Tuesday, May 09, 2006

Μία μέρα, μία νύχτα

Μία μέρα γυρίζαμε με το ρεμάλι από μία εκδρομή που είχαμε πάει... Ήταν κυριακή απόγευμα, ήμασταν κουρασμένοι και δεν μιλούσαμε καθόλου στην διαδρομή. Τρέχαμε στην εθνική, γύρω χαμός από άλλα αυτοκίνητα, γλυκιά στιγμή, από αυτές που θα θυμάμαι για πάντα, χωρίς κάποιον ιδιαίτερον λόγο. Στο ραδιόφωνο έβαλε ένα τραγούδι, υπέροχο. Το ξέρουμε όλοι καλά αλλά εγώ ποτέ δεν το είχα ξανακούσει σε αυτήν την εκτέλεση.

Μία νύχτα (η αποψινή) μου ήρθε μία διάθεση, γλυκιά και φιλική, αυτό το τραγούδι να σας το αφιερώσω - σε σας, στο ρεμάλι σας αλλά και στο δικό μου ρεμάλι που πολύ αγαπάω και βασανίζω

ο Luther Vandross τραγουδάει το Hello, τον απόλυτο μπλουζ ύμνο των 80s και το ξεσκίζει. Κάνει τον Λάιονελ Ρίτσι με τα κρεμμυδάκια. Δικό σας.

(φωνάρα ο μακαρίτης ο Luther - κρίμα που τον χάσαμε τόσο νέο)

8 comments:

Ιφιμέδεια said...

Πρόβατε να σου πω κάτι; Είσαι το πιο τσαχπίνικο πρόβατο που έχω γνωρίσει! Δεν παίζεσαι!

Ευχαριστώ για την αφιέρωση. Παρόμοια ανάμνηση στην εθνική με το δικό μου ρεμάλι να ακούμε Ρέμο (!) Μια αναπνοή..

Provato said...

Και εσύ κουκλάκι ζωγραφιστό!! που όταν το πιέζεις στην κοιλιά παίζει προσευχη στα 80s!!!

χεχεχε μπε μπεεε

mindstripper said...

Παρ' ότι το Hello είναι από τους δίσκους που είχαν, έχουν και θα έχουν μία από τις πιο προνομιακές θέσεις στην καρδιά μου (και στη ζωή μου)... είχες δίκιο.

Απίθανη εκτέλεση, πρώτη φορά την άκουσα. Μπε και μάκια. :-)

Xilaren said...

α, très bien mon petit mouton!

δηλαδήΣΣΣΣ, εμείς που δεν έχουμε ρεμάλι δεν μπορούμε να το ακούσουμε;;; Καταγγέλω τον ρατσισμό! Τσου ρε!

:-PPPP

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

36 μινούτες για να το κατεβάσω....θα υπομείνω και θα επανέλθω....βάρδα μην με πιάσουν τα κλαματα πρωϊ-πρωϊ, να βρεις καράβι να φύγεις!!

Provato said...

mind Πρέπει να παραδεχτώ ότι με τον άλλο τον βλάκα δε μου πολυάρεσε το κομμάτι... αλλά με τον Luther έγινε προσωπικό classic.. ματς μουτς μπε μπεεε μωρό μου!

xilarenη η ερώτηση σου είναι άτοπη. Μιλάμε για το τραγούδι που είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ για άνθρωπο που δεν έχει ρεμάλι. Εξηγούμαι: ταυτίζεσαι τρελά με τον παρατημένο που ρωτά "Hello, is it me you are looking for... cause I wonder where you are and I wonder what you do, are you somewhere feelinf lonely or there is someone loving you...", έτσι δεν είναι; Μπε μπεεεε



μικρή και καυτή ολλανδέζα, πιάσε πολλά χαρτομάντηλα... (είναι μία εκτέλεση που απλά είναι απαραίτητη να την έχεις σπίτι να τη βάζεις όταν θες να ξεδώσεις...) φιλί μωρό μου!

Loucretia said...

Εστω και καθυστερημενα, το ειδα και το κατεβασα, εχεις δικιο, φοβερη εκτελεση!!
Νασαι καλα ;-)

Provato said...

κι εσύ Loucretia! μπεεε ματς μουτς