Tuesday, March 14, 2006

Alert, alert. Ζώδια της Λώρας 13 με 20 Μαρτίου


Της τρελής γίνεται αυτήν την εβδομάδα πάνω από τα κεφάλια μας (όπως και μέσα σε αυτά)
αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, τα έχουμε ξαναπεράσει και θα τα ξαναπεράσουμε...

τόσο πολύ της τρελής
που μέχρι και η Λώρα μας δίνει τα ζώδια της με μία βδομάδα, και κάτι, καθυστέρηση.

Την αγαπάμε και την χρειαζόμαστε και έτσι δεν θα της θυμώσουμε, έτσι δεν είναι;

Ιδού οι προβλέψεις της:

(εν τω μεταξύ εγώ, Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμους ,

που επηρρεάζομαι διπλά από την σημερινή έκλειψη

θα τον ξεμαλλιάσω τον εαυτό μου έτσι και τον πετύχω πουθενά! στο λέω)

Aπό Δευτέρα 13 Μαρτίου εως 20 Μαρτίου

Περνάει τόσο γρήγορα ο χρόνος, εγώ είμαι σε ένα ασταμάτητο τρέξιμο και λυπάμαι πολύ που σας παραμέλησα μία ολόκληρη εβδομάδα. Όμως δεν γίνεται άλλη καθυστέρηση, μόλις λίγες ώρες πριν από αυτήν την πολυσυζητημένη έκλειψη σελήνης εδώ είμαι για να σας μεταφέρω ότι γνωρίζω για την κατάσταση που επικρατεί στους ουρανούς.

Η έκλειψη στις 14 Μαρτίου γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου και επηρρεάζεται δυνατά από τον Πλούτωνα. Να σας θυμίσω ότι ο Πλούτωνας στην κατώτερή του μορφή αντιπροσωπεύει οτιδήποτε το σκοτεινό, το κρυμμένο και το δηλητηριασμένο. Όλες αυτές τις ήμερες προ και μετά Πανσελήνου τα συναισθήματά μας είναι έντονα και η ατμόσφαιρα είναι έτσι φορτισμένη ώστε πολύ εύκολα να οδηγεί σε εκρήξεις και σε αποκαλύψεις.

Θα σας έλεγα όσο μπορείτε, λόγω του ότι είναι και αυτός ο Ερμής ανάδρομος, να βλέπετε όσο πιο καθαρά γίνεται τις καταστάσεις που σας αφορούν και ακόμα, μαζέψτε όσο περισσότερο θάρρος γίνεται για να διακρίνετε το απαραίτητο από το περιττό στη ζωή σας και να μην καταπιέζετε πια τα όσα σας ενοχλούν ή σας πονούν.

Αυτή η έκλειψη συνοδεύεται από κάποιες δύσκολες όψεις και αυτό με τη σειρά του αυξάνει το ψυχολογικό μας άγχος και την αγωνία, μπορείτε όμως μέσα από τη χαλάρωση, την προσευχή ή και τον διαλογισμό να βάλετε ένα τέλος σε αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν καιρό και να γυρίσετε σελίδα.

Σε αυτά βοηθάει η όψη Ερμή τρίγωνο με τον Δία. Όσοι είστε καλλιτέχνες ή ποιητές θα έχετε ιδιαίτερες εμπνεύσεις άλλων πεδίων. Στις 18 Μαρτίου έρχεται η δυσμενής όψη Ερμή με Άρη και θα έλεγα ειδικά εσείς οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να προσέχετε την επιθετικότητα μέσα από τις κουβέντες σας και τα νεύρα σας.

Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 25 Μαρτίου γι’αυτό να είστε όσο πιο ακριβείς γίνεται στις επικοινωνίες σας και τις συνδυαλλάγές σας με τους άλλους ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Διανύουμε εποχή όπου με ποικίλλους τρόπους εισβάλλει το παρελθόν στην καθημερινότητά μας, γι’αυτό καλούμαστε να βάλουμε σε ητάξη απωθημένα και εκκρεμότητες ώστε να έρθει μία καλύτερη ισορροπία.

Κριοί Όπως είπα και την προηγούμενη φορά είναι καιρός να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την υγιεινή του σώματός σας και να επιδιώξετε την ξεκούραση. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, οι φίλοι είναι κοντά σας. Μπορεί να υπάρχει μία καθυστέρηση στα σχέδιά σας και θα έλεγα να προσέχετε το παρασκήνιο.

Ταύροι Το τετράγωνο Δία Ποσειδώνα σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα ερωτικής φύσεως ή με οικονομικά. Βλέπετε κατάματα την πραγματικότητα, προετοιμαστείτε ή να την αποδεχτείτε ή απλά να γυρίσετε σελίδα και να κάνετε μία καινούργια αρχή. Μερικά πράγματα μπορεί να σας φαίνονται μπερδεμένα, μην παίρνετε γρήγορα αποφάσεις και να είστε ακριβείς στις επικοινωνίες σας.

Δίδυμοι Όπως ήδη ανέφερα και στην αρχή, λογω του άγχους και της νευρικότητας που οι περισσότεροι από εσάς βιώνετε δεν είναι η καλύτερη εποχή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις (ειδικά όσοι είστε του 2ου και 3ου δεκαημέρου). Εσείς του 1ου δεκαημέρου έχετε την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας και νιώθετε γοητευτικοί και ερωτικοί. Γενικά, αν νιώσετε απογοήτευση, εκνευρισμό ή μπέρδεμα ηρεμήστε, αφήστε το μπουρίνι της έκλειψης να περάσει και προς το τέλος του μήνα θα είστε πολύ καλύτερα και θα βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Καρκίνοι. Ενώ η έκλειψη δεν σας αφορά άμεσα, και εσείς διακατέχεστε από κάποια ένταση ή ένα μπέρδεμα. Αναθεωρείτε κάποια πράγματα στη ζωή σας και ακόμα και αν καθυστερούν κάποιες καταστάσεις, προετοιμαστείτε να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας.

Λέοντες. Κάποιες καθυστερήσεις βιώνετε στα οικονομικά σας ή και σε θέματα κάποιου ακινήτου. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, αποφύγετε να πάρετε ρίσκα και με όσο πιο καθαρό μυαλό γίνεται σχεδιάστε σιγα-σιγά το τοπίο της ζωής σας από δω και μπρος.

Παρθένοι Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και αυτό σας δείχνει πως είναι καιρός να αλλάξουν οριστικά κάποιες απόψεις που είχατε γύρω από κάποιους τομείς είτε οικογενειακούς είτε προσωπικούς. Μην βιάζεστε, θα έρθουν τα καινούργια δεδομένα. Επίσης κάποια πράγματα έχετε μάθει γύρω από ένα παρασκήνιο που αγνοούσατε τον τελευταίο καιρό. Οι γεννημένοι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να σας καταβάλλει και μην γίνεστε τόσο επαναστατικοί αυτές ειδικά τις μέρες.

Ζυγοί Γενικά θα σας έλεγα να αποφεύγετε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις ειδικά αν δεν τις αντέχετε. Στην εργασία υπάρχει άγχος και κάποιες καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη όμως ευνοεί τα συναισθηματικά σας και θα έχετε ωραίες στιγμές με φίλους. Τα ταξίδια είναι πολύ ευνοημένα αυτήν την περίοδο. Ακόμα να προσέχετε τις συζητήσεις ή τις τυχόν διενέξεις με τα νεαρότερα άτομα του εργασιακού σας χώρου συμπεριλαμβανομένων των άμεσων συνεργατών σας.

Σκορπιοί Προσοχή, αποτινάξετε την οποιαδήποτε εμπάθεια από πάνω σας αυτές τις ημέρες. Το ξέρω ότι αυτό σας είναι δύσκολο αλλά μόνο έτσι θα νιώσετε πραγματικά ελεύθεροι. Δεν είναι και η ευκολότερη εποχή αυτόν τον καιρό, κάπου νιώθετε απογοητευμένοι, ίσως μπερδεμένοι, τα συναισθηματικά σας ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Ακόμα, αναθεωρείτε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Θα νιώσετε καλά αν μείνετε σπίτι και ηρεμήσετε.

Τοξότες Όσοι είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου διακατέχεστε από κάποια ένταση ή έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά στην καθημερινότητά σας. Προσέχετε τον εκνευρισμό με τον σύντροφό σας. Ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι, μην βιάζεστε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα, αφήσετε να περάσει λίγος καιρός ακόμα.

Αιγόκεροι Γενικά αυτή η έκλειψη δεν σας επηρεάζει άμεσα, ίσως οι γύρω σας να σας οδηγούν σε εκνευρισμό ή καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σας πάνε όλο και καλύτερα, ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και την εργασία σας.

Υδροχόοι Έχετε την Αφροδίτη πάνω σας και αυτό σας δίνει αισιοδοξία, σας κάνει γοητευτικούς και σας χαρίζει στιγμές ευχάριστες με τους φίλους σας ή και με τον σύντροφό σας. Έχετε μεγαλύτερη ενεργητικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στον εργασιακό σας χώρο. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που έχει ανάγκη να εστιάσετε την προσοχή σας. Φανείτε προνοητικοί σε τυχόν παρεξηγήσεις ή λάθη που μπορεί να εμφανιστούν κατά την διάρκεια των φορτισμένων αυτών ημερών.

Ιχθύες Ο ανάδρομος Ερμής είναι πάνω στο ζώδιό σας γι’αυτό και ίσως να μπερδεύεστε εύκολα. Μην παίρνετε αποφάσεις βιαστικά, να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά εις βάθος σε όλα τα ζητήματα αυτόν τον καιρό. Ακόμα όποτε δραστηριοποιήστε και έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας να προσέχετε μικροατυχήματα. Όσοι των πρώτων ημερών δεν έχετε ακόμα αποτινάξει βάρη χρόνων ίσως να νιώσετε κουρασμένοι, φροντίσετε με μεγαλύτερη επιμέλεια την υγεία σας.

3 comments:

Xilaren said...

bravo sto koritsi....

paraggelies dexeste?

if so, grapste kale katitis to parapanw gia tous krious
:-))

Sadie said...

Emena swsta mou ta leei. Kai den katebainw Athina to weekend, tha katsw spiti na liwsw. :/

Provato said...

Η λώρα είναι φοβερή... και όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη (θα της μεταβιβάσω τα request...) μπε μπεεεε