυτοί οι νεκροθάφτες ρε γαμώτο...!

Provato said...

... ελπίζω να καταφέρω να το δω σύντομα (καλά όχι στην ελληνική tv, αν καταφέρω και με κάποιο τρόπο μου το στείλουν από την Αμερική...)

μπε μπεεε