Monday, September 19, 2005

macmanus, επειδή πιστέυω...

...ότι κάπου παρασύρθηκες (που είναι κάτι που όλοι παθαίνουμε) και ότι δεν είσαι ούτε κακός ούτε λακάμας....


θέλω μόνο να σου πω το εξής: υπάρχει μία πιθανότητα να έγινες αυτό από το οποίο θέλεις να προστατέυσεις τους bloggers... (δες το δεύτερο από τα σχόλια που έσβησες...)

τέλος - και ζητώ συγγνώμη αν σε στενοχώρησα ή σε θύμωσα, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Ήθελα απλώς να σου χτυπήσω ένα σήμα ότι κάπου χάνεις την ουσία...

Να προσέχεις - και σου χρωστάω ακόμα μία μεγάλη γλυκιά τούρτα...

Μπε μπεεεεε....

9 comments:

J95 said...

Το περίεργο είναι πως τίποτα απολύτως από όλα αυτά δεν προκύπτει από το προηγούμενό σου post πάνω στο θέμα. Αντιθέτως προκύπτει ότι ο Mac είναι τελικά ένα σκατό και μισό που πολύ κακώς τον συμπάθησες από το blog του. Κορυφαίο του δε έγκλημα το ότι έβρισε το αθώο λελούδι της μπλογκόσφαιρας (by default αθώο λελούδι επειδή είναι γυναίκα).

Θα συμφωνήσω ότι ο Mac κάπου το παράκανε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι μαλάκες όσοι σπεύδουν να τηρήσουν ίσες αποστάσεις επειδή αυτό είναι το "σωστό".

Γελοιογραφία: ο Έλληνας στην άκρη του γκρεμού. Ο Τούρκος προχωράει στο γκρεμό. Ο Αμερικάνος ανάμεσα, σπρώχνει τον Έλληνα. "Μα γιατί με σπρώχνεις"; "Γιατί αυτός προχωράει προς το γκρεμό κι εγώ κρατάω ίσες αποστάσεις".

Αυτά φίλε πρόβατο.

Provato said...

Καταρχήν αγαπητέ δεν έχω χρόνο ναεξηγώ σε ένα παιδί πράγματα που σύντομα θα καταλάβει από μόνο του... (αν είναι λίγο τυχερό και δουλεύει κάμποσο το μυαλό του).

Αυτό που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να φροντίζει να διαβάζεις καλά και να κατανοείς κάτι στο οποίο κρίνεις σκόπιμο ν απαντήσεις (από που κι ως που όμως το κρίνει σκόπιμο;)


Επιπλέον, άσε το ψευτοαντικειμενικό στυλάκι σε μένα, δεν ψαρώνω ούτε είμαι βλάκας... ο λόγος που ανακατεύτηκες σε αυτό που έχω με το Μανώλη δεν είναι κάποια αίσθηση δικαίου που θα μπορούσες να έχεις, ανδεν ήσουν εσύ, αλλά το προηγούμενα σου με την περι ης ο λόγος... τα οποία τα γράφω στην πούτσα μου


και οι άντρες λέγονται φίλοι μεταξύτους όταν το εννοούν, όχι από ευγένεια...

τέλος, κοίτα την δουλειά σου - παραγνωριστήκαμε.

Provato said...

.... Μου αρέσει να είμαι δίκαιος... είσαι μαλακάκος αλλά με έκανες και γέλασα όταν ακολούθησα το Link - οπότε, εντάξει, το βλαμένο karma σου δεν επιβαρύνθηκε που με έβρισες...

:-))

(...αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, από δω και μπρος κοίτα την δουλειά σου....παραγνωριστήκαμε...)

J95 said...

Πρόβατε, το συγκεκριμένο post το ανέβασα ακριβώς για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Δεν πρέπει να διαβάζεται σα βρισιά, αλλά σα γενικόλογος αφορισμός όταν διαβάζω κάτι εντελώς εκτός θέματος.

Ίσως πιο σωστό θα ήταν ένα "τρεις λαλού και δυο χορεύουν", ή ένα "δε μας χέζεις κι εσύ;".

Ίσως πιο σωστό θα ήταν να με ακούσεις να το λέω προφορικά για να καταλάβεις τι παίζει.

Τέλος πάντων.

Κράτα ότι δε σ' έβρισα.

Από εκεί και πέρα, το "φίλε Χ" όπως θα ξέρεις είναι αλληλοπροσφώνηση των <25 και όσο για τη δουλειά μου, τι να σου πω, είθισται τα προσωπικά ζητήματα στα οποία δεν επιθυμούμε να ανακατευθούν τρίτοι να μην τα δημοσιεύουμε σε όλο το Internet με ανοιχτά τα σχόλια.

Κάνεις όμως λάθος για τα προηγούμενά μου. Τη Λίλη την έχω εντελώς χεσμένη, φροντίζω απλά να την τσαντίζω πού και πού έτσι για να της χαλάω τη μέρα (πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αρκεί σε ένα αντικειμενικά επαληθεύσιμο ζήτημα να έχω δίκιο και αυτή άδικο). Δε σου κρύβω ότι αναγκάστηκα στα πλαίσια αυτής της πολιτικής να καταπιώ άφθονους τόνους λάσπης τους τελευταίους 2 μήνες, το ότι δεν έχει γίνει της χοντροπουτάνας επαληθεύει -για όσους με ξέρουν προσωπικά- πως δεν ασχολούμαι και πως για πρώτη φορά στη ζωή μου λυπάμαι πραγματικά ένα άτομο.

Το post της που τα προκάλεσε όλα αυτά απευθύνονταν -φυσικά- σε εμένα, αλλά ο Mac νόμισε πως απευθύνονταν σε αυτόν. Μέγα λάθος (και γι' αυτό βασικά το παράκανε), αυτό δεν αναιρεί ότι το κείμενο ήταν ένας κατάπτυστος λίβελος μιας ακραία ηλίθιας γυναίκας.

Ο Mac είναι άτομο με απόλυτα αγνή -παιδις κή θα έλεγε κανείς- αντίληψη του Σωστού και ήταν πολύ λογικό που τα πήρε στο κρανίο με την παρέμβασή σου: στο σωστό εμείς τα μικρά (sic) αναμένουμε υποστήριξη, όχι πολιτικά ορθή ουδετερότητα και σίγουρα όχι πολιτικά ορθούς μύδρους.

Σκέψου λίγο τον εαυτό σου 5 χρονών. Έρχεται ας πούμε το αδερφάκι σου και σου πετάει το παιχνίδι σου στην τουαλέτα. Αμέσως αρχίζετε και πλακώνεστε. Μπαίνει η μαμά σου και σας τιμωρεί και τους δύο (το ίδιο), επειδή τσακωθήκατε. Δε θέλει να ακούσει τίποτα για το τι έγινε πριν. Τα παίρνεις ή δεν τα παίρνεις;

Αυτά αν θες να καταλάβεις το τι περίπου έγινε.

Και όσο για τη σχέση μου με το mac, σαν άτομο δεν τον ξέρω καθόλου, σαν blog όμως ήταν το πρώτο που έβαλα να ανοίγει στο ίδιο παράθυρο με το δικό μου. Ακόμα και όταν έμπαιναν 2 άτομα τη μέρα το ένα ήμουν εγώ. Θεωρώ πως έχασα [λόγω του κύματος (καλοπροαίρετης ή κακοπροαίρετης) μαλακίας που χτυπάει εσχάτως τη μπλογκόσφαιρα, βασικά όλα αυτά τα χαζοχαρούμενα που βλέπουν το όλο σκηνικό σαν "Phorum για προχωρημένους"] κάτι σημαντικό από τη ζωή μου οπότε το ζήτημα είναι τρόπον τινά δουλειά μου.

Επίσης έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση του Σωστού που έχει και ο Mac με τη διαφορά ότι εγώ δε δίνω ποτέ δεύτερες ευκαιρίες.

Ψευτοαντικειμενικός δεν είμαι ποτέ. Όταν έχω προσωπικά κίνητρα αυτό το κάνω αμέσως φανερό αλλά έτσι κι αλλιώς τη μέρα που τα προσωπικά μου κίνητρα θα μου διαστρεβλώσουν τον τρόπο σκέψης μου δε θα είμαι πια εγώ.

Αυτα (σκέτο).

Lili said...

...φροντίζω απλά να την τσαντίζω πού και πού.....
....για πρώτη φορά στη ζωή μου λυπάμαι πραγματικά ένα άτομο.
... Το post της που τα προκάλεσε όλα αυτά απευθύνονταν -φυσικά- σε εμένα....(!!!!!)
....ένας κατάπτυστος λίβελος μιας ακραία ηλίθιας γυναίκας.
....αντίληψη του Σωστού ....
....αναμένουμε υποστήριξη, όχι πολιτικά ορθή ουδετερότητα και σίγουρα όχι πολιτικά ορθούς μύδρους.
Σκέψου λίγο τον εαυτό σου 5 χρονών.
....έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση του Σωστού...
...ΕΓΩ δε δίνω ποτέ δεύτερες ευκαιρίες.

=εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,εγω,ΕΓΩ,ΕΓΩ,Εγω,Εγω,εγωεγω,Εγω,ΕΓΩ,εγω,εγω.....



:D:D:D
(και γω δεν εχω παρει πρεφα τι εχει γινει εντωμεταξυ, αλλα δεν πειραζει...βλεπω δεν με χρειαζονται:P)

Anonymous said...

"lipisou-me". made me laugh.
mac, you will always be alive in my book. and when the time comes, just like prince, you'll reclaim your rightful name.

Lili said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lili said...

sorry, λαθος μπλογκ

Provato said...

lili, τι λάθος blog λες; τι έγινε;


...πάρε με αν θες να μου στείλεις κάτι, έχεις το κινήτό μου... οκ?