Saturday, March 11, 2006

Αύριο στην Αμερική

Το HBO

το αγαπημένο μου τηλεοπτικό κανάλι (...τι πειράζει που δεν το έχω δει ποτέ αφού είναι συνδρομητικό και υπάρχει μόνο στην Αμερική; ...εμένα είναι το αγαπημένο μου, είναι, είναι, είναι!!!)

στο οποίο έχουν προβληθεί οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές ever!!! μεταξύ αυτών το Sex and The City, το The Sopranos και το Six Feet Under - που τα λατρεύω, όπως και εσύ εξάλλου

αύριο βράδυ έχει την πρεμιέρα της καινούργιας του σειράς για την οποία έχει την φιλοδοξία να μας κάνει να την αγαπήσουμε τόσο πολύ όσο και τις τρεις που σου ανέφερα πιο πάνω.

Λέγεται Big Love και πρόκεται για την ιστορία ενός πολύγαμου και των τριών γυναικών/οικογενειών του. Το twist στην ιστορία είναι ότι κάθε μία από τις τρεις γυναίκες του πολύγαμου γνωρίζουν την ύπαρξη των άλλων δύο και ...μάλλον δεν έχει αντίρρηση.

Η σειρά προωθείται πολύ βαρέως από το κανάλι εδώ και πάρα πολύ καιρό - θυμάμαι ότι πρώτη φορά διάβασα για αυτήν το καλοκαίρι σε ένα άρθρο των NY Times, στους οποίους λίγο καιρό μετά ξαναδιάβασα κάτι. Άρα, πολλά λεφτά!

Θα είναι άραγε ωραία; Θα μπορέσει άραγε κανένας αμερικάνος αναγνώστης του www.provato.gr να την δει αύριο βράδυ και να μας πει τις εντυπώσεις του; Θα έχεις άδικο αν νομίζεις ότι είμαι ψωνάρα που πιστεύω ότι διαβάζουν το www.provato.gr στην Αμερική;

Στις 10 η ώρα προβάλεται, αμέσως μετά την πρεμιέρα του κανούργιου κύκλου των The Sopranos...

7 comments:

Ο Φοβερός said...

Psonaaaaaraaaa! :-)
Diabazo apo bostoni - alla HBO den exo :p (mono topika kanalia :p)

Provato said...

pou eisai esi? ti kaneis? óla kala?


episis: kanena filo pou na exei hbo den exeis na ton agkarepseis?

mpe mpeeee!

:-))

eryx-t said...

Δεν παρακολουθώ τη σκηνή από κοντά, αλλά φαντάζομαι θα κυκλοφορήσει σε torrent πάραυτα. Αν έχεις adsl και με ένα πρόγραμμα όπως το azureus, δεν απέχει και πολύ από την Αθήνα το HBO...

Provato said...

eryx με πιάνεις αδιάβαστο... τι είαι το azureus; να υποθέσω κάποιο πρόγραμμα να μοιράζονται αρχεία;


και το torrent; δεν έχω ιδέα... χμφ!

μπε μπεεεε!

Ο Φοβερός said...

Ego Bostoni - kai apo filous me HBO kanenan :-)

Elega na arxiso na katebazo apo kana bittorent alla tha perimeno gia ta DVD - i dimotiki bibliothiki exei megali silogi kai panta prospathi na tin afksisi ;-)

Nick D said...

Loipon to eida. Ok so the guy has 3 wives. Ok so he is Amish. WHATEVA! An parablepsei kaneis to gegonos oti yparxei polygamy sthn istoria, einai ligo metrio.

Poly kalo cast, kai endiaferonta stoixeia, opws, pws ikanopoiei kaneis 3 gynaikes, kai ti farmaka xreiazontai giauto :) ?

8a tou dwsw alla 2 episodia (opws ekana kai me to Bones). An den me krathsei xairete (opws kai to Bones :).

Provato said...

ρε φοβερέ ξέρω που είσαι, μία χαρά! όταν λέω "που είσαι εσύ" εννοώ το καθομιλούμενο "που χάθηκες"... μπε μπεεε


γειά σου Nick, και θενκσ για το info. Διάολε το ήξερα ότι κάποιος θα το έχει δει τελικά το Big Love... Πάντως πήρε καλές σχετικά κριτικές . Τι είναι το Bones; keep in touch και βλέπε HBO για να μας λες νέα! μπε μπεεεε