Tuesday, June 27, 2006

Παρθένες Ιδέες

Βρίσκομαι στο βιβλιοπωλείο, το διαδυκτιακό. Μπραουζάρω χαζεύοντας βιβλία. Πατώντας ένα λάθος κουμπί φτάνω στην κατηγορία βιβλίων self improvement. Σπαταλάω κάμποση ώρα να διαβάζω τίτλους και να σκέφτομαι πόσο ίδια μοιάζουν όλα μεταξύ τους, αλλά και τι μεγάλη αγορά είναι η συγκεκριμένη στις Αγγλοσαξονικές χωρες ... και ξαφνικά Η ΙΔΕΑΡΑ σκάει με δύναμη ελέφαντα στο κεφάλι μου.

Μία ανεξερεύνητη περιοχή, ολοπάρθενη, είναι στην διάθεση μου για να την εκμεταλλευτώ. Ένας εκδοτικός οίκος που θα ειδικεύεται σε βιβλία self help πάνω στον πιο θεμελιώδη τομέα της ανθρώπινης ψυχής. To sex.

Ακολουθώντας το patern που πρώτος ο αγαπημένος enteka καθιέρωσε (και τείνει πια να εκτοπίσει το δεκαδικό σύστημα κατάταξης και κατηγοριοποίησης) θα παραθέσω τους 11 πρώτους τίτλους βιβλίων που θα εκδοθούν από τον εκδοτικό μου οίκο:

1. Η πίπα δεν είναι ταμπού – τα ψέματα που πρέπει να λες για να τους κάνεις όλους να σε γλύφουν για ώρες και να νιώθουν ότι τους κάνεις και χάρη.

2. Τα 10 μεγαλύτερα λάθη στο να καταφέρεις τους ανθρώπους να σου δίνουν κώλο χωρίς να υποσχεθείς σχέση, και πως να τα αποφύγεις.

3. Ξεπέρασε μία για πάντα την ηττοπαθή συμπεριφορά - Τώρα μπορείς να σου κάνουν όλοι στοματικό χωρίς να χρειαστεί να τους κάνεις το δείπνο!

4. Μαθαίνοντας να ξεσκίζεις πατούρια στην εποχή του ρεπουμπλικανισμού. Τα 99 μυστικά της επιτυχίας που ΕΚΕΙΝΟΙ προτιμούν να μην γνωρίζεις.

5. Πέντε απλά βήματα να κοιμηθείς με το κούκλο του γυμναστηρίου και να μην πουν ότι είσαι πισωγλέντης. Περιέχει ΔΩΡΕΑΝ DVD.

6. Ναι, γίνεται! Πως να σου κάνει τρελά τσιμπούκια χωρίς εσύ να χρειάζεται να δείξεις ενδιαφέρον ούτε καν για το αν έχυσε κι εκείνη.

7. Βρίσκοντας την ισορροπία: Πως να είσαι αξιοσέβαστος οικογενειάρχης και ταυτόχρονα να πηδιέσαι με τουλάχισον 3 φορτηγατζήδες τη βδομάδα! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ OR YOUR MONEY BACK!

8. Διώξε τα σύννεφα: Κάντην να σε παρακαλάει να σου κάνει ισπανική. 16 Συμβουλές για να μην χρειάζεται ποτέ να υποσχεθείς σχέση όταν ζητάς ανωμαλίες.

9. Πως να γίνεις ο ανωμαλιάρης που πάντα ονειρευόσουν: Ξεπέρασε τα αδύνατά σου σημεία! Βοήθησε τον εαυτό σου να μην έχει ιερό και όσιο και να ξεσκίζεται ως εκεί που δεν παίρνει.

10. Ο απόλυτος διαπροσωπικός οδηγός για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να της δείχνεις τρυφερότητα την ώρα που πηδιέστε.

Και, τελευταίο, το αριστούργημά μας ως εκδοτικός οίκος…:

11. Το μυστικό της επιτυχίας μου: Πως να σου κάνουν τρελό γλυφοκώλι από το πρώτο κιόλαsh ραντεβού - Περιέχει κεφάλαιο "πως να σου κάνουν γλυφοκώλι ακόμα και αν δεν έχεις πλυθεί πρόσφατα - δύσκολο αλλά γίνεται".

Υστέρωγραφο 1: Πλοιζ φυλ φροι του αντ μόρ τάιτλς!

Υστερώγραφω 2: Ούτε να τολμήσεις να σκεφτείς ότι θα μου κλέψεις την ιδέα ΜΟΥ (διάλλειμα για παραλήρημα: ΙΔΕΕΣ BRILLIANT BRILLIANT ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΡΕΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ BEST SELLER LIST NEW YORK TIMES ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ BEST SELLER LIST NEW YORK TIMES ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ). Την έχω κατοχυρωμένη στα κρεάτιβ κόμουνς και παντού αλλού και θα σε τρέχω στα δικαστήρια μέχρι το τετρακιςεγγόνι σου.

Υστερώγραφο 3: Ζητούνται χρηματόδότες και συγγραφείς. Πληροφορίες εδώ.

19 comments:

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

- Τι είσαι μωρό μου?
- Το πουτανάκι σου!
Πως να την κάνεις να μιλάει πρόστυχα χωρίς κρεβατομουρμούρα πριν και μετά!

Τα δέκα μυστικά του "σε χύνω στη μούρη μωρή" και πως να την αιφνιδιάσετε!

Τρελές πωλήσεις!!!

:ΡΡΡ

kukuzelis said...

Για τον εκδοτικό οίκο: μερικές φορές πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις.

nanakos said...

Μα για να τα γράψεις όλα αυτά καλό μου Πρόβατο, πρέπει να κατέχεις τα μυστικά του σεξ. Δεν φτάνει μόνο να έχεις λιώσει 2-3 τσόντες στο βίντεο. Θα σου πρότεινα να προσανατολιστείς αλλού.

ZissisPap said...

Σε βίντεο θα πουλούσαν περισσσότερο!!!
Σωστή η ιδέα του νανάκου(!)...
Βρίσκεις και εύκολα χρηματοδότες :)

sikia said...

Θα ήθελα να προτείνω κάποιους ακόμα τίτλους:

"Αχ μη, είμαι παρθένα"-Πώς να τους πείθετε ενώ σας έχουν πάρει 250 φαντάροι.

και το "ο οδοντογιατρός είπε δε κάνει"-150 δικαιολογίες για να μην του πάρετε πίπα

enteka said...

:) θα σε βοηθήσω στη χρηματοδότηση για την έκδοση του νο5. στέλνω τώρα τα λεφτά
:)

me said...

12+1 τροφικοί συνδυασμοί για να δώσετε στο σπέρμα σας γεύση αβοκάντο, παγωτό φιστίκι ή πίτσα μεξικάνα.

alienlover said...

ξεκίνα αμέσως το γράψιμο!

Provato said...

mikri ollandeza νομίζω επάξια κεδίζεις την θέση της πρώτης συγγραφέως της σειράς... μην σου πω ότι το δικό σου θα το εκδώσουμε πρώτο, για να πιάσουμε και πιο str8 κοινά!!! μπεεεεεε

Kuk thanx a lot. Άντε να δούμε πότε θα βρούμε χρόνο να το διαβάσουμε όμως το άρθρο... μπεεεεε

nanako: δεν φτάνει που με δίνεις κανονικά μεταφέροντας γκομενικούς διαλόγους που σου λέω για να βγάλω τον πόνο μου, μου πετάς στην μούρηα και την φριχτή χθόνια ειρωνία σου... τι να πω πια, σε νόμιζα για φίλο μου... στεναχωριέμαι που ήρθα και σου έφαγα το αρνί το Πάσχα. Μετανιώνω!



Sigmund είσαι Βρούτος: "σωστή η ιδέα του Νανάκου...". Επίσης για το θέμα το Video. Κάτσε να δούμε πως θα πάει η σειρά και μετά τα κάνουμε και ταινία... όπου θα γίνει fluffer. Θες;

sikia, προσλαμβάνεσαι! μία μικρή αντίρρηση μόνο. Νομίζω ότι ο δεύτερος τίτλος σου δεν εξυπηρετεί τον στόχο για μιά κοινωνία γεμάτη sex sex σεξ σεξ! μπεεεεεεε !

enteka, δεν θες καλύτερα να το γράψεις το πέντε; νομίζω το έχεις. θα είναι ένα βιβλίο με 11 κεφάλαια, κάθε ένα από τα οποία θα έχει 11 tips... Μπεεεεε μπεε μπε

me Νομίζω ότι ο τίτλος σου είναι το επόμενο βήμα, η επόμενη καμπάνια όπως θα λέγατε εσείς εκέι. Κρατώ την ιδέα σου όμως!!!
:-))

alien, Λυπούμαι αλλά θα περιοριστώ στο ρόλο του εκδότη - παραγωγού... δεν νομίζω ότι το έχω το "συγγραφέας" touch. Δες παραπάνω το σχόλιο του φιδ... νανάκου.

φιλί μεγάλο!

Grimdal said...

Διαβάζοντας τους 10+1 τίτλους του πονήματος σου ένιωσα σαν να έβλεπα τηλεοπτική διαφήμιση του Cosmopolitan:

"Φοιτητής πανεπιστημίου στην κατάληψη του τμήματος του.
Βράδυ Σαββάτου, καλοκαιρι, μετά από υπερβολική κατάποση αλκοολούχων, ζέστη, κοντά στους 36-37 βαθμούς μέσα στο τμήμα. Ο ιδρώτας να στάζει από το μέτωπο.

Ο φοιτητής έχει κολλήσει+κοιτά το αντικείμενο των πόθων του από την αρχή του 6μήνου, φαντασιώνοντας τι θα μπορούσε να κάνει τώρα μαζί του σε μια σκοτεινή γωνία του κτιρίου όταν εντελώς ξαφνικά γυρίζει στον κολλητό του+τον ρωτάει έναν από τους τίτλους σου (διάλεξε όποιον θέλεις)+για απάντηση ακούγεται:

"Ντλιν-ντλoν!!! (καμπανάκι αναγγελίας - όπως αεροδρόμιο - U know) Cosmopolitan, σελίδα 85, μάθε τα πάντα γύρω από... (ανάλογα τον τίτλο που διάλεξες βάζεις+τη συνέχεια)"

(όχι πες μου, δεν είναι interactive αυτό το σχόλιο or what???)

:))

Katerina said...

Εγώ έχω γράψει ήδη ένα βιβλιαράκι, αλλά δεν έχω βρει εκδότη ακόμη. Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρεσαι:
"Μπούτια ερμητικά ανοιχτά: η αισιοδοξία στην αιδοιλειχία".
Έχω και μία άλλη ιδέα που σκέφτομαι να αναπτύξω... "Γλυφομούνι, αυτός ο άγνωστος (περιλαμβάνει χάρτη για να βρείτε την κλειτορίδα εύκολα και αποτελεσματικά)".
Πιστεύω ότι έτσι έχουμε το αμιγώς hetero ανδρικό κοινό στην τσέπη, ιδίως άμα δεις τα μοντέλα για το χάρτη της κλειτορίδας, αλλά έτσι θα κάνουμε και ισχυρή είσοδο στο target group των λεσβιών.
Τι λες να κάνουμε ένα meeting να το συζητήσουμε με φραπέ και κρουασάν; Έχω και slideshow να σου παρουσιάσω.

Anonymous said...

Provataki u r in a sexy mood kai den mas sfineis na doulepsoume.
Elpizw na ta exeis tipwsei mexri ton Augousto na ta parw mazi mou paralia.
despoina

Provato said...

...grimdal Μετά το cosmo magazine θα έχουμε και τα Cosmobooks! γαμώ τις ιδέες!!!μπεεε

κατερινάκι, είσαι η τρίτη συγγραφέας της σειράς η οποία αναλαμβάνεις και υπέυθυνη Marketing του εκδοτικού οίκου και υπέυθυνη catering σε όλα τα Parties που θα γίνονται ανά τον κόσμο για την αναγγελιά κάθε νέου τίτλου! θα ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ!!! YES! :-))) μπεεεεε


despoina, δεν στα είπα αλλά είσαι και εσύ ανάμεσα στους φίλους που θα επιφορτιστούν με το καθήκον να γράψουν κάποια από τα βιβλία της σειράς... διάλεξε όποιο θες και ΣΤΡΩΣΟΥ! ΈΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΒΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!!!μπεεεεε

Grimdal said...

Έχω+άλλες ιδέες, θα τις συζητήσουμε κατ' ιδίαν για να μιλήσουμε+για τη θέση που θέλω στον οίκο σου (τον εκδοτικό εννοώ!)+να πούμε+για το μισθό μου.

Katerina said...

Λοιπόν, φορώ τα λουστρινέ τα Louboutin μου και τη βινύλ τη φούστα και πιάνομε αμέσως εργασία!
Θα καταπλήξουμε τα πλήθη!

Katerina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Provato said...

yes yes yes!!!!


Μπεεεε!

Anonymous said...

"Αχ μη, είμαι παρθένα"-Πώς να τους πείθετε ενώ σας έχουν πάρει 250 φαντάροι. meros Defteron - h plevra ton fantaron....


hdh to grafo an endiaferesai...
fysika tha vgei ena xrono meta thn ekdosh tou protou merous kai fysika me bonus-surprise-dvd (to yliko pou tha exei mesa den mporo na to moirasto mazi sas afth th stigmh - allios ti bonus-surprise-dvd tha htan?)

Provato said...

someone έχεις ήδη από χτες προσληφθεί και είσαι μέλςο της τιμημένης sexy ομάδας των συγγραφέων του εκδοτικού οίκου μου!!! μπεεεε φιλί μεγάλο!