Saturday, May 27, 2006

Σαββατοψώνια


Σήμερα που θα βγεις για κάνενα ψώνιο να πας στο αγαπημένο σου δισκάδικο και να πάρεις το fundamental των pet shop Boys.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

μην πάρεις το κανονικό cd αλλά το Limited που έχει ένα επιπλέον cd με remixes τραγουδιών και ένα καινούργιο τραγούδι. (fundamentalism ο τίτλος του cd)

θα γυρίσεις σπίτι και αυτό το καινούργιο τραγούδι, το πρώτο στο επιπλέον cd (fugitive λέγεται) θα βάλεις να το ακούσεις ΔΥΝΑΤΑ!

Σπάνια τα τελευταία χρόνια μου συμβαίνει να ακούω ένα τραγούδι και να σκέφτομαι ουρλιάζοντας ότι θέλω να το ακούσω από τεράστια και σούπερ δυνατά ηχεία σε ένα τεράστιο club και να χορεύω να χορεύω να χορεύω να χορεύω...

Ούαου!!!ΟΥΑΟΥ! ΟΥΑΟΥ! ΟΥΑΟΥ!! ΟΥΑΟΥ!!!

(προτεινόμενο video clip να το φαντάζεσαι όσο θα το ακούς: εγώ να το χορεύω σήμερα το πρωί στο σαλόνι του σπιτού μου με το σώβρακο... και με το sexy κοιλάκι μου! χεχε)


Τρέχω, πάω στη marketing expo να παρακολουθήσω ένα φοβερά ενδιαφέρον συνέδριο με καταπληκτικούς ομιλητές σχετικά με την δημιουργικότητα στην διαφήμιση. Μου λειπείς, και να ξέρεις θα απαντήσω στα σχόλια σου από αύριο (ή ίσως σήμερα αργά - αλλά θέλω να δω το ρεμάλι απόψε, έχω πήξει στη δουλειά και έχω να το δω πολλές μέρες και μου λείπει... φιου!)

9 comments:

J. said...

Φοβερά ενδιαφέρον συνέδριο; Καταπληκτικοί ομιλητές;
Χμμμ, μάλλον μέσα είσαι...

enteka said...

to agapimeno mou einai to luna park :)
kalo weekend!

Provato said...

έλα ρε johny μία χαρά ήταν το χτεσινό... εντάξει, ίσως το βλέπω αλλιώς γιατί έχει να κάνει και με την δουλειά μου πολύ... μπεεε (τι εννοείς με το "μάλλον μέσα είσαι;")

enteka, μάλλον προτιμώ το Minimal. άλλα μ άρέσει πολύ και το numb και το sodoma... τελικά, είναι καλός δίσκος! φιου!
α, μπήκε new entry νούμερο 5 στην Αγγλία! μία χαρά! καλή βδομάδα! μπεεεεε

Anonymous said...

Μα καλά, κανείς δεν έχει να πεί κάτι για το video clip του πρόβατου; Τόσος χορός, τέτοιο κοιλάκι !!!! :))))))))

J. said...

Ναι ντε συμφωνώ, μια χαρά ήτανε! Ζήτω το Free Press !
Πού κυκλοφορεί αυτό το video clip; Μήπως δεν το βλέπω λόγω της μεγάλης ποικιλίας στο site;

Anonymous said...

προβατάκι,μαλλον εισαι δηλωμενος backfunner έτσι;

Anonymous said...

provate krima pou den ixera pws tha eisai sto creativity forum, itan eukairia na se dw apo konta, ase pou varethika trela pou oi perissoteroi omilites irthan ekei gia "epideixi taperware"...makari na eixame kanei galaria...maybe next time.
Despoina

Provato said...

αχ μωρέ δέσποινα κρίμα ου δεν βρεθήκαμε... μαλακία! όντως πάντως οι περισσότεροι ήταν εκεί για να μιλήσουν για τα άλλα Projects τους, εντελώς τάπερ κατάσταση... (εκτός από τον art director Που από τη σερβία που πολύ μου άρεσε...).

Πάντως ακούσαμε και μερικά χρήσιμα... και είδαμε και ωραίες διαφημίσεις! μπε!!!!! φιλί μεγάλο!

Provato said...

Και πολύ καλή απόπειρα μάλιστα Αλκιβιάδη! Ευχαριστούμε πολύ (αν και ακόμα δεν έχω χωνέψει ότι θεωρείς καλύτερο κομμάτι του δίσκου το i am with stupid...)

Μπεεεε μπεε μπε