Friday, February 17, 2006

Μπίτσιν


Εχτές πέρασα πάρα πολύ ωραία.

Βγήκα με άλλους bloggirls και ήταν καταπληκτικά.

Την συνάντηση την είχε οργανώσει η Mindstripper, που έχει μηδενική κοινωνική ζωή εκτός blogging για αυτό και παίρνει πάντα τις πρωτοβουλίες για τέτοιες μαζώξεις.

Είχε κανονίσει να έρθει αρκετός κόσμος. Μερικούς τους ήξερα ενώ άλλους όχι.

Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα την blogarismenh - αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο καλός είμαι στον χειρισμό του λόγου αλλά και στο να κάνω καλή εντύπωση στους ανθρώπους το πρώτο πράγμα που της είπα όταν την είδα ήταν "αααααχχχχ.... σε φανταζόμουν πολύ πιο bitchy από το γράψιμό σου...". ...Φαντάσου τι θα της έλεγα αν ΔΕΝ μου άρεσε το blog της... Η κακομοίρα φρίκαρε, αν και προσπάθησε να μην το δείξει. Ευτυχώς αυτό δεν ήταν το μοναδικό φριχχχτό πράγμα που της συνέβει αυτή τη βραδιά οπότε μπορεί και να με συγχωρέσει. Πάντως έφυγε από τους πρώτους, και την είδαμε από τα παράθυρο του Κουτιού όπου είχαμε πάει να πετάει το κινητό της στα σκουπίδια (είχε κάνει το λάθος να μας δώσει το νούμερο...)

Σπουδαίο κορίτσι είναι και η Μαρκησία του Ο - και έχει και πανέμορφες ματάρες!
Χωρίς να μας ξέρει καθόλου άρχισε να μας λέει τα προσωπικά της με φοβερές λεπτομέρειες και να θάβει τους άλλους που ήταν στο τραπέζι και δεν την ακούγανε. Α, επίσης από σήμερα θα την φωνάζουμε όλοι Δουλάρα του Ο διότι όταν κάποια στιγμή ο Κοκοβιός είπε ότι του τελειώνουν τα τσιγάρα προσεφέρθει να πάει να του φέρει από το περίπτερο που ήταν τουλάχιστον μισή ώρα μακριά - και τον είχε γνωρίσει 12 δευτερόλεπτα πριν. Διάολε, μερικοί άνθρωποι δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους μειώσει...

Όσο για τον Κοκοβιό (του οποίου φωτό βλέπετε επάνω...) - αξιολάτρευτο παιδί... ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ! ...Αν εξαιρέσεις ότι έκανε μισή ώρα να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο από μία θέση στην οποία χώραγε τριαξονικό φορτηγό και ότι μου ζήτησε λεφτά για την βενζίνη επειδή με πήγε από το Σύνταγμα στην Καλλιδρομίου... Ένιγουέι. Είχε και πολύ χιούμορ και υψηλής ποιότητας: γελούσε συνέχεια με τα αστεία μου. Επίσης έκανε φιλότιμη προσπάθεια να μην φέρεται σαν ένα καφάσι αγγούρια όλο το βράδυ! δεν το κατάφερε.... αλλά δεν πειράζει η προσπάθεια μετράει...

Ο vaguetourist ως συνήθως είχε θέμα με το που θα πάμε να ριμαδοφάμε ένα πιάτο φαγητό... Απίστευτο αυτό το παιδί - λες και το φαγητό που θα φάει απόψε θα είναι το τελευταίο του, χτύπα ξύλο... Το ένα δεν του άρεσε, το άλλο του έπεφτε βαρύ, το τρίτο του έκανε πολύ λαϊκό... ΕΛΕΟΣ, άλλη φορά να τρως από το σπίτι.

Ο nanakos μας έκανε ρεζίλι πάλι - έκανε μπίτσιν και έβριζε έξαλλος την μαρκησία/δουλάρα επειδή έκανε το λάθος να του πει ότι της αρέσει ο Άρης Ρέτσος. Επίσης μας έλεγε συνέχεια για την δουλειά του και πόσο σημαντική είναι για την παγκόσμια κουλτούρα. (δουλεύει σε ένα reality στην Αλβανική κρατική τηλεόραση στο οποίο executive producer είναι ο εγγονός του Ντράγιερ).

Ο τελαμώνας δυστυχώς είναι πιο φυσιολογικός από ότι δείχνει το blog του (γμτ, γιατί πρέπει να ζω μία απογοήτευση κάθε μέρα...) - επίσης πιστεύω ότι κατά βάθος μισεί τους gay. Παρατήρησα, χωρίς να με δει, ότι όταν φρεσκάριζα το μακιγιάζζζζζ μου είχε κοκινίσει σαν να ντρέπεται... συγγνώμη, δεν το ήξερα να τρέχω στην τουαλέτα να κάνω αυτή τη δουλειά λόγω του παλιοφασίστα... Νυσάφι πια.

Άντε, και σύντομα να τα ξαναπούμε! απλά, μην με πάρετε εσείς θα σας πάρω εγώ...

6 comments:

Blogarismenh said...

σου ευχομαι να έχεις μια χαρούμενη ζωή από εδώ και πέρα....μικρό προβατάκι.... χαχαχα (σαρκαστικό/σαρδόνιο γέλιο)
Με το παρον κόμεντ σου έστειλα και έναν ιό που θα σου κατστρέψει το πισι αλλά και το μπλογκ. Είναι αρκετά μπίτσι όλα αυτά ή να συνεχίσω;
Και εγώ πέρασα αουσγκισπρόχεν γκουτ (ανομολόγητα καλά)
Βασικά, αν με είδες σκεπτική την ώρα που μου είπες οτι δεν με είχες φανταστεί ετσι, ήταν μόνο και μόνο επειδή εγώ δεν είχα σκεφτεί το πως μπορεί να είναι οι μπλογκερς που διαβάζω. Δατσ ολ.
Ελπίζω να τα ξαναπ(ι)ούμε

Μαρκησία του Ο. said...

Βλέπω ότι κάνννεις φιλότιμες προσπάθειες να εξαντλλλήσεις την υπομονννή μου, αλλά δεν θα το καταφέρεις γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος!
;-)

ΧΧΧ

nanakos said...

Bαγγέλη ΚΑΙ εσύ τιμωρία να κατεβάσεις το ποστ αυτό και να το αντικαταστήσεις με έναν ύμνο στο πρόσωπο μου και τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσαμε! Εναλλακτικά, για να μην αισθανθούν οι άλλοι μειωνεκτικά, μπορείς να αφήσεις τα κειμενάκια που έγραψες, μεγαλώνοντας το δικό μου με κλίμακα 1:400.
Ευχαριστώ!!

Anonymous said...

Ε, όχι!

Εσείς είσαστε αυτή η αλλοπρόσαλλη παρέα που καθόταν στο παραδιπλανό τραπέζι; Για καρναβάλια σας πέρασα...


Πρόβατε, την ώρα που φρεσκάριζες το μακιγιάζ σου, σου έκλεισα το μάτι. Δεν με είδες μέσα από το καθρεφτάκι σου;

(θα μουτρώσω που δεν με καλέσατε...)

Provato said...

Ρε Βασιλική άμα δεν μας δώσεις ένα τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί σου πως θα σε καλέσουμε - συγγνώμη δηλαδής!!!

μπε μπεεεεεεε


Όσο για σένα γιδασπαρθαγγεχάλ (ουφ...το κατάφερα...) .... το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω αυτή τη στιγμή είναι να σου επιτρέψω για μισή ώρα να μου χαιδέψεις το sexy κοιλάκι μου!!!

mindstripper said...

(Άμα σ' αρχίσω για το "Μόναχο", θα σου πω εγώ...)

:-P