Monday, March 27, 2006

Μπορείς να μου πεις πως τα έκαναν αυτά τα εφέ;

κάνε ένα κλικ εδώ και άμα καταφέρεις να μου λύσεις την απορία θα σου βγάλω το καπέλο

9 comments:

Katerina said...

Πολύ καλοφτιαγμένη διαφήμιση! Και μετά βλέπεις κάτι βλακείες διαφημίσεις στην τηλεόραση και αναρωτιέσαι ΠΩΣ κάποιοι άνθρωποι κατάφεραν να παρουσιάσουν τέτοιες ηλιθιότητες στην εταιρεία που αντιπροσωπευούν και δεν τους πέταξαν έξω... Η διαφήμιση θέλει και λίγο μεράκι βρε αδερφέ, πως να το κάνουμε! Πως μου τη δίνει να βλέπω βλακώδεις διαφημίσεις να να δημιουργούν αρνητική εικόνα και για τα προϊόντα... Αλλά καλά να πάθουν και οι εταιρείες που τις εγκρίνουν, να μου πεις.

Sadie said...

Apla wow! :D

Provato said...

I know,I know.... :-)))))

Μπε μπεεε

κατερίνα εχεις απόλυτο δίκιο - αλλά βέβαια έχει λίγο να κάνει και με τα διάθεσιμα χρήματα και χρόνο να κάνεις κάτι... αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.

μπε

Katerina said...

Συμφωνώ! Φαντάζομαι ότι ο προϋπολογισμός παίζει το μεγαλύτερο ρόλο... ή πρωταγωνιστικό ρόλο In any case. Αλλά! Γιατί να μη δώσεις μία ψιλή παραπάνω και να κάνεις μία καλύτερη διαφήμιση, από το να βγάλεις μία αίσχος διαφήμιση που θα σου χαλάσει και τη μούρη του προϊόντος σου;;
Ξέρεις είμαι και τύπος που δίνω μεγάλη σημασία στη διαφήμιση, όχι ως καταναλωτής, αλλά από απλό ενδιαφέρον. Ε, όσο νά'ναι, ώρες ώρες απορώ πως κάποια πράγματα κατάφεραν να κάνουν το άλμα από σκίτσο σε διαφημιστικό σποτ στην τηλεόραση..

Anonymous said...

Apla maketes 1 pros 20 apsoga bammenes mixanikes montaz me bluescreen sto modelo kai to aytokinito and there you have it..oh kai gia to drom pou plakwstrwnetai real thwrise oti rixneis toubla kai to kare enwnei me to dromo sto adobe premiere grigora..piksane lefta trella..a!
MPEEE MPEEEEEEEE

Provato said...

thanx anonymous - you rule και σου βγάζω το καπέλο as promised... χε χεχε... μπε μπεεε!

Anonymous said...

Thank u...MPEEEE MPEEEEE - LAK
Gia geraaa mwraaaa

Provato said...

μπε μπεεεε λακ για γερά μωρά!!!

ουάου! η καλύτερη παραποίηση στον χαιρετισμό μου που έχει γίνει ever, you don' t mind if I start using it, do you;


μπε μπεεε καλημέρα!

Anonymous said...

You re more than welcomed to use it....;)