Friday, October 14, 2005

Βαρέθηκα την ενδοσκόποηση, ώρα να ασχοληθώ με τίποτα πιο σοβαρό από τον εαυτό μου....

...Παρακάτω, η απάντηση της Woman in This City, δηλαδή της Lili στην κατά μέτωπο επίθεση από τον macmanus:

Eισαι μια αγαμητη εμμηνοπαυτικια ρε!

Πραγματικα, μερικοι θα με πεθανουν...Εχω ορεξουλες για αναλυση σημερα...οσοι πιστοι προσελθετε.παμε λοιπον να δουμε τι κρυβεται πισω απο τρεις κλισε προτασεις.τρεις που εχω διαβασει κατα καιρους εδω μεσα, στο ιντερνετ.(εξω ακουω αλλα) :
1)Εισαι ξεκωλλο/πουτανα/κλπ

2) Εισαι στην εμμηνοπαυση (αυτο ομολογω ειναι απο τα καινουργια)

3) εισαι αγαμητηπαρατηρηση πρωτη.

Ολοι οσοι εχουν χρησιμοποιησει αυτες τις εκφρασεις, πληρουν τα εξης χαρακτηριστικα.Μου ειναι αγνωστοι.Μου ειναι αγνωστοι αντρες.Δεν θα σταθω στο γεγονος οτι πιθανον αν με εβλεπαν με σαρκα και οστα σε ενα τραπεζι δεν θα τολμουσαν να μιλησουν ετσι για τα γεννητικα μου οργανα-εκτος αν ειναι τρελλοι, οσο και αν διαφωνουσανε με τα πιστευω μου η με αυτα που λεω.Ειναι θεμα ευπρεπειας.Οποτε περα απο το θεμα της απρεπειας, εποκαλυπτεται και κατι πολυ ενδιαφερον.Η αισθηση ασφαλειας της ανωνυμιας του νετ, οπου ο καθενας βγαζει τον πραγματικο του εαυτο.Και σ αυτες τις περιπτωσεις εχουμεΘρασυδειλια.Χτυπαω αλλα εχοντας μια αισθηση ψευτο ασφαλειας. βγαζω τα απωθημενα που η κοινωνια δεν μου επιτρεπει στην καθημερινη μου ζωη. Κοινως, ξυπναω μεσα τους το ζωο.Ενα το κρατουμενο.

ΔευτερονΑσχολουνται με το μουνι μου.Σορυ, δεν ξερω πως να το γραψω πιο σεμνα, οταν ολοφανερα αυτο κανουν.και μετα παραπονιουνται που και γω ασχολουμαι?:PΚαι κει αναρωτιεται κανεις...Ειναι τοσο σημαντικο πληγμα να με πουν αγαμητη?Οτι εχω εμμηνοπαυση?(εεεε.....οχι, αλλα αυτοι μαλλον δεν το ξερουν για να τα γραφουν)Που σημαινει οτι για κεινους ειναι υψιστης σημασιας το αν γαμανε η οχι.Το πουλι ειναι το κεντρο του κοσμου του αντρα και αυτο επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα, με τις εντονες αντιδρασεις σε θεματα οπως η πιπα.

Νews flash... εμας, δεν μας προσβαλλει το αγαμητη.Δεν μας προσβαλλει ουτε το υστερω, κοτα, τσοκαρο, ξεκωλο κλπΚαι εκει φτανω στην 3η φραση κλισε.τα υποτιμιτικα.Πουταναξεκωλοκαριολα κλποκ.αποφασιστε τι θελετε τελος παντων.να γαμιομαστε η οχι?

Περα της πλακας...προσεξατε πως ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχει σχεση με την ανατομια?Και πως αυτο προσδιδει σ αυτον που το λεει την ζηλεια και την λυσσα που δεν γαμαει κι αυτος?γιατι ειδαλλως, αν ηταν χορτατος...γιατι να σου χτυπησει κατι τοσο χαζο?"γαμιεσαι.-οκ. whats your point?"Εχω να δηλωσω το εξης σε οσους συνηθιζουν να σχολιαζουν τα γραπτα των αλλων, και μαλιστα με τοση αγενεια.και πραγματικα, σας κανω εξυπηρετηση αυτην την στιγμη, διοτι εμενα η αγενεια δεν με πληγωνει, ειναι σαν να παιρνεις σφεντονα κα να την αμολας στο ιδιο σου το ματι.Και να γιατι...Οι λεξεις που χρησιμοποιειτε, κομματι κομματι, γυμνωνουν την δικη σας προσωπικοτητα και short comings στους τριτους.Κομματι κομματι, σας απογυμνωνουν απο την οποια σοβαροτητα και κυρος θα θελατε να ειχατε.Και μετα χτυπιεστε( και χτυπατε δεξια κι αριστερα) γιατι δεν σας διαβαζουν η σας ειρωνευονται, η σας αγνοουν σαν τους γραφικους τρελλους του χωριου.Φταιω εγω, ο πιτσιρικος, η αλλη, η καμπουρα του διπλα.Ενω πολυ απλα δεν προσεξατε, με ευκολια βγαλατε τα νυχια σας εξω αλλα βγαλατε μονοι τα ματακια σας.Ανθρωποι judgemental δειχνουν ενα παρελθον με φτωχη επενδυση συναισθηματικη και ψυχολογικη.Γαντζωνονται στα πιστευω τους και πολεμουν με λυσσα οτι θα μπορουσε να τους κλονισει.Η συνειδηση ειναι επιφανειακη, και η ηθικη το ιδιο.Να πατε να το κοιταξετε...
"Προσεχε, φαινεται η ψυχη σου."

εδώ είναι το Link για το post (μπείτε να το διαβάσετε, είναι καλύτερο σε lay out)


7 comments:

dgalanis said...

αντί να ασχολείσαι με τις κουλές διαμάχες των άλλων γιατί δεν ξεκινάς μια δική σου ? its more fun πίστεψέ με

Η Κουρούνα said...

Καλά σου λέει, μπουκλοφόρο τετράποδο. Έλα να αρπαχτούμε, ντάρλινγκ!

Provato said...

... ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!

(μόλις ξεκουραστώ λίγο θα επανέλθω... ποτέ δεν γράφω στα προβατοαρχίδια μου τους fun μου, οπότε έχετε υπομονή και οι δύο..)

Lili said...

fan αξεστε, fan!
(oh mon dieu) Οπως θα λεγε και μια αλλη ψυχη :P


να σου πω....βρηκες παιχνιδι που βρηκες, τουλαχιστον σεβασου τα space που γραφω.
Ειναι παυσεις...για σκεψη...


(Ξερω οτι αϊδονιζεσαι τρελλα αυτην την στιγμη...)

Μακια.

Provato said...

ΡΕ LILI Ανεμιστήρες ενοούσα όχι οπαδούς γιαυτό έγραψα fun!

ελεοσ πια!

μακιάρες!!!

Lili said...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥ????

:P

Provato said...

που να είμαι τρελή μου; εδώ που με άφησες χεχεχε! xxx