Tuesday, June 20, 2006

Ζώδια Λώρας 20 Ιουνίου με 4 Ιουλίου

(Ζηλεύω ο καργιόλης η Λώρα δίνει ρέστα πάλι ΦΑΚ ΦΑΚ ΦΑΚ ΦΑΚ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΦΑΚ ΜΟΥ ΜΟΥ).

Φίλοι μου,
Το ερωτικό ωροσκόπιο που σας προσέφερα την τελευταία φορά είναι απλά ένας σύντομος οδηγός προς την ρομαντική συμπεριφορά του κάθε ζωδίου. Σήμερα συνειδητοποιώ πόσο συναρπαστικό είναι όταν ο βαθειά ερωτευμένος άνθρωπος και ο άνθρωπος που συνταράσσεται με την δύναμη της αγάπης του μπορεί να αλλάξει εντελώς συμπεριφορά. Στην ταινία ο Τίγρης και ο Δράκος λέει ο ήρωας ‘Τόσο δυνατή είναι η αγάπη μου για σένα που ποτέ δεν θα είμαι ένα μοναχικό πνεύμα’… και μετά σταμάτησε να αναπνέει. Είτε όταν το λέει ο Χριστιανισμός, είτε όταν το λέει ο Όμηρος, ή ακόμα, όταν το κυρήττουν οι πιστοί της θεάς Αφροδίτης στην Αρχαία Ελλάδα, μόλις κλονιστούμε από έναν δυνατό έρωτα ή μας αγγίξει βαθειά με το ραβδί της η αγάπη είμαστε έτοιμοι για πράγματα που δεν διανοούμασταν πρωτύτερα, είμαστε έτοιμοι για μέγιστη μεταμόρφωση…Η φίλη μου η Αλεξάνδρα δυνατά υποστηρίζει πως μέσα μας είναι όλα, εμείς οι ίδιοι αποφασίζουμε και κινούμε τα νήματα της ζωής μας και από το πώς τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας εξαρτώνται και οι διαδρομές της ζωής μας. Ναι Αλεξάνδρα, OK, έτσι είναι, αλλά δεν παύει ένας πραγματικά δυνατός έρωτας να είναι μια μεγάλη κινητήριος δύναμη στην ζωή μας.
Τώρα το καλοκαίρι, ότι και να σας λέω από αστρολογικής άποψης, τολμήστε και ζήστε έντονα τις μέρες και τις νύχτες σας. Χρόνια τώρα που ασχολούμαι με την αστρολογία και την φιλοσοφία και όλα τα συναφή σχεδόν πάντα πέφτω στην εξής στάση ζωής: Δεν υπάρχει τίποτα δυνατότερο και τίποτα πιο αληθινό από το να ζούμε την παρούσα στιγμή όσο πιο γεμάτα γίνεται (το ακούς σκορπίνα Sadie?). Βέβαια αυτό για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται θάρρος και καθαρή φωτεινή συνείδηση. To θάρρος είναι το πολύτιμο εφόδιο για να κάνουμε την μεγάλη δρασκελιά προς τα εμπρός. Η καθαρή συνείδηση είναι αυτή που θα μας φωτίσει να απομακρυνθούμε-οσο γίνεται - από την φυλακή που άθελά μας μπαίνουμε όσο βυθιζόμαστε στους λαβυρίνθους των φόβων μας. Φίλοι μου, αυτό που λέω και σε εσάς και το λέω όλο και πιο συχνά στον εαυτό μου, είναι ‘Εμπιστευτείτε το μέλλον, εμπιστευτείτε το παρόν’ γιατί η ζωή ανήκει στους τολμηρούς και σε όσους αγκαλιάζουν το τώρα με όλο τους το είναι. Αρετή απαραίτητη, βέβαια σε συνδυασμό με ένα καθαρό πνεύμα, πνεύμα δίχως άγνοια, πνεύμα με αυτεπίγνωση, και με μία καρδιά αγνή σαν μικρού παιδιού έτοιμη να γευτεί τις διαφορετικές εμπειρίες της ζωής. Εγώ απλά λειτουργώ σαν μετεωρολογική υπηρεσία (ΕΜΥ!), σας ενημερώνω για τον έναστρο ουρανό και τις τάσεις του, γνωρίζοντας βαθειά ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχετε εσείς (και βέβαια πάντα ο θεός).

Tώρα, όσον αφορά τις επόμενες 2 εβδομάδες, πολύ κινητική φαίνεται να είναι η πρώτη και πιο ήρεμη η δεύτερη. Αυτήν την εβδομάδα, έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου και την ίδια μέρα μπαίνουμε στο ζώδιο του Καρκίνου. Πολύ σημαντική ημερομηνία κατά τον Γαληνό (μαθητής του Ιπποκράτη) και με εξίσου μεγάλο σεβασμό την αντιμετωπίζουν οι οπαδοί της κινεζικής ιατρικής. Το σώμα μας και η ψυχή μας μαζί υποδέχονται το καλοκαίρι και κάθε κύτταρό μας λαμβάνει την μέγιστη φωτεινότητα από τον ήλιο μας. Ο Δίας τετραγωνίζει τον Κρόνο στις 22 Ιουνίου και αυτό μας υπενθυμίζει πως κατά την διάρκεια του δρόμου προς τον στόχο μας, ότι συμβολίζει την επέκταση και την αλήθεια χρειάζεται να συμμαχήσει με τα πρέπει και με το κατεστημένο. Στις 24 Ιουνίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και αυτό φέρνει μία ελαφράδα στην καθημερινότητα και στις συναναστροφές μας, και στις 25 του μήνα έχουμε μία νέα σελήνη. Η νέα αυτή σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει σε προτεραιότητα τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τα όνειρά μας και βάζει την λογική σε δεύτερο πλάνο. Όλα αυτά δείχνουν πως επιλογές που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες θα έχουν ιδιαίτερη σημασία και θα μας ακολουθήσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η επόμενη εβδομάδα θα έχει πιο χαλαρές τάσεις, μικρότερης σημασίας γωνίες μεταξύ των πλανητών, θα σημείωνα απλά πως ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Λέοντα στις 28 Ιουνίου. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερη εκφραστικότητα και η επικοινωνία μας γίνεται με μπρίο και μεγαλύτερο πάθος. Ακόμα, στις 29 Ιουνίου ο Ήλιος έχει ένα πολύ ωραίο τρίγωνο με τον Δία και αυτό μας δίνει αισιοδοξία και χαρά.

KΡΙΟΙ Περάσατε κάποιο άγχος παραπάνω τις τελευταίες αυτές ημέρες, ίσως να εργαστήκατε περισσότερο, ξεχάστε τα όμως τώρα αυτά και γίνετε πιο αισιόδοξοι ως προς το μέλλον. Χωρίς μεγάλες υπερβολές στον ενθουσιασμό σας (ειδικά στον τομέα των αισθηματικών) να προχωράτε σιγά και σταθερά. Η νέα σελήνη στις 25 του μηνός δίνει έμφαση στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού και σας συνδέει με τον ενδόκοσμό σας και με τις αναμνήσεις σας. Ανανεώστε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος και επαναπροσδιορίστε εκεί που βρίσκεστε εσείς σε σχέση με την εξέλιξη που θέλετε να έχετε. Όταν η Αφροδίτη μπει στους Διδύμους, στις 24 Ιουνίου θα έχετε κινητικότητα στους φίλους και στα φλερτάκια σας.

ΤΑΥΡΟΙ Από τις 21 Ιουνίου διακατέχεστε από πρωτοτυπία και εφευρετικότητα στις συναναστροφές σας με τους άλλους σε συνδυασμό με το πρακτικό πνεύμα που εσείς οι Ταύροι άφθονα έχετε. Από τις 24 Ιουνίου η Αφροδίτη στους Διδύμους σε συνδυασμό με τον Άρη στον Λέοντα σας κάνει πολύ αρεστούς δίχως να ξεφεύγετε από τον στόχο σας. Και εσείς τις τελευταίες αυτές ημέρες κάπως ζοριστήκατε, ίσως πιεστήκατε σε κάποιες καταστάσεις, θα βοηθήσει αν βρείτε σοφούς τρόπους και ξεφύγετε από την μονομανία που διακατέχεστε. Για κάποιους από εσάς τα θέματα σπιτιού, οικογένειας εξακολουθούν να σας δίνουν έννοιες, συμπεριφερθείτε με σύνεση και αποφύγετε επιπολαιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ Τον τελευταίο καιρό σας απασχολήσανε πολύ ή τα οικονομικά σας ή τα συναισθηματικά σας. Όταν όμως μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, στις 24 Ιουνίου τα πράγματα θα καλυτερέψουν, το μυαλό σας θα δουλεύει σε πολλές στροφές, θα νιώσετε καλύτερα και από τις 28 του μήνα θα γίνετε ακόμα πιο λαμπεροί, τολμηροί και πειστικοί στην εκφραστικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Μέχρι τις 29 Ιουνίου εξακολουθεί να είναι ο Ερμής στο ζώδιό σας πράγμα που ευνοεί τις συναντήσεις σας, τις πληροφορίες που λαμβάνετε, κάποια ιδιαίτερα μηνύματα και, ακόμα κι αν νιώθετε εσωστρέφεια, εκφράζετε τα συναισθήματά σας καλύτερα. Αυτά σε συνδυασμό με την νέα σελήνη στις 25 και με το ότι μπαίνουμε στις 21 στο ζώδιό σας, σας φέρνει μεγάλη αισιοδοξία, είστε σίγουρα σε μεταβατική εποχή προόδου και το πεδίο μπροστά σας είναι πιο ανοιχτό με προοπτικές…

ΛΕΟΝΤΕΣ Έχετε κουραστεί και έχετε κοπιάσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό και τα νεύρα σας, αν είχατε, ή μία γενικώτερη εξάντληση. Όσο μπορείτε, στα όσα σας περιορίζουν προκαλέστε μικρές αλλαγές ακόμα κι αν δεν μπορείτε τις μεγάλες. Κάτι καλύτερο θα έρθει, δεν γίνεται…Για κάποιους από εσάς θα σας έλεγα μην αμελείτε την υγεία σας και κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Προς το τέλος του μήνα θα δείτε κάποια πράγματα θα δουλεύουν καλύτερα και το μυαλό σας θα βλέπει το όλο τοπίο της ζωής σας πολύ πιο καθαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Η νέα σελήνη στις 25 Ιουνίου θα σας κινητοποιήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να εγκαινιάσετε κάποια νέα πράγματα στη ζωή σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας και νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά το σκοτεινό κομμάτι της ζωής. Επίσης αυξάνει το αίσθημα του χιούμορ και έχετε μεγαλύτερη φαντασία και δημιουργικότητα προς το τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΙ Γύρω στις 22 Ιουνίου ο Δίας τετραγωνίζει τον Κρόνο. Απ΄ την μια το αίσθημα χρέους σας διακατέχει δυνατά και η πρόοδος σας έχει αργούς ρυθμούς, απ’ την άλλη η θέση της Αφροδίτης ειδικά τις επόμενες μέρες σας φέρνει μαγικές απρόβλεπτες αλλαγές και κάποια δώρα. Όμως θα χρειαστεί να κοπιάσετε για αυτά και είναι τώρα καλή εποχή να διεκδικήσετε όσα χρειάζεστε για την βελτίωσή σας. Από τις 25 του μηνός και μετά, μην χάνετε διόλου το θάρρος σας και τα καλά σιγά-σιγά θα έρθουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Αν για κάποιους από εσάς οι τελευταίες μέρες σας έκαναν να νιώσετε μπερδεμένοι ή πολύ κουρασμένοι, από τις 25 Ιουνίου έρχονται πιο απλές (θα έλεγα και χαρωπές) ημέρες. Θα συνειδητοποιήσετε τα σοβαρά θέματα της ζωής σας (γιατί έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλά όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες) και θα μπείτε σε εποχή που με τη βοήθεια του εφευρετικού σας μυαλού και του απρόβλεπτου θα μπουν στον σωστό για σας δρόμο.

ΤΟΞΟΤΕΣ Οι στόχοι σας, ειδικά εκείνοι που αφορούν καριέρα και παιδεία σταθεροποιούνται και έχουν προεκτάσεις μακροπρόθεσμες. Να λαμβάνετε όμως υπ΄ όψιν σας και ειδικά την εβδομάδα αυτή, ότι δεν πρέπει να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Ότι σας αφορά να το ζυγίζετε να βλέπετε τα υπέρ και τα κατά και μετά υπομονετικά να προχωράτε. Όσο πιο μεγάλη είναι η δέσμευση που η απόφασή σας προστάζει, τόσο μεγαλύτερη πρόνοια χρειάζεται να έχετε. Από τις 24 Ιουνίου έχετε εύνοια στους συνεργάτες σας και στους συντρόφους σας και ακόμα τα οικονομικά σας φαίνεται να έχουν καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Η Αφροδίτη μέχρι τις 24 σας ευνοεί στα συναισθηματικά σας και στην κοινωνική σας ζωή και ο Ερμής σας φέρνει ειδήσεις και νέα από εκεί που δεν το περιμένατε. Στις 22 Ιουνίου νιώθετε ένα άγχος και μια ανασφάλεια από κάποια εμποδιάκια που ίσως (ίσως είπα, μην το κομποδένετε!) βρείτε στην καθημερινότητά σας. Μην παίρνετε ακόμα πολύ μεγάλες αποφάσεις που ζητούν μεγάλη δέσμευση, τα πράγματα δεν έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί και ίσως αλλάξετε και γνώμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι απο εσάς έχετε ταλαιπωρηθεί και ζοριστήκατε σε κάποιες καταστάσεις. Μην το βάζετε κάτω, να εμπιστεύεστε την δύναμη του νου σας και τις εμπνεύσεις σας. Ακόμα η νέα σελήνη στις 25 του μηνός σας κάνει πιο ευαίσθητους, σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και μπαίνετε στην παιδικότητά σας. Η αισιοδοξία μεγαλώνει και εμφανίζονται προοπτικές για ταξίδια, φλερτάκια και νέες περιπέτειες.

ΙΧΘΥΕΣ Με το που μπαίνουμε στο ζώδιο του Καρκίνου και μαζί με την νέα σελήνη καλείστε να ανακαλύψετε το κομμάτι παιδί στη ζωή σας, να χαρείτε, να διασκεδάστε, να ερωτευτείτε…Στις 30 Ιουνίου είναι μία τυχερή μέρα για εσάς, ευνοούνται πολλά πράγματα, είναι από εκείνες τις ημέρες που ο παράγοντας τύχη έχει το πρώτο χέρι. Βέβαια πάντα μην αφήνετε εκκρεμότητες σε θέματα υγείας ή σοβαρά θέματα εργασίας.

16 comments:

ZissisPap said...

Για να δούμε, για να δούμε γιατί αυτές η νέες σελήνες μας έχουν αλλάξει τα φώτα!
Όλα τα καλά πρέπει να συμβούν μέσα σε μία μέρα...
Πολύ τρέξιμο...

Μην ζηλεύεις γιατί είσαι μοναδικός :)

Provato said...

ότι είμαι μοναδικός, είμαι, η αλήθεια να λέγεται!! :-)))

Μπεεεε!

Επίσης είμαι και Τοξότης! εσύ τι είσαι;

εεεε;;; Μπεεεεε;

πολυβιος said...

κι εσείς τοξότης ? κάντε κάτι με τα οικονομικά, γιατί δεν τα βλέπω καλά.

Provato said...

αχ Polyvie ήμουν σίγουρος ότι είσαι κάτι πραγματικά σέξι!

όσον αφορά στα οικονομικά... να σου πω, φταίε ότι δεν έχεις έσοδα ή μήπως ότι είσαι (είμαστε...) σπάταλος σαν τον ζάμπλουτό;

Πάντως όσο λιγότερο σκέφτομαι να το "προστατεύσω΄" το χρήμα από σπατάλες τόσο πιο εύκολα μου έρχεται!!! μπεε φτου σκόρδα!

πολυβιος said...

έχω έσοδα, αλλά περιορισμένα. χθες, μάλιστα, δεν άντεξα και πήγα και χτύπησα ένα μπλουζάκι franklin & marshall, που το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. το ζώδιο λες να φταίει ?

ZissisPap said...

Ιχθύς
υποκατηγορία: Σπάρος
ωροσκόπος: αγνοείται και μου είπαν ότι είναι πολύ σημαντικός μετά τα τριάντα...

Xilaren said...

μα(λ)ιστα....

(με γεια το νιου λέηαουτ είπα, δεν είπα!)

καλημέρα ντήαρ...

Sadie said...

Wow! Proswpiko sxoliaki! I feel flattered... Ta les toso omorfa! Carpe diem, tharros, kathari syneidisi, apodrasi apo tis kathe eidous fylakes... Ma einai toso dyskola ola.

Anyway, gyrw stis 25 Iouniou teleiwnw eksetastiki, ola tha pane kalitera apo kei kai meta, eimai sigouri. (Kai na min pane ola kala, tha ta kanw egw na pane, exw peismwsei, sou lew!!!)

Sadie said...

Mpee mou, kanonise na me bgaleis eksw gia poto.

("Ena megalo xeirokrotima gia tin Sadie pou den perimenei kai zitaei prwti apo ton Probato treli eksodo!")

Provato said...

Polyvie αν χτύπησες μπλουζάκι επειδή δεν "άντεξες"... ε, ναι λοιπόν, φταίει εντελώς το ζώδιο!! μπεεεεε


sigmound_01 Ιχθύς; σοβαρολογείς; ουάου... δεν μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερό μου, αλλά ότι έχω μία ιδιαίτερη σχέση την έχω... Μάθε οπωσδήποτε ωροσκόπο! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! μπεεεε

xilaren long time no seiing!Που είσαι ομορφοκόριτσο; μπεεεευχαριστώ και καλό απόγευμα, πια... μπεεεε!

sadie δεν έχεις παράπονο! Σε έχουμε στα όπα όπα.... στα πόδια σου πέφτουμε!!! Η λώρα σου στέλνει πολλά φιλιά! και βέβαια θα πάμε για ποτό! δώσε σήμα όταν κατέβεις Αθήνα, εντάξει; φιλί μεγάλο!!

:-)))

Afrikanos said...

*κλακ-κλακ* κι από 'μένα (οι...δαγκάνες μου ήτανε!)
Καλώς ήρθα,καλώς σας βρήκα, καλώς να με ... διώξετε από 'δώ χάμω (πριιιτς)!
Πως σου φαίνεται ο συνδυασμός Καρκίνου 3ου δεκαημέρου με ωροσκόπο Τοξότη???
Ζήτω η τρέλα!!!:-)))

Provato said...

afrikanos ο συνδιασμός σου είναι συγκλονιστικός! καλώς μας ήρθες! μπεεεεεε!

:-))

ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ!!!

Afrikanos said...

sory Μπέεε, αλλά από πια ακριβώς άποψη είναι συγκλονιστικός?

Γιατί από την τόση συγκλόνιση θα πάθω...κλονισμό και θα με τρέχουν στην Σούδα (κάτι σαν το Δαφνί)....

Provato said...

έπιασες αυτό ακριβώς που εννοούσα! είσαι στο μυαλό μου! μπεεεε!

:-PPP
(το tip Που σου άφησα να το λάβεις υπόψη, ναι;)

Afrikanos said...

ok,TNX, θα γίνει έτσι!

...Αλλά το Δαφνι,Δαφνί-έτσι? μην ξεχνιόμαστε!
Κι ειδικά αν μας ενδιαφέρουν οι Δίδυμοι π.χ.!!!

ΚΟυζουλάααααααδα μεγάλη!!!:-)))

Afrikanos said...

για δες το νέο post να μου πεις διαφορά γιατί εγώ σαν "νιούφης" δεν την καταλαβαίνω...