Monday, October 31, 2005

Τα ζώδια της Λώρας. 31 Οκτωβρίου - 13 Νοεμβρίου


Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με μία νέα σελήνη στον Σκορπιό και μαζί με τον Ήλιο έχουμε αντίθεση με τον Άρη, τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και μία ανοιχτή σύνοδο με τον Δία. Βλέπουμε ότι σχεδόν οι μισοί από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος βρίσκονται σ' ένα μεγάλο τετράγωνο σταθερών ζωδίων και αυτό θα φέρει πολλά θέματα στην επιφάνεια και μαζί κάποιες τριβές.

Ίσως μας βγει δύσκολη αυτή η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, να μην ξεχνάμε λοιπόν ότι μας χρειάζεται έξτρα υπομονή, όχι όμως αδράνεια η οποία μπορεί να είναι βλαβερή. Προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη μπαίνει στον αιγόκερο και αυτό θα ευνοήσει τα ζώδια της γης. Η επόμενη εβδομάδα θα έχει το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα και αυτό μας ζητάει μια κάποια μαεστρία και φινέτσα στους διάφορους χειρισμούς μας στα επαγγελματικά ή και στις υπόλοιπες δραστηριότητές μας. Θα έχουμε όμως ένα ωραίο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία και αυτό θα φέρει μία μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μας. Και τελειώνει με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μας ζητάει προσοχή στις επικοινωνίες μας (αλλά αυτό θα το συζητήσουμε την επόμενη φορά).

Κριοί, εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τα σχέδιά σας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή μεγάλα εμπόδια θα έλεγα. No news is good news.

Ταύροι δυστυχώς συνεχίζουν οι προβληματισμοί σας και οι βαθιοί στοχασμοί γύρω από κάποια θέματά σας, ευτυχώς όμως όταν μπει η Αφροδίτη στον αιγόκερω προστίθενται κάποιες ευχάριστες νότες όσον αφορά την φιλία και τον έρωτα στην ζωή σας.

Δίδυμοι μου, τώρα που ο Ερμής είναι απέναντι από τον ήλιο σας τονίζεται ακόμα περισσότερο ο τομέας επικοινωνία στη ζωή σας και θα σας έλεγα να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά και ψύχραιμα γίνεται, του εαυτού σας και των συνανθρώπων σας ώστε να τα αντιμετωπίσετε σε μία ειρηνική ατμόσφαιρα πριν μπείτε στις συμφωνίες που επιθυμείτε.

Καρκίνοι μου, θα έλεγα ότι βρίσκεστε σε περίοδο προετοιμασιών. Επιστρατεύστε όλη σας την ενέργεια να δείτε μέσα σας και να αποφασίσετε τι πορεία ζωής θέλετε να ακολουθήσετε από δω και μπρος.

Λέοντές μου, συνεχίζουν κάποιες όψεις πλανητών που ακόμα δυσκολεύουν και πιέζουν ή αυξάνουν τις υποχρεώσεις σας και τον κόπο σας. Μην το βάζετε κάτω, συμπεριφερθείτε με ταπεινότητα και υπομονή και θα βγάλουν φρούτα οι κόποι σας.

Παρθένοι εσείς είστε σε καλή εποχή, να συγκεντρώνεστε στην εργασία σας και στις υποχρεώσεις σας και στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη στον αιγόκερω θα σας ευνοήσει ιδιαιτέρως.

Σε σας τους Zυγούς θα έλεγα ότι η εποχή σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως.

Σκορπιοί μου είμαστε πια στον μήνα των γενεθλίων σας έχετε πολλά να βιώσετε αυτόν τον χρόνο γι 'αυτό από τώρα τα μάτια σας δεκατέσσερα στις ευκαιρίες που θα συναντήσετε μπροστά σας και στις νέες γνωριμίες.

Τοξότες μου θα έχετε πολλές ιδέες και αυξημένη επικοινωνία, είναι ο Ερμής στο ζώδιό σας αυτόν τον καιρό. Κάποιοι από εσάς του τρίτου δεκαημέρου έχετε την επιρροή του Πλούτωνα όπου τείνουν να γκρεμίζονται κάποια πράγματα για να χτιστούν πάλι καινούργια, και εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε υπό την επήρεια του Ουρανούβ - που θα πει ότι πολλά ενδέχεται να αλλάξουν στην ζωή σας.

Αιγόκεροι εσείς είστε σε καλή περίοδο. Θα υποδεχτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις 5 Νοεμβρίου και θα αυξηθεί η γοητεία και η λάμψη σας και ακόμα η είσοδος του Δία στον σκορπιό θα σας φέρει σίγουρα κάποια επιπλέον καλά.

Υδροχόοι μου, είστε και εσείς υπό την επήρεια των ταραχωδών διελεύσεων του τελευταίου καιρού, γι 'αυτό θα σας ζητούσα υπομονή και έχει πολύ σημασία η εύστοχη διαχείριση των διαφόρων υποθέσεων σας ώστε να μην έχετε επώδυνα αποτελέσματα.

Ιχθείς μου, έχετε καταλάβει πιστεύω τι αλλαγές θα θέλατε να δείτε στο σκηνικό της ζωής σας, τολμήστε δυναμικά και η θεά τύχη θα σας βοηθήσει.

4 comments:

greekgaylolita said...

Μάλιστα.
Δύσκολα τα βλέπω, καθ'ότι υδροχόος.

Provato said...

...όχι μωρέ, τι δύσκολα... άμα ο άνθρωπος κάνει συχνά sex τίποτα δεν είναι δύσκολο....


χε χε μπε μπεεε...

Loucretia said...

"προστίθενται κάποιες ευχάριστες νότες"

νοτες;; τι να τις κανω τις καποιες νοτες;; κανενα κοντσερτο δεν προβλεπεται;;

Provato said...

...και κοντσέρτο και συναυλία και τα πάντα....


μη σου πω θα κάνουμε και video clip...

χε χε!