Thursday, January 26, 2006

Λώρας Ζώδια 23 Ιαν. με 6 Φεβρ.


23 Ιανουαρίου σήμερα πάει πάνω από μήνας να έχετε νέα μου…Δεν σας ξέχασα, απλά η απουσία του Βαγγέλη ήταν κάπως πρόφαση για εμένα να ασχοληθώ με όλα τα άλλα που κάνω και λίγο να σας αφήσω παραπονεμένους.. Δεν πειράζει ελπίζω, γιατί επιστρέφω καλύτερη και έτοιμη να απαντήσω σε ότι ερωτήσεις τυχόν έχετε…

Σας εύχομαι καλή χρονιά, να έχετε ότι επιθυμείτε και πάνω από όλα φως και υγεία, ψυχική και σωματική. Μας περιμένουν πολλά αυτόν τον χρόνο αστρολογικώς, και εκλείψεις και ανάδρομοι και ιδιαίτερες γωνίες πλανητικών διελεύσεων αλλά εμείς δεν παραδίδουμε τα όπλα, είμαστε έτοιμοι για όλους και για όλα… εμπρός σε αυτό το μυστήριο που λέγεται ζωή…

Στις επόμενες μέρες που έρχονται θα έχουμε μία αντίθεση Ηλίου, Ερμή και Χείρωνος με τον Κρόνο. Θα σας έλεγα να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις γραπτές σας εργασίες και να μην απογοητευτείτε από τυχόν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ειδικά εσείς οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών. Και ακόμα, πλησιάζει αυτή η όψη Δία τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που θα ακούσουμε και άλλες φορές μέσα στον χρόνο. Αυτό σημαίνει μια τάση στο όνειρο, στο ιδεατό και στην ψευδαίσθηση ακόμα, και ζητάει από εμάς να καλλιεργήσουμε ακόμα παραπάνω την αρετή της διάκρισης ως προς τι μας είναι ωφέλιμο και αληθινό versus τι μας παραπλανεί και οδηγεί σε λανθασμένες προσεγγίσεις εκείνων των αφηρημένων και μυστικιστικών εννοιών.

Κριοί Με εφόδιο την υπομονή, βάλτε το μυαλό σας στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του ώστε να οραματιστείτε πως βλέπετε τη ζωή σας από δω και μπρος και πως βλέπετε το έδαφος πάνω στο οποίο θέλετε να πατάτε. Όσον αφορά τα προσωπικά σας ίσως είστε μπερδεμένοι και μπορεί να παίζουν κάπως κάποια πράγματα του παρελθόντος.

Ταύροι Βλέπετε ότι τους τελευταίους μήνες πολλά έχουν συμβεί στη ζωή σας, κάποιοι από εσάς έχετε κουραστεί, όμως μην ανησυχείτε αντέχετε. Διανύετε εποχή που ‘χτίζετε’ κάποια πράγματα στη ζωή σας, μην το βάζετε λοιπόν κάτω, επιμείνετε και τολμήστε να αφήσετε πίσω ότι δεν σας ταιριάζει. Στα ερωτικά σας περνάτε ωραίες στιγμές και είστε πολύ ερωτικοί.

Δίδυμοι Τώρα που μπήκαμε στον υδροχόο σίγουρα νιώθετε πιο ανανεωμένοι και οι επικοινωνίες με τους συνεργάτες σας και τους αγαπημένους σας ευνοούνται καθώς και οι μετακινήσεις σας. Το μυαλό σας δουλεύει πολύ καλά και έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την φαντασία και τη διαίσθησή σας εποικοδομητικά. Προετοιμαστείτε γιατί από τα μέσα του επόμενου μήνα σας περιμένει μεγάλη δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς.
Όσοι είστε γεννημένοι 16 με 17 Ιουνίου ίσως αντιμετωπίζετε κάποια αντίσταση από τον περίγυρό σας, υπομονή θα έλεγα και κρατείστε χαμηλούς τόνους.

Καρκίνοι Παρόλο που είστε κάπως μπερδεμένοι στα αισθηματικά σας , να ξέρετε αυτό θα περάσει, γιατί αυτή είναι ωραία περίοδος και το 2006 θα αποβεί πολύ καλό για τα προσωπικά σας. Επίσης δείτε με σοβαρότητα αυτόν τον καιρό τα οικονομικά σας θέματα.

Λέοντες Εαν ο Κρόνος που τώρα βρίσκεται στον Λέοντα σας βρίσκει με το εγώ σας κολλημένο στις ανασφάλειές του τότε η ζωή σας δυσκολεύει και ο κόπος ως προς τις σχέσεις σας μεγαλώνει. Εκεί όμως που ο Κρόνος στον Λέοντα σας βρίσκει με καρδιά μεγάλη και γενναία για εσάς ανοίγει σιγά - σιγά ο δρόμος προς την επιτυχία. Κατά κάποιο τρόπο ο Κρόνος στον Λέοντα ξαναχτίζει το παιδί μέσα σας και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εκφράσετε τη χαρά σας. Αυτόν τον καιρό θα έλεγα να κάνετε με σύνεση τα σχέδιά σας, υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε πιο πολλές ευθύνες και να σας βρει περισσότερη δουλειά και ακόμα να προσέχετε λάθη και ιδέες απατηλές.

Παρθένοι Ανάδρομη η Αφροδίτη μάλλον κάποιους από εσάς σας βρίσκει μπερδεμένους στα ερωτικά αλλά απ’την άλλη στα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σας κομμάτια είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια από εσάς είστε σε εποχή που θέτετε πιο ξεκάθαρα τα όρια σας και είστε ακόμα πιο έτοιμοι να αποβάλλετε βάρη χρόνων μέσα σε μία μόνο στιγμή.

Ζυγοί Η διάθεσή σας σιγά σιγά βελτιώνεται, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τις διεξόδους σας αυτόν τον καιρό. Είναι εποχή που είναι καλό να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με τα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας για κάποιους απο εσάς είναι καλύτερα από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα.

Σκορπιοί Σας απασχολούν τα προσωπικά σας και εδώ και κάποιον καιρό έχετε αρχίσει να βάζετε σε διαφορετική τάξη τις προτεραιότητές σας. Προσοχή ακόμα σε ευθύνες οικογενειακές ίσως με κάποια ηλικιωμένα άτομα.

Τοξότες Αρχίζει μία καλή περίοδος για εσάς. Θα δείτε, είναι ευνοημένη η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και με τους γύρω σας ανθρώπους. Είστε σε εποχή που αλλάζουν πράγματα στη ζωή σας. Όσοι είστε γεννημένοι 16 με 17 Δεκεμβρίου αγκαλιάστε το καινούργιο μην φοβάστε να αποχωριστείτε από δεσμούς του παρελθόντος.

Αιγόκεροι Έχει ήδη προηγηθεί μία πολύ καλή περίοδος για εσάς και τώρα υπάρχει η ευκαιρία από δω και μπρος να δείτε τις δυνατότητες σας στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας πρέπει ήδη να λάβατε κάποιες ενδείξεις για το πώς προχωρούν, απλά συνεχίστε δίχως να διστάζετε…

Υδροχόοι Έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν κάποιο παρασκήνιο στη ζωή σας που δεν λύνεται τόσο εύκολα. Με πολύ σύνεση, σας ζητείται η πολύ καλή οργάνωση και σκέψη ώστε να μπουν τα πράγματα σε μία επιθυμητή τάξη. Ακόμα μπορεί να συνεχίζονται οι ευθύνες και ο φόρτος εργασίας, δεν μπορείτε παρά να κάνετε επίδειξη της υπομονής σας και μην το βάζετε κάτω.

Ιχθείς Όσοι είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου θα συναντήσετε αλλαγές στη ζωή σας. Κάπου βαθειά μέσα σας διψάτε για ανανέωση απλά διστάζετε να την τολμήσετε. Ενώ η καινούργια αυτή χρονιά θα σας φέρει πολλά καλά προσέξετε πως θα χειριστείτε τις σταθερότητές σας, μην παρασυρθείτε δηλαδή από πράγματα ανέφικτα και χάσετε ότι έχετε ήδη αποκτήσει με κόπο.

No comments: