Tuesday, March 21, 2006

Ζώδια της Λώρας 20 Μαρ με 3 Απρ.


Αγαπημένοι μου φίλοι, λίγο υπομονή ακόμα!!! Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δεύτερη έκλειψη αυτόν τον μήνα στις 29, ολική έκλειψη ηλίου, στον Κριό η οποία μάλιστα θα είναι ορατή σε αρκετές περιοχές της Μεσογείου (Κρήτη, Κύπρο, Καστελόριζο).

Η έκλειψη γίνεται στον Κριό. Μας θυμίζει να μαζέψουμε όλο μας το κουράγιο ώστε να αποχωριστούμε από κάποια πράγματα στη ζωή μας για να έρθει σιγά-σιγά το καινούργιο. Πρέπει να χάσουμε κάτι, δηλαδή να κόψουμε από εξαρτήσεις, βολέματα και οτιδήποτε δεν μας κάνει πια καλό ώστε να προχωρήσουμε σε άλλα που έχει ήδη διαλέξει η ψυχή μας.

Θα έλεγα ότι περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν γωνίες ή πλανήτες εκεί, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Η έκλειψη αυτή συνοδεύεται από ένα ωραίο τρίγωνο με τον Κρόνο πράγμα που μας βοηθάει να έχουμε εγκράτεια.

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος που σημαίνει ότι πιο δυνατές αλλαγές που θα φέρει αυτή η έκλειψη δεν θα φανούν αμέσως αλλά στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστρολογία οι εκλείψεις Ηλίου συνδέονταν με πτώσεις μοναρχιών η αρχηγών κρατών. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ακούσουμε μέσα από τις ειδήσεις κάποια ανατροπή σε ισχυρά άτομα ή άτομα κύρους.

Κατά τα άλλα ήθελα να σας ευχηθώ καλή εαρινή ισημερία! Ο ήλιος μπαίνει στον Κριό γεγονός που σηματοδοτεί έναν νέο αστρολογικό χρόνο. Ο Κριός μας θυμίζει να μπούμε στην δράση, στο εδώ και τώρα!

Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία πράγμα που σιγά-σιγά θα διευκολύνει τις επικοινωνίες μας και τις συνδιαλλαγές μας με τους άλλους.

Πλησιάζει και ο Ευαγγελισμός, να πούμε χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας Βαγγέλη, να είναι πάντα καλά που μέσα από αυτό το site, το www.provato.gr μας φέρνει κοντά και να του πω ότι η ημέρα της γιορτής του είναι πολύ καλή μέρα αστρολογικά, εμπεριέχει ρομαντισμό σε πολύ όμορφη δόση. Χρόνια σου πολλά φίλε μου και μαζί σου εύχομαι ευτυχία και πολύ δημιουργία. (αααα.....ευχαριστώ τα μάλα Λωράκι.... μπε)

ΚΡΙΟΙ Χαρούμενα γενέθλια φίλοι Κριοί, διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας. Μπρος λοιπόν σε νέες κατακτήσεις, μπείτε στην δράση, οραματιστείτε τα σχέδια σας και κινηθείτε προς την πραγμάτωσή τους. Η έκλειψη μαζί με τη νέα σελήνη στις 29 του μηνός σας μαθαίνει μέσα από κάποιο γεγονός ή μέσα από κάποια κατάσταση που δεν πάει άλλο πια πως είναι καιρός να χάσετε κάποιο κομμάτι του εαυτού σας, κάποιον συγκεκριμένο τρόπο ζωής ώστε μακροπρόθεσμα να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και να πάτε παραπέρα. Αυτό αφορά λιγότερο ή περισσότερο όλους τους Κριούς αλλά κυρίως εσάς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου. Πάντως είστε σε καλή φόρμα, νιώθετε δυναμικοί να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και ακόμα τα ερωτικά σας τείνουν να ξεκαθαρίζουν μέσα σας για το πώς θέλετε πιά να είναι.

ΤΑΥΡΟΙ Φεύγει ο ανάδρομος Ερμής στις 25 του μήνα και αυτό διευκολύνει τις επαφές σας με τους άλλους, ευνοεί τις σημαντικές συζητήσεις και ανταλλαγές στα επαγγελματικά σας. Θα σας έλεγα ότι επειδή πέρασε μια έκλειψη σελήνης η οποία δεν ήταν ότι καλύτερο για τα ψυχολογικά σας, έρχεται ακόμα μία, ηλιακή αυτή τη φορά, θα ξαναπάρει και ο Κρόνος την ορθή του πορεία στις 5 Απριλίου, ακόμα ψάχνεστε και δεν έχετε ακόμα κατασταλλάξει όσον αφορά κάποιους τομείς της ζωής σας. Μην ανησυχείτε πολύ όμως, να είστε προσεκτικοί, κάντε έναν καλό οικονομικό προγραμματισμό (όσο γίνεται αυτό στις μέρες μας) και τα πράγματα θα μπουν σε κάποιο δρόμο μέσα στους επόμενους μήνες. Επίσης αυτός ο καιρός είναι καλός για να βγείτε έξω, να ταξιδέψετε και να χαρείτε με φίλους η με τον/την αγαπημένο/η σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ευνοικές μέρες έρχονται για χαρές, εξόδους και επαφές με φίλους. Να κρατάτε θα έλεγα την ψυχραιμία σας και τους χαμηλούς τόνους στις επαφές σας με τους συγγενείς σας ή με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο Ερμής σας βοηθάει όταν θα μπει στην ορθή του πορεία και η έκλειψη σας επηρεάζει πολύ λιγότερο από την προηγούμενη που ήταν στις 14 Μαρτίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Σε εσάς τους Καρκίνους η έκλειψη αυτή έχει την τάση να επηρεάσσει το οικονομικό σκηνικό της ζωής σας ή και τον τομέα που αφορά αυτό που εσείς ονομάζετε ασφάλεια. Όσο άγχος και να έχετε αυτές τις μέρες, να βρίσκετε χρόνο να ηρεμείται, σας έχω πει και άλλη φορά ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα ή και επέκταση σε κάποιους τομείς της ζωής σας αυτό τον χρόνο. Απλά να ζυγίσετε τα πράγματα, να σκέφτεστε σφαιρικά και να είστε πάνω απ’όλα ανοιχτοί στις ευκαιρίες που συναντάτε μπροστά σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ Ο Ηλιος είναι στον Κριό και αυτό σας ευνοεί αυτόν τον καιρό παρ’όλες τις δυσκολίες ή τα βάρη που έχετε φορτωθεί. Μπείτε και εσείς στην δράση, κινηθείτε και ασχοληθείτε δυναμικά με όσα σας ενδιαφέρουν. Ακόμα κάντε έναν καλό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σας, και όσοι είστε γεννημένοι τέλη Ιουλίου (ααααααα.... η αδελφή μου.... μπε...) έχετε ήδη πάρει κάποια μηνύματα προς ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να αλλάξει η ζωή σας. Ακόμα η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο και αυτό ευνοεί τις επαφές με φίλους και τις συζητήσεις. Η έκλειψη στις 29 δεν θα έλεγα ότι σας επηρεάζει άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Αν είστε μπερδεμένοι σε κάποια θέματα, από τις 29 και έπειτα θα είστε έτοιμοι να τα δείτε με ένα άλλο μάτι, κάτι θα φωτίσει μέσα σας. Για εσάς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου οι επόμενες 2 εβδομάδες θα έχουν τρέξιμο, μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και φροντίστε να λύσετε τις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας. Τα ερωτικά σας ή θέματα που αφορούν ασφάλειες ή χρήματα μέσα από τρίτους με την έκλειψη αυτή τονίζονται.

ΖΥΓΟΙ Είστε από τα παρορμητικά ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την έκλειψη στις 29. Οι απώλειες που ίσως περάσετε αφορούν τις σχέσεις σας, είτε είναι σοβαρές επαγγελματικές ή προσωπικές. Μην ανησυχείτε, απλά μαθαίνετε αυτόν τον καιρό πολλά περισσότερα από άλλες φορές γύρω από τις σχέσεις και για το αν σας κάνει καλό να τις διατηρείτε ή όχι. Θα σας συμβούλευα να δείτε το σκηνικό των σχέσεών σας όσο πιο αντικειμενικά γίνεται ώστε να μπορέσετε να διαχωρίσετε τι σας κάνει καλό και τι σας βλάπτει .

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Όσοι είστε γεννημένοι τέλη Οκτωβρίου καταβάλλετε κόπο τον τελευταίο καιρό αλλά σιγά-σιγά μπαίνετε σε μία τάξη. Η έκλειψη στις 29 θα μπορούσε ίσως να φέρει ένα οικονομικό θέμα στην επιφάνεια το οποίο θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε με πολύ προσοχή. Όσοι είστε γεννημένοι 8- 9 Νοεμβρίου ίσως είστε μπερδεμένοι σε κάποια πράγματα, θα έλεγα μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα σε επαγγελματικά θέματα. Ακόμα φροντίστε την υγεία σας και την σωματική σας ισορροπία αυτόν τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΕΣ Δεν γίνεται, αυτή η έκλειψη μαζί με την νέα σελήνη κάτι καλό πιστεύω να σας φέρει. Όσοι είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου (αααααααα.... εγώ.... μπε...) κάποια πράγματα αλλάζουν έντονα στο σκηνικό της ζωής σας τις επόμενες εβδομάδες και όσοι είστε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου έχετε τον Άρη απέναντί σας και θα είστε σε μια μεγάλη κινητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Κι εσείς είστε από εκείνα τα παρορμητικά ζώδια που επηρεάζονται από την ηλιακή έκλειψη ειδικότερα σε θέματα οικογενειακά, κληρονομικά ή από κάποιο ακίνητο. Όπως είπα και στην αρχή, παίρνετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα ενεργοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα σας συμβούλευα να μην μπαίνετε σε απαισιοδοξία αυτόν τον καιρό να μην κλείνεστε στον εαυτό σας αλλά να κανονίστε εξόδους και συχνές επαφές με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Με την νέα σελήνη μπαίνετε σε μία δυναμική θα έλεγα εποχή με έντονη κινητικότητα και επαφές με φίλους. Από τον Κρόνο επηρεάζεστε όσοι είστε γεννημένοι τέλη Ιανουαρίου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι ένας καλός σύμμαχος για να προβάλλετε τον εαυτό σας καλύτερα προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ Η έκλειψη ηλίου σας επηρρεάζει πολύ λιγότερο από την προηγούμενη της σελήνης στις 14 Μαρτίου. Θα μπορείτε σιγά-σιγά από τις επόμενες εβδομάδες να δείτε πιο καθαρά τα δεδομένα της ζωής σας και από τώρα θα έλεγα αγκαλιάστε οτιδήποτε έρχεται για να σας ανανεώσει. Ότι έχει σχέση με επένδυση ή οικονομική τοποθέτηση εξετάστε το προσεκτικά, μπορεί να σας ωφελήσει. Ακόμα αυτόν τον καιρό έχετε τρέξιμο στην καθημερινότητά σας και μαζί ίσως κάποιον εκνευρισμό παραπάνω.

3 comments:

Sadie said...

Lwraki, mprabo, nai, eimaste trela mperdemenoi emeis tis 9is Noembriou, oso gia ta epaggelmatika, foititria eimai, tha tous pw na mi mou dwsoun to ptixio ayti tin ebdomada! LOL

Filia!

Xilaren said...

Αμην!

Provato said...

sadie, μόλις γύρισα από καφέ με τη λώρα και σου στέλνει πολλά φιλιά!

xilarenaki μπε μπεεεεε

(θέλεις να γίνω ο διαδυκτιακός σου Antony; μπε μπεεε)