Monday, May 15, 2006

Ι see dead people



Κορίτσια! Μόλις παρέλαβα από αμερικάνικο amazon τα dvds της 5ης και τελευταία σειρά Six Feet Under. (ελληνικός τίτλος "γραφείο κηδειών φίσερ" μπλιααααχ...)

Συμπέρασμα πρώτο: η πιστωτική έχει γονατίσει, φυλακή θα μπω από τα χρέη αλλά ας πάει και το παλιάμπελο.

Συμπέρασμα 2: τις επόμενες μέρες με βλέπω ψιλοεξαφανιζόλ από την ζωή και τον κόσμο (735 λεπτά διάρκεια έχει το πακετάκι, θα με καταλάβεις έτσι δεν είναι;)

Συμπέρασμα 3: (δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλες γενιές, αλλά έχω την εντύπωση πως όχι). Λοιπόν, τα παιδιά της ηλικίας μου και τα μικρότερα έχουμε την μεγάλη τύχη να μπορούμε χωρίς παρωπίδες να απολαύσουμε την ΚΑΛΗ τηλεόραση (οι πιο παλιοί σαν να έχουν μία προκατάληψη με το μέσο που τους κάνει να μην χαίρονται πράγματα που είναι σούπερ ντούπερ ουάου όσομ και θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα σε μεγάλα έργα τέχνης σε άλλους τομείς...)

Συμπέρασμα 4: Ψάρωσα τρελά με την συσκευασία – όχι την εξωτερική αλλά αυτή που θηλυκώνουν τα dvd s. Είναι τέλεια! τι σταδγιάλα, πως τα σκέφτονται αυτά τα πράγματα;

Συμπέρασμα 5: αν ο ντοστεγιέφσι ζούσε, θα έγραφε σενάρια σαν και αυτό. θα ήταν ο creator τέτοιων σειρών... το εννοώ αυτό, μην φρικάρεις καθόλου! ισχύει!

Συμπέρασμα 6: Extras: δύο τριαντάλεπτα επεισόδια με ανασκόπηση των 4 πρώτων κύκλων, μία ταινιούλα με την επίδραση του six feet under στην Pop culture και 6 ηχητικοί σχολιασμοί σε επεισόδια.

Συμπέρασμα 7: Μην ζηλεύεις, θα στο δανείσω. Ή θα σου πω τι έγινε!

Φτου σκόρδα!

16 comments:

Μαρκησία του Ο. said...

Θα μου το δανείσεις!!!

ζουλεύω...καλές θεάσεις

ΧΧΧ

Provato said...

μωρό μου! εννοείται! φιλάρες! (είναι τέλειο!)


μπεεεεεβ

Anonymous said...

άντε άντε, μαύρα μάτια θα κάνουμε να σε δούμε!
Ποιός σε πιάνει...
(απορία: παιδιά της ηλικίας σου;; δηλαδή;; τι θέλει να πεί ο συγγραφέας;)

Provato said...

εννοεί όσους γεννήθηκαν μετά το 70 με 73 και οι οποίοι έχουν μεγαλώσει με την τηλεόραση από τα πολύ μικράτα τους... ενώ οι παλαιότεροι πρόλαβαν να διαβάσουν κανένα βιβλίο πριν μπει το χαζοκούτι στο σπίτι τους και έτσι νομίζουν ότι μπορούν να έχουν γνώμη για τα πάντα!


μπεεεε λέμε! (έχεις να κάνεις μία δουλειά για μένα σήμερα, θα με θυμηθείς;) γούτσου

Your Man said...

Παπαπα, πώς τα βλέπεις αυτά τα πράγματα;

Βάλε κάνα The Shield να δούμε τα μπατσάκια να γαμούν και να δέρνουν να το απολαύσουμε...

George IQ Ραδικιού Your Man

Μαρκησία του Ο. said...

George, το The Wire είναι έτη φωτός καλύτερο από το The shield
:)

Provato said...

george είσαι πολύ φαλλοκράτρης... μ' αρέσεις! μπε μπεε μπεεε

μαρκησία, το the wire κυκλοφορεί στην ελλάδα;


μπεεεε

Μαρκησία του Ο. said...

Πρώτο και δεύτερο season τα βρήκα στο ντιβιντάδικο.
Το τρίτο τελείωσε τώρα, οπότε έχουμε ακόμα μέχρι να έρθει! ;-)

Anonymous said...

Για μένα είναι η καλύτερη σειρά ever. Τελείως life changing experience! Ο 5ος κύκλος είναι τόσο δυνατός όσο και οι δύο πρώτοι. Oπως είπε η Kathy Bates "το six feet under άλλαξε τον τρόπο που κάνουμε και βλέπουμε τηλεόραση"

BTW Ωραίο blog :-)

Anonymous said...

α και Χρόνια Πολλά :-)

Provato said...

ευχαριστούμε κύριε rapaz (φαίνεστε fan της σειράς, βλέπω παρακολουθείτε και τα extras - θέλετε να μας μιλήσετε λίγο περισσότερο για σας;)

Μπε μπεεεεε

Your Man said...

πάλι καλά που ενίοτε ξαναμπαίνω να διαβάσω εκεί που άφησα σχόλια. πάνω να ψάξω το the wire λοιπόν (μερσί!)

Anonymous said...

Ναι, βλέπω ό,τι extras καταφέρνω να βρω στο internet. Το μόνο που με απογοήτευσε λιγάκι στον 5ο κύκλο ήταν το ...make-up στο τελευταίο επεισόδιο. Οταν το δεις πες μου τη γνώμη σου. Rapaz σημαίνει αγόρι στα πορτογαλικά.

Provato said...

rapaz boy (στα ρώσικα αγόρι είναι "μάλτσικ" για να ξέρεις...)
όταν το δω θα ανταλλάξουμε απόψεις! Πάντως ο θάνατος με τον οποίο ξεκινά ο κύκλος (αυτής που αποφασίζει μετά την κουβέντα με την ψυχολόγο της να αρχίσει να μιλάει για το πως νιώθει στους δικούς της είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!!! ίσως ο καλύτερος θάνατος όλου του κύκλου...)


μπεεεεεεε

Anonymous said...

Σπασίμπα για το μάλτσικ :-)(που μου θύμισε το malchik gay των tatu). Πάντως για αυτόν το θάνατο έχεις δίκιο, μόλις τον είδα ξανά και είναι όντως συγκλονιστικός...

Provato said...

χαίρομαι που συμφωνούμε!!! μπεεε

να σου πω κάτι; μάλτσικ gay θα πει όντως αγόρι αδελφή... μην μου πεις ότι έχεις και ολόκληρο το cd των t.a.t.u. θα με στείλεις αδιάβαστο!!! (εγώ το έχω και μάλιστα την ρώσικη έκδοση, λόγω μεγάλης ρωσοφιλίας...)

μπεεεεεε μπεεεεε μπε!