Monday, October 17, 2005

Τα ζώδια και τα μάτια της Λώρας Μ.


Σας είχα μιλήσει την προηγούμενη βδομάδα για την φίλη μου την Λώρα που μου υποσχέθηκε ότι μία φορά κάθε δύο βδομάδες θα μας στέλνει λίγα λόγια για τις αστρολογικές τάσεις της περιόδου. Με πολύ μεγάλη χαρά σήμερα ανεβάζω την πρώτη της πρόβλεψη. Θέλω να την ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που αφιέρωσε χρόνο στο www.provato.gr. Πριν μπούμε στο ψητό, please διαβάστε δύο κουβέντες που μου ζήτησε να "ανεβάσω":

"Θα'θελα να ευχαριστήσω τον φίλο Βαγγέλη γιά τα τόσο καλά του λόγια προς εμένα και τις ικανότητες μου. Μου έδωσε με τον τρόπο του ευγενικά ώθηση ώστε να έχω μεγαλύτερη σιγουριά.

Χρόνια τώρα ασχολούμαι εις βάθος με την αστρολογία και όσο και να εμβαθύνω και σε άλλους τομείς, φιλοσοφικούς και θρησκευτικούς, η γλώσσα της αστρολογίας, και οι συμβολισμοί της, δεν παύουν να με γοητεύουν. Σύντομα θα έχω στην κατοχή μου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και το δίπλωμα από το Faculty of Astrological Studies του Λονδίνου.

Το πολύχρωμο site provato.gr του καλού μου φίλου κατά κάποιο τρόπο μου παίρνει την παρθενιά όσον αφορά την επικοινωνία μου από το γραπτό λόγο σε αστρολογικά θέματα, γι'αυτό θα σας δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να έχουμε μία εποικοδομητικήσυνεργασία. (σχόλιο του Πρόβατου: feel free to send questions...)

Μέσα από τη στήλη μου εδώ, θα ήθελα να σας μεταφέρω τις γενικές τάσεις της εποχής, τις επιροές σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Δεν θέλω να ξεχνάτε ότι είμαστε πολύ περισσότερο από ένα ζώδιο, είμαστε ένα κράμα σύνθετων γωνιών, βαδίζουμε σε συγκεκριμένες μοίρες του ζωδιακού κύκλου, και πάνω απ'όλα έχουμε μία ψυχή πουζητάμε να τη φωτίσει ο 'Υψιστος στον δρόμο που είναι ο καταλληλότερος γιά τον καθένα από εμάς."

Σήμερα Δευτέρα, πανσέληνος και μαζί έχουμε και έκλειψη σελήνης στον Ζυγό. Δηλαδή απ'τη μιά έχουμε τον Ηλιο στον Ζυγό ο οποίος πλησιάζει τον Δία και αυτό θα έλεγα χαρακτηρίζει τις συνεργασίες όλων των ειδών, από την άλλη η Σελήνη στον Κριό τονίζει την ατομική και αυτόνομη πρωτοβουλία και η έκλειψη από πάνω τους μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία στην προώθηση του καθένα μας ξεχωριστά.

Μην ξεχνάτε ότι στις 3 Οκτωβρίου συνέβη μία έκλειψη ηλίου στον Ζυγό και μέσα από τις απώλειες που αυτού του είδους οι εκλείψεις έχουν την τάση να ενεργοποιούν, εμείς ας αδράξουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε το μακροπρόθεσμο καλό αποδεσμευμένο από κάθε είδους περιττού και από κάθε είδους εγωκεντρισμό. Τίποτε δεν θεωρώ κακό στα αστρολογικά γενόμενα και αν οι εκλείψεις ακούγονται απειλητικές ας τις δούμε εμείς ως ένα βήμα γιά να προχωρήσουμε σε έναν πιο ελεύθερο εαυτό και ας έχουν προηγηθεί ποικίλλες τριβές αντίστασης.

Έσεις Κριοί μου, μέσα από κάποιες απώλειες που πρόσφατα βιώσατε, συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να αφήσετε πίσω σας κάποια modus vivendi ώστε με το θάρρος που έχετε να βαδίσετε σε νέες κατακτήσεις.

Εσείς οι Ταύροι, είστε ακόμα υπο την επήρεια κάποιων πλανητών που κάπου σας κάνουν να νιώθετε στριμωγμένοι, ίσως φυλακισμένοι. Μην αδρανείτε όμως και να γίνετε δημιουργικοί, αυτό θα αποβεί ωφέλιμο γιά εσάς.

Φίλοι μου Δίδυμοι πρέπει πρόσφατα να σας συνέβησαν κάποια ευχάριστα πράγματα, κάπως έχετε ανανεωθεί, τώρα σταθεροποιήστε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Καρκίνοι, εσείς θα μπείτε τον επόμενο χρόνο σε μία θα έλεγα επεκτατική περίοδο της ζωής σας, μην γυρνάτε πίσω, αγκαλιάστε το καινούργιο και θα ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής.

Λιονταράκια μου, βασιλιάδες μου, οι διελεύσεις του Κρόνου θα σας θυμίζουν αυτόν τον καιρό πόσο σημαντικό είναι, όσο μπορείτε, να βγαίνετε από αυτό το δυνατό εγώ σας και να μειώνετε αυτή την υπεροψία που δυσκολεύει τις σχέσεις με τους συνανθρώπους σας.

Παρθένοι μου, αν έχετε μπει σε σοβαρά ξεκινήματα και έχετε δραστηριοποιηθεί στους τομείς που θέλετε, είστε σε καλό δρόμο. Συντονιστείτε και αφήσετε πίσω σας κολλήματα βλαβερά που μονάχα σας αγχώνουν.

Εσείς Ζυγοί μου, που διανύουμε τον μήνα των γενεθλίων σας, είστε έτοιμοι να κάνετε έναν απολογισμό γιά την χρονιά που πέρασε, η οποία σας έδωσε διάφορα δώρα, ναι, υπήρξε σημαντική επέκταση σε κάποιους τομείς, τώρα σοβαρευτείτε και διυλήσετε βαθιά από μέσα σας ότι πραγματικά σας ταιριάζει και σας αρέσει ώστε να το πραγματώσετε.

Σκορπιοί μου, στις 25 Οκτωβρίου θαυποδεχτείτε τον αισιόδοξο Δία στο ζώδιό σας και όλη η επόμενη χρονιά θα σας φέρει κάποιες απρόβλεπτα εξαιρετικά καλές ευκαιρίες, γι 'αυτό λίγη υπομονή ακόμα στις διελεύσεις του Κρόνου και του Άρη που κατά καιρούς σας προκαλούν εκνευρισμό καθυστέρηση και στρίμωγμα.

Τοξότες μου, εσείς θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, γι 'αυτο θα έλεγα να είστε ανοιχτοί στις χαρές της ζωής και στις κοινωνικές συναναστροφές, κάποια πράγματα θα σας ευνοήσουν και θα νιώσετε ανάλαφροι.

Αιγόκεροι για εσάς που είστε ζώδιο της γης ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, οι νέοι στόχοι. Και εσείς φροντίστε να αρπάξετε τις καλές ευκαιρίες.

Υδροχόοι μου αυτόν τον καιρό θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και πολλά να σκεφτείτε. Συγκεντρωθείτε, ηρεμήστε και προσπαθείτε να εκφράζετε την άποψή σας στούς άλλους χωρίς μεγάλη κόντρα.

Και τέλος Ψαράκια μου, έχω την αίσθηση ότι οι διελεύσεις των πλανητών σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά κάποια γεγονότα και θα σας συμβούλευα να μην αντιστέκεστε στις μεγάλες αλλαγές που ανοίγονται μπροστά σας. Αποδεσμεύεστε από φορτία χρόνων.

Ραντεβού φίλοι μου λοιπόν, την μεθεπόμενη Δευτέρα να πούμε πάλι όμορφα πράγματα και σας εύχομαι να βρείτε το χρώμα και την χαρά στον ερχομό του φθινοπώρου.

Λώρα Μ.

4 comments:

Anonymous said...

Wow...ζωδιακές μαλακίες!!!
Τι πρωτότυπο!
Εσείς θα ξεπεράσετε και τον Πανόπουλο της Α.V
Μπεεεεεεεεεεεεε...ρε!
Μπεεεεεεεεε

Anonymous said...

Επιτέλους και κάτι χρήσιμο σε αυτό το blog (χα, χα)
Δεν μπορει να γίνει εβδομαδιαίο;

Psipsinel said...

ante na mpi ke aftos o neos xronos gia mas tous karkinous re pedi mou

Provato said...

... έλεος ρε παιδιά!

Μία επιπλέον εξυπηρέτηση βάλαμε στo blog, Μην τρελαίνεστε!


:-)) και μπε μπεεε σε όλους!