Friday, May 12, 2006

θα μας τρελάνουν...

...αυτοί οι διαφημιστές.

Στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, πριν την έναρξη κάποιων μιούζικαλ και θεατρικών παραστάσεων οι θεατές θα παρακολουθούν ζωντανά διαφημίσεις που θα διαρκούν 3 λεπτά και θα τις παίζουν ηθοποιοί. (Όχι αυτοί που θα παίζουν στην παράσταση). εδώ το σχετικό άρθρο

φαντάσου λέει να γίνει αυτός ο νέος τρόπος να βλέπουμε διαφημίσεις...

Θα πηγαίνεις στο Θέατρο και πριν αρχίσει το έργο θα βγαίνουν μερικοί νοματαίοι και θα λένε, για παράδειγμα:

Γυναίκα 1: καλά μιλάμε έχω να το κάνω με τον άλλο περίπου 5 χρόνια... βλέπω μελιτζάνες φλάσκες και η ορμόνες χτυπάνε κόκκινο! έχω φοβερό πρόβλημα.

Γυναίκα 2: α, χρυσή μου, είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με τον δικό μου... μέχρι που ανακάλυψα το υπέροχο νέο χάπι που το παίρνει ο άντρας σου και αντί να βλέπει εσένα στο κρεβάτι προβάλλεται η Κάρμεν Ηλέκτρα, στην καλή εποχή της... έτσι είναι καυτός και θερμός μαζί σου, και σου δίνει αυτό που θέλεις χωρίς την ενοχλητική έκφραση αηδίας που είχε μέχρι τώρα κάθε φορά που το κάνατε...

Γυναίκα 1: καλά, είσαι φοβερή! φοβερή! δεν σε πιστεύω! πως δεν το είχα ανακαλύψει μέχρι τώρα αυτό το υπέροχο μοναδικό προϊόν, το υπέροχο χάπι "marriage savers".

Γυναίκα 2: εμ... για αυτό είναι οι φίλες!!

Μετά θα βγαίνουν 5 μέλη χορωδίας που θα τραγουδάνε το slogan, και ένας πολιτικός μηχανικός που θα κρατά αφισέτα πάνω στην οποία το slogan θα είναι γραμένο.

και ύστερα θα ξεκινά η παράσταση, το γλυκό πουλί της νιότης του Ευγένιου Ο Νήλ.

2 comments:

enteka said...

ομολογώ ότι είναι πρωτότυπο...

Dastardly Kinkajou said...

Σωστόστ! Αν και θα ταίριαζε καλύτερα στο σκληρό πουλί της νιότης του αγνώστου που ανακαλύπτει ευρηματικούς τίτλους για τσόντες.