Thursday, August 25, 2005

Της Αμοργού... (και του καίσαρος τω καίσαρι...)


πέρασα μία βδομάδα στην Αμοργό - με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι τόποι που οι άνθρωποι δεν έχουν ξεχάσει τους πατροπαράδοτους τρόπους να κερδίζουν το ψωμί τους. Αυτούς τους τρόπους που, πάππου προς πάππου, έφτασαν από τα βάθη των αιώνων στις μέρες μας: Rooms to let, restaurant with greek traditional kitchen, we serve breakfast as well, boatrip to the island for swimming


Μπε μπεεεεεεεεεε

5 comments:

0comments said...

Υπάρχουν και κάποιοι πιο ρομαντικοί σε σχέση μ'αυτό το νησί.

Τσέκαρε ένα πολύ καλό καινούργιο μπλογκ απ' τη Δράμα
http://calledrama.blogspot.com

Παναγιώτης Βρυώνης said...

Και εγώ είμαι σε αυτούς που το αγαπάνε. Το αγάπησα φέτος περισσότερο. ΟΚ, τουριστικό -αλλά όχι όσο άλλα. Και με στύλ. Και το boatrip to the island for swimming μπορεί να σε πήγαινε στην Γραμβούσα και να έκανες πραγματικά αξέχαστο μπάνιο. Και τα Θολάρια έχουν μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές για να φας και να πιεις ένα ποτό. Και η Χώρα είναι όμορφη.

Μάλλον το αδικείς το μέρος -περί ορέξεως όμως...

Provato said...

Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκιο. η Γραμβούσα είναι αξέχαστη, όπως και ο Μούρος... μέχρι και η Αιγιάλη μου άρεσε, παρά τον κόσμο. Πιστεύω όμως ότι το νησί δεν έχει στυλ, ή τουλάχιστον δεν μπόρεσε να φανεί τη βδομάδα που ήμουν εκεί, πράγμα απολύτως λογικό αφού το διάστημα που πήγα όλα έμοιζαν να περιστρέφονται γύρω από τους επισκέπτες και να γίνονται για αυτούς. Αυτό ήταν και το νόημα του σχολίου (που αναγνωρίζω ότι ίσως φαίνεται σαν περισσότερο ειρωνικό από όσο είχα πρόθεση να είναι..)

καλή επιστροφή φίλε μου (κρίμα που δεν συναντηθήκαμε) μπε μπεεε

Provato said...

μηδένσχόλιε ευχαριστώ πολύ!

:-))

Παναγιώτης Βρυώνης said...

Είδα πολλά κατσίκια, πρόβατο κανένα... :-)