Monday, October 10, 2005

Ο φίλος μου ο Δ. και το κάρμα του....

... ο Δ.Κ. (ένας φίλος καινούργιος που λίγο ξέρω αλλά έχω αγαπήσει πολύ) το Σαββατοκύριακο πήγε τη μαμά του (που είναι μεγάλη) να δει μία πόλη που πάντα ονειρευόταν και δεν είχε καταφέρει να επισκεφτεί....

Καλός γιος!

Το κάρμα του είναι τόσο ενισχυμένο που στην επόμενή του ζωή θα ξαναγεννηθεί ως δίμετρη κουκλάρα ξανθιά με κορμάρα-θάνατο που θα κερδίζει τα προς το ζειν παίζοντας σε hard core ταινίες όπου θα το κάνει με τους ωραιότερους άντρες του κόσμου... (..ωραία ζωή φίλε μου...)

Του το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου...

3 comments:

Provato said...

σε ενοχλεί η πολύ αγάπη;...

πσε ενοχλεί η βιαστική αγάπη;...


...να σε ενοχλεί όταν απευθύνεται σε εσένα.

γκε γκε;

και άσε με εμένα να απογοητεύομαι όσο θέλω...

(καλύτερα, εξάλλου, η ψεύτικη αγάπη παρά ο αυθεντικός φθόνος)

Anonymous said...

Κοιτα να δεις, καποιοι ανθρωποι μπορουν ευκολα να κριτικαρουν ειτε γιατι ειναι δεν ειναι σε θεση να βιωσουν ειτε γιατι ζηλευουν! Τοσο απλα. Οποτε δεν εχει να κανει αν τους αφορα ή οχι. Τους αφορα! Μια χαρα τους αφορα και μεχρι να ξεκομπλαριστουν δεν θα παψει να τους αφορα.
Μην χαλιεσε λοιπον προβατακι μου! Το χορταρακι σου εσυ και τα υπολοιπα προβατακια να κοιτας. Οσο για τους λυκους....γιαυτους φροντιζει αλλος!!!
Φιλακια
μ.

Anonymous said...

Ευχαριστώ Μπέ μου για τις ευχές σου!! Αυτό που τελικά μετράει πάντως είναι ότι όλη την εβδομάδα η μητέρα μου μιλάει συνέχεια για το ταξίδι και έχει ξανανιώσει .... και γω νιώθω πολύ όμορφα