Tuesday, February 21, 2006

Λώρας Ζώδια 21 Φεβ. με 6 Μαρτίου


Η εβδομάδα που έρχεται δεν χαρακτηρίζεται θα έλεγα από κάποιες θεαματικές πλανητικές όψεις αλλά ας προετοιμαστείτε για τις ιδιαίτερες όψεις της επόμενης εβδομάδας. Πράγματι, η εβδομάδα που αρχίζει στις 27 Φεβρουαρίου κρύβει μία νέα σελήνη με μια σύνοδο Σελήνης Ηλίου Ουρανού σε τετράγωνο με τον Άρη και μαζί ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. 27 και 28 Φεβρουαρίου είναι μέρες όπου κυριαρχεί το συναίσθημα αλλά και το απρόβλεπτο, για κάποιους υπάρχει ένα μπέρδεμα όπου τα σύνορα μεταξύ του απτού και του αοράτου είναι πολύ δυσδιάκριτα. Η καλή πλευρά είναι ότι θα μπορούσε να μας δωθεί ευκαιρία να ανακαλύψουμε ή να νιώσουμε πράγματα μεταφυσικά. Θυμηθείτε ότι πολλές φορές η αλήθεια βρίσκεται στα σημάδια γύρω μας. Απλά κλείστε τα μάτια και αφουγκραστείτε τα μηνύματα που σας έρχονται. Ακόμα, η δυσμενής όψη του Άρη με τη νέα σελήνη ίσως φέρει σε άτομα κύρους προστριβές, διαφωνίες και βέλη από εκεί που δεν το περιμένουνε.

Μην ξεχάσετε φίλοι μου ότι από τις 2 Μαρτίου ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και αυτό διαρκεί ως τις 25 Μαρτίου. Όλες αυτές τις ημέρες σας παρακαλώ να δίνετε ξεχωριστή σημασία στις λεπτομέρειες ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχει την τάση να φέρνει. Και η εβδομάδα τελειώνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο (καλό για εσάς τους Υδροχόους, τους Διδύμους και τους Ζυγούς) και αυτό φέρνει έναν άλλον αέρα, μια διάθεση για κοινωνικότητα και μαζί κάποια ελαφράδα.

ΚΡΙΟΙ Ο Άρης έχει φύγει από τον Ταύρο που σας είχε ταρακουνήσει οικονομικά τους τελευταίους μήνες και τώρα μπαίνοντας στους Διδύμους σας φέρνει μεγάλη κινητικότητα. Απ’τη μια βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη, απ’την άλλη ασχολίες διάφορες από δω και από κει και πνευματικές συζητήσεις ποικίλλες χαρακτηρίζουν την εποχή αυτή. Ακόμα αυτόν τον καιρό θα έλεγα μη παραμελείτε την υγεία σας και κάνετε συγκρότηση δυνάμεων δίνοντας σημασία στο σώμα και την διατροφή σας ώστε να ανταπεξέλθετε στην δραστηριοποίηση των επόμενων εβδομάδων.

ΤΑΥΡΟΙ Θα έλεγα για τους περισσότερους από εσάς ότι μπαίνετε σε μια πιο αισιόδοξη εποχή με λιγώτερο άγχος και νεύρα που είχατε τους τελευταίους μήνες. Καιρός να πείτε ‘’ουφ’’ σε πολλά που σας ταλαιπωρήσανε. Απλά τώρα είναι καιρός να οργανώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε δημιουργικές συζητήσεις για συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν και που θα θέλατε να προωθήσετε και να δείτε τα συναισθηματικά σας πιο καλά. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών έχετε να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές και θα νιώσετε όμορφα και ευάλωτοι στις χαρές του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Βρίσκεστε σε εποχή εγρήγορσης με έντονη δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς σχεδόν της ζωής σας. Οι δουλείες σας αυξάνονται, μπορεί να διακατέχεστε από παραπάνω άγχος, κρατάτε την υπομονή και την ψυχραιμία σας και μην γίνεστε επιθετικοί με το παραμικρό (θυμηθείτε την διπλωματία του Διδύμου!). Επειδή αυτόν τον καιρό μπορεί να βιώνετε πολλά, διοχετεύστε την ενέργειά σας στην φύση και κάποιες φορές ειδικά την εποχή της νέας σελήνης μάθετε να αποδεσμεύεστε και αντλείστε την υπομονή σας από τον ανώτερο εαυτό σας για ν’αντιμετωπίσετε όποιο απρόβλεπτο και μπερδευτικό εμπλακεί στα δικά σας. Προσέχετε επίσης την υπερκόπωση. Όπως είπα και στην αρχή να έχετε υπ’οψιν σας την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 2 Μαρτίου δηλαδή αποφεύγετε να είστε αφηρημένοι και μην διαχέετε την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας σας με τους ανθρώπους που ενδιαφέρεστε μην διστάσετε λοιπόν να προβάλλετε τη γνώμη σας και να την προωθήσετε. Ακόμα θα συνεχίζω να λέω ότι είναι καλή εποχή για εσάς, η ανανέωση έρχεται. Όσο και να παραπονιέστε για κάποια της καθημερινότητάς σας μην ανησυχείτε, αυτό που είναι καλό και ταιριαστό για εσάς, θα έρθει.

ΛΕΟΝΤΕΣ Πήρατε μία μεγάλη γεύση δοκιμασιών τους τελευταίους μήνες είναι αλήθεια. Ίσως να γίνατε πιο επιφυλακτικοί, πιο υπεύθυνοι μετά από τις πιεσμένες καταστάσεις που περάσατε. Τώρα είναι εποχή που καθώς κάνετε την ανακατάταξή σας, θα σας έλεγα να ξαναθυμηθείτε τις μικροχαρές της ζωής και την ανεμελιά, τα έχετε ανάγκη καθώς προχωρείτε στους νέους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι έχουν ταρακουνηθεί αρκετά στη ζωή σας τον τελευταίο χρόνο, σιγά-σιγά μπαίνετε σε νέους δρόμους. Η νέα θέση του Άρη ίσως σας κάνει ανυπόμονους και ακόμα πιο αγχώδεις, μην βιάζετε όμως τις καταστάσεις και συμφιλιωθείτε με το απρόβλεπτο που μπαίνει στη ζωή σας. Οργανωθείτε από τώρα στις οποιεσδήποτε εργασίες και υποχρεώσεις σας γιατί ο επόμενος μήνας, και αυτό αφορά περισσότερο τους παρθένους των τελευταίων ημερών, δύναται να φέρει κάποια απρόοπτα.

ΖΥΓΟΙ Αρκετοί από εσάς ταλαιπωρηθήκατε το 2005, τώρα όμως είστε πιο έτοιμοι και πιο αποφασιστικοί να διεκδικήσετε κάποια πράγματα και θα τα καταφέρετε. Μπορείτε και είστε ακόμα πιο υπεύθυνοι και είναι καλή εποχή να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και θέματα συνεργασιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Αυτός ο χρόνος όπως και να προχωράει θα οδηγήσει στην βελτίωση και στην πρόοδό σας. Να ξέρετε ότι αντέχετε, όσες πιέσεις και δυσκολίες έχετε περάσει και κατά καιρούς περνάτε. Να συνεχίσετε τα ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σας και να ξέρετε έχει φύγει ένα κομμάτι που σας άγχωνε από πάνω σας. Στα προσωπικά σας αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ Η νέα σελήνη από εδώ, ο Άρης από εκεί, όλο και κάτι δεν σας αφήνει να ρέουν με ομαλούς ρυθμούς τα σχέδιά σας. Μην πτοείστε Τοξοτάκια μου, οι όποιες μικροαλλαγές συμβαίνουν κάπου σας ανοίγουν τον δρόμο για νέες δυνατότητες. Παρακαλώ μην μου γίνεστε ανυπόμονοι, και ειδικώτερα την επόμενη εβδομάδα συγκρατείστε τυχόν εντάσεις προκύψουν από ότι απρόβλεπτο έρθει στο διάβα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Τα περισσότερα για σας αυτόν τον καιρό είναι θετικά, θα έλεγα μόνο να προσέχετε που και που την υγεία σας και τη σωματική σας κατάσταση. Η θέση της Αφροδίτης συνεχίζει να ευνοεί ότι αλλαγή θέλετε να κάνετε στην εμφάνισή σας και ακόμα ευνοούνται κοινωνικές επαφές και συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Αν προβληματίζεστε στα συναισθηματικά σας, θα σας έλεγα είναι εποχή να επικεντρωθείτε στις φιλίες σας και ασχοληθείτε λιγώτερο με τους εραστές σας. Χαλαρώστε, περάσατε πολλά τους τελευταίους μήνες και ότι δεν απέδωσε καρπούς σας ζητά να ξαναοργανώσετε νέους στόχους με μεγαλύτερο δυναμισμό.

ΙΧΘΥΕΣ Η διαίσθησή σας λειτουργεί πολύ καλά και μπορείτε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Προετοιμαστείτε γιατί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλούς από εσάς και θα ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει να πετάξετε από πάνω σας για να νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι. Την επόμενη εβδομάδα η νέα σελήνη μπορεί να σας φέρει κάτι απρόοπτο, κάτι που βοηθάει την εξέλιξή σας.

4 comments:

Sadie said...

Στα προσωπικά σας αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις... (gia tous skorpious)

Mas koroideyeis file???

Anonymous said...

fili sadie, kane ipomoni...
Mesa s'afton ton hrono sigoura kati tha erthi pou tha se anevassi sta prossopika sou, dedomenou oti den isse aftokatastrofiki(ke an isse os skorpios, keros na xeginis...)
Laura

Provato said...

Γειά σου Λωράκι, ευχαριστώ για όλα!!!

Sadie ποιός την χάρη σου!!! Σου απάντησε αυτοπροσώπως η Λώρα!!! (α, ελπίζω να μην κάνεις ότι δεν διάβασες το κομμάτι του σχολίου της που λέει ότι ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΝΑ ΞΕΓΙΝΕΙΣ!!!)

μπε μπεεεε

Sadie said...

Axaxaxaxa! E, ayto den to perimena (kai gi'ayto imoun oligon ti apotomi). Apla apo ti mera pou mpike o diaoloxronos ola ma ola pane straba! na doume pote tha sikwsw kefali fetos. Aytokatastrofiki? I don't know this word! :P