Thursday, September 01, 2005

Δεν μπορείς ποτέ να κρύψεις την αλήθεια για αυτό που πραγματικά είσαι



Τελικά έγινε. Βρεθήκαμε, πήγαμε στο ταβερνάκι, ήπιαμε μπυρίτσα, φάγαμε κρεατάκι ψημένο στο σχαρούλα, γελάσαμε με τα αστειάκια... Ιδού οι αποκαλύψεις:

Η Κουρούνα, τι ώρα είναι την ρωτάς και άμα δεν συμβουλευτεί το 4τομο "Πόλεμος και Ειρήνη" (ή μήπως να έλεγα Πόλεμος και Γουρούνι....) που πάντα κουβαλά μαζί της δεν απαντά... Επίσης κουβαλά μαζί της μία φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που από καιρού εις καιρόν σουρομαδάει όλο μίσος. Επίσης, αν της πεις κάτι που δεν σου αρέσει σε απειλεί ότι θα κατουρήσει πάνω στο πιάτο σου...

Ο Macmanus όλη την ώρα αρνείται τηλεφωνικές προτάσεις να παίξει τον Θεόδωρο Κολωκοτρώνη στο επόμενο video clip της Πέγκυς Ζήνας (μιλάμε για συγκλονιστική ομοιότητα...με το Θεόδωρο, όχι την Πέγκυ ανόητε... ). Επίσης, φοράει μόνο μπλουζάκια mμε τη φάτσα και την διεύθυνση (την κανονική όχι στο internet του pitsirikos).

O Δύστροπόπιγκας στην πραγματικότητα είναι μία ροζ καλοπροαίρετη Λιβελούλη όλο καλοσύνη που δίνει συνέχεια λεφτά στους ζητιάνους και αντιμετωπίζει με μεγάλη θετικότητα ότι του συμβεί (να χέσω εγώ δυστροπία...)

Η Damsel In Stress είναι απλά αχαρακτήριστη...

Τον Vague Tourist είναι καλό αν θες να τον έχεις φίλο να μην έχεις χιούμορ. θα σε κάνει ρεζίλι στη Γλυφάδα με το γέλιο του (αν τρως στο Χαλάνδρι μαζί του, εννοώ - αν τρως στη Γλυφάδα θα σε κάνει ρεζίλι στο Χαλάνδρι.... τέλος πάντων καταλαβαίνεις τι θλεω να πω...)

O Vrypan τώρα μαθαίνει ελληνικά, "μην ανησυχείτε λίγη εξάσκηση και θα λυθεί η γλώσσα μου"...

Oh God!

2 comments:

violent unknown event said...

Πόλεμος και Κουρούνι...

Τυπος Νυχτερινος said...

Ζαβό Κουρούνι

the best so far.!