Wednesday, March 08, 2006

και αν δεν έχουν παντεσπάνι ας φάνε ψιχατόστ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολύ κουβέντα γίνεται για τα Oscars. Ειδικά φέτος που η ελληνική blogοσφαιρά έχει πάρει υπό την προστασία της το Βουνό του Πισωγλέντη φαντάζομαι όλοι θα συζητάνε για το πόσο σωστό δεν ήταν που το Crash του έκλεψε τον τίτλο της καλύτερης ταινίας.

Αλλά κανείς, ποτέ δεν σε έχει ενημερώσει για την πτυχή των βραβείων για την οποία σήμερα θα σου μιλήσει ο αγαπημένος σου προβατάκος που έχει κονέξια και ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει σε αυτή τη ζωή!

Όπως υποθέτω θα υποθέτεις οι παρουσιαστές και όσοι εμφανίζονται στα βραβεία δεν πληρώνονται για την εμφάνισή τους. Μη σου πω κιόλας ότι με την προβολή που χαρίζουν τα Oscars δεν θα ήταν παράλογο όσοι εμφανίζονται να πληρώνουν και από πάνω για να διαφημιστούν σε όλα αυτά τα εκατομμύρια τηλεθεατών που βλέπουν την τελετή…

εκτός όμως από την προβολή οι διάσημοι stars που βλέπουμε στις οθόνες μας γίνονται αποδέκτες και μίας συλλογής από διάφορα δώρα πολυτελείας.

Το όνομα αυτής της απίστευτα πολυτελούς συλλογής από καλούδια είναι «σακούλι δώρων» αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για κάμποσες «δωροεπιταγές» που αν σου πω πως εξαργυρώνονται θα πρασινίσεις από την ζούλεια σου – και επειδή σου πάει η πρασινίλα ιδού ο κατάλογος με μερικά από τα δώρα της δωροσακούλας για το 2006 (που έχει συνολική αξία πάνω από 75 χιλιάδες ευρά!)

Δύο μέρες δωρεάν διαμονής στο ξενοδοχείο Carlyle στην Νέα Υόρκη, όχι βέβαια σε οποιοδήποτε δωμάτιο αλλά σε μία από τις μεγάλες σουίτες του.

Μία κουβέρτα από κασμίρι, από αυτές που βάζεις στο ποδαράκι όταν ταξιδεύεις με το αεροπλάνο, η οποία λέει στοιχίζει 1100 ευρά. (πως είναι δυνατό μία κουβέρτα να κάνει δύο νοίκια και δύο κοινόχρηστά μου;)

Ένα ιδιωτικό δείπνο για τον παρουσιαστή και όσους καλεσμένους εκείνος θέλει σε ένα από τα καλύτερα αμερικάνικα steak houses.

Και το πιο ακριβό από όλα: Το Halekulani Hotel στην παραλία Waikiki στην Honolulu, ένα από το πιο πολυτελή θέρετρα στον κόσμο προσφέρει δωρεάν διαμονή για 4 μέρες στην πελώρια σουίτα που έχει σχεδιάσει η Vera Wang, στην οποία έχεις μπάτλερ στην διάθεσή σου 24 ώρες το 24ωρο και όπου μπορείς να πάρεις φεύγοντας διάφορα αντικείμενα από αυτά που έχει σχεδιάσει η Vera Wang και την εξοπλίζουν(ξέρεις, μπουρνουζάκια, πετσέτες, παντούφλες, κηροπήγια κ.λπ. κ.λπ.).

…και εγώ νιώθω τυχερός όταν πετυχαίνω στο super market προσφορά «στα 98 γιαούρτια το ένα δώρο…»

1 comment:

Anonymous said...

Είναι απλό. Θα γίνω μια θεά. Μετά θα κάνω πασαρέλα και μια ταινία. Στη δεύτερη ταινία θα στραπατσάρω τον εαυτό μου και ταρατατααααν...θα πάρω το όσκαρ!